Emma (HR Medewerker)

Emma is een vriendelijke dame die in 2022 haar bachelor Psychologie behaald heeft. Hierbij heeft zij een minor Arbeids- en Organisatiepsychologie gevolgd. Na het behalen van haar diploma is zij aan de slag gegaan in de consultancy. Hierin heeft zij ervaring opgedaan met de recruitment en had zij een adviserende rol naar bedrijven en kandidaten. Inmiddels weet Emma dat zij zich meer wil verdiepen in het HR vakgebied. Zij ambieert een functie te bekleden waarin zij zich verder kan ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als op professional vlak binnen de HR.

De ambitieuze Emma wordt door collega’s omschreven als een hardwerkende dame die een echte teamspeler is. Onder druk blijft zij gefocust en weet zij haar werk nauwkeurig en tijdig uit te voeren. Als Emma ergens aan begint maakt zij het ook af, zelfs als ze daarvoor wat langer door moet werken. Zij maakt makkelijk de verbinding met anderen en is communicatief zeer vaardig. 

Emma is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand en zij heeft een opzegtermijn van een maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de recruitment van kandidaten;
  • Arbeidsovereenkomsten overleggen met kandidaten;
  • Fungeren als contactpersoon voor klanten en kandidaten;
  • Verantwoordelijk voor het fieldmanagement;
  • Administratie up-to-date houden in het salessysteem;
  • Voeren van telefonische en digitale intakegesprekken. 

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Capelle aan den IJssel

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Excel, Salesforce.