Ron (Inkoper)

Na het behalen van zijn hbo-opleiding is Ron aan de slag bij zijn toenmalige stageplek. Hier hield hij zich als Inkoop Assistent vooral bezig met de administratieve taken en het beoordelen van binnenkomen producten. Hiervoor was hij voortdurend in contact met leveranciers uit Europa en Azië. In zijn huidige rol als Inkoper bij een handelsorganisatie beheert hij een eigen productgroep en is hij naast het plaatsen en opvolgen van inkooporders voor een groot deel bezig met het uitvoeren van risicoanalyses en het beoordelen van leveranciersprestaties. Ook heeft hij al een eerste stap gezet richting het voeren van prijsonderhandelingen. Helaas is om economische redenen zijn contract niet verlengd en is Ron op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van inkoop.

Het opbouwen van een duurzame relatie met leveranciers is één van de aspecten van zijn werk waar Ron het meest enthousiast van wordt. Hij is sociaal en zoekt zowel met zijn collega’s als met leveranciers graag de samenwerking op. Hoewel Ron niet snel op de voorgrond treedt, is hij niet bang om zijn ideeën te delen. Dit heeft er ook toe geleid dat hij bij zijn laatste werkgever regelmatig aan mocht schuiven bij belangrijke brainstormsessies.


Ron is medio augustus, in overleg, beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie € 3.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor eigen productcategorie;
  • Plaatsen en opvolgen van inkooporders;
  • Onderhouden van contact met leveranciers;
  • Uitvoeren van risicoanalyses mbt voorraadbeheer;
  • Analyseren en beoordelen van leveranciersbeoordelingen;
  • Bezoeken van beurzen;
  • Opbouwen van leveranciersrelaties;
  • Onderhandelen over prijzen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

31

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, custom ERP, Power BI, MS Office (Excel, Word en Outlook)