Aida (Consulent WMO)

Aida heeft ruim 10 jaar ervaring binnen het sociaal domein en ze heeft zich stapsgewijs opgewerkt tot Casusregisseur WMO / WMO-Arrangeur. Haar ontwikkeling heeft zich vormgegeven door het volgen en afronden van 2 mbo-opleidingen en 1 hbo-opleiding, binnen het sociale spectrum. Haar loopbaan staat eveneens in het teken van geleidelijke ontwikkeling, waarbij ze zich bij elke gemaakte stap gemakkelijk aanpast aan haar veranderende verantwoordelijkheden. In haar rol als Casusregisseur is zij verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van cliënten naar volledige of gedeeltelijke arbeidsmarktparticipatie. Na 10 jaar bij dezelfde werkgever is ze toe aan een frisse wind en bovendien wil ze de stap naar een functie als WMO-Consulent maken. Dit laatste omschrijft ze als haar "droombaan".
 
Aida is gedreven en zeer betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie waar zij voor werkt. Dit komt onder andere terug in vele projecten waar zij direct bij betrokken is en waarvoor zij om haar mening gevraagd wordt. Ze werkt "methodisch" en heeft dan ook weinig moeite met het aanpassen aan- en werken met verschillende systemen.
 
Aida heeft een opzegtermijn van 2 maanden. Ze is 32 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie is € 3.375,- op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Intakes voeren met nieuwe cliënten, met inachtneming van de WMO 2015
  • Opstellen van trajectplannen en het toezien op de uitvoering hiervan
  • Functioneren als kennispartner voor betrokken (ambulant)begeleider en de familie van de cliënt
  • Het op de achtergrond coördineren van de zorg, door te netwerken met het wijkteam, behandelingsteams en wijkpioniers
  • Aanvragen en her-indiceren van WMO-indicaties

Functie

Consulent WMO

Leeftijd

31

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

USER, Evita, Ms4all, Word