Natasha (Kandidaat-Notaris)

Natasha zit in de afrondende fase van de master Notarieel Recht, ze hoeft alleen nog haar scriptie in te leveren en verwacht eind 2017 af te studeren. Ze heeft reeds twee bachelors behaald, Notarieel Recht en Civiel Recht. Ze heeft naast haar studie ruim 6 jaar ervaring in de juridische branche als Secretaresse en Medewerker. De afgelopen twee jaar is ze gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht, eerst als Corporate Secretary en nu als Corporate Lawyer in het bedrijfsleven. Natasha vindt het Ondernemingsrecht het meest interessant, mede door haar praktijkervaring. Nu ze binnenkort haar diploma op zak heeft, wil ze dan ook niets liever dan te starten als Kandidaat-Notaris op de sectie Ondernemingsrecht.

Natasha is een verzorgde, pientere dame. Ze is proactief, resultaatgericht en ze haalt altijd het onderste uit de kan. Natasha kan goed zelfstandig werken en ze vindt het ook fijn om in teamverband te functioneren. Ze is goed met collega's. Natasha heeft een open doch strenge uitstraling. Ze is een tikje eigenwijs en kan ook goed luisteren. Haar referenten omschrijven Natascha als een loyale dame die altijd de verantwoordelijkheid neemt. Tevens is ze enthousiast en werkt ze doelgericht.

Natasha heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor EMEA klantportfolio, met name Private Equity clients
  • Up-to-date houden van Compliance dossiers met inachtneming van de voorschriften Nederlandse Bank en aanverwante wet-en regelgeving
  • Opstellen van aandeelhoudersbesluiten, directiebesluiten, overeenkomsten
  • Organiseren van aandeelhouders - en bestuursvergaderingen
  • Opstellen van notulen
  • Zorgdragen voor oprichtingen, aandelenoverdrachten, documentaties voor transacties, deponeringen en liquidaties
  • In -en uitschrijven bij de Kamer van Koophandel
  • Relatiebeheer: controleren en bijdragen aan behoud cliënten

Functie

Kandidaat-Notaris

Leeftijd

30

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office (Word, Outlook, Excel, PowerPoint)