Lisa (HBO Starter Supply Chain)

.Lisa zit op dit moment in de afrondende fase van haar WO-Master International Supply Chain management. Tijdens haar afstudeeropdracht is Lisa bezig met het verduurzamen van de Co2 uitstoot binnen een handelsorganisatie binnen de voedingsmiddelenindustrie. Hierin heeft ze eerst de huidige situatie in kaart gebracht, dit door interviews te houden met interne Managers en vloerpersoneel. Daarnaast heeft ze voor het literatuurdeel van de opdracht onderzoek gedaan naar de Co2 uitstoot van de organisatie, de notenindustrie in het algemeen en het toekomstbeeld van Co2 uitstoot binnen de industrie. Na het onderzoek is Lisa bezig geweest met het uitvoeren van testen in Mobius, om zo conclusies te trekken en aanbevelingen te doen. Tot slot heeft Lisa een implementatieplan gemaakt aan de hand van de conclusies en deze voorgedragen aan de organisatie. Naast haar afstudeerstage is Lisa Actief als Planner bij een non-profitorganisatie. Deze vaardigheden in combinatie met haar opleiding past ze graag toe in een uitdagende functie als Supply Chain Planner.

Lisa is een ambitieuze en leergierige vrouw die graag zichzelf blijft ontwikkelen, dit kan je zien aan het volgen van haar Master International Supply Chain Management op latere leeftijd. Lisa houdt ervan om wandelingen te maken op het strand of in de bossen, daarnaast is ze erg fan van latin muziek en bezoekt daar graag festivals voor.

Lisa is per half april 32 uur beschikbaar en heeft daarbij een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Een plan opstellen omtrent het verduurzamen van de CO2 uitstoot binnen de organisatie;
  • De huidige situatie binnen de organisatie in kaart gebracht;
  • Onderzoek doen over CO2 uitstoot binnen de noten industrie, binnen de organisatie en toekomstbeeld over CO2 uitstoot in de toekomst;
  • Interviews houden met interne Managers en vloermedewerkers omtrent de huidige situatie van CO2 uitstoot binnen de organisatie;
  • Testen uitvoeren omtrent het verduurzamen van de Co2 uitstoot binnen de organisatie;
  • Het houden van wekelijkse meetings met Managers binnen de organisatie;
  • Het opstellen van een implementatieplan door middel van de uitgevoerde testen. 

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

34

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Papiamento Uitstekend in woord en geschrift. Spaans Goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word en Powerpoint. SPSS en Navision