“Doe iets wat bij jou past in een omgeving waar je je fijn voelt en met collega’s waar je plezier mee kan maken!”   

 

Geen dag is hetzelfde en ik kan mijn werk indelen naar eigen inzicht. Als het uiteindelijk lukt om zowel de klant als de kandidaat blij te maken, ben ik ook blij.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Ik ben een ervaren vakfanaat met 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Als Consultant Office haal ik nog steeds plezier uit elke plaatsing. Ik heb al veel meegemaakt, dus ik kan net wat makkelijker en sneller schakelen. Ik ken de valkuilen en herken de oplossingen. Ook ontdek ik snel naar wie u op zoek bent en welke kandidaat daarbij past. U kunt altijd contact met mij opnemen als u nieuwe medewerkers zoekt. Zelf heeft u misschien niet alle tijd, want het werk moet ook doorgaan. Ik heb vijf dagen in de week de tijd om met volle energie op zoek te gaan naar de juiste collega. Één telefoontje is genoeg. Dan kom ik eraan!  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Als jij een nieuwe uitdaging zoekt, kan ik je helpen. Ik begeleid je tijdens het sollicitatieproces en gedurende de eerste maanden bij je nieuwe werkgever. Niets is leuker dan de juiste persoon op de juiste plek krijgen. Als jij je nieuwe plek hebt gevonden voor de lange termijn, ben ik blij! Neem contact met mij op als je op zoek bent naar een nieuwe baan, maar niet weet waar je moet beginnen. Ook als je nog niet toe bent aan de daadwerkelijke stap naar een nieuwe baan, maar wel weet dat er iets moet veranderen omdat je niet meer voldoende uitdaging hebt. Samen daarover sparren geeft vaak weer nieuwe inzichten. Ook hier geldt: één telefoontje en ik plan een afspraak met je in! 


Vacatures

€4.000 tot €5.000
Jij krijgt energie van het ontwikkelen van HR processen met betrekking tot verzuim, werving en selectie en interne ontwikkelplannen. Je bent ervaren en resultaatgericht en op zoek naar een nieuwe baan in omgeving Dordrecht. Yes, ik zoek jou!
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€4.000 tot €5.000
€3.000 tot €4.000
Mede dankzij jouw accuratesse en advies met betrekking tot de salarisadministratie weten collega’s precies waar ze aan toe zijn en krijgen zij hun salaris op tijd. Dit alles in een grote handelsorganisatie. Wil jij deze uitdaging aangaan? Lees dan snel verder!
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €4.000
€3.000 tot €4.500
Ben jij een ervaren HR professional met een passie voor personeelszaken en organisatieontwikkeling? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team binnen een toonaangevende overheidsinstantie? Lees dan snel verder over hoe jij het verschil kan maken als HR Adviseur
access_timeFulltime location_onRijswijk euro_symbol€3.000 tot €4.500
€3.200 tot €4.000
Zoek jij een afwisselende baan, waarbij je veel touwtjes in handen hebt? Ondersteun jij graag het management, zorg je daarnaast fluitend voor het officemanagement en draai je je hand niet om voor de gehele personeelsadministratie? Dan ben jij de kanjer die we zoeken voor deze gigantisch leuke baan!
 
access_timeParttime location_onHoeksche Waard euro_symbol€3.200 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ivanka is een gediplomeerde Directiesecretaresse, maar haar ervaring ligt veelal binnen HR. Dit is dan ook waar haar hart ligt. Omdat ze zoveel mogelijk ervaring op wilde doen binnen dit vakgebied, heeft ze ook tijdelijke banen geaccepteerd. Nu is ze echter echt op zoek naar een vaste baan als HR Medewerker.

Ivanka is een zeer vriendelijke en bescheiden jongedame. Ze vindt het fijn om ondersteuning te kunnen bieden en werk uit handen te nemen. Nieuwe taken pakt ze snel op en in haar werk is ze vlot en secuur. Ivanka voelt zich prettig in een wat meer informele omgeving, waar collega's prettig samenwerken. Ze is creatief, positief ingesteld en houdt van de natuur.

Ivanka is in overleg op korte termijn beschikbaar voor 32 uur in de week (donderdag vrij) en haar salarisindicatie bedraagt € 2.850,- op fulltime basis. 

 
location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Maaike is een rustige en vriendelijke jongedame, hbo opgeleid en met inmiddels ruim zes jaar ervaring op HR vlak. Ze heeft mooie stappen gemaakt van HR Medewerker naar Recruiter en tenslotte HR Officer. Nu is zij, mede door onzekere situatie bij haar huidige werkgever, toe aan een volgende stap. Het liefst gaat ze aan de slag binnen een functie waar ze het operationele kan combineren met een stukje advies en beleid.

In haar werk is Maaike gedreven en resultaatgericht. Ze heeft ook zeker oog voor het menselijke aspect. Ze is accuraat en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze vindt het prima om meerdere dingen tegelijk op haar bordje te hebben en kan hierin goed prioriteiten stellen.

Maaike heeft een opzegtermijn van een maand en wil graag fulltime werken.
 

location_onNederlands, Engels goed in woord en geschrift, Duits redelijk in woord en geschrift createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Nadia is een zeer vriendelijke en innemende jongedame. Zij is hbo-opgeleid en ze heeft anderhalf jaar stage-ervaring als HR Medewerker. Via haar bijbaan als Hostess rolde ze in de baan Grondstewardess en dit doet ze met veel plezier. Echter wil ze nu toch gaan werken aan een carrière die aansluit bij haar studie en daarom zoekt ze een baan als HR Assistant of Recruiter.

Nadia omschrijft zich zelf als integer, zelfstandig, doorzetter en een "mensen mens". Ze kan goed luisteren en ze weet ook mensen te overtuigen en beïnvloeden als dat nodig is. Ze legt de lat voor zich zelf vaak hoog en ze staat voor kwaliteit.

Nadia is in overleg op korte termijn beschikbaar, ze wil fulltime werken en haar salarisindicatie bedraagt € 2.100,- bruto per maand.

createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Kitty is een vriendelijke jongedame, administratief opgeleid en met interesse in het HR vak. Door verdrietige omstandigheden heeft ze haar HRM opleiding niet kunnen afronden, maar inmiddels heeft ze wel al enkele jaren ervaring met HR taken. 

Kitty is in haar werk zeer servicegericht en vindt het fijn om te ontzorgen. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is betrouwbaar en initiatiefrijk. Zowel sociaal als communicatief is ze vaardig en ze kan makkelijk goed met iedereen overweg. 

Momenteel is Kitty per direct beschikbaar voor 24 uur per week en haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- o.b.v. fulltime.
location_onDen Haag createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven