Van Amsterdam en van Juridisch. Janine helpt jou graag met het vinden van een nieuwe passende baan. Dat regelt ze snel, want alle kennis hebben we immers in huis. Samen bespreken jullie wie je bent, wat je graag zou willen doen en waar je wel en niet goed in bent. Tips of advies nodig? Janine begeleidt je te allen tijde, dat betekent ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Zij blijft jouw loopbaancoach en zorgt dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Op zoek naar een fijne gesprekspartner om eens goed te kijken waar jij wel op je plek zit? Je mag haar altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp.  


Vacatures

Jij bent net klaar met je mbo-opleiding en wilt je ontwikkelen binnen de juridische wereld. Daarnaast ben je op zoek naar diversiteit in je werkzaamheden. Bij dit advocatenkantoor kun je met gezellige collega's meerdere advocaten en partners ondersteuning bieden, binnen een collegiale omgeving waar wél ruimte is voor een menselijk gezicht. Is dit waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder!

 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Heb jij altijd al een veelzijdige functie willen vervullen in het notariaat? Jij bent niet snel onder de indruk van de hoeveelheid werkzaamheden die op je af komen en je houdt de touwtjes graag in handen. Herken jij jezelf hierin? Dan kan deze functie erg interessant zijn voor je. Lees snel verder voor meer informatie!
access_timeParttime location_onHaarlem euro_symbol€2.200 tot €2.700
Een klein notariskantoor in Amsterdam, welke actief is op alle rechtsgebieden, zoekt jou! Met de ervaring die jij hebt opgedaan als Notarieel Secretaresse kun jij deel uitmaken van een vooruitstrevend team met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Heb je interesse? Stuur dan snel jouw cv naar mij!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Werk jij al geruime tijd binnen het notariaat en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Voor een prachtig nieuw kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Notarieel Secretaresse die samen met de notaris deze afdeling wil gaan runnen. Zie jij deze uitdaging zitten? Neem direct contact op met mij. Dan zorgen wij ervoor dat jij binnenkort elke dag dit mooie kantoor binnenloopt.
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marlien heeft ruim vijftien jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, waaronder zeven jaar binnen de advocatuur. Zij is als Juridisch Secretaresse werkzaam bij een klein advocatenkantoor waar zij een veelzijdige functie vervuld binnen de algemene praktijk. Marlien houdt zich voornamelijk bezig binnen het vreemdelingenrecht, strafrecht, bestuursrecht en letselschade en heeft onder andere ervaring met; het aanvragen en declareren van toevoegingen, het zelfstandig opstellen van correspondentie, agendabeheer, het aanspreekpunt zijn voor interne- en externe contacten, postverkeer, dossierbeheer en alle overige secretariële en organisatorische werkzaamheden. Marlien is op zoek naar een veelzijdige functie als Juridisch Secretaresse, de advocaat voor wie zij werkzaam is gaat over een paar jaar met pensioen. Tevens zou zij heel graag in Haarlem werkzaam willen zijn, een klein dynamisch kantoor past het beste bij haar.

Marlien is een ontzorger in hart en nieren! Zij is gewend om ondersteuning te bieden van A tot Z en is organisatorisch goed onderlegd. Proactief, secuur en flexibel zijn ook kenmerken die haar omschrijven. Tevens heeft zij een positieve instelling en een representatief voorkomen. Een aanwinst voor uw kantoor!

Marlien heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.350,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onHaarlem createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Miranda heeft een cursus afgerond voor Notarieel Medewerker, tevens heeft zij haar Management Assistente diploma succesvol behaald. Miranda heeft bijna twee ervaring als Notarieel Medewerkster bij een klein notariskantoor. Zij is voornamelijk werkzaam binnen de praktijkgroep Onroerend Goed waar zij ondersteuning biedt aan twee notarissen en een kandidaat-notaris. Miranda heeft ervaring met; het voorbereiden en afhandelen van conceptakten, rechercheren, het raadplegen van verschillende registers, het afhandelen van telefoonverkeer, dossierbeheer, het aanleggen van dossiers, correspondentie en alle overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Onroerend Goed. Miranda is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat, zij is op zoek naar een ondersteunende functie bij een kantoor waar zij zich kan ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.
Miranda is een vrolijke en hardwerkende dame met een fijne persoonlijkheid. Zij werkt secuur en stelt voor zichzelf prioriteiten op. Miranda is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Miranda.

Miranda heeft een maand opzegtermijn en is 3.5 dag per week beschikbaar.

Salarisindicatie € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Loes heeft 28 jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan 22 jaar bij dezelfde werkgever. Als Notarieel Secretaresse binnen de praktijkgroep Onroerend Goed heeft zij zowel ervaring binnen de nieuwbouw als bestaande bouw. Loes is gewend meerdere personen ondersteuning te bieden en is onder andere verantwoordelijk voor; het inboeken van dossiers, het aanvragen van informatie bij instanties, banken en Kamer van Koophandel, levering- en hypotheekakten passeer klaar maken, het verzorgen van expeditie, het inboeken van losse hypotheken, opvragen van aflosnota’s, opmaken van royementsvolmachten, contact onderhouden met particuliere klanten en/of bedrijven, rechercheren, archiveren en alle overige ondersteunende werkzaamheden op notarieel gebied. Loes is op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een notariskantoor waar zij zich verder kan ontwikkelen tot Notarieel Medewerker binnen het Onroerend Goed.

 

Loes is een ervaren en hardwerkende Notarieel Secretaresse met hart voor de zaak. Ze is zeer loyaal aan haar werkgever, dit blijkt ook wel uit de duur van haar vorige dienstverbanden. Loes is accuraat en levert goed werk af, ze checkt haar werk altijd dubbel. Ook is zij een behulpzame en flexibele collega die niet snel “nee” zegt. Tevens beschikt Loes over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zij goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Loes is in overleg snel beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person49 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven