Van Amsterdam en van Juridisch. Janine helpt jou graag met het vinden van een nieuwe passende baan. Dat regelt ze snel, want alle kennis hebben we immers in huis. Samen bespreken jullie wie je bent, wat je graag zou willen doen en waar je wel en niet goed in bent. Tips of advies nodig? Janine begeleidt je te allen tijde, dat betekent ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Zij blijft jouw loopbaancoach en zorgt dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Op zoek naar een fijne gesprekspartner om eens goed te kijken waar jij wel op je plek zit? Je mag haar altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp.  


Vacatures

De functie als Faillissementsmedewerker is je op het lijf geschreven. Je vindt het té gek om in alle hectiek aan deadlines te werken en te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Je voorkeur gaat uit naar een informeel advocatenkantoor. Heb je (recente) ervaring als Faillissementsmedewerker en ben je minimaal vier dagen per week beschikbaar? Deze functie kan perfect aansluiten op jouw wensen!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Notarieel Secretaresses opgelet, want deze mogelijkheid om aan de slag te gaan als Notarieel Secretaresse bij een toonaangevend advocaten- en notariskantoor wil jij niet laten lopen! Meer details over het kantoor vind je hieronder.
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Wil jij een stap maken binnen het notariaat en voel jij je helemaal thuis met het Onroerend Goed?? Dan is dit je kans! Want bij dit notariskantoor krijg jij, als Notarieel Medewerker, de mogelijkheid om de opleiding tot Register Notarisklerk te volgen. Mits je natuurlijk niet vergeet te solliciteren!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Is Hospitality je op het lijf geschreven en vind jij het leuk om tevens een ondersteunende rol te vervullen binnen het notariaat? Dan wacht dit notariskantoor omgeving Lelystad met smart op jou! Pak je kans en ga aan de slag binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving.
access_timeFulltime location_onLelystad euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Loes heeft ruim twaalf jaar werkervaring binnen het notariaat als Notarieel Medewerker en Notarieel Secretaresse binnen de praktijkgroepen Onroerend Goed en Familierecht. In haar functie als Notarieel Medewerker is zij verantwoordelijk geweest voor recherche werkzaamheden en het opstellen van akten (hypotheek, levering, testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten). Het opstellen van declaraties en juridische stukken, zoals verklaringen van erfrecht en aflosnota’s behoorden ook tot haar takenpakket. Als Receptioniste / Notarieel Secretaresse, was Loes verantwoordelijk voor het telefoonverkeer, registreren van akten, uitvoeren van legalisaties en het notuleren tijdens vergaderingen. Haar overige werkzaamheden zijn in haar profiel terug te vinden. Na twee jaar gewerkt te hebben bij een taxatiebureau mist ze het notariaat enorm en weet ze dat haar hart binnen het notariaat ligt. Ze zou daarom dolgraag weer werkzaam zijn binnen het notariaat als Receptioniste / Notarieel Secretaresse of Notarieel Medewerker.

 

Loes is een enthousiaste dame die vol passie over het notariaat praat. Ze is positief ingesteld. Zo weet ze rustig te blijven in vervelende situaties en maakt zich niet snel druk. Daarnaast werkt ze secuur aan haar werkzaamheden. Ze vindt het namelijk onprofessioneel als er taalfouten in juridische stukken staan. Loes heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Zij blijft liever langer zodat ze al haar werkzaamheden kan afronden. In haar vrije tijd houdt ze ervan om te dansen of te steppen.

 

Loes is per direct beschikbaar voor vier dagen in de week en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.      

location_onRegio Alkmaar createMBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Annet heeft bijna vijf jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan zij vier jaar werkzaam is geweest bij 1 kantoor. Zij was daar werkzaam in de functie van Notarieel Secretaresse/ Officemanager en bood ondersteuning binnen de sectie Onroerend Goed. Tevens vervulde zij naast de notariële werkzaamheden ook officemanagement taken. Annet heeft onder andere ervaring opgedaan met: het inschrijven van verschillende akten bij het kadaster, het indienen van stukken bij de Kamer van Koophandel, contact onderhouden met banken, makelaars en andere partijen, legalisaties, agendabeheer, correspondentie, afhandelen e-mailverkeer, archiveren, het ontvangen van cliënten en het facilitair beheer. Sinds acht maanden is Annet werkzaam bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker op de afdeling Onroerend Goed. Zij mist de ondersteunende werkzaamheden, tevens het klantencontact en de officemanager taken. Annet is op zoek naar een baan bij een notariskantoor waar zij deze combi functie kan vervullen.

Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Annet is een representatieve en intelligente vrouw met een fijne persoonlijkheid. Ze gaat van nature structureel en nauwkeurig te werk en weet overzicht te houden en prioriteiten te stellen. Annet beschikt over een dienstverlenende instelling en ze kan goed zelfstandig werken, ze focust zich graag op haar werk maar ze vindt het ook fijn als er goed contact is met collega’s. Tevens zet zij graag een stapje harder waar nodig, kortom een hele fijne collega!

Annet heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 2.950,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Miranda heeft een cursus afgerond voor Notarieel Medewerker, tevens heeft zij haar Management Assistente diploma succesvol behaald. Miranda heeft bijna twee ervaring als Notarieel Medewerkster bij een klein notariskantoor. Zij is voornamelijk werkzaam binnen de praktijkgroep Onroerend Goed waar zij ondersteuning biedt aan twee notarissen en een kandidaat-notaris. Miranda heeft ervaring met; het voorbereiden en afhandelen van conceptakten, rechercheren, het raadplegen van verschillende registers, het afhandelen van telefoonverkeer, dossierbeheer, het aanleggen van dossiers, correspondentie en alle overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Onroerend Goed. Miranda is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat, zij is op zoek naar een ondersteunende functie bij een kantoor waar zij zich kan ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.
Miranda is een vrolijke en hardwerkende dame met een fijne persoonlijkheid. Zij werkt secuur en stelt voor zichzelf prioriteiten op. Miranda is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Miranda.

Miranda heeft een maand opzegtermijn en is 3.5 dag per week beschikbaar.

Salarisindicatie € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven