Simon (Trader)

Simon heeft ruim 2 jaar ervaring als Trader. Binnen deze functie hield hij zich onder andere bezig met het in- en verkopen van verschillende producten over de hele wereld. Hij was verantwoordelijk voor 10 leveranciers, waaronder 3 marktleiders. Tevens had Simon 40 klanten onder zijn beheer waar hij het contact mee moest onderhouden. Simon boog zich ook over prijsonderhandelingen met zowel klant als leveranciers, het sourcen van nieuwe leveranciers én klanten. Binnen deze functie is Simon erachter gekomen dat hij de tactische kant van het inkopen leuk vind, en hier ook goed in is. Hij wilt zich dan ook verder gaan ontwikkelen als Inkoper. Tevens heeft Simon een hbo-diploma Supply Chain Management behaald en wilt hier meer mee gaan doen in zijn werkleven. Omdat hij een aantal maanden in Mexico gewoond heeft en nu weer terug is in Nederland, is Simon samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Simon komt op mij over als een enthousiaste, sympathieke jongeman. Door zijn ervaring in de sales heeft hij zijn mondje bij en is hij erg sociaal. Het analyseren van verschillende bedrijfsprocessen en deze verbeteren is iets waar Simon energie uit haalt.

Simon is per direct fulltime beschikbaar, heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het inkopen van verschillende melkproducten zoals melkpoeder over heel de wereld;
  • Verkopen van melkproducten, vooral in de Aziatische markt;
  • Aanspreekpunt voor 50 vaste klanten in Azië, Amerika en Europa;
  • Beheerder van 10 leveranciers in Europa en Amerika;
  • Prijsonderhandelingen maken;
  • Sourcen van nieuwe leveranciers en klanten;
  • Het verwerken van de orders.

Functie

Trader

Leeftijd

27

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in zowel woord als geschrift, Spaans voldoende in zowel woord als geschrift, Duits matig in zowel woord als geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office, SPSS, R, Python, AIMMS