Talent

Zet jouw stap binnen de overheid

Samen werken aan jouw carrière.

Nieuw of ervaren op de arbeidsmarkt?

Zet de volgende stap

Of je nu nieuw of ervaren bent op de arbeidsmarkt, wij bieden je een mooie opdracht en groeikansen. Op basis van jouw kennis, persoonlijkheid en ambitie vinden wij de overheidsbaan waarbij jij jouw vlijmscherpe beleidsadviezen kan geven of uitvoeren. Wij geloven in het functioneren als groep, waarin mensen elkaar kennen, belangstelling voor elkaar hebben, van elkaar leren, elkaar versterken in hun werk, samen ondernemen en lol maken.

Werken bij Extra Talent

Jouw voordelen in het kort

Vast in dienst

Met jouw netwerkskills, flexibiliteit en ambitie ben jij geknipt voor een carrière bij de overheid. De persoonlijke band tussen talenten en onze consultants zorgt voor een langdurige samenwerking, met meerdere uitdagende opdrachten bij de overheid tot gevolg. Jouw wensen staan centraal. Zo krijgen we je moeiteloos op de juiste plek en bouwen we samen aan een overheid die werkt.

Als zzp'er

Ben jij zzp'er in de wereld van de overheid? Je bent welkom om je aan te sluiten bij onze pool. Er staan afwisselende opdrachten op jou te wachten. Maar je doet het niet alleen. We blijven je altijd begeleiden zodat je blijft groeien in je loopbaan. Doe bijvoorbeeld mee aan onze kennissessies en doorloop verschillende persoonlijkheidstesten. Last but not least, we betalen je elke twee weken uit. Fijn toch?

Ook voor starters

Ben jij maatschappelijk betrokken en heb je al stage-ervaring bij de overheid? Dan is de talentenpool misschien iets voor jou. Je krijgt de kans om bij verschillende gemeentes ervaring op te doen. Ontwikkeling op zakelijk én persoonlijk vlak, daar gaan we voor. Stuur een open sollicitatie en we nemen snel contact met je op voor jouw vliegende start binnen de overheid!

Dit is hoe wij jou helpen

Advies

Kennismaking en advies

Jouw persoonlijke consultant leert je graag kennen tijdens een uitgebreid gesprek en brengt jouw wensen en kwaliteiten in kaart.

Match

De Extra Talent Match

Via ons grote netwerk vinden wij snel de ideale match. Voordat je het weet, ga jij al op gesprek bij jouw nieuwe opdrachtgever.

Begeleiding

Coaching en begeleiding

Invulling geven aan je interim-rol, een flexibele houding, ambitie en netwerken. Samen kijken we waarin je nog kan en wil ontwikkelen.

Openstaande vacatures

Vind jouw perfecte match

Jeugdhulpverlener

Voor onze gemeentelijke relatie zijn wij op zoek naar een ervaren Jeugdhulpverlener. Wil jij als ervaren Jeugdhulpverlener het verschil maken? Ben jij…

access_timeFulltime location_onAmstelveen

Beleidsadviseur Gezondheid

Wij zijn tijdelijk op zoek naar een Beleidsadviseur Gezondheid. Heb jij ervaring als Beleidsadviseur Volksgezondheid en als Projectleider binnen de Pr…
access_timeParttime location_onUtrecht

Teammanager Sociaal Domein (Jeugd, Participatie en WMO)

Wil jij graag bijdragen aan een sociale en gezonde leefomgeving voor iedereen? Kom dan werken bij een kleine gemeente als Teammanager Samenleving. Je …

access_timeFulltime location_onZaanstad