“Goed op je plek zitten binnen je team, collegialiteit, sfeer, naar elkaar luisteren, vertrouwen tonen, open communicatie en eigen initiatief tonen. Dit zijn de functiekenmerken die werkgeluk creëren.”

 

Ik word er, na zoveel jaren werkzaam te zijn bij Extra Talent, nog steeds gelukkig van om de juiste match te vinden tussen kandidaat en kantoor. Ook de begeleiding van kandidaten, nadat ze zijn gestart geeft mij voldoening. Deze aandacht zorgt ervoor dat de kandidaat, na de detacheerperiode, een contract aangeboden krijgt bij de klant. Hier doe je het toch voor?

Op zoek naar een nieuwe baan?

Met ruim 15 jaar ervaring als Juridisch Consultant heb ik veel kennis van de juridische arbeidsmarkt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Het vinden van de perfecte baan voor jou, dat geeft mij energie. Daar blijft het echter niet bij. Ook na een plaatsing houden wij contact en evalueren we regelmatig of jij nog steeds blij bent op jouw plek. Als dat niet zo is, dan doen we daar ook echt iets aan. We gaan dan actief op zoek naar oplossingen, zodat jij alsnog jouw droombaan krijgt. Ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij ons als Extra Talent. Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken per e-mail of telefoon (ook via WhatsApp), ik reageer snel!


Vacatures

€2.400 tot €3.200
Je bent recent afgestudeerd en je staat te popelen om aan de slag te gaan als Junior Juridisch Secretaresse bij een gezellig en middelgroot advocatenkantoor in hartje Amsterdam. Voor jou is het van belang dat je veel klantcontact hebt en dat je in een enthousiast team van medewerkers komt te werken. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.


 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200
€2.700 tot €4.500
Werken bij een modern en informeel advocatenkantoor is iets wat jij altijd gewild hebt. Super! Want dit kantoor is erg hip. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en is makkelijk te bereiken. Er heerst een fijne sfeer en dit kantoor is spectaculair ingericht. Een moderne en frisse look heeft het kantoor en daarnaast hebben zij een dakterras waar jij altijd even een luchtje kan gaan scheppen. Kun jij jezelf hier wel in vinden? Lees dan snel verder!
 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €4.500
€2.400 tot €3.500
Je bent al een tijdje werkzaam als Notarieel Secretaresse en deze functie kent geen geheimen meer voor jou. Dit is dan ook de reden dat jij toe bent aan de volgende stap in je carrière. Je wilt namelijk heel graag aan de slag als Notarieel Medewerker om je verder te ontwikkelen. Uiteraard wil je dit bij een leuk en ambitieus kantoor die jou de mogelijkheid biedt. Heb ik je aandacht? Dacht ik al!
 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.500
€2.600 tot €4.300
Altijd al op zoek geweest naar een uitdagende en afwisselende baan binnen een middelgroot, informeel advocatenkantoor? Waarbij het juist een vereiste is om ‘een 9 tot 5 mentaliteit’ te hebben aangezien de balans tussen werk en privé hoog in het vaandel staat? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!
 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €4.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anna zit momenteel in het derde jaar van haar Bachelor Notarieel Recht. Ze heeft ruim een half jaar gewerkt als Callcenter Medewerker bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Hier is zij verantwoordelijk geweest voor het telefoonverkeer, doorverbinden van cliënten naar Juristen en het aanmaken van terugbelverzoeken en notities. Anna is op zoek naar een baan dat aansluit bij haar studie. Zij zou graag haar eerste stappen willen zetten binnen het notariaat als Notarieel Secretaresse / Notarieel Medewerker. Ze heeft een grote passie voor het Onroerend Goed en het Personen- en Familierecht. Zij heeft geen voorkeur voor een klein, middelgroot of groot kantoor. Anna vindt het belangrijk dat een kantoor bereid is om tijd in haar te steken, zodat ze alle kneepjes van het vak kan leren. Na haar Bachelor wilt zij graag nog de Master Notarieel Recht volgen.

 

Anna is een enthousiaste student die niet kan wachten om haar kennis in praktijk te brengen. Zij wil graag goed werk leveren en zet zich dan ook altijd voor de volle 100% in. Daarnaast controleert ze haar werk altijd dubbel op spellingsfouten. Persoonlijke ontwikkeling staan bij haar hoog in het vaandel. Zo heeft ze in het verleden taallessen gevolgd om haar taalkennis bij te spijkeren en met resultaat. Ze heeft namelijk op haar taaltest bovengemiddeld gescoord! In Anna haar vrije tijd spendeert ze graag tijd door met haar vriendinnen en vriend.

 

Anna heeft een maand opzegtermijn en is voor drie dagen in de week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.       

location_onAmsterdam createWO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Demi heeft in 2020 zowel haar Master Ondernemingsrecht als Aziëstudies succesvol afgerond met een 8 en een 8,4 als scriptiecijfers. Tijdens haar Masters heeft zij deelgenomen aan het Honour-programma. Hier heeft zij de masterclass Circulaire Economie gevolgd. In 2018 heeft ze haar Bachelor Rechtsgeleerdheid behaald. Tijdens Demi haar stage bij een groot advocatenkantoor heeft zij deel mogen nemen aan de Global Summer Students' Programme waar maar twee studenten voor uitgenodigd worden. Tijdens haar Bachelor Sinologie (Chinese studies) die ze in 2017 heeft behaald, is zij op uitwisseling geweest naar China om de Chinese taal beter onder de knie te krijgen. Tijdens haar stage is zij verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van jurisprudentieonderzoek, vergaderingen bijwonen en het contact onderhouden met cliënten. Tevens kreeg zij verschillende Ondernemingsrecht onderzoeksopdrachten, zoals over de gelijkheid van aandeelhouders. Demi heeft recent haar Masters afgerond en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Advocaat-Stagiaire waarbij zij de mogelijkheid krijgt om de Beroepsopleiding Advocaten te volgen. Zij zou graag binnen het Ondernemingsrecht werkzaam zijn, maar staat ook open voor Dispute Resolution. Demi heeft een uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, een middelgroot tot groot kantoor zou goed bij haar aansluiten.

 

Demi is een representatieve jongedame die nooit uitgeleerd is, dit is terug te zien aan haar studiekeuzes. Zij vertelt vol enthousiasme en passie over haar studies en werkzaamheden. Tevens is ze optimistisch ingesteld. Zo is ze vaak vrolijk en laat ze zich niet beïnvloeden door negativiteit. Demi is een echte cultuur liefhebber, zo reist zij graag Azië af of bezoekt ze musea. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met mode en zorgt ze ervoor dat ze er altijd netjes en verzorgd eruit ziet.

 

Demi is per direct fulltime beschikbaar.

location_onRegio Haarlem createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Miranda heeft een cursus afgerond voor Notarieel Medewerker, tevens heeft zij haar Management Assistente diploma succesvol behaald. Miranda heeft bijna twee ervaring als Notarieel Medewerkster bij een klein notariskantoor. Zij is voornamelijk werkzaam binnen de praktijkgroep Onroerend Goed waar zij ondersteuning biedt aan twee notarissen en een kandidaat-notaris. Miranda heeft ervaring met; het voorbereiden en afhandelen van conceptakten, rechercheren, het raadplegen van verschillende registers, het afhandelen van telefoonverkeer, dossierbeheer, het aanleggen van dossiers, correspondentie en alle overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Onroerend Goed. Miranda is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat, zij is op zoek naar een ondersteunende functie bij een kantoor waar zij zich kan ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.
Miranda is een vrolijke en hardwerkende dame met een fijne persoonlijkheid. Zij werkt secuur en stelt voor zichzelf prioriteiten op. Miranda is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Miranda.

Miranda heeft een maand opzegtermijn en is 3.5 dag per week beschikbaar.

Salarisindicatie € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven