“Goed op je plek zitten binnen je team, collegialiteit, sfeer, naar elkaar luisteren, vertrouwen tonen, open communicatie en eigen initiatief tonen. Dit zijn de functiekenmerken die werkgeluk creëren.”

 

Ik word er, na zoveel jaren werkzaam te zijn bij Extra Talent, nog steeds gelukkig van om de juiste match te vinden tussen kandidaat en kantoor. Ook de begeleiding van kandidaten, nadat ze zijn gestart geeft mij voldoening. Deze aandacht zorgt ervoor dat de kandidaat, na de detacheerperiode, een contract aangeboden krijgt bij de klant. Hier doe je het toch voor?

Op zoek naar een nieuwe baan?

Met ruim 15 jaar ervaring als Juridisch Consultant heb ik veel kennis van de juridische arbeidsmarkt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Het vinden van de perfecte baan voor jou, dat geeft mij energie. Daar blijft het echter niet bij. Ook na een plaatsing houden wij contact en evalueren we regelmatig of jij nog steeds blij bent op jouw plek. Als dat niet zo is, dan doen we daar ook echt iets aan. We gaan dan actief op zoek naar oplossingen, zodat jij alsnog jouw droombaan krijgt. Ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij ons als Extra Talent. Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken per e-mail of telefoon (ook via WhatsApp), ik reageer snel!


Vacatures

€2.500 tot €4.000
Door jouw sprankelende persoonlijkheid weet jij de specialisten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen. Je vindt het belangrijk om een afwisselend takenpakket te krijgen en om veel contact te hebben met cliënten en collega’s. Uiteraard binnen een prettige werkomgeving waar een fijne werksfeer heerst. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Juridisch Secretaresse naar wie ik op zoek ben!
 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €4.000
€2.500 tot €4.300
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de notariële wereld? Wil je de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen binnen een professionele omgeving? Dan is dit jouw moment. Zij zijn op zoek naar een gedreven Notarieel Medewerker Vastgoed om ons team te versterken.
 
access_timeParttime location_onOmgeving Zaandam euro_symbol€2.500 tot €4.300
€2.500 tot €4.000
Wil jij als Notarieel Medewerker werken in een hecht team van superleuke collega's waarin veel wordt gelachen? En waar het werk niet eentonig en saai is, maar juist heel afwisselend en uitdagend? Ben jij tevens klaar met stoffige dossiers van oubollige notarissen? Mooi, want wij zijn jong en modern, en wij werken zo veel mogelijk digitaal.
 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €4.000
€2.400 tot €3.000
Voor de vacature Receptioniste/ Junior Notarieel Secretaresse bij een notariskantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar talent! Ben jij een energieke ondersteuner die net de eerste stappen binnen de notariële wereld zet? Dan ben jij de kandidaat naar wie ik op zoek ben! Reageer snel! 


 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Otto is een startende Kandidaat-Notaris die zijn Bachelor en Notarieel Recht succesvol heeft behaald. Hij is sinds een maand tijdelijk werkzaam bij een klein advieskantoor gericht op het familierecht, waar hij als Notarieel Medewerker ondersteunende werkzaamheden verricht. Otto is verantwoordelijk voor; het opstellen van correspondentie, dossierbeheer, archivering, postverkeer, e-mailverkeer, het controleren van de aangifte van erfgegevens en alle overige werkzaamheden op het gebied van nalatenschappen. Hij staat open voor een uitdagende functie als Startende Kandidaat-Notaris bij een klein tot middelgroot notariskantoor, waar hij kan doorgroeien en waar er mogelijkheden zijn om te starten met de beroepsopleiding. De voorkeur van Otto gaat uit naar een functie binnen het Familierecht of het Onroerend Goed. Een zowel nationaal als internationaal kantoor zou goed bij hem passen, Otto is als uitwisselingstudent negen maanden in Washington verbleven en beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift.

Otto is een vriendelijke, open en gemotiveerde jongeman. Hij is leergierig, loyaal en integer, drie kernwoorden die hem op het lijf geschreven staan. Otto functioneert goed in teamverband, maar kan ook zelfstandig omgaan met zijn verantwoordelijkheden. Otto heeft geleerd om accuraat te werken en vindt het belangrijk dat hij goed werk aflevert. Tenslotte is hij flexibel en leergierig ingesteld. Ook heeft hij een zeer representatief voorkomen.

Otto is in overleg beschikbaar voor vier dagen per week.

bedraagt € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onAmsterdam createWO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Demi heeft in 2020 zowel haar Master Ondernemingsrecht als Aziëstudies succesvol afgerond met een 8 en een 8,4 als scriptiecijfers. Tijdens haar Masters heeft zij deelgenomen aan het Honour-programma. Hier heeft zij de masterclass Circulaire Economie gevolgd. In 2018 heeft ze haar Bachelor Rechtsgeleerdheid behaald. Tijdens Demi haar stage bij een groot advocatenkantoor heeft zij deel mogen nemen aan de Global Summer Students' Programme waar maar twee studenten voor uitgenodigd worden. Tijdens haar Bachelor Sinologie (Chinese studies) die ze in 2017 heeft behaald, is zij op uitwisseling geweest naar China om de Chinese taal beter onder de knie te krijgen. Tijdens haar stage is zij verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van jurisprudentieonderzoek, vergaderingen bijwonen en het contact onderhouden met cliënten. Tevens kreeg zij verschillende Ondernemingsrecht onderzoeksopdrachten, zoals over de gelijkheid van aandeelhouders. Demi heeft recent haar Masters afgerond en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Advocaat-Stagiaire waarbij zij de mogelijkheid krijgt om de Beroepsopleiding Advocaten te volgen. Zij zou graag binnen het Ondernemingsrecht werkzaam zijn, maar staat ook open voor Dispute Resolution. Demi heeft een uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, een middelgroot tot groot kantoor zou goed bij haar aansluiten.

 

Demi is een representatieve jongedame die nooit uitgeleerd is, dit is terug te zien aan haar studiekeuzes. Zij vertelt vol enthousiasme en passie over haar studies en werkzaamheden. Tevens is ze optimistisch ingesteld. Zo is ze vaak vrolijk en laat ze zich niet beïnvloeden door negativiteit. Demi is een echte cultuur liefhebber, zo reist zij graag Azië af of bezoekt ze musea. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met mode en zorgt ze ervoor dat ze er altijd netjes en verzorgd eruit ziet.

 

Demi is per direct fulltime beschikbaar.

location_onRegio Haarlem createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Miranda heeft een cursus afgerond voor Notarieel Medewerker, tevens heeft zij haar Management Assistente diploma succesvol behaald. Miranda heeft bijna twee ervaring als Notarieel Medewerkster bij een klein notariskantoor. Zij is voornamelijk werkzaam binnen de praktijkgroep Onroerend Goed waar zij ondersteuning biedt aan twee notarissen en een kandidaat-notaris. Miranda heeft ervaring met; het voorbereiden en afhandelen van conceptakten, rechercheren, het raadplegen van verschillende registers, het afhandelen van telefoonverkeer, dossierbeheer, het aanleggen van dossiers, correspondentie en alle overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Onroerend Goed. Miranda is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat, zij is op zoek naar een ondersteunende functie bij een kantoor waar zij zich kan ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.
Miranda is een vrolijke en hardwerkende dame met een fijne persoonlijkheid. Zij werkt secuur en stelt voor zichzelf prioriteiten op. Miranda is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Miranda.

Miranda heeft een maand opzegtermijn en is 3.5 dag per week beschikbaar.

Salarisindicatie € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven