“Goed op je plek zitten binnen je team, collegialiteit, sfeer, naar elkaar luisteren, vertrouwen tonen, open communicatie en eigen initiatief tonen. Dit zijn de functiekenmerken die werkgeluk creëren.”

 

Ik word er, na zoveel jaren werkzaam te zijn bij Extra Talent, nog steeds gelukkig van om de juiste match te vinden tussen kandidaat en kantoor. Ook de begeleiding van kandidaten, nadat ze zijn gestart geeft mij voldoening. Deze aandacht zorgt ervoor dat de kandidaat, na de detacheerperiode, een contract aangeboden krijgt bij de klant. Hier doe je het toch voor?

Op zoek naar een nieuwe baan?

Met ruim 15 jaar ervaring als Juridisch Consultant heb ik veel kennis van de juridische arbeidsmarkt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Het vinden van de perfecte baan voor jou, dat geeft mij energie. Daar blijft het echter niet bij. Ook na een plaatsing houden wij contact en evalueren we regelmatig of jij nog steeds blij bent op jouw plek. Als dat niet zo is, dan doen we daar ook echt iets aan. We gaan dan actief op zoek naar oplossingen, zodat jij alsnog jouw droombaan krijgt. Ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij ons als Extra Talent. Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken per e-mail of telefoon (ook via WhatsApp), ik reageer snel!


Vacatures

€2.500 tot €3.200
Aanpakken en jezelf ontwikkelen. Dat is op jouw lijf geschreven. Stilzitten is niet voor jou weggelegd!  Voor een internationaal opererend advocatenkantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Juridisch Administratief Medewerker. Wil jij werken bij een kantoor waar alles tot in de puntjes uitstekend is geregeld? Lees dan snel verder.
 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
€2.500 tot €4.500
Altijd al op de Zuidas willen werken maar wel binnen een klein team en bij een kantoor met een informele sfeer? Dan is dit je kans. Dit bruisende en internationale advocaten- en notariskantoor in Amsterdam is op zoek naar een ambitieuze Juridisch Secretaresse voor de sectie Procespraktijk. Daartegenover staan natuurlijk ook een hele hoop voordelen voor jou. Een gezellig team, maandelijkse thema-borrels en een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling zijn nog maar het begin!
 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €4.500
€3.200 tot €4.500
Heeft het werken binnen een internationaal organisatie altijd al jouw interesse gewekt? Bij dit onafhankelijke notariskantoor ga je aan de slag als Junior Kandidaat-notaris binnen de sectie Ondernemingsrecht. 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €4.500
€2.500 tot €3.500
Jij wilt graag aan de slag als Notarieel Secretaresse bij een kantoor waar je goed wordt begeleid en opgeleid. Krijg jij energie van anderen helpen en zorgen dat alles zo gestroomlijnd mogelijk gaat? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Voor een innoverend, modern notariskantoor ben ik op zoek naar een nieuwe kracht. Lees snel verder!

 

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Demi heeft in 2020 zowel haar Master Ondernemingsrecht als Aziëstudies succesvol afgerond met een 8 en een 8,4 als scriptiecijfers. Tijdens haar Masters heeft zij deelgenomen aan het Honour-programma. Hier heeft zij de masterclass Circulaire Economie gevolgd. In 2018 heeft ze haar Bachelor Rechtsgeleerdheid behaald. Tijdens Demi haar stage bij een groot advocatenkantoor heeft zij deel mogen nemen aan de Global Summer Students' Programme waar maar twee studenten voor uitgenodigd worden. Tijdens haar Bachelor Sinologie (Chinese studies) die ze in 2017 heeft behaald, is zij op uitwisseling geweest naar China om de Chinese taal beter onder de knie te krijgen. Tijdens haar stage is zij verantwoordelijk geweest voor het uitvoeren van jurisprudentieonderzoek, vergaderingen bijwonen en het contact onderhouden met cliënten. Tevens kreeg zij verschillende Ondernemingsrecht onderzoeksopdrachten, zoals over de gelijkheid van aandeelhouders. Demi heeft recent haar Masters afgerond en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Advocaat-Stagiaire waarbij zij de mogelijkheid krijgt om de Beroepsopleiding Advocaten te volgen. Zij zou graag binnen het Ondernemingsrecht werkzaam zijn, maar staat ook open voor Dispute Resolution. Demi heeft een uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal, een middelgroot tot groot kantoor zou goed bij haar aansluiten.

 

Demi is een representatieve jongedame die nooit uitgeleerd is, dit is terug te zien aan haar studiekeuzes. Zij vertelt vol enthousiasme en passie over haar studies en werkzaamheden. Tevens is ze optimistisch ingesteld. Zo is ze vaak vrolijk en laat ze zich niet beïnvloeden door negativiteit. Demi is een echte cultuur liefhebber, zo reist zij graag Azië af of bezoekt ze musea. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met mode en zorgt ze ervoor dat ze er altijd netjes en verzorgd eruit ziet.

 

Demi is per direct fulltime beschikbaar.

location_onRegio Haarlem createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Annet heeft bijna vijf jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan zij vier jaar werkzaam is geweest bij 1 kantoor. Zij was daar werkzaam in de functie van Notarieel Secretaresse/ Officemanager en bood ondersteuning binnen de sectie Onroerend Goed. Tevens vervulde zij naast de notariële werkzaamheden ook officemanagement taken. Annet heeft onder andere ervaring opgedaan met: het inschrijven van verschillende akten bij het kadaster, het indienen van stukken bij de Kamer van Koophandel, contact onderhouden met banken, makelaars en andere partijen, legalisaties, agendabeheer, correspondentie, afhandelen e-mailverkeer, archiveren, het ontvangen van cliënten en het facilitair beheer. Sinds acht maanden is Annet werkzaam bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker op de afdeling Onroerend Goed. Zij mist de ondersteunende werkzaamheden, tevens het klantencontact en de officemanager taken. Annet is op zoek naar een baan bij een notariskantoor waar zij deze combi functie kan vervullen.

Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Annet is een representatieve en intelligente vrouw met een fijne persoonlijkheid. Ze gaat van nature structureel en nauwkeurig te werk en weet overzicht te houden en prioriteiten te stellen. Annet beschikt over een dienstverlenende instelling en ze kan goed zelfstandig werken, ze focust zich graag op haar werk maar ze vindt het ook fijn als er goed contact is met collega’s. Tevens zet zij graag een stapje harder waar nodig, kortom een hele fijne collega!

Annet heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 2.950,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Miranda heeft een cursus afgerond voor Notarieel Medewerker, tevens heeft zij haar Management Assistente diploma succesvol behaald. Miranda heeft bijna twee ervaring als Notarieel Medewerkster bij een klein notariskantoor. Zij is voornamelijk werkzaam binnen de praktijkgroep Onroerend Goed waar zij ondersteuning biedt aan twee notarissen en een kandidaat-notaris. Miranda heeft ervaring met; het voorbereiden en afhandelen van conceptakten, rechercheren, het raadplegen van verschillende registers, het afhandelen van telefoonverkeer, dossierbeheer, het aanleggen van dossiers, correspondentie en alle overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Onroerend Goed. Miranda is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat, zij is op zoek naar een ondersteunende functie bij een kantoor waar zij zich kan ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.
Miranda is een vrolijke en hardwerkende dame met een fijne persoonlijkheid. Zij werkt secuur en stelt voor zichzelf prioriteiten op. Miranda is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Miranda.

Miranda heeft een maand opzegtermijn en is 3.5 dag per week beschikbaar.

Salarisindicatie € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven