Winnie (Beleidsadviseur Jeugd)

Winnie is een sociale wetenschapper met een passie voor het sociaal domein. Door haar interdisciplinaire sociale opleiding heeft ze een brede kennis van diverse maatschappelijke vraagstukken.
Winnie heeft ruim drie jaar ervaring bij een G4-gemeente rondom gezondheids-, armoede- en participatievraagstukken. Winnie is oplossingsgericht en zoekt graag naar oplossingen voor complexe sociale kwesties in beleid en in praktijk. Ze komt goed tot haar recht in een rol waar netwerken en het contact met externe partners, professionals en/of (kwetsbare) inwoners van groot belang is.

Op het moment is Winnie Contractmanager Welzijn Jeugd, dit houdt in dat Winnie verantwoordelijk is voor het toezien van de aanbieders. Dat deze aanbieders conform het contract de gegunde welzijnsopdracht uitvoeren en ze controleert ze op de contractuele Jeugd- en gemeende KPI’s. Daarnaast signaleert ze tijdig knelpunten bij aanbieders en maakt ze afspraken over het aanpakken en verbeteren daarvan.

Winnie heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, een ‘hands on’ mentaliteit en is besluitvaardig. Het verbinden van allerlei (externe) partijen en met hen samenwerken doet ze graag. Naast dat Winnie veel energie krijgt van het inspireren, enthousiasmeren en adviseren van haar omgeving, werkt ze ook graag zelfstandig aan het schrijven beleidsnotities en analyseren van data. Winnie heb een innovatieve mindset en houdt van uitdaging en ontwikkeling.

Winnie is in overleg beschikbaar per december 2022 en werkt bij voorkeur 32-36 uur per week.

Functie

Beleidsadviseur Jeugd

Leeftijd

27

Woonplaats

Leiden

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office