De groei van Michelle

3 juni 2022

Drie jaar geleden kwam Michelle rechtstreeks vanuit de schoolbanken binnen bij Extra Talent en nu geeft ze leiding aan het juridische team. “Ik kan mijn ervaring en kennis overbrengen op mijn collega's, daar ben ik heel trots op.” Bekijk en lees het verhaal van Michelle in de rubriek: 'De groei van'.  

 

Liever Michelle zelf horen praten? Bekijk haar verhaal in deze video!Hoe ben je gegroeid binnen Extra Talent? 

“Ik was al drie jaar werkzaam als Recruitment Consultant Juridisch, begonnen als Junior en doorgegroeid naar Senior. Toen was het voor mij een mooie vervolgstap om dat te gaan combineren met een leidinggevende rol. Nu ben ik Business Unit Manager. Zo kan ik mijn ervaring en kennis ook overbrengen op mijn collega's. Dat vind ik wel een hele mooie stap.”

 

Wat denk je als je terugkijkt op de afgelopen jaren?

“De groei die ik heb doorgemaakt, vind ik heel bijzonder. Ik ben als net-afgestudeerde hier terecht gekomen en in drie jaar tijd ben ik doorgegroeid tot manager van een team. Ik denk niet dat veel mensen dat kunnen zeggen, dus daar ben ik heel trots op. Daarnaast leer je zó veel in dit vak, dat neem je voor altijd mee in je carrière.”

Hoe heeft Extra Talent jou geholpen bij deze stap?

“Extra Talent heeft een ontwikkelplan, dat op maat wordt gemaakt per Consultant. Het idee moet wel bij jouzelf vandaan komen. Dus als je ambities hebt, moet je die uitspreken. Voor mij is het heel belangrijk dat ik vrijheid krijg op verschillende vlakken, voor mijn ontwikkeling maar ook om mijn rol op mijn eigen manier in te vullen. Maar als het nodig is, kan ik zeker op mensen terugvallen en er zijn cursussen en lesprogramma's om mij verder te helpen. Dat is iets heel moois.” 

Groeivan Michelle Zigzag

Waarom zit jij op je plek?

“Het is een persoonlijke organisatie en er wordt naar je geluisterd, dat is echt de reden waarom ik er nog ben. We werken ook in zo'n bruisende omgeving, je zit niet van 9 tot 5 achter je bureau, maar je kunt het zelf inrichten zoals je wil. We gaan veel op stap om klanten te ontmoeten en we spreken ook weleens met kandidaten in een café af om elkaar beter te leren kennen. Dat hoort allemaal bij het werk als Consultant.”

 

Waarom zouden anderen bij Extra Talent moeten solliciteren?

“Wij kijken echt naar jou als mens en je wordt gehoord. Heb je ambities? Laat het dan weten zodat er een plan kan worden gemaakt. En niet onbelangrijk: we hebben ook hele gezellige bedrijfsfeesten. Voor mij voelt het echt als mijn Extra Talent familie.”

Dit was de groei van Michelle

Van Consultant naar Business Unit Manager

Wil jij ook deel uitmaken van de Extra Talent familie en je ambities waarmaken? Misschien is de rol van Consultant ook voor jou weggelegd. Bekijk onze vacatures en solliciteer! 

Onze vacatures