Van Amsterdam en van Juridisch. Bouwt voortdurend aan kennis en netwerken. Maar borrelt en bruist ook graag. In de sauna en van het leven.


Vacatures

Notarieel Medewerker Vastgoed

Ben jij woonachtig in de omgeving van Haarlem en zoek jij een nieuwe uitdaging met veel uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden? Dit notariskantoor is wegens uitbreiding op zoek naar een goede kracht die kennis heeft van het notariaat! Ben jij deze persoon? Dan is dit een match! 

 

access_timeParttime location_onHaarlem euro_symbol€2.200 tot €3.200

Juridisch Secretaresse Advocatenkantoor

Je bent momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse maar je bent toe aan nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgever is misschien wel het leukste advocatenkantoor in Haarlem! Er heerst geen hiërarchie, er wordt niet overgewerkt en het betreft een hecht team. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

 

 

access_timeParttime location_onHaarlem euro_symbol€2.300 tot €3.200

Juridisch Secretaresse

In dit indrukwekkende glazen gebouw in Amsterdam heb je niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een enorm leuke werkgever die goed voor zijn medewerkers zorgt. Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.700

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Als Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht ondersteun je de (Kandidaat-)Notaris. In deze functie krijg je onder andere te maken met het begeleiden en documenteren van overnames en geldbeheer, maar ook met management buy-outs. Dit kantoor is op zoek naar een notarieel talent! Meer weten? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Liv (Juridisch Secretaresse)

Liv heeft de mbo-opleiding Juridisch Administratieve Dienstverlening in twee jaar afgerond. Daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een financiële hulpverlener, waar zij bewindvoerder was en verschillende ondersteunende werkzaamheden heeft vervuld. Liv is op zoek naar een ondersteunende functie die bij haar opleiding aansluit; een functie als secretaresse binnen de juridische wereld zou goed bij haar passen. Zij komt het beste tot haar recht binnen een klein tot middelgroot kantoor.

Liv is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij leert snel, houdt van een uitdaging en weet goed wat zij wil. Liv gaat nauwkeurig te werk, aangezien zij een echte perfectionist is. Ook is ze flexibel en stressbestendig ingesteld. Tevens is zij een persoon die meedenkt en zowel in teamverband als zelfstandig goed kan functioneren.

Liv is vanaf september fulltime beschikbaar. In februari 2019 gaat zij starten met de deeltijdstudie hbo Rechten, waardoor ze vanaf dat moment vier dagen per week beschikbaar is.

location_onAmsterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Wendy (Juridisch Secretaresse)

Wendy is in de afrondende fase van de opleiding hbo-Rechten, daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij als Juridisch Secretaresse/ Juridisch Medewerker ruime werkervaring heeft opgedaan. Wendy heeft tevens een jaar als ondersteuner bij vastgoedbank gewerkt, dit was een tijdelijk project van een jaar. Wendy is op zoek naar een functie die bij haar opleiding aansluit, zij ambieert een baan als Juridisch of Notarieel Secretaresse. Tijdens haar opleiding heeft zij een minor Notarieel Recht gevolgd.

Wendy is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij kan haar werkzaamheden zelfstandig uitvoeren zonder daarbij het overzicht te verliezen. Ook kan Wendy prioriteiten stellen, daarbij heeft zij een kritische blik op zaken en toont zij graag initiatief. Tevens is zij gewend naast haar studie verschillende bijbanen te vervullen als verkoopmedewerkster, zij heeft een representatief voorkomen.

Wendy is vanaf september vier om vijf dagen per week beschikbaar.

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Aby (Secretaresse)

Aby heeft haar mbo-opleiding tot Directie Secretaresse succesvol afgerond, daarnaast heeft zij ruim een jaar stage-ervaring opgedaan als secretaresse bij twee organisaties. Momenteel is zij tijdelijk werkzaam als Project Secretaresse, eind juli rond zij dit project af. Aby heeft ervaring met alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Tevens beheerst Aby de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, zij heeft tijdens haar stage documenten vertaald van het Nederlands naar het Engels. Ook heeft zij de testen bij ons op kantoor bijna foutloos afgerond. Aby wil de stap maken naar een secretaresse functie waarin zij haar opleiding kan toepassen en zich hierin kan ontwikkelen.

Aby is een enthousiaste, flexibele jongedame met ontzettend veel doorzettingsvermogen. Zij zet zich voor 100% in en voert haar werkzaamheden accuraat uit, tevens is zij altijd bereid een ander te helpen waar nodig. Aby heeft een representatief voorkomen en een fijne persoonlijkheid.

Aby is vanaf augustus fulltime beschikbaar. Salarisindicatie € 2.000,- bruto op fulltime basis.

createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Lisa (Juridisch secretaresse)

Lisa heeft ruim tien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse, waarvan acht jaar bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor. Zij is zeven jaar als Juridisch Secretaresse werkzaam geweest op de afdeling Litigation waar zij een partner en drie senior medewerkers ondersteuning heeft geboden. Het laatste jaar heeft zij de switch gemaakt naar de afdeling Arbitrage. Hier heeft zij vijf fee-earners ondersteund, waaronder een dame uit Canada waarmee zij in het Engels communiceerde. Lisa heeft na acht jaar besloten haar baan op te zeggen en is met haar vriend meegegaan naar Sydney, omdat hij daar een baan aangeboden had gekregen. Lisa had in Sydney al snel een baan gevonden als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor en is daar twee jaar werkzaam geweest op de Octrooi afdeling. Sinds augustus dit jaar is zij samen met haar vriend weer terug in Nederland en is Lisa op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. De Engelse taal beheerst zij uitstekend in woord en geschrift.

Lisa is een sociale en toegewijde dame met rustiger karakter. Zij werkt hard en is goed in wat zij doet, een echt ondersteuner in hart en nieren! Lisa kan goed omgaan met deadlines en ze raakt niet snel in de stress. Tevens toont zij initiatief en is niet te beroerd over te werken waar nodig. Bij het advocatenkantoor waar zij acht jaar heeft gewerkt, kwam het regelmatig voor dat er zaken afgemaakt moesten worden, zij steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heeft Lisa een opgeruimd karakter en is zij kritisch. Tevens is zij communicatief sterk en heeft zij een representatief voorkomen.

Lisa is per direct fulltime beschikbaar.

createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven