“Goed op je plek zitten binnen je team, collegialiteit, sfeer, naar elkaar luisteren, vertrouwen tonen, open communicatie en eigen initiatief tonen. Dit zijn de functiekenmerken die werkgeluk creëren.”

Ik word er, na zoveel jaren werkzaam te zijn bij Extra Talent, nog steeds gelukkig van om de juiste match te vinden tussen kandidaat en kantoor. Ook de begeleiding van kandidaten, nadat ze zijn gestart geeft mij voldoening. Deze aandacht zorgt ervoor dat de kandidaat, na de detacheerperiode, een contract aangeboden krijgt bij de klant. Hier doe je het toch voor?

Op zoek naar een nieuwe baan?

Met ruim 15 jaar ervaring als Juridisch Consultant heb ik veel kennis van de juridische arbeidsmarkt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Het vinden van de perfecte baan voor jou, dat geeft mij energie. Daar blijft het echter niet bij. Ook na een plaatsing houden wij contact en evalueren we regelmatig of jij nog steeds blij bent op jouw plek. Als dat niet zo is, dan doen we daar ook echt iets aan. We gaan dan actief op zoek naar oplossingen, zodat jij alsnog jouw droombaan krijgt. Ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij ons als Extra Talent. Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken per e-mail of telefoon (ook via WhatsApp), ik reageer snel!


Vacatures

Met een goed oog voor detail, een strakke planning en orde scheppen in drukke periodes heb jij geen moeite. Jij gaat namelijk elke uitdaging aan! Voor een prachtig advocatenkantoor zijn wij dan ook op zoek naar een Juridisch Secretaresse met net dat beetje meer. Benieuwd? Lees snel verder!

 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.600
Wil jij kennismaken met de notariële wereld en ben jij klaar om als Notarieel Secretaresse aan de slag te gaan? Dan willen wij graag met jou in gesprek, want voor een kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek! Met jouw stage- of werkervaring binnen het notariaat ga jij jezelf ontwikkelen bij dit ambitieuze notariskantoor.

 

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Ben jij een servicegerichte en vlotte Juridisch Secretaresse? En weet jij precies hoe jij een partner volledige ondersteuning kan bieden? Ben jij daarnaast op zoek naar een baan waarbij jij proactief te werk moet gaan? Dan heb ik de vacature voor jou!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.700
Voor een modern, toegankelijk notariskantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Paralegal die de sectie Ondernemingsrecht wil komen versterken. Hier kom je in een fijn team van specialisten terecht die je met open armen zullen ontvangen. Bovendien krijg jij volop de kans om jezelf te ontwikkelen en om jouw kennis te verbreden. Kortom: een veelzijdige functie met een inhoudelijk karakter! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Loes heeft ruim twaalf jaar werkervaring binnen het notariaat als Notarieel Medewerker en Notarieel Secretaresse binnen de praktijkgroepen Onroerend Goed en Familierecht. In haar functie als Notarieel Medewerker is zij verantwoordelijk geweest voor recherche werkzaamheden en het opstellen van akten (hypotheek, levering, testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten). Het opstellen van declaraties en juridische stukken, zoals verklaringen van erfrecht en aflosnota’s behoorden ook tot haar takenpakket. Als Receptioniste / Notarieel Secretaresse, was Loes verantwoordelijk voor het telefoonverkeer, registreren van akten, uitvoeren van legalisaties en het notuleren tijdens vergaderingen. Haar overige werkzaamheden zijn in haar profiel terug te vinden. Na twee jaar gewerkt te hebben bij een taxatiebureau mist ze het notariaat enorm en weet ze dat haar hart binnen het notariaat ligt. Ze zou daarom dolgraag weer werkzaam zijn binnen het notariaat als Receptioniste / Notarieel Secretaresse of Notarieel Medewerker.

 

Loes is een enthousiaste dame die vol passie over het notariaat praat. Ze is positief ingesteld. Zo weet ze rustig te blijven in vervelende situaties en maakt zich niet snel druk. Daarnaast werkt ze secuur aan haar werkzaamheden. Ze vindt het namelijk onprofessioneel als er taalfouten in juridische stukken staan. Loes heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Zij blijft liever langer zodat ze al haar werkzaamheden kan afronden. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te dansen of te steppen.

 

Loes is per direct beschikbaar voor vier dagen in de week en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.      

location_onRegio Alkmaar createMBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Annet heeft bijna vijf jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan zij vier jaar werkzaam is geweest bij 1 kantoor. Zij was daar werkzaam in de functie van Notarieel Secretaresse/ Officemanager en bood ondersteuning binnen de sectie Onroerend Goed. Tevens vervulde zij naast de notariële werkzaamheden ook officemanagement taken. Annet heeft onder andere ervaring opgedaan met: het inschrijven van verschillende akten bij het kadaster, het indienen van stukken bij de Kamer van Koophandel, contact onderhouden met banken, makelaars en andere partijen, legalisaties, agendabeheer, correspondentie, afhandelen e-mailverkeer, archiveren, het ontvangen van cliënten en het facilitair beheer. Sinds acht maanden is Annet werkzaam bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker op de afdeling Onroerend Goed. Zij mist de ondersteunende werkzaamheden, tevens het klantencontact en de officemanager taken. Annet is op zoek naar een baan bij een notariskantoor waar zij deze combi functie kan vervullen.

Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Annet is een representatieve en intelligente vrouw met een fijne persoonlijkheid. Ze gaat van nature structureel en nauwkeurig te werk en weet overzicht te houden en prioriteiten te stellen. Annet beschikt over een dienstverlenende instelling en ze kan goed zelfstandig werken, ze focust zich graag op haar werk maar ze vindt het ook fijn als er goed contact is met collega’s. Tevens zet zij graag een stapje harder waar nodig, kortom een hele fijne collega!

Annet heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 2.950,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Miranda heeft een cursus afgerond voor Notarieel Medewerker, tevens heeft zij haar Management Assistente diploma succesvol behaald. Miranda heeft bijna twee ervaring als Notarieel Medewerkster bij een klein notariskantoor. Zij is voornamelijk werkzaam binnen de praktijkgroep Onroerend Goed waar zij ondersteuning biedt aan twee notarissen en een kandidaat-notaris. Miranda heeft ervaring met; het voorbereiden en afhandelen van conceptakten, rechercheren, het raadplegen van verschillende registers, het afhandelen van telefoonverkeer, dossierbeheer, het aanleggen van dossiers, correspondentie en alle overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Onroerend Goed. Miranda is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat, zij is op zoek naar een ondersteunende functie bij een kantoor waar zij zich kan ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.
Miranda is een vrolijke en hardwerkende dame met een fijne persoonlijkheid. Zij werkt secuur en stelt voor zichzelf prioriteiten op. Miranda is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Miranda.

Miranda heeft een maand opzegtermijn en is 3.5 dag per week beschikbaar.

Salarisindicatie € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven