Dirk (Service Planner (monteurs))

Dirk heeft ruim 7 jaar ervaring als Planner. Hij is verantwoordelijk voor zowel het transport plannen als het service plannen. Voor het transport plannen heeft Dirk veel contact met de chauffeurs. Mocht hier een probleem voorvallen dan is het aan Dirk om dit op te lossen en opnieuw in te plannen. Daarnaast houdt Dirk zich ook bezig met het inplannen van service werkzaamheden, dan moet je denken aan het inplannen van monteurs voor plaatsingen en storingen van elektrische apparatuur. Als de klant problemen heeft is Dirk de directe contactpersoon. Dirk is daarnaast ook verantwoordelijk voor het inkopen van kleine onderdelen voor reparaties en is hij ook regelmatig betrokken met projecten binnen het bedrijf. Dirk zoekt een stabiele werkgever waar hij als planner aan de slag kan.

Dirk is communicatief vaardig en staat klanten graag te woord. Hij is sociaal en houdt graag contact met zijn collega’s. Dirk is stressbestendig en kan snel schakelen, wat erg handig is bij zijn huidige functie omdat je vaak in hectische momenten terecht komt. Hij bekijkt lastige situaties met een kritisch oog en denkt oplossingsgericht. Omdat er veel onregelmatigheden voorkomen bij het serviceplannen past hij dit toe en communiceert dat ook naar zijn directe collega’s. 

Dirk heeft een opzegtermijn van 1 maand en is 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Inplannen van monteurs voor reparaties en onderhoud aan horeca apparatuur;
  • Inplannen van chauffeurs voor leveringen en installaties van apparatuur;
  • Schakel tussen klant, binnendienst en buitendienst;
  • Het bestellen van onderdelen;
  • Controleren van uitgaande goederen;
  • Mail verwerken.

Functie

Service Planner (monteurs)

Leeftijd

34

Woonplaats

Tiel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

MS Office