Bader (HBO Starter Supply Chain)

Bader is een gedreven, analytische hbo-starter die na het behalen van zijn hbo Bachelor Logistiek en Economie klaar is voor de eerste stappen in zijn carrière. Tijdens zijn stages heeft Bader diverse warehouse processen geoptimaliseerd en heeft hij gekeken naar de logistieke personeelsbezetting en hoe men hier beter mee kan omgaan. Daarnaast heeft hij als vakantiebaan drie maanden gewerkt als Customer Service Medewerker. Daarnaast heeft hij nog een cursus Logistics & Transportation op WO-niveau gevolgd. Momenteel is Bader op zoek naar een analytische startersbaan waarin hij de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen binnen de logistiek/supply chain. 

Bader is een vriendelijke jongeman met een duidelijk toekomstbeeld. Hij ziet zichzelf graag over tien jaar in een rol als Supply Chain/Logistiek Analist of Consultant maar hij realiseert zich dat je dan eerst de processen vanuit de praktijk moet kennen. Bader is analytisch zeer sterk en beschikt daarnaast ook over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast kent Excel voor hem geen geheimen meer en kan hij goed overweg met computers(ystemen). 

Bader is per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

De huidige warehouseomgeving van de organisatie zat aan zijn maximale opslagcapaciteit terwijl de organisatie sterk groeiende is. Het doel van dit onderzoek was om te kijken of de opslagcapaciteit kan worden verhoogd en de productiviteit van de werknemers kan worden geoptimaliseerd. 

  • In kaart brengen van de huidige situatie 
  • Het uitvoeren van een ABC-analyse 
  • Onderzoeken van de huidige voorraadniveau's en hierin aanpassingen aanbrengen 
  • Voorraden opnieuw indelen binnen de warehouse omgeving
  • Looproutes van de Order Pickers in kaart brengen en deze aanpassen aan de nieuwe product locaties 
  • Het schrijven van een adviesrapport voor de toekomst 

Resultaat: De opslagcapciteit is met 14% gestegen en er wordt op jaarbasis ruim €100.000,- bespaard aan personeelskosten en opslagkosten.

Functie

HBO Starter Supply Chain

Leeftijd

24

Woonplaats

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Turks uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel (Excellent User), Word, Outlook, PowerPoint)