Stacey (HR Manager)

Een strategische HR professional met een energieke persoonlijkheid, dat is Stacey. Zij is inmiddels ruim 16 jaar ervaren op het gebied van HR en daarmee heeft zij de nodige noten op haar zang. Als HR Manager heeft Stacey ervaring in het opereren op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Door te ondersteunen en coördineren bij grote projecten (zoals fusies en reorganisaties) heeft zij haar sterke analytische vaardigheden kunnen optimaliseren. Het afwegen van directionele en operationele belangen en het optimaliseren van diverse HR processen, zijn voor Stacey bekend terrein. Waar zij in uitblinkt zijn haar adviezen op strategisch niveau, aan de directie en het management. Met haar ervaring in internationale organisaties, weet Stacey goed de vertaalslag te maken van globaal beleid naar lokaal beleid. Op dit moment is zij op zoek naar een uitdagende en dynamische functie als HR Manager of HR Business Partner. 

Stacey is een dame die niet graag stilzit en geniet van projectmatig doch divers werk. Jarenlang heeft zij leiding gegeven aan HR teams, waarin zij geleerd heeft dat ieder mens anders in elkaar zit. Hoe zij daarop moet inspelen om de effectiviteit te vergroten, is wat haar kenmerkt als manager. “Controle is goed, maar vertrouwen is beter” volgens Stacey. Hiermee weet zij ook good will te kweken en zorgt zij ervoor dat haar medewerkers zich comfortabel genoeg voelen om hun kennis en kunde tot uiting te brengen. Met deze werkwijze heeft Stacey altijd aanzienlijke resultaten bereikt en is zij, met haar expertise, voor iedere organisatie een aanwinst!

Stacey is per direct 32 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 8.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 11 medewerkers op 2 locaties;
  • Optimaliseren van HR Processen;
  • Verantwoordelijk voor de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden en optimalisatie van digitale workflows;
  • Adviseren van directie en management op gebied van HR;
  • Implementeren van CAO en wettelijke wijzigingen (in de processen en procedures);
  • Vertalen van globaal beleid naar lokaal beleid;
  • Beheren van het HR budget;
  • Verantwoordelijk voor de Compensation & Benefits, Learning & Development, Compliance, Planning & Steering, Talent Acquisition en Payroll. 

Functie

HR Manager

Leeftijd

51

Woonplaats

Breda

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, SAP, Softbrick, Verzuimsignaal, Success Factors, Afas Profit.