Janine (Consulent WMO)

Janine neemt ondanks haar leeftijd (30) al ruim 7 jaar ervaring in het sociaal domein met zich mee. Desondanks is ze zich blijven ontwikkelen, waarna ze na verschillende stages haar hbo-opleiding Management in de zorg succesvol heeft afgerond. In haar werk als Ambulant Gezinsbegeleider (SPW) was ze verantwoordelijk voor het begeleiden van zowel jonge als oude mensen met gedragsproblemen (AD(H)D en co-morbiditeit). Na het afronden van haar management opleiding en het volgen van diverse stages op het gebied van organisatie en advies is zij klaar voor de volgende stap in haar carrière.

Janine kan heel goed zelfstandig opereren, mede doordat ze zeer gestructureerd en methodisch te werk gaat. Ze heeft dan ook weinig moeite om zich aan te passen aan de werkwijze en de verschillende systemen die komen kijken bij een nieuwe uitdaging. Kenmerkend is dat zij zich zelfstandig heeft ingelezen in de veranderde wet en regelgeving omtrent de WMO.

Janine is per direct fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie is € 2.800,- op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Bieden van ambulante woon- en activiteitenbegeleiding aan zowel jonge als oudere mensen met de officiële diagnose AD(H)D en/of co-morbiditeit
  • Begeleiden van bovengenoemde doelgroep, naar een zo zelfredzaam en zelfstandig mogelijk bestaan
  • Invoeren, verwerken en delen van informatie aangaande de cliënten, met alle betrokken partijen 

Functie

Consulent WMO

Leeftijd

30

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel & PowerPoint