Stan (Inkoper)

Nadat Stan ruim 9 jaar als ZZP’er heeft gewerkt, is hij terechtgekomen in de Supply Chain, waar hij verschillende inkoopfuncties in diverse branches heeft bekleed. Zo is hij begonnen als Technisch Inkoper ter ondersteuning van de Hoofd Inkoper, waar hij zijn passie voor het inkoopproces heeft ontdekt. De taken van de Hoofd Inkoper kwamen tijdelijk vrij en deze nam Stan direct over. In zijn huidige rol als Inkoper in de voedingsmiddelen industrie houdt hij zich bezig met het gehele inkoopproces. Naast het inkopen van de producten en verpakkingen, neemt Stan het voorraadbeheer op zich en hij houdt zich bezig met de ontwikkelingen en ontwerpen van het verpakkingsmateriaal. Stan is dagelijks in contact met leveranciers en voert veel interne gesprekken om het inkoopproces te optimaliseren. Als het hele project gecontroleerd is, rondt Stan het project af en verwerkt hij het in SAP. Na verschillende interim opdrachten is Stan klaar voor een vaste baan als Inkoper.

Stan pakt werkzaamheden snel op, bij zijn eerste inkoopbaan nam hij de taken van de Inkoper al na 2 weken over vanwege vakantie, zijn werkgever was hier erg over te spreken. Stilzitten is niks voor Stan, hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker goed uit de voeten kan wanneer het samenwerken met collega’s betreft. Stan denkt vooruit om eventuele problemen te voorkomen, hij komt zijn afspraken na en blijft rustig in hectische situaties. Zijn sterke communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het contact met leveranciers en andere betrokkenen bij het inkoopproces. Bovendien kan je met Stan rekenen op een medewerker die open en eerlijk communiceert.

Stan zijn startdatum is in overleg. Hij is beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

 
  • Betrokken in het ontwikkelingsproces en het ontwerpen van de verpakkingen;
  • Inkopen van de verpakkingen;
  • Voorraadbeheer;
  • Communicatie met leveranciers en relaties onderhouden;
  • Onderhandelen en opstellen van contracten en afspraken die beschikbaarheid van producten waarborgen;
  • Rapporteren en analyseren inkoopstroom;
  • Het onderhouden van de inkoopadministratie in SAP.

Functie

Inkoper

Leeftijd

48

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office