Alisa (Klantmanager Werk)

Alisa is sinds begin 2014 actief binnen het sociaal domein, meest recentelijk als Adviseur Werk voor het UWV. Hoewel ze hier functioneert naar ieders tevredenheid, kan haar contract niet worden verlengt door aanstaande hervormingen van de verschillende afdelingen. Alisa heeft in de afgelopen periode gemerkt dat ze beter uit de verf komt in een meer zorgzame omgeving, waarin haar achtergrond als Maatschappelijk Werker beter tot zijn recht komt. Alisa is dan ook op zoek naar een functie als Ambulant Begeleider, Startende WMO Consulent of Jobcoach.

Alisa is zeer 'eager' en ze gaat secuur om met haar administratie. In de afgelopen jaren heeft zij er alles aan gedaan om vooruit te gaan in haar ontwikkeling. Dit is terug te zien in de verschillende trainingen die zij recentelijk heeft gevolgd en eerder nog het doorlopen van een vrijwillige (!) stage. Bovendien is Alisa tevens bereid om, waar nodig, voor haar volgende stap een specifieke cursus te volgen.

Alisa heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.700,- op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van basisdienstverlening voor ww-gerechtigden die gedeeltelijk of volledig werkeloos zijn
  • Sturen en helpen van ww-gerechtigden in de zoektocht naar betaald werk
  • Inventariseren van de klantsituatie om vervolgens een individueel behandeltraject op te stellen en toe te zien op de uitvoering hiervan
  • Benadrukken en respecteren van van de autonomie en de eigen verantwoordelijkheid, zonder de menselijkheid uit het oog te verliezen, in het kader van de participatiewet 

Functie

Klantmanager Werk

Leeftijd

28

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Sonar, Suwinet, WWO, Spiegel, EAED