Werken bij Extra TalentBekijk onze vacatures

Mensen met extra talent matchen wij aan organisaties die daarnaar op zoek zijn. Iedereen heeft talent. Het is de kunst dit talent te herkennen en het op de juiste plek in te zetten. En dat doen wij al meer dan 20 jaar! Ben jij het extra talent dat ons daarbij gaat helpen? Bekijk onze vacatures of lees door om ons beter te leren kennen.

Foto 2 600X550

Wat kun je bij ons verwachten?

Een hele toffe werksfeer. Waarin iedereen er voor 100% tegenaan gaat, maar tegelijkertijd relaxed blijft. Bij ons staat jouw groei op nummer één. Want zit je lekker in je vel, dan werk je met plezier en presteer je beter. Voor iedere match die jij tot stand brengt, ontvang je een bonus die heel leuk kan oplopen! Die enthousiaste, hardwerkende maar relaxte, informele sfeer zorgt ervoor dat we onze gezamenlijke doelen behalen.
Ontdek meer over Extra Talent

Kom jij ons team versterken?

Dan vink je de volgende zaken met gemak af. Je bent contactueel sterk. Je straalt vertrouwen uit, bent gedreven, vasthoudend, dienstbaar, commercieel en, laten we dat vooral niet vergeten, jezelf! Ook help jij graag je collega's uitblinken en ga je voor ze door het vuur. Andere kwaliteiten die je nodig hebt, ontwikkel je verder tijdens je interne training. Daarnaast ben je wel in voor een fanatiek potje pingpong op z'n tijd. Kan jij jezelf hierin herkennen? Maak hieronder dan snel kennis met onze Corporate Recruiters!

Foto 1 600X550

Maak kennis met onze Corporate Recruiters

Onze Corporate Recruiters zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je een vraag over een van onze openstaande vacatures? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiters via dit formulier. Wie weet ben jij binnenkort ons extra talent!