Anke (Klantmanager Werk & Inkomen)

Anke is een gedreven professional met ruim 20 jaar ervaring binnen het sociaal domein. De laatste jaren heeft zij gewerkt als Teammanager waarbij zij leiding gaf aan de afdeling Werk & Inkomen en Zorg & Jeugd (35 fte). In aanloop hiernaar toe werkte zij als Teamcoördinator zorgnetwerken & leerplicht, waarbij ze verantwoording afdroeg voor 10 fte. Na een lange en succesvolle periode is zij toe aan een nieuwe omgeving. Deze hoopt ze te vinden in de rol van Teamleider op (één van) de vakgebieden Werk & Inkomen, Zorg, WMO en/of jeugd(reclassering)

Anke komt het best tot haar recht in een resultaatgericht omgeving, waarin ze de ruimte krijgt om haar visie op hoofdlijnen uit te zetten, zonder hierbij het contact met de werkvloer te verliezen.

Anke is per direct beschikbaar, tussen de 28 en 40 uur per week. Haar salarisindicatie is € 5.250,- op basis van een fulltime dienstverband. 

Werkzaamheden

  • Ketenregie bij het toeleiden van jongeren naar passende zorg 
  • Samenwerken met zowel gemeentelijke als externe partijen met als doel zorg, onderwijs en veiligheid zo goed mogelijk in te regelen
  • Verantwoordelijk voor de aanpak van overlastgevende groepen jongeren
  • Verzorgen van de nazorg bij detentie van de cliënt
  • Functioneren als link met het veiligheidshuis Rotterdam Rijnmond

Functie

Klantmanager Werk & Inkomen

Leeftijd

49

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Corsa, C3, Word, Excel, Powerpoint