Robert (Wmo Consulent)

Robert heeft zeer ruime en brede ervaring binnen het sociaal domein opgedaan en is bovendien het vleesgeworden voorbeeld van een zestiger die men eerder veertig schat. De leergierigheid en zijn ondernemingsdrift spat er van af en komt terug in de vele cursussen, opleidingen en (zelfstandige) projecten die hij heeft gedaan en nog steeds in de praktijk brengt. Robert komt evenwichtig, betrouwbaar en deskundig over en kan zich makkelijk schikken naar zijn gesprekspartners. Naar aanleiding van het faillissement van zijn laatste werkgever is Robert op zoek naar een nieuwe uitdaging als WMO Consulent of als Jobcoach.

Recentelijk heeft Robert ruim 2 jaar gewerkt als WMO Consulent bij een re-integratiebureau. Zijn eerder opgedane ervaring als Jobcoach en als docent in een werk-en-leren-traject kwam hem hierbij uiteraard goed van pas. Robert is een echt "mensen-mens", wat hem sterkt in zijn gedachte dat hij nog een absolute meerwaarde kan zijn binnen het sociaal domein.

Robert is per direct voor 32 tot, in overleg, 40 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 3.200,- op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Begeleiden van cliënten naar een zelfredzaam bestaan en zelfstandige arbeidsmarktparticipatie
  • Doceren aan cliënten in het vak "Zelfredzaamheid"
  • Coaching-on-the-job gericht op het begeleiden van cliënten na een plaatsing
  • Jobcoach: in het kader van specifieke gemeentelijke project in Apeldoorn gericht op het verhogen van de arbeidsmarktparticipatie

Functie

Wmo Consulent

Leeftijd

0

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel & PowerPoint