Minder zorgen over personeelszaken, ontmoet uw eigen HR-afdeling!

19 november 2021

Uw medewerkers zijn het belangrijkst voor uw onderneming. Daarom wilt u de personeelszaken zo goed mogelijk geregeld hebben. Voor gemiddelde en kleine ondernemingen kost dit vaak veel tijd. For the People neemt de zorg voor uw medewerkers over. Zo beschikken u én uw medewerkers over een HR-afdeling op oproep en dragen zij zorg voor de salaris- en personeelsadministratie, advies en begeleiding bij functioneringsgesprekken en uitgebreide begeleiding bij zaken op de werkvloer. Alles om uw werk lichter te maken en uw medewerkers nóg gelukkiger. Kunt u wel wat verlichting gebruiken?

Persoonlijke HR-hulplijn

Naast ondernemen draagt u ook de zorg voor uw team. Want uw personeel is belangrijk voor het succes van uw onderneming. Hoe gelukkiger zij zijn op de werkvloer, hoe beter de bedrijfsresultaten! Daarom staan de HR Fieldmanagers van For the People zeven dagen in de week klaar voor u én uw medewerkers. Voor al uw vragen over overeenkomsten, salaris en ziekte. Uw HR Fieldmanager is onderdeel van uw onderneming. Daarom komt hij of zij regelmatig bij u over de vloer. Ook helpt uw persoonlijke HR Fieldmanager met alle zaken op de werkvloer, denk aan ontwikkelgesprekken, conflicten en het nóg gelukkiger maken van uw personeel. Fijn idee toch, zo’n HR-hulplijn?

Oogje in het zeil voor wet- en regelgeving

Er zijn heel veel wet- en regelgeving. En die veranderen ook nog continu. Het interne HR-team zorgt er altijd voor dat u aan alle regels blijft voldoen. Zo houdt het team nauwlettend de cao-wijzigingen in de gaten, die voor u van toepassing zijn. Daarnaast wordt uw onderneming ook op juridisch gebied begeleid. Want For the People heeft al die kennis in huis!

“Hoe gelukkiger uw medewerkers zijn, hoe beter de resultaten”

 

 

 

Geen zorgen om ziekte

Het kan gebeuren dat uw personeel uitvalt door ziekte. For the People is verantwoordelijk voor uw personeel, dus regelt ook alles rondom ziekteverzuim. Van de melding van ziekte tot loondoorbetaling en de aanvullende kosten. Daarnaast zorgt For the People dat het ziekteverzuim zo laag mogelijk blijft. Zo kan uw onderneming blijven groeien!

For The People Blog

Verlichting bij salaris- en personeelsadministratie

For the People neemt veel werk uit handen, zoals uw salaris- en personeelsadministratie. Het team van For the People zorgt altijd voor tijdige betalingen van salarissen, sociale lasten, pensioenpremies en loonbelasting van uw medewerkers. Zo heeft u uw handen vrij om te ondernemen.

 

 

 

Werkgeluk van uw medewerkers staat voorop

De dienstverlening van For the People staat in het teken van werkgeluk. Mensen besteden een groot gedeelte van hun leven op de werkvloer. Enkel wanneer u en uw medewerkers zich goed voelen, gaat iedereen met plezier en passie naar het werk. For the People brengt met een luisterend oor in kaart wat de werkgever en werknemers nodig hebben en vertaalt dit naar een gerichte aanpak. Alles om uw medewerkers gelukkiger te maken en uw werk lichter te maken!

“For the People biedt een luisterend oor voor de wensen en zorgen van werkgever én werknemer”

 

 

 

Susanne Hero Nieuw Getekend

For the People en Extra Talent

For the People is een zusterbedrijf van Extra Talent. Ook u, als partner van Extra Talent kunt gebruik maken van de diensten van For the People. Zo helpen we u met de perfecte match vinden voor uw vacature, maar nemen we ook uw zorgen uit handen van uw personeelszaken. Zodat u kunt doen waar u goed in bent, ondernemen.

Wilt u meer tijd overhouden om te ondernemen?

En daarnaast uw medewerkers nóg gelukkiger maken op de werkvloer? Neem contact op met For the People of bekijk de diensten via de button.

Bekijk de diensten