“Doe iets wat bij jou past in een omgeving waar je je fijn voelt en met collega’s waar je plezier mee kan maken!”   

Geen dag is hetzelfde en ik kan mijn werk indelen naar eigen inzicht. Als het uiteindelijk lukt om zowel de klant als de kandidaat blij te maken, ben ik ook blij.  

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Ik ben een ervaren vakfanaat met 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Als Consultant Office haal ik nog steeds plezier uit elke plaatsing. Ik heb al veel meegemaakt, dus ik kan net wat makkelijker en sneller schakelen. Ik ken de valkuilen en herken de oplossingen. Ook ontdek ik snel naar wie u op zoek bent en welke kandidaat daarbij past. U kunt altijd contact met mij opnemen als u nieuwe medewerkers zoekt. Zelf heeft u misschien niet alle tijd, want het werk moet ook doorgaan. Ik heb vijf dagen in de week de tijd om met volle energie op zoek te gaan naar de juiste collega. Één telefoontje is genoeg. Dan kom ik eraan!  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Als jij een nieuwe uitdaging zoekt, kan ik je helpen. Ik begeleid je tijdens het sollicitatieproces en gedurende de eerste maanden bij je nieuwe werkgever. Niets is leuker dan de juiste persoon op de juiste plek krijgen. Als jij je nieuwe plek hebt gevonden voor de lange termijn, ben ik blij! Neem contact met mij op als je op zoek bent naar een nieuwe baan, maar niet weet waar je moet beginnen. Ook als je nog niet toe bent aan de daadwerkelijke stap naar een nieuwe baan, maar wel weet dat er iets moet veranderen omdat je niet meer voldoende uitdaging hebt. Samen daarover sparren geeft vaak weer nieuwe inzichten. Ook hier geldt: één telefoontje en ik plan een afspraak met je in! 


Vacatures

Jij bent graag onderweg en vindt het leuk om klanten te overtuigen van een goed totaalpakket. Daarbij ga je grondig en professioneel te werk en weet je waar je over praat. Je bent eerlijk en integer, en weet mede daardoor klanten voor je te winnen en te behouden. Ook met je collega’s op kantoor houd je goed contact en werk je nauw samen om tot de beste resultaten te komen.

access_timeFulltime location_onZwijndrecht euro_symbol€3.000 tot €3.800
Jij bent graag de steun en toeverlaat binnen een team en zorgt met plezier voor een strakke administratie en organisatie binnen de afdeling. Je hebt een commerciele drive en weet als geen ander dat de klant koning is. Samen met je collega's zorg je er voor, dat de doelen bereikt worden en de klanten tevreden zijn.

access_timeFulltime location_onZwijndrecht euro_symbol€2.600 tot €3.000
Jij vindt het leuk om klanten te woord te staan, zaken uit te zoeken en op te lossen. Je bent servicegericht en houdt ervan om alles op orde te hebben. Administratief en cijfermatig ben je sterk, en je denkt graag mee over verbeterplannen. Je woont in de omgeving van Den Haag en bent beschikbaar tussen de 24 en 40 uur. Omschrijf ik jou nu? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.400 tot €3.200
Jij hebt reeds enkele jaren ervaring in een ondersteunende HR rol en bent toe aan de volgende stap in je carrière. Bij voorkeur heb je ervaring in een logistieke en internationale omgeving en ben je op korte termijn beschikbaar. Spreekt dit jou aan? Dan wacht ik op jouw reactie!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rania is in het bezit van haar mbo4 Secretaresse diploma en heeft ook al ruim drie jaar werkervaring in dit vak (stages niet meegerekend). In haar huidige functie mist zij de echte Secretaresse werkzaamheden en daarom is ze nu op zoek naar een andere baan.

Rania is een representatieve en gedreven jongedame, die weet wat ze wil. In haar werk zet ze alle puntjes op de i en zorgt ze dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ze vindt het fijn om te ontzorgen en schuwt hard werken niet. Daarnaast is ze een gezellige collega die altijd bereid is iemand anders te helpen.

Rania heeft een maand opzegtermijn. Ze wil graag 32-40 uur werken en haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand.

createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Edgar is een vrolijke en innemende jongeman,die na zijn hbo-studie (met internationale stage en een uitwisseling in het buitenland) eerst is gaan reizen. Daarna was het een kleine stap naar een baan op Curaçao en deze kans heeft hij met beide handen aangepakt. Na bijna twee jaar is de tijd echter daar om zich weer in Nederland te settelen en hier, met de ervaring en kennis die hij nu heeft, een passende baan te vinden.

Edgar houdt van een uitdaging en wil graag van betekenis zijn binnen een bedrijf. Hij is commercieel, competitief, communicatief sterk en betrokken. Hij wil graag achter het product wat hij verkoopt staan, want dat werkt het best in zijn ogen. Hij heeft brede interesses en is leergierig. Daarnaast spreekt hij Engels, Duits en Spaans. Kortom, een ideale starter voor een bedrijf op zoek naar jong talent!

Edgar is per direct beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Ronald is een gedreven, hbo-opgeleide sales professional, die na drie jaar binnendienst en drie jaar buitendienst ervaring, nu toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Hij wil graag een salesfunctie, waarbij hij daadwerkelijk kan helpen om het bedrijf te laten groeien en waar hij mee kan denken over verbeteringen en zijn visie uitdragen.

Ronald is gepassioneerd en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Hij is kritisch en gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Hij wordt blij van commerciële successen en de uitdaging zit hem voor hem in het tevreden houden van de klant en de groei van het bedrijf.

Ronald heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 3.700,- bruto per maand.

createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Suzanne is een vlotte en innemende jongedame, goed opgeleid op hbo-niveau. Ze heeft inmiddels vijf jaar ervaring als Secretaresse en Officemanager.

Directe collega's omschrijven Suzanne als zorgzaam, behulpzaam en accuraat. Zelf geeft ze aan dat ze een echte doorzetter is, resultaatgericht, nauwgezet en proactief. Ze levert graag goed werk en ze vindt het leuk om zaken te regelen. Omdat haar huidige baan helaas tegenvalt, is ze nu op zoek naar baan waar ze zich wel weer helemaal prettig voelt en de verantwoordelijkheden voldoende uitdaging biedt.

Suzanne heeft een opzegtermijn van één maand. Ze wil fulltime werken en haar salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven