Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Janine helpt jou graag met het vinden van een nieuwe passende baan. Dat regelt ze snel, want alle kennis hebben we immers in huis. Samen bespreken jullie wie je bent, wat je graag zou willen doen en waar je wel en niet goed in bent. Tips of advies nodig? Janine begeleidt je te allen tijde, dat betekent ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Zij blijft jouw loopbaancoach en zorgt dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Op zoek naar een fijne gesprekspartner om eens goed te kijken waar jij wel op je plek zit? Je mag haar altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp.  


Vacatures

Voor een middelgroot notariskantoor omgeving Zwaag wij op zoek naar een Kandidaat-Notaris voor de sectie Ondernemingsrecht of Personen-en- Familierecht. Een kans voor jou om jezelf verder te ontwikkelen binnen een kantoor waar de cliënt centraal staat. Wil jij graag een nieuwe uitdaging aangaan op een modern kantoor met een laagdrempelige sfeer? Dan ga ik graag met jou vrijblijvend het gesprek aan voor de mogelijkheden.
access_timeParttime location_onZwaag euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij die intelligente Juridisch Medewerker met een aantal jaar werkervaring binnen het notariaat? Ben je een harde werker en vind je het belangrijk dat je wordt gewaardeerd voor het werk dat je levert? Dan kom ik graag met jou in contact! Voor een gemoedelijk, middelgroot notariskantoor ben ik namelijk op zoek naar een Juridisch Medewerker die de sectie Vastgoed komt versterken. Het dynamische team van medewerkers kan niet wachten om jou te verwelkomen.

 

access_timeParttime location_onHaarlem euro_symbol€2.500 tot €4.000
Heb je de meeste affiniteit en ervaring met Onroerend Goed recht en kom jij het beste tot je recht binnen een informele werkomgeving? Laten we een keer contact hebben, zodat ik je meer kan vertellen over de functie en werkgever. Onderstaand tref je alvast meer informatie over het notariskantoor.
access_timeParttime location_onHeemstede euro_symbol€2.500 tot €3.500
Heb jij minimaal twee jaar werkervaring als Notarisklerk binnen de sectie Onroerend Goed en heb jij affiniteit met het Familierecht? Ben jij op zoek naar een kantoor met een informele werksfeer waarin je zeer zelfstandig werkt maar ook in teamverband? Dan is dit de geschikte vacature voor jou! 
access_timeParttime location_onAlkmaar euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Charlotte is bijna twee jaar werkzaam als Juridisch Secretaresse bij een groot en internationaal advocaten- en notariskantoor op de afdeling Ondernemingsrecht. Zij biedt ondersteuning aan een partner en meerdere fee-earners. Zij is onder andere verantwoordelijk voor; het opstellen van Engagement & Lawyers Letters, het aanpassen en voorbereiden van stukken en documenten, het agendabeheer, het aanmaken en onderhouden van dossiers, het afhandelen van e-mailverkeer, het organiseren van reizen, de facturatie en alle overige werkzaamheden op het gebied van Ondernemingsrecht. Charlotte is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de juridische wereld, een zowel nationaal als internationaal kantoor zou goed bij haar passen. Door haar Britse nationaliteit beheerst zij de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Positief, vriendelijk en empathisch zijn de kenmerken die Charlotte omschrijven. Zij staat voor kwaliteit, als ze ergens voor gaat, dan gaat ze er ook echt voor! Charlotte werkt georganiseerd en heeft het graag druk, zij vindt het ook fijn om gefocust te werk te gaan. Tevens is Charlotte een representatieve verschijning en heeft zij een fijne persoonlijkheid.

Charlotte is vanaf juli vier dagen per week beschikbaar per week.

Salarisindicatie bedraagt € 2.650,- bruto op fulltime basis.
location_onHaarlem createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Aby heeft haar mbo-opleiding tot Directie Secretaresse succesvol afgerond, daarnaast heeft zij ruim een jaar stage-ervaring opgedaan als secretaresse bij twee organisaties. Momenteel is zij tijdelijk werkzaam als Project Secretaresse, eind juli rond zij dit project af. Aby heeft ervaring met alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Tevens beheerst Aby de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, zij heeft tijdens haar stage documenten vertaald van het Nederlands naar het Engels. Ook heeft zij de testen bij ons op kantoor bijna foutloos afgerond. Aby wil de stap maken naar een secretaresse functie waarin zij haar opleiding kan toepassen en zich hierin kan ontwikkelen.

Aby is een enthousiaste, flexibele jongedame met ontzettend veel doorzettingsvermogen. Zij zet zich voor 100% in en voert haar werkzaamheden accuraat uit, tevens is zij altijd bereid een ander te helpen waar nodig. Aby heeft een representatief voorkomen en een fijne persoonlijkheid.

Aby is vanaf augustus fulltime beschikbaar. Salarisindicatie € 2.000,- bruto op fulltime basis.

createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lisa heeft ruim tien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse, waarvan acht jaar bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor. Zij is zeven jaar als Juridisch Secretaresse werkzaam geweest op de afdeling Litigation waar zij een partner en drie senior medewerkers ondersteuning heeft geboden. Het laatste jaar heeft zij de switch gemaakt naar de afdeling Arbitrage. Hier heeft zij vijf fee-earners ondersteund, waaronder een dame uit Canada waarmee zij in het Engels communiceerde. Lisa heeft na acht jaar besloten haar baan op te zeggen en is met haar vriend meegegaan naar Sydney, omdat hij daar een baan aangeboden had gekregen. Lisa had in Sydney al snel een baan gevonden als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor en is daar twee jaar werkzaam geweest op de Octrooi afdeling. Sinds augustus dit jaar is zij samen met haar vriend weer terug in Nederland en is Lisa op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. De Engelse taal beheerst zij uitstekend in woord en geschrift.

Lisa is een sociale en toegewijde dame met rustiger karakter. Zij werkt hard en is goed in wat zij doet, een echt ondersteuner in hart en nieren! Lisa kan goed omgaan met deadlines en ze raakt niet snel in de stress. Tevens toont zij initiatief en is niet te beroerd over te werken waar nodig. Bij het advocatenkantoor waar zij acht jaar heeft gewerkt, kwam het regelmatig voor dat er zaken afgemaakt moesten worden, zij steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heeft Lisa een opgeruimd karakter en is zij kritisch. Tevens is zij communicatief sterk en heeft zij een representatief voorkomen.

Lisa is per direct fulltime beschikbaar.

createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven