René (Supply Chain Planner)

Met ruim 16 jaar ervaring als Planner binnen de food beschikt René over een hoop kennis en kunde. René is jarenlang als Productieplanner verantwoordelijk geweest voor het plannen van 25 productielijnen. Een complexe planning waar het nodige puzzelwerk bij kwam kijken. Na verloop van tijd kwam daar als Hoofd Productieplanner de aansturing van twee collega-planners bij en heeft René zijn leidinggevende kwaliteiten kunnen ontwikkelen. Na 15 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ging René aan de slag bij een technische productieorganisatie als Productieleider. Hoewel het leidinggeven René goed afging, mistte hij de diepgang die komt kijken bij een rol als Planner. Momenteel is René als Supply Chain Planner werkzaam bij een voedingsmiddelenproducent. Helaas zijn de gemaakte afspraken niet nagekomen en heeft René besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging als Productieplanner of Supply Chain Planner, bij voorkeur binnen de food.

René houdt van de dynamiek die komt kijken bij het plannen van verschillende productieprocessen. Door zijn jarenlange ervaring is hij dit gewend en weet hij precies wat er bij komt kijken. René zit kort op de bal en is in staat knelpunten te signaleren en daar snel naar te handelen. Hij is direct in zijn communicatie, duidelijk en zonder er omheen te draaien. Dat maakt hem een fijne collega en collega’s weten daardoor wat ze aan hem hebben.


René heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 4.400,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Opstellen van de productieplanning voor de lange en korte termijn;
  • Opstellen van de routeplanning van en naar de fabriek;
  • Monitoren en tussentijds aanpassen van de planningen;
  • Onderhouden van contact met diverse interne en externe stakeholders, waaronder klanten en interne afdelingen.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

50

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, JD Edwards, Exact, MS Office (Excel, Word en Outlook)