Gökhan (Expediteur)

Gökhan heeft bijna 20 jaar ervaring als Expediteur, waarvan ruim 8 jaar als leidinggevende Expediteur. Gökhan heeft ervaring op het gebied van de import en export van stukgoederen van Europa naar geen lidstaten van de Europese Unie in Oost-Europa, met als specialisme Turkije. Hij heeft gedurende zijn loopbaan een breed scala aan douanedocumenten aangevraagd, opgesteld en gecontroleerd en niets is hem vreemd. Gökhan is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de directe omgeving van Eindhoven in de functie van Senior Expediteur of leidinggevende op een expeditieafdeling.

Gökhan is ontzettend commercieel en goed in relatiebeheer, dit blijkt uit het feit dat hij een erg sterk en stabiel netwerk heeft opgebouwd en vele successen heeft behaald gedurende zijn loopbaan. Hij komt het beste uit de verf in een hectische werkomgeving waar hij zijn energie goed kwijt kan. Hij neemt graag de eindverantwoording en haalt veel voldoening uit het coachen en ondersteunen van medewerkers. 

Gökhan heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Import en export van stukgoederen van Europa naar Turkije;
  • Leidinggeven aan totaal 8 Expediteurs op de vestiging Breda en Turkije;
  • Controleren van douanedocumente;
  • Afspreken van tarieven met relaties en aanvragen tenders;
  • Opstellen managementrapportages.

Functie

Expediteur

Leeftijd

37

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits en Turks uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel), diverse TMS software