Inez (Demand Planner)

Inez is 6 jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met de Supply Chain. Zo is zij begonnen bij een internationale groothandel binnen de modebranche waar ze kennis heeft gemaakt met het inkoopproces in combinatie met voorraadbeheer. Vervolgens is Inez aan de slag gegaan als Commercial Store Manager in de food sector bij haar huidige werkgever. Na 3 maanden werd duidelijk dat de werkzaamheden, welke op de Demand Planning thuis horen, bleven liggen en daarmee directe impact hadden op haar functie in de winkel. Zo doende heeft Inez de functie als Demand Planner erbij genomen. Wat maakt dat zij verantwoordelijk is voor het draaien en analyseren van de forecasts op basis van historische data, seizoen gebondenheid en de verschillende lopende campagnes door het jaar heen. Gezien Inez haar functie niet volledig gericht is op Supply Chain is zij latent zoekend naar een nieuwe uitdaging volledig in de Supply Chain.

 

Als het aankomt op organiseren, kan je zeker bij Inez terecht. Dit blijkt uit dat zij de functie als Demand Planner naast haar functie als Commercial Store manager ook is gaan vervullen. Ze vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen binnen een bedrijf met een goede sfeer op de werkvloer. Inez is een rustige dame die graag alleen de wereld over reist, dit laat zien dat ze zelfstandig is en op eigen benen kan staan. Stilzitten is niks voor Inez, ze is een harde werker die zelfstandig goed haar ding kan doen maar ook zeker goed uit de voeten kan wanneer het samenwerken met collega’s betreft.

 

Inez heeft een opzegtermijn van 1 maand. Ze is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van €2800 bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • verantwoordelijk is voor het draaien en analyseren van de forecasts op basis van historische data, seizoen gebondenheid en de verschillende lopende campagnes door het jaar heen;
  • Het inkopen van de producten en voorraadbeheer;
  • Communicatie met internationale leveranciers;
  • Vraag en aanbod op elkaar afstemmen om de voorraadbehoeften te ondersteunen;
  • Leveringsplannen ontwikkelen en de communicatie met leveranciers over lopende zendingen en eventuele knelpunten direct mee oplossen.

Functie

Demand Planner

Leeftijd

38

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Spaans, Engels, Nederlands

Computervaardigheden

MS Office, SAP