Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Janine helpt jou graag met het vinden van een nieuwe passende baan. Dat regelt ze snel, want alle kennis hebben we immers in huis. Samen bespreken jullie wie je bent, wat je graag zou willen doen en waar je wel en niet goed in bent. Tips of advies nodig? Janine begeleidt je te allen tijde, dat betekent ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Zij blijft jouw loopbaancoach en zorgt dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Op zoek naar een fijne gesprekspartner om eens goed te kijken waar jij wel op je plek zit? Je mag haar altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp.  


Vacatures

Ben jij een ervaren Juridisch Secretaresse met ervaring binnen de procespraktijk? En ambieer je een zelfstandige job bij een internationaal kantoor met een informele werksfeer en een team van enthousiaste collega’s? Reageer dan snel!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Jij bent een ervaren Juridisch Secretaresse/ Officemanager binnen de advocatuur. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om de secretaresses aan te sturen. Tevens ben je het aanspreekpunt en het gezicht van het kantoor. Je bent toe aan de volgende stap? Dan is dit jouw baan bij dit ambitieuze advocatenkantoor op de Zuidas. Blijf nog even lezen voor meer informatie zodat je direct kunt solliciteren!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging bij een mooi en modern advocatenkantoor in Amsterdam? Voor dit kantoor zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse. Ga jij de uitdaging aan en laat jij iedereen zien wat je in je mars hebt?! Solliciteer dan direct.
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.300
Heb je de meeste affiniteit en ervaring met het Vastgoed? en kom jij het beste tot je recht binnen een informele werkomgeving? Laten we een keer contact hebben, zodat ik je meer kan vertellen over de functie en werkgever. Onderstaand tref je alvast meer informatie over het notariskantoor.
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Liv heeft de mbo-opleiding Juridisch Administratieve Dienstverlening in twee jaar afgerond. Daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een financiële hulpverlener, waar zij bewindvoerder was en verschillende ondersteunende werkzaamheden heeft vervuld. Liv is op zoek naar een ondersteunende functie die bij haar opleiding aansluit; een functie als secretaresse binnen de juridische wereld zou goed bij haar passen. Zij komt het beste tot haar recht binnen een klein tot middelgroot kantoor.

Liv is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij leert snel, houdt van een uitdaging en weet goed wat zij wil. Liv gaat nauwkeurig te werk, aangezien zij een echte perfectionist is. Ook is ze flexibel en stressbestendig ingesteld. Tevens is zij een persoon die meedenkt en zowel in teamverband als zelfstandig goed kan functioneren.

Liv is vanaf september fulltime beschikbaar. In februari 2019 gaat zij starten met de deeltijdstudie hbo Rechten, waardoor ze vanaf dat moment vier dagen per week beschikbaar is.

location_onAmsterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Wendy is in de afrondende fase van de opleiding hbo-Rechten, daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij als Juridisch Secretaresse/ Juridisch Medewerker ruime werkervaring heeft opgedaan. Wendy heeft tevens een jaar als ondersteuner bij vastgoedbank gewerkt, dit was een tijdelijk project van een jaar. Wendy is op zoek naar een functie die bij haar opleiding aansluit, zij ambieert een baan als Juridisch of Notarieel Secretaresse. Tijdens haar opleiding heeft zij een minor Notarieel Recht gevolgd.

Wendy is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij kan haar werkzaamheden zelfstandig uitvoeren zonder daarbij het overzicht te verliezen. Ook kan Wendy prioriteiten stellen, daarbij heeft zij een kritische blik op zaken en toont zij graag initiatief. Tevens is zij gewend naast haar studie verschillende bijbanen te vervullen als verkoopmedewerkster, zij heeft een representatief voorkomen.

Wendy is vanaf september vier om vijf dagen per week beschikbaar.

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lisa heeft ruim tien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse, waarvan acht jaar bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor. Zij is zeven jaar als Juridisch Secretaresse werkzaam geweest op de afdeling Litigation waar zij een partner en drie senior medewerkers ondersteuning heeft geboden. Het laatste jaar heeft zij de switch gemaakt naar de afdeling Arbitrage. Hier heeft zij vijf fee-earners ondersteund, waaronder een dame uit Canada waarmee zij in het Engels communiceerde. Lisa heeft na acht jaar besloten haar baan op te zeggen en is met haar vriend meegegaan naar Sydney, omdat hij daar een baan aangeboden had gekregen. Lisa had in Sydney al snel een baan gevonden als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor en is daar twee jaar werkzaam geweest op de Octrooi afdeling. Sinds augustus dit jaar is zij samen met haar vriend weer terug in Nederland en is Lisa op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. De Engelse taal beheerst zij uitstekend in woord en geschrift.

Lisa is een sociale en toegewijde dame met rustiger karakter. Zij werkt hard en is goed in wat zij doet, een echt ondersteuner in hart en nieren! Lisa kan goed omgaan met deadlines en ze raakt niet snel in de stress. Tevens toont zij initiatief en is niet te beroerd over te werken waar nodig. Bij het advocatenkantoor waar zij acht jaar heeft gewerkt, kwam het regelmatig voor dat er zaken afgemaakt moesten worden, zij steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heeft Lisa een opgeruimd karakter en is zij kritisch. Tevens is zij communicatief sterk en heeft zij een representatief voorkomen.

Lisa is per direct fulltime beschikbaar.

createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven