Rick (Supply Chain Analist)

Rick is een vriendelijke man met een passie voor de supply chain. Tijdens zijn master opleiding heeft Rick fulltime gewerkt als Stockplanner bij een grote winkelketen binnen de FMCG. Na het behalen van zijn WO Master Transport & Supply Chain Management heeft Rick een wereldreis gemaakt. Aansluitend op deze reis is hij aan de slag gegaan als Business Analist bij een IT bedrijf. De vader van Rick heeft een groothandel in medische benodigdheden voor ziekenhuizen. Rick heeft de afgelopen jaren met enige regelmaat de supply chain processen van de organisatie geanalyseerd en waar nodig ondersteunt in de logistieke processen. Daarnaast heeft hij ook ervaring met im- export documentatie. Momenteel is Rick op zoek naar een functie waarin hij weer midden in de operatie staat. Het liefst doet hij dit in een rol als Supply Chain Coördinator

Rick is sociaal zeer vaardig en beschikt daarnaast over een groot analytisch vermogen. Hij draait zijn handen niet om voor operationele werkzaamheden en gebruikt zijn analytisch vermogen om processen te optimaliseren en inzichtelijker te maken. Zo is hij sterk in het bouwen van Excel dashboards en het in kaart brengen van goederenstromen. Rick vormt een prettige gesprekspartner die op overtuigende wijze kan vertellen wat hij wil. Daarnaast is hij goed instaat om te schakelen op diverse niveaus en beheerst hij de Nederlandse, Engelse en Spaanse taal in woord en geschrift. 

Rick heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Het vergaren en analyseren van datastromen 
  • Het bouwen van dashboards om datastromen te kunnen monitoren 
  • Het schrijven van analyses met de focus op informatiestromen tussen business & government en consumer & government
  • Onderzoeken van de documentatiestromen binnen de Rotterdamse haven

project: Binnen de Rotterdamse haven zijn er veel verschillende documentatiestromen. De douane heeft hiervoor een portal ontwikkeld, deze werkt echter niet altijd naar behoren. Rick heeft de complete keten in kaart gebracht en heeft hiervoor uitvoerig moeten samenwerken met alle relevante partijen binnen de haven (rederijen, logistiek dienstverleners, douane, havens enzovoort). 

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

28

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (zeer vaardig), SAP(zeer vaardig), Oracle Crystal Ball, MySQL