Nigel (Supply Chain Planner)

Nigel heeft in 2015 de keuze gemaakt om naar Nederland te verhuizen voor zijn studie en carrière mogelijkheden. Hij heeft de hbo studie International business in 2022 afgerond. Een onderdeel van zijn studie was de major Supply Chain, hier ligt zijn interesse. Nigel heeft in zijn afstudeeropdracht een thesis gemaakt over het duurzamer maken van verpakkingen bij een cosmetisch productiebedrijf. Hij heeft het gehele proces geanalyseerd om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen. Zijn taak was om een draaiboek te maken om dit te implementeren in Nederland. Nigel is bij verschillende bedrijven langs gegaan waaronder het hoofdkantoor in België. Omdat zijn thesis succesvol was draait er nu een pilot bij dit bedrijf, dit wordt in oktober/november geïmplementeerd. Nigel werkt op dit moment als orderpicker bij een groothandel. Hij is verantwoordelijk voor het picken van orders, het aanvullen van voorraden en voor het dispatch proces. Nigel is net klaar met zijn studie en zoekt nu een baan als Supply Chain Planner om zich verder te ontwikkelen.

Nigel is een enthousiaste jongeman met een open houding. Hij heeft in 2015 de keuze gemaakt om naar Nederland te komen en om bijna alles achter te laten, dit laat zien dat hij zelfstandig is. In zijn afstudeeropdracht heeft Nigel geleerd om naar het gehele plaatje te kijken en dat alle kleine dingen belangrijk zijn. Nigel vindt het leuk om processen te analyseren, hij hoopt dan ook dat hij dit kan terugvinden in zijn nieuwe functie. Daarnaast is Nigel creatief, hij haalt plezier uit schilderen en om foto’s te maken. 

Nigel heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

x

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

20

Woonplaats

Tiel

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments

Computervaardigheden

MS Office