Janine de Boer

workRecruiter Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06-41324950
Janine de Boer

Van Amsterdam en van Juridisch. Bouwt voortdurend aan kennis en netwerken. Maar borrelt en bruist ook graag. In de sauna en van het leven.

Vacatures

Notarieel Medewerker voor een ambitieus kantoor

Altijd al op een notariskantoor willen werken en heb je affiniteit met het Ondernemingsrecht? Dan is dit de vacature voor jou! Met jouw stage- of werkervaring binnen het notariaat of de advocatuur ga je jezelf ontwikkelen bij dit ambitieuze kantoor. Pak deze kans en reageer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€1.800 tot €2.500

Juridisch Secretaresse (tijdelijk) voor een modern en informeel advocatenkantoor

Heb jij goede ervaring als Secretaresse in de advocatuur en vind jij het super uitdagend om meerdere partners te ondersteunen? Dan zoeken wij jou! Voor een modern en informeel advocatenkantoor zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven secretaresse voor de sectie Ondernemingsrecht. Het betreft een tijdelijke functie van zes maanden (oktober t/m maart)

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.500

Juridisch Secretaresse die van een uitdaging houdt

Heb jij ervaring als Juridisch Secretaresse of ben jij net afgestudeerd en zou je graag als Juridisch Secretaresse aan de slag gaan bij een middelgroot internationaal advocatenkantoor in Amsterdam? Hou jij van een uitdaging en ben jij een talent in organiseren? Reageer dan direct, want dit is de vacature voor jou!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000

Juridisch secretaresse voor een groot en internationaal kantoor

Beschik jij over hbo werk- en denkniveau en heb jij tevens minimaal één jaar ondersteunende werkervaring? Beheers jij de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en blink je uit in computergebruik? Dan kan jij aan de slag als junior Juridisch Secretaresse mét een jong team advocaten die staan te springen om jou! Grijp deze kans en reageer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€1.900 tot €2.500

Kandidaten

Wendy (Juridisch Secretaresse)

Wendy is in de afrondende fase van de opleiding hbo-Rechten, daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij een deurwaarderskantoor, waar zij als Juridisch Secretaresse/ Juridisch Medewerker ruime werkervaring heeft opgedaan. Wendy heeft tevens een jaar als ondersteuner bij vastgoedbank gewerkt, dit was een tijdelijk project van een jaar. Wendy is op zoek naar een functie die bij haar opleiding aansluit, zij ambieert een baan als Juridisch of Notarieel Secretaresse. Tijdens haar opleiding heeft zij een minor Notarieel Recht gevolgd.

Wendy is een rustige dame met een fijne persoonlijkheid. Zij kan haar werkzaamheden zelfstandig uitvoeren zonder daarbij het overzicht te verliezen. Ook kan Wendy prioriteiten stellen, daarbij heeft zij een kritische blik op zaken en toont zij graag initiatief. Tevens is zij gewend naast haar studie verschillende bijbanen te vervullen als verkoopmedewerkster, zij heeft een representatief voorkomen.

Wendy is vanaf september vier om vijf dagen per week beschikbaar.

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jane (Juridisch Secretaresse)

Jane is in de afrondende fase van de opleiding hbo-Rechten, daarnaast heeft zij tien maanden stage gelopen bij de Rechtbank binnen de afdeling privaatrecht, team kanton. Zij heeft zittingen voorbereid en was verantwoordelijk voor het dossierbeheer, tevens handelde zij het e-mailverkeer af en vervulde griffiewerkzaamheden. Na haar stage mocht Jane wegens goed functioneren blijven, zij werkt tot op heden parttime als buitengriffier naast haar studie.

Jane start in september 2019 met een premaster, zij neemt een tussenjaar en is daardoor nog een jaar en wellicht langer beschikbaar voor een ondersteunende functie binnen de juridische wereld.

Jane is een jonge enthousiaste meid die beschikt over een hbo-werk en denkniveau. Zij leert snel, werkt accuraat en heeft geen negen tot vijf mentaliteit. Jane komt in het begin wat rustig over maar als zij eenmaal op haar plekje zit komt zij los. Tevens is zij een fijne collega in de omgang die graag helpt waar nodig.

Daarnaast heeft zij de Nederlandse taaltest bij ons op kantoor uitstekend afgerond.

Jane is vanaf september fulltime beschikbaar.

location_onAmsterdam createHBO euro_symbol€2.000 tot €2.500

Aby (Secretaresse)

Aby heeft haar mbo-opleiding tot Directie Secretaresse succesvol afgerond, daarnaast heeft zij ruim een jaar stage-ervaring opgedaan als secretaresse bij twee organisaties. Momenteel is zij tijdelijk werkzaam als Project Secretaresse, eind juli rond zij dit project af. Aby heeft ervaring met alle voorkomende secretariële werkzaamheden. Tevens beheerst Aby de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, zij heeft tijdens haar stage documenten vertaald van het Nederlands naar het Engels. Ook heeft zij de testen bij ons op kantoor bijna foutloos afgerond. Aby wil de stap maken naar een secretaresse functie waarin zij haar opleiding kan toepassen en zich hierin kan ontwikkelen.

Aby is een enthousiaste, flexibele jongedame met ontzettend veel doorzettingsvermogen. Zij zet zich voor 100% in en voert haar werkzaamheden accuraat uit, tevens is zij altijd bereid een ander te helpen waar nodig. Aby heeft een representatief voorkomen en een fijne persoonlijkheid.

Aby is vanaf augustus fulltime beschikbaar. Salarisindicatie € 2.000,- bruto op fulltime basis.

createMBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Lisa (Juridisch secretaresse)

Lisa heeft ruim tien jaar ervaring als Juridisch Secretaresse, waarvan acht jaar bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor. Zij is zeven jaar als Juridisch Secretaresse werkzaam geweest op de afdeling Litigation waar zij een partner en drie senior medewerkers ondersteuning heeft geboden. Het laatste jaar heeft zij de switch gemaakt naar de afdeling Arbitrage. Hier heeft zij vijf fee-earners ondersteund, waaronder een dame uit Canada waarmee zij in het Engels communiceerde. Lisa heeft na acht jaar besloten haar baan op te zeggen en is met haar vriend meegegaan naar Sydney, omdat hij daar een baan aangeboden had gekregen. Lisa had in Sydney al snel een baan gevonden als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor en is daar twee jaar werkzaam geweest op de Octrooi afdeling. Sinds augustus dit jaar is zij samen met haar vriend weer terug in Nederland en is Lisa op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. De Engelse taal beheerst zij uitstekend in woord en geschrift.

Lisa is een sociale en toegewijde dame met rustiger karakter. Zij werkt hard en is goed in wat zij doet, een echt ondersteuner in hart en nieren! Lisa kan goed omgaan met deadlines en ze raakt niet snel in de stress. Tevens toont zij initiatief en is niet te beroerd over te werken waar nodig. Bij het advocatenkantoor waar zij acht jaar heeft gewerkt, kwam het regelmatig voor dat er zaken afgemaakt moesten worden, zij steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast heeft Lisa een opgeruimd karakter en is zij kritisch. Tevens is zij communicatief sterk en heeft zij een representatief voorkomen.

Lisa is per direct fulltime beschikbaar.

createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000