Mariëlle (HR Coördinator)

Mariëlle is een HR professional met een schat aan ervaring. Door de jaren heen heeft zij zich ontwikkeld tot een ware HR expert, wiens kennis en kunde gedragen worden door een achtergrond van opleidingen en ervaringen. Mariëlle heeft in diverse HR rollen werkzaamheden uitgevoerd op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Het schakelen tussen deze uiteenlopende werkzaamheden is haar kracht. Naast haar HR expertise bezit Mariëlle ook financieel inzicht, een zeldzame combinatie. Sinds haar laatste project is zij op zoek naar een vaste baan binnen de HR. Ze gedijt in een omgeving waar ze kan schakelen tussen het nauwgezet uitstippelen van strategieën en het praktische werk op de werkvloer.

De zelfbewuste en sociale Mariëlle is een integere dame die moeiteloos weet om te gaan met de meest uitdagende casuïstiek. Door haar holistische achtergrond weet zij het menselijke en financiële aspect van een organisatie in perfecte harmonie te brengen. Met haar aan boord kan je erop vertrouwen dat elke uitdaging met vastberadenheid, bedachtzaamheid en creativiteit zal worden aangepakt. Haar collega’s omschrijven haar als een krachtige dame met het vermogen om orde te scheppen in chaos. 

Mariëlle is per direct 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand, op fulltime basis.  

Werkzaamheden

  • Controleren en verwerken van de urenadministratie; 
  • Verwerken van salarismutaties;
  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten;
  • Fungeren als aanspreekpunt voor collega's; 
  • Fungeren als sparringpartner voor directie, account- en regiomanagers;
  • Verantwoordelijk voor de verzuimadministratie.

Functie

HR Coördinator

Leeftijd

59

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office, Accountview, Ridder IQ, Unit 4 Multivers, Snelstart.