Van Amsterdam en van Juridisch. Janine helpt jou graag met het vinden van een nieuwe passende baan. Dat regelt ze snel, want alle kennis hebben we immers in huis. Samen bespreken jullie wie je bent, wat je graag zou willen doen en waar je wel en niet goed in bent. Tips of advies nodig? Janine begeleidt je te allen tijde, dat betekent ook nadat je gestart bent bij een bedrijf. Zij blijft jouw loopbaancoach en zorgt dat jij elke dag met een glimlach naar je werk gaat. Op zoek naar een fijne gesprekspartner om eens goed te kijken waar jij wel op je plek zit? Je mag haar altijd bellen of een berichtje sturen via WhatsApp.  


Vacatures

Juridisch Secretaresse Advocatenkantoor

Als Juridisch Secretaresse houd je van je vak en neem je het ook serieus. Organiseren en plannen kent voor jou geen grenzen. Je bent een kei in administratieve taken en in het bewaken van deadlines. Tevens vind je het leuk om twee advocaten te ondersteunen. Je bent van nature een ondernemer en doorpakker met oog voor detail. Daarnaast vind je goede sfeer en een "familiegevoel" op kantoor zeer belangrijk. Spreekt dit je aan? Lees nog heel even verder!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700

Juridisch Secretaresse voor een middelgroot advocatenkantoor

Jij bent net klaar met je hbo-opleiding en wilt je ontwikkelen binnen de juridische wereld. Daarnaast ben je op zoek naar diversiteit in je werkzaamheden. Bij dit advocatenkantoor kun je met gezellige collega's meerdere advocaten en partners ondersteuning bieden, binnen een collegiale omgeving waar wél ruimte is voor een menselijk gezicht. Is dit waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700

Notarieel Medewerker Familierecht

Ben jij woonachtig in de omgeving van Haarlem en zoek jij een nieuwe uitdaging met veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden? Dit notariskantoor is wegens uitbreiding op zoek naar een goede kracht die kennis heeft van het notariaat! Ben jij deze persoon? Dan is dit een match!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300

Notarieel Secretaresse voor verschillende secties

Voor een informeel notariskantoor waar “gewone mensen” werken zoeken wij wegens groei een Notarieel Secretaresse. Dit kantoor is trots op het feit dat er niet wordt overgewerkt en dat er veel ruimte is voor het leven naast het werk. Zij werken fulltime dan ook maar 35 uur in de week. Het kantoor neemt een stevige positie in op de regionale markt.

 

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Liv (Juridisch Secretaresse)

Liv heeft de mbo-opleiding Juridisch Administratieve Dienstverlening in twee jaar afgerond. Daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een financiële hulpverlener, waar zij bewindvoerder was en verschillende ondersteunende werkzaamheden heeft vervuld. Liv is op zoek naar een ondersteunende functie die bij haar opleiding aansluit; een functie als secretaresse binnen de juridische wereld zou goed bij haar passen. Zij komt het beste tot haar recht binnen een klein tot middelgroot kantoor.

Liv is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij leert snel, houdt van een uitdaging en weet goed wat zij wil. Liv gaat nauwkeurig te werk, aangezien zij een echte perfectionist is. Ook is ze flexibel en stressbestendig ingesteld. Tevens is zij een persoon die meedenkt en zowel in teamverband als zelfstandig goed kan functioneren.

Liv is vanaf september fulltime beschikbaar. In februari 2019 gaat zij starten met de deeltijdstudie hbo Rechten, waardoor ze vanaf dat moment vier dagen per week beschikbaar is.

location_onAmsterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Wendy (Juridisch Secretaresse)

Wendy is in de afrondende fase van de opleiding hbo-Rechten, daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij als Juridisch Secretaresse/ Juridisch Medewerker ruime werkervaring heeft opgedaan. Wendy heeft tevens een jaar als ondersteuner bij vastgoedbank gewerkt, dit was een tijdelijk project van een jaar. Wendy is op zoek naar een functie die bij haar opleiding aansluit, zij ambieert een baan als Juridisch of Notarieel Secretaresse. Tijdens haar opleiding heeft zij een minor Notarieel Recht gevolgd.

Wendy is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij kan haar werkzaamheden zelfstandig uitvoeren zonder daarbij het overzicht te verliezen. Ook kan Wendy prioriteiten stellen, daarbij heeft zij een kritische blik op zaken en toont zij graag initiatief. Tevens is zij gewend naast haar studie verschillende bijbanen te vervullen als verkoopmedewerkster, zij heeft een representatief voorkomen.

Wendy is vanaf september vier om vijf dagen per week beschikbaar.

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Aby (Secretaresse)

Aby heeft haar mbo-opleiding tot Directie Secretaresse succesvol afgerond, daarnaast heeft zij ruim een jaar stage-ervaring opgedaan als secretaresse bij twee organisaties. Momenteel is zij tijdelijk werkzaam als Project Secretaresse, eind juli rond zij dit project af. Aby heeft ervaring met alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Tevens beheerst Aby de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, zij heeft tijdens haar stage documenten vertaald van het Nederlands naar het Engels. Ook heeft zij de testen bij ons op kantoor bijna foutloos afgerond. Aby wil de stap maken naar een secretaresse functie waarin zij haar opleiding kan toepassen en zich hierin kan ontwikkelen.

Aby is een enthousiaste, flexibele jongedame met ontzettend veel doorzettingsvermogen. Zij zet zich voor 100% in en voert haar werkzaamheden accuraat uit, tevens is zij altijd bereid een ander te helpen waar nodig. Aby heeft een representatief voorkomen en een fijne persoonlijkheid.

Aby is vanaf augustus fulltime beschikbaar. Salarisindicatie € 2.000,- bruto op fulltime basis.

createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Lisa (Juridisch secretaresse)

Lisa heeft ruim tien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse, waarvan acht jaar bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor. Zij is zeven jaar als Juridisch Secretaresse werkzaam geweest op de afdeling Litigation waar zij een partner en drie senior medewerkers ondersteuning heeft geboden. Het laatste jaar heeft zij de switch gemaakt naar de afdeling Arbitrage. Hier heeft zij vijf fee-earners ondersteund, waaronder een dame uit Canada waarmee zij in het Engels communiceerde. Lisa heeft na acht jaar besloten haar baan op te zeggen en is met haar vriend meegegaan naar Sydney, omdat hij daar een baan aangeboden had gekregen. Lisa had in Sydney al snel een baan gevonden als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor en is daar twee jaar werkzaam geweest op de Octrooi afdeling. Sinds augustus dit jaar is zij samen met haar vriend weer terug in Nederland en is Lisa op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. De Engelse taal beheerst zij uitstekend in woord en geschrift.

Lisa is een sociale en toegewijde dame met rustiger karakter. Zij werkt hard en is goed in wat zij doet, een echt ondersteuner in hart en nieren! Lisa kan goed omgaan met deadlines en ze raakt niet snel in de stress. Tevens toont zij initiatief en is niet te beroerd over te werken waar nodig. Bij het advocatenkantoor waar zij acht jaar heeft gewerkt, kwam het regelmatig voor dat er zaken afgemaakt moesten worden, zij steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heeft Lisa een opgeruimd karakter en is zij kritisch. Tevens is zij communicatief sterk en heeft zij een representatief voorkomen.

Lisa is per direct fulltime beschikbaar.

createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven