“Na 25 jaar nog steeds even blij met elke succesvolle match!”   

 

Geen dag is hetzelfde en ik kan mijn werk indelen naar eigen inzicht. Als het uiteindelijk lukt om zowel de klant als de kandidaat blij te maken, ben ik ook blij.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Ik ben een ervaren vakfanaat met 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Waarvan alweer ruim 12 jaar met heel veel plezier bij Extra Talent! Hier heb ik op verschillende labels gezeten, waardoor ik ervaring heb met Office, HR en momenteel Financieel personeel. Ik heb al veel meegemaakt, dus ik kan net wat makkelijker en sneller schakelen. Ik ken de valkuilen en herken de oplossingen. Ook ontdek ik snel naar wie u op zoek bent en welke kandidaat daarbij past. U kunt altijd contact met mij opnemen als u nieuwe medewerkers zoekt. Zelf heeft u misschien niet alle tijd, want het werk moet ook doorgaan. Ik heb vijf dagen in de week de tijd om met volle energie op zoek te gaan naar de juiste collega. Eén telefoontje is genoeg. Dan ga ik aan de slag!

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Als jij een nieuwe uitdaging zoekt, kan ik je zeker helpen. Ik begeleid je tijdens het sollicitatieproces en gedurende de eerste maanden bij je nieuwe werkgever. Niets is leuker dan de juiste persoon op de juiste plek krijgen. Pas als jij je nieuwe plek hebt gevonden voor de lange termijn, ben ik tevreden! Neem contact met mij op als je niet weet waar je moet beginnen met je zoektocht. Ook als je nog niet toe bent aan de daadwerkelijke stap naar een nieuwe baan, maar wel weet dat er iets moet veranderen. Samen daarover sparren geeft vaak weer nieuwe inzichten. Ook hier geldt: één telefoontje en ik plan een afspraak met je in! 


Vacatures

€3.000 tot €4.000
Wil jij deel uitmaken van ons team binnen een gerenommeerd bedrijf in Alphen aan den Rijn? Ben je een Financieel Administratief Medewerker op zoek naar een veelzijdige en interessante rol binnen Finance? Kom dan ons Finance team versterken.
access_timeFulltime location_onAlphen aan den Rijn euro_symbol€3.000 tot €4.000
€3.200 tot €4.000

Heb jij je eigen financiën ook altijd zo goed op orde? Goed bezig! Als je net bent afgestudeerd en op zoek bent naar een eerste of tweede baan als Assistent Controller, dan ben je hier bij de juiste vacature. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€3.200 tot €4.000
€3.000 tot €3.800
Zoek je een uitdagende rol als Financieel Administratief Medewerker waarbij je jouw expertise kunt benutten om de administratieve reis net zo boeiend te maken als een wereldreis? Dan is deze vacature een geweldige kans voor jou!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.800
€2.600 tot €3.500
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Assistent Finance & Control, waarbij je de ruimte krijgt om jezelf te zijn en samen werkt met collega’s die de tijd nemen om jouw kennis naar een hoger niveau te brengen? Zoek niet verder! Bij deze mooie handelsorganisatie met een turnover van 500 miljoen per jaar bieden we jou de mogelijkheid om je talenten te ontwikkelen

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.600 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met Herman haal je een enorm ervaren kracht binnen. Hij heeft een diploma in moderne bedrijfsadministratie. Daarnaast mag Henk volgend jaar zijn 25 jarig jubileum als boekhouder vieren! In die tijd heeft voornamelijk een all round functie vervuld. Zo kan hij de maandafsluiting doen, jaarrekeningen opstellen, balansdossiers opmaken, liquiditeitsbegrotingen opmaken en operationele werkzaamheden aangaan de crediteuren en debiteurenadministratie uitvoeren. Herman werkt graag secuur en wil op die manier graag fouten voorkomen. Zodat het werk in een keer goed wordt uitgevoerd. Vanwege overcapaciteit bij zijn huidige werkgever is er vaak niet veel te doen op de financiële afdeling. Stilzitten is niks voor hem en om die reden is hij op zoek naar een nieuwe werkgever waar hij weer lekker kan doorwerken. 

Herman is een open persoon en vertelt graag over zijn werk en zijn hobby's. Hij is een echte team player. Als ervaren medewerker heeft hij vaak andere mensen ingewerkt. Henk vindt dit ontzettend leuk. Het gegeven dat mensen die hij heeft ingewerkt op een bepaald moment zelf op eigen benen gaan staan geef hem energie. 

Herman heeft een opzegtermijn van een maand. Hij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.
location_onNederlands en engels goed createHBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Bo is een jonge Recruiter met een juridische achtergrond en ervaring in de bancaire sector. Haar interesse in mensen zie je door heel haar carrière. Zo heeft ze tijdens haar stage bij een stichting tegen discriminatie gesprekken gevoerd met zowel cliënten als de wederpartij. In haar huidige functie als Recruiter spreekt ze dagelijks kandidaten binnen de bancaire wereld en ondersteund zij hen bij de voorbereiding op de daadwerkelijke gesprekken bij de opdrachtgever.

Bo is een harde werker, zo heeft ze tijdens haar functie als Recruiter ook nog in de weekenden in de horeca gewerkt. Voor Bo is het belangrijk dat ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. In haar huidige functie heeft zij de mogelijkheid gehad om een Recruiter traineeship van drie maanden te volgen, waarbij ze onder andere een training heeft gevolgd op het kantoor van LinkedIn. Momenteel is Bo op zoek naar een organisatie waar zij de volgende stap in haar carrière kan maken. Recruiting blijft voor haar een belangrijk onderdeel van haar werk, maar ze wil hiernaast zichzelf graag breder ontwikkelen.

Bo is voor 40 uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van een 40 urige werkweek.

location_onRotterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Als je een droom hebt, dan moet je ervoor gaan. Toen Shalina tijdens haar stages in aanraking kwam met het HR werkveld, wist ze dat dit de richting was die zij graag op wilde gaan. Om die reden heeft ze dan ook HRM gekozen als keuzeprofiel op haar opleiding. Dit heeft ze dan ook direct toegepast. Zo was ze bij haar stagebedrijf verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de verzuimprocessen, en heeft zij verscheidene administratieve taken op zich genomen. Deze organisatie was dan ook zo blij met haar, dat ze hier na afloop van haar stage mocht blijven. Ondanks dat ze het hier heel erg naar haar zin had, heeft zij op het moment niet de mogelijkheid om fulltime te werken, om die reden heeft ze dan ook haar werkzaamheden bij de organisatie moeten opzeggen.

Shalina is een sociale dame die kan communiceren met collega’s op verschillende niveaus. Zo heeft zij bij haar vorige werkzaamheden contact gehad met zowel het management als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Momenteel is ze op zoek naar een organisatie waarin ze haar collega’s op HR gebied kan ondersteunen en zo nog meer inzicht kan krijgen in het HR werkveld.

Shalina is per direct beschikbaar voor 24 uur en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- op basis van een 40 urige werkweek.

location_onGouda createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Kim is een vriendelijke, vlotte jongedame, die de hbo-opleiding International Business & Languages heeft afgerond. Deze studie sloot goed aan bij haar brede interesses en voorkeur voor een internationale omgeving. Tijdens haar studie heeft ze ook stages gelopen in Panama, Spanje en Polen. Haar kennis van de Engelse taal is uitstekend en daarnaast beheerst ze ook de Spaanse, Poolse en Franse taal. Tevens is zij er tijdens haar eerste echte baan achtergekomen dat ze een zeer sterke affiniteit heeft met techniek, dus een volgende baan zoekt ze ook zeker in deze omgeving.

Kim is een leergierige dame, die zich makkelijk nieuwe werkzaamheden en materie eigen maakt. Ze legt de lat voor zichzelf vrij hoog en werkt resultaatgericht. Daarnaast is ze een sympathieke en behulpzame collega met een positieve 'can do'-instelling. Omdat ze graag de overstap wil maken naar corporate recruitment, is ze nu met hulp van Extra Talent op zoek naar een nieuwe passende werkgever.

Kim is per direct fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven