Esra (Schadebehandelaar Verzekeringen)

Esra is recentelijk afgestudeerd aan haar BSc. Toegepaste wiskunde. Tijdens haar studie heeft Esra parttime gewerkt als Sales Assistent, totdat zij begon aan haar stage periodes. Deze heeft zij mogen opvullen als Inkoper bij een groothandel in gezondheidsproducten en drogmetica. Tijdens haar stage was Esra verantwoordelijk voor het inkopen van producten bij internationale leveranciers, deze producten introduceerde en verkocht zij vervolgens aan de Chinese markt. Ook hield zij zich bezig met het ‘werven’ van nieuwe leveranciers om zo de nieuwste producten op de markt te kunnen inkopen. Esra heeft haar afstudeerstage mogen uitoefenen bij een Aziatische e-commerce webshop, waar zij de rol van Data Analist vervulde. Haar voornaamste taken waren het analyseren van klantgegevens- en interesses en speelde hier strategisch op in. In deze rol heeft zij ook ruime ervaring mogen opdoen met systemen SQL en Python. Tevens hield zij zich bezig met het opzetten van onlinecampagnes en het creëren van marketing content. Mede door haar inzet zijn de verkoopcijfers met 20% gestegen. Op dit moment is Esra samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging om haar carrière een kickstart te geven binnen de Supply Chain en/of Logistiek.

Esra is een intelligent dame van 28 jaar die op dit moment aan de start van haar carrière staat. Gedurende haar eerder opgedane ervaringen is gebleken dat haar interesses vooral liggen binnen de Supply Chain/Logistiek. Hierin is zij breed geïnteresseerd, zowel als in functie als in branche.

Esra is in overleg beschikbaar voor 40 uur per week, en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor bij bijhouden van de database van de organisatie;
  • Het registreren van nieuwe klanten, aanmelden en afmelden voor de verzekering van voertuigen en ervoor zorgdragen dat de administratie hiervan actueel is;
  • Voert analyses uit doormiddel van het verzamelen van premie- en schaderapportages om de schadetrends in kaart te brengen. 

Functie

Schadebehandelaar Verzekeringen

Leeftijd

28

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands voldoende in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrikt, Chinees uitstekend (moedertaal)

Computervaardigheden

Microsoft Office, SQL, PowerBI, Python