Grace (Beleidsadviseur Volksgezondheid)

Grace heeft een WO Master behaald in Gedrag en Gezondheid. In deze studie ligt de focus op het beïnvloeden van ongezond gedrag naar gezond gedrag van gehele bevolkingsgroepen. Voor twee levendige gemeenten heeft zij al verschillende interventies uitgerold zoals de rookvrije schoolterreinen en het Sportakkoord. Snel schakelen is een sterke kwaliteit van haar, waardoor ze gemakkelijk met zowel een wethouder als een burger met een leuk initiatief in gesprek gaat. Zij heeft een integraal onderzoek uitgevoerd naar drugsgebruik onder jongeren en subsidie verleend aan Sportservice om inwoners meer te laten sporten en bewegen. Plannen heeft zij geschreven voor een aanpak tegen eenzaamheid en voor een gezonde leefomgeving. Ook met de gang naar het college en de raad is zij bekend, aangezien zij al voor een drietal gemeenten een raadsinformatiebrief heeft geschreven over de voortgang van de uitvoering van de gezondheidsnota. Recentelijk heeft zij een meer-partijenovereenkomst opgesteld ter bevordering van de aanpak overgewicht voor een G40 gemeente. Zij wil graag blijven leren en is daarom opzoek naar een functie als Beleidsadviseur Volksgezondheid of een vergelijkbare functie bij een gemeente of GGD.

Grace is een vriendelijke dame die van aanpakken weet. Oplossingen zijn er altijd te vinden en het liefst snel.  Ze is goed in het behouden van overzicht en denkt in grote lijnen. Grace houdt van samenwerken en heeft minstens één goede inhoudelijke sparringpartner nodig om haar werk goed te kunnen doen.

Grace is per direct parttime beschikbaar.

Werkzaamheden

Werkzaamheden gemeente Amersfoort: opstellen meer partijen samenwerkingsovereenkomst voor een programma in de aanpak tegen overgewicht. Raadsinformatiebrief schrijven inzake een update over de uitvoering van het gezondheidsbeleid 2020. Tijdens de Coronapandemie vanuit huis gewerkt en kennisgemaakt met een nieuw team, afdeling Samenleven.

Functie

Beleidsadviseur Volksgezondheid

Leeftijd

33

Woonplaats

Flevoland

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

1

Computervaardigheden

MS Word, Excel, Powerpoint