Van Rotterdam en van Office. Een echte vakfanaat! 25 jaar ervaring en nog steeds nooit verveeld. Op basis van vertrouwen en doelgericht coacht zij jou naar een nieuwe baan. ‘Liever geen match dan een foute match’. Het is niet voor niets dat je via haar onderdeel wordt van een groot en sterk netwerk van bedrijven.

De mensen die al met Marina samenwerken weten het al: ‘ze is top, doortastend en snel.’ Dit was de korte samenvatting, de lijst gaat nog even door.


Vacatures

Houd jij van de losse studentikoze sfeer op een campus en de intrigerende sfeer van een wetenschappelijke omgeving? Dan voel jij je vast als een vis in het water als Management Assistant op één van de faculteiten van deze grote onderwijs- en onderzoeksinstelling. Een saaie werkdag bestaat hier niet en je komt met alle office aspecten in aanraking: HR, Finance, Management Ondersteuning, Events… jij ziet en pakt aan!

 

access_timeParttime location_onRijswijk euro_symbol€2.700 tot €3.700
Binnen dit gezellige architectenbureau ben jij degene, die zorgt dat alles reilt en zeilt op kantoor. Je weet waar iedereen is, wat er wanneer moet gebeuren, je zorgt voor de juiste secretariële ondersteuning en als er klanten komen, ben jij de eerste die hen verwelkomt.  Daarnaast pak jij  de werkzaamheden van de PA op als ziij er niet is . Afwisselend genoeg voor je? Reageer dan nu op deze toffe vacature!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200
Jij bent een Management Assistent pur sang en hebt ervaring met het ondersteunen van meerdere managers, bij voorkeur in een dynamische en internationale omgeving. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar en houdt er van om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden, waarbij je goed bent in het stellen van de juiste prioriteiten.

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.400
Jij bent toe aan een tweede of derde stap in je carrière binnen het HR-vak. Naast een adviserende rol richting medewerkers en management, vind je het ook leuk om operationele taken op te pakken. Een breed, afwisselend takenpakket spreekt jou aan en je werkt graag samen in een hecht team. Omschrijf ik jou nu? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rania is in het bezit van haar mbo4 Secretaresse diploma en heeft ook al ruim drie jaar werkervaring in dit vak (stages niet meegerekend). In haar huidige functie mist zij de echte Secretaresse werkzaamheden en daarom is ze nu op zoek naar een andere baan.

Rania is een representatieve en gedreven jongedame, die weet wat ze wil. In haar werk zet ze alle puntjes op de i en zorgt ze dat alles tot in de puntjes is geregeld. Ze vindt het fijn om te ontzorgen en schuwt hard werken niet. Daarnaast is ze een gezellige collega die altijd bereid is iemand anders te helpen.

Rania heeft een maand opzegtermijn. Ze wil graag 32-40 uur werken en haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand.

createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Edgar is een vrolijke en innemende jongeman,die na zijn hbo-studie (met internationale stage en een uitwisseling in het buitenland) eerst is gaan reizen. Daarna was het een kleine stap naar een baan op Curaçao en deze kans heeft hij met beide handen aangepakt. Na bijna twee jaar is de tijd echter daar om zich weer in Nederland te settelen en hier, met de ervaring en kennis die hij nu heeft, een passende baan te vinden.

Edgar houdt van een uitdaging en wil graag van betekenis zijn binnen een bedrijf. Hij is commercieel, competitief, communicatief sterk en betrokken. Hij wil graag achter het product wat hij verkoopt staan, want dat werkt het best in zijn ogen. Hij heeft brede interesses en is leergierig. Daarnaast spreekt hij Engels, Duits en Spaans. Kortom, een ideale starter voor een bedrijf op zoek naar jong talent!

Edgar is per direct beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.300,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Ronald is een gedreven, hbo-opgeleide sales professional, die na drie jaar binnendienst en drie jaar buitendienst ervaring, nu toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Hij wil graag een salesfunctie, waarbij hij daadwerkelijk kan helpen om het bedrijf te laten groeien en waar hij mee kan denken over verbeteringen en zijn visie uitdragen.

Ronald is gepassioneerd en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Hij is kritisch en gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Hij wordt blij van commerciële successen en de uitdaging zit hem voor hem in het tevreden houden van de klant en de groei van het bedrijf.

Ronald heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 3.700,- bruto per maand.

createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Suzanne is een vlotte en innemende jongedame, goed opgeleid op hbo-niveau. Ze heeft inmiddels vijf jaar ervaring als Secretaresse en Officemanager.

Directe collega's omschrijven Suzanne als zorgzaam, behulpzaam en accuraat. Zelf geeft ze aan dat ze een echte doorzetter is, resultaatgericht, nauwgezet en proactief. Ze levert graag goed werk en ze vindt het leuk om zaken te regelen. Omdat haar huidige baan helaas tegenvalt, is ze nu op zoek naar baan waar ze zich wel weer helemaal prettig voelt en de verantwoordelijkheden voldoende uitdaging biedt.

Suzanne heeft een opzegtermijn van één maand. Ze wil fulltime werken en haar salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven