Van Rotterdam en van Office. Een echte vakfanaat! 25 jaar ervaring en nog steeds nooit verveeld. Op basis van vertrouwen en doelgericht coacht zij jou naar een nieuwe baan. ‘Liever geen match dan een foute match’. Het is niet voor niets dat je via haar onderdeel wordt van een groot en sterk netwerk van bedrijven.

De mensen die al met Marina samenwerken weten het al: ‘ze is top, doortastend en snel.’ Dit was de korte samenvatting, de lijst gaat nog even door.


Vacatures

Heb jij administratief commerciële ervaring en ook nog enige affiniteit met logistiek, dan ben jij de ideale match voor mijn opdrachtgever! Zij zoeken namelijk een gedreven medewerking voor hun salesafdeling, die ook af en toe kan inspringen op de logistieke afdeling. Genoeg variatie dus in deze leuk baan!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800

Jij wilt graag werken, maar ook tijd over houden voor andere zaken. Een leuke parttime baan is dan de oplossing. Laat ik die nou voor jou hebben! Je werkt 20 uur per week, flexibel en naar eigen keuze in te delen. Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Solliciteer dan direct, want wegens langdurig ziekteverzuim wordt er met smart op versterking gewacht! Deze baan is vooralsnog tijdelijk, tot na de zomer, met kans op verlenging en eventueel zelfs een contract.
 

access_timeParttime location_onVlaardingen euro_symbol€2.600 tot €3.000
Problemen zijn er om opgelost te worden en jij helpt daar graag bij! Je hebt een natuurlijk gevoel voor serviceverlening en wordt niet snel van je à propos gebracht. Computers vind je leuk en een intern opleidingstraject om alles te leren wat nodig is voor deze functie, pak je met beide handen aan!

access_timeFulltime location_onZwijndrecht euro_symbol€2.300 tot €2.700
Houd jij wel van een wijntje en zou je het leuk vinden om hier meer over te leren? Ben je commercieel aangelegd en administratief ook onderlegd? Dan is deze baan jouw kans! Startend op de verkoop binnendienst word je wegwijs gemaakt binnen deze dynamische handel. Daarna kun je doorgroeien naar de buitendienst en kom je ook bij de klanten (vnl. retail en horeca bedrijven) over de vloer. Hoe leuk is dat?! Proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan? Reageer dan snel, want de animo is groot.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rania is in het bezit van haar mbo4 Secretaresse diploma en heeft ook al ruim drie jaar werkervaring in dit vak (stages niet meegerekend). In haar huidige functie mist zij de echte Secretaresse werkzaamheden en daarom is ze nu op zoek naar een andere baan.

Rania is een representatieve en gedreven jongedame, die weet wat ze wil. In haar werk zet ze alle puntjes op de i en zorgt ze dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ze vindt het fijn om te ontzorgen en schuwt hard werken niet. Daarnaast is ze een gezellige collega die altijd bereid is iemand anders te helpen.

Rania heeft een maand opzegtermijn. Ze wil graag 32-40 uur werken en haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand.

createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Edgar is een vrolijke en innemende jongeman,die na zijn hbo-studie (met internationale stage en een uitwisseling in het buitenland) eerst is gaan reizen. Daarna was het een kleine stap naar een baan op Curaçao en deze kans heeft hij met beide handen aangepakt. Na bijna twee jaar is de tijd echter daar om zich weer in Nederland te settelen en hier, met de ervaring en kennis die hij nu heeft, een passende baan te vinden.

Edgar houdt van een uitdaging en wil graag van betekenis zijn binnen een bedrijf. Hij is commercieel, competitief, communicatief sterk en betrokken. Hij wil graag achter het product wat hij verkoopt staan, want dat werkt het best in zijn ogen. Hij heeft brede interesses en is leergierig. Daarnaast spreekt hij Engels, Duits en Spaans. Kortom, een ideale starter voor een bedrijf op zoek naar jong talent!

Edgar is per direct beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Ronald is een gedreven, hbo-opgeleide sales professional, die na drie jaar binnendienst en drie jaar buitendienst ervaring, nu toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Hij wil graag een salesfunctie, waarbij hij daadwerkelijk kan helpen om het bedrijf te laten groeien en waar hij mee kan denken over verbeteringen en zijn visie uitdragen.

Ronald is gepassioneerd en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Hij is kritisch en gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Hij wordt blij van commerciële successen en de uitdaging zit hem voor hem in het tevreden houden van de klant en de groei van het bedrijf.

Ronald heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 3.700,- bruto per maand.

createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Suzanne is een vlotte en innemende jongedame, goed opgeleid op hbo-niveau. Ze heeft inmiddels vijf jaar ervaring als Secretaresse en Officemanager.

Directe collega's omschrijven Suzanne als zorgzaam, behulpzaam en accuraat. Zelf geeft ze aan dat ze een echte doorzetter is, resultaatgericht, nauwgezet en proactief. Ze levert graag goed werk en ze vindt het leuk om zaken te regelen. Omdat haar huidige baan helaas tegenvalt, is ze nu op zoek naar baan waar ze zich wel weer helemaal prettig voelt en de verantwoordelijkheden voldoende uitdaging biedt.

Suzanne heeft een opzegtermijn van één maand. Ze wil fulltime werken en haar salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven