Marnix (Productieplanner)

Marnix is een Productieplanner. Omdat hij gaat samenwonnen met zijn vriendin in de regio Rotterdam op zoek, is naar een nieuwe uitdaging. Na het behalen van zijn hbo-bachelor Commerciële Economie is hij verder gegaan binnen de retail. De retail branche heeft hem altijd erg geïnteresseerd en hij wilde altijd graag Supermarktmanager worden. Toen dit op korte termijn niet mogelijk bleek is hij verder gaan kijken. Marnix is toen begonnen als Productieplanner bij een tapijtproducent. Tot op de dag van vandaag doet hij dit met veel plezier en haalt hij veel voldoening uit zijn werk. Het schakelen met interne en externe stakeholders gaat hem erg goed af en ook planmatig is hij erg sterk. Momenteel is Marnix op zoek naar een coördinerende functie binnen een productie of logistieke omgeving. 

Marnix is een man met leidinggevende capaciteiten. Marnix is planmatig zeer sterk en gaat systematisch te werk. De productielijnen van zijn huidige werkgever draaien 24/7, er is dus geen ruimte voor fouten, Marnix doet zijn werk dan ook erg secuur. Marnix vormt een waardige gesprekspartner die vol passie over zijn werkzaamheden praat. Hij heeft geen 9-tot-5 mentaliteit en hij is dan ook bereid om verschoven diensten te draaien. 

Marnix heeft een opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Het opstellen van lange en korte termijn productieplanningen voor meerdere productielijnen aan de hand van de salesforecast in Excel 
  • Het ad hoc oplossen van problemen in de productielijnen en het analyseren van de bottlenecks 
  • Het aanmaken van productieorders 
  • Intensief communiceren met diverse interne stakeholders (onder andere productie, sales, R&D)
  • Ad hoc anticiperen indien er onverwachte mutaties zijn in de forecast 

Functie

Productieplanner

Leeftijd

30

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

AS400 (ERP), MS Office (Excel excellent user)