Amy (Productie Manager)

Amy heeft ruim 11 jaar ervaring als leidinggevende binnen de productie en heeft binnen deze rol teams begeleid tot 400 man. Amy is verantwoordelijk geweest voor onder andere het voeren van exit, sollicitatie en evaluatiegesprekken en heeft daarnaast gezorgd van een goede uitvoering van alle regels binnen de hygiëne en veiligheid op de werkvloer. Daarnaast is Amy verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren en efficiënter maken van alle processen binnen het bedrijf en het analyseren van alle problemen die zich in deze processen voortdoen. Ook zorgde zij ervoor dat alle planningen betreft productie en personeel in orde waren en dat alle operationele taken zorgvuldig werden uitgevoerd. Daardoor was Amy regelmatig te vinden op de vloer zodat zij goed overzicht kon houden over alle verrichte werkzaamheden. Amy heeft door vervelende werkomstandigheden haar laatste werkgever moeten verlaten en is daarom, samen met Extra Talent, op zoek naar een leuk bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden waar zij haar kwaliteiten kan inzetten als Teamleider/Manager Productie.

Amy is op ons overgekomen als een vrolijke, positieve dame met veel pit en een sterke houding. Zij is een enorme bron van energie en weet goed waar zij het over heeft. Amy is ontzettend leergierig en gaat graag aan de slag binnen een bedrijf met net zo veel energie als zij heeft en die op de lange termijn mooie uitdagingen bied. Wij geloven dat Amy een aanwinst is voor het bedrijf waar zij aan de slag gaat!

Amy kan per direct starten, is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Het aansturen en coachen van een team dat kan oplopen tot 250 man; 
  • Het analyseren van problemen binnen de bedrijfsprocessen en het zoeken naar een oplossing voor deze problemen; 
  • Ervoor zorgen dat de processen binnen het bedrijf efficiënter kunnen verlopen en beter passen binnen het budget; 
  • Verantwoordelijk voor het inzetten van de kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting; 
  • Verantwoordelijk voor het toepassen van alle regels betreft hygiëne en veiligheid; 
  • Rapportages opstellen voor het management en de opdrachtgevers. 

Functie

Productie Manager

Leeftijd

42

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

nb

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, Powerpoint, SAP