“Goed op je plek zitten binnen je team, collegialiteit, sfeer, naar elkaar luisteren, vertrouwen tonen, open communicatie en eigen initiatief tonen. Dit zijn de functiekenmerken die werkgeluk creëren.”

Ik word er, na zoveel jaren werkzaam te zijn bij Extra Talent, nog steeds gelukkig van om de juiste match te vinden tussen kandidaat en kantoor. Ook de begeleiding van kandidaten, nadat ze zijn gestart geeft mij voldoening. Deze aandacht zorgt ervoor dat de kandidaat, na de detacheerperiode, een contract aangeboden krijgt bij de klant. Hier doe je het toch voor?

Op zoek naar een nieuwe baan?

Met ruim 15 jaar ervaring als Juridisch Consultant heb ik veel kennis van de juridische arbeidsmarkt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Het vinden van de perfecte baan voor jou, dat geeft mij energie. Daar blijft het echter niet bij. Ook na een plaatsing houden wij contact en evalueren we regelmatig of jij nog steeds blij bent op jouw plek. Als dat niet zo is, dan doen we daar ook echt iets aan. We gaan dan actief op zoek naar oplossingen, zodat jij alsnog jouw droombaan krijgt. Ik vind het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij ons als Extra Talent. Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Ik help je graag verder. Je kunt mij bereiken per e-mail of telefoon (ook via WhatsApp), ik reageer snel!


Vacatures

Is Hospitality je op het lijf geschreven en vind jij het leuk om tevens een ondersteunende rol te vervullen binnen het notariaat? Dan wacht dit notariskantoor in Amsterdam met smart op jou! Pak je kans en ga aan de slag binnen een uitdagende en inspirerende werkomgeving.

 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Je bent al een tijdje werkzaam als Notarieel Secretaresse en deze functie kent geen geheimen meer voor jou. Dit is dan ook de reden dat jij toe bent aan de volgende stap in je carrière. Je wilt namelijk heel graag aan de slag als Notarieel Medewerker om je verder te ontwikkelen. Uiteraard wil je dit bij een leuk en ambitieus kantoor die jou de mogelijkheid biedt. Heb ik je aandacht? Dacht ik al!
access_timeParttime location_onOmgeving Alkmaar euro_symbol€2.300 tot €3.000
Ben jij een energieke, vlotte en proactieve Juridisch Secretaresse? En ambieer jij een zelfstandige functie binnen een ambitieus advocaten- en notariskantoor? Dit kantoor is gevestigd op een mooie, goed bereikbare locatie in Amsterdam. Reageer dan snel en ik vertel je graag meer!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij bent een Juridisch Secretaresse met nét dat beetje meer. Als flexibele duizendpoot spring je bij daar waar nodig. Je gaat aan de slag bij dit kleine en gezellige advocatenkantoor in het centrum van Amsterdam. Heb jij interesse in deze uitdagende functie? Stuur snel je cv op en solliciteer!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Annet heeft bijna vijf jaar ervaring binnen het notariaat, waarvan zij vier jaar werkzaam is geweest bij 1 kantoor. Zij was daar werkzaam in de functie van Notarieel Secretaresse/ Officemanager en bood ondersteuning binnen de sectie Onroerend Goed. Tevens vervulde zij naast de notariële werkzaamheden ook officemanagement taken. Annet heeft onder andere ervaring opgedaan met: het inschrijven van verschillende akten bij het kadaster, het indienen van stukken bij de Kamer van Koophandel, contact onderhouden met banken, makelaars en andere partijen, legalisaties, agendabeheer, correspondentie, afhandelen e-mailverkeer, archiveren, het ontvangen van cliënten en het facilitair beheer. Sinds acht maanden is Annet werkzaam bij een notariskantoor als Notarieel Medewerker op de afdeling Onroerend Goed. Zij mist de ondersteunende werkzaamheden, tevens het klantencontact en de officemanager taken. Annet is op zoek naar een baan bij een notariskantoor waar zij deze combi functie kan vervullen.

Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Annet is een representatieve en intelligente vrouw met een fijne persoonlijkheid. Ze gaat van nature structureel en nauwkeurig te werk en weet overzicht te houden en prioriteiten te stellen. Annet beschikt over een dienstverlenende instelling en ze kan goed zelfstandig werken, ze focust zich graag op haar werk maar ze vindt het ook fijn als er goed contact is met collega’s. Tevens zet zij graag een stapje harder waar nodig, kortom een hele fijne collega!

Annet heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 2.950,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Anne heeft ruime werkervaring als Secretaresse binnen de zakelijke dienstverlening, waarvan ruim vier jaar binnen het notariaat en vijf jaar binnen de advocatuur. Als Notarieel Secretaresse is zij werkzaam geweest bij een notariskantoor waar zij werkzaam is geweest binnen het Onroerend Goed, het Ondernemingsrecht en het Familierecht. Anne was onder verantwoordelijk voor het aanmaken en het passeer klaar maken van de dossiers, het verzorgen en verzenden van de afschriften, agendabeheer, contact met cliënten, rechercheren, declaraties en alle overige ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot het notariaat. Anne is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de juridische wereld, een zowel nationaal als internationaal kantoor zou goed bij haar passen. De Engelse taaltest heeft zij uitstekend afgerond!

Anne is enthousiaste en energieke dame die goed weet wat ze wil. Zij is goed in staat overzicht te houden en zij pakt graag nieuwe uitdagingen aan. Anne kan haar werk met grote zelfstandigheid uitvoeren en zij heeft een groot organisatievermogen. Tevens heeft zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is Anne een harde werker die zaken afmaakt en tot een goed einde brengt.

Anne is per direct beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onHilversum createMBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Miranda heeft een cursus afgerond voor Notarieel Medewerker, tevens heeft zij haar Management Assistente diploma succesvol behaald. Miranda heeft bijna twee ervaring als Notarieel Medewerkster bij een klein notariskantoor. Zij is voornamelijk werkzaam binnen de praktijkgroep Onroerend Goed waar zij ondersteuning biedt aan twee notarissen en een kandidaat-notaris. Miranda heeft ervaring met; het voorbereiden en afhandelen van conceptakten, rechercheren, het raadplegen van verschillende registers, het afhandelen van telefoonverkeer, dossierbeheer, het aanleggen van dossiers, correspondentie en alle overige ondersteunende werkzaamheden op het gebied van Onroerend Goed. Miranda is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat, zij is op zoek naar een ondersteunende functie bij een kantoor waar zij zich kan ontwikkelen. Een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.
Miranda is een vrolijke en hardwerkende dame met een fijne persoonlijkheid. Zij werkt secuur en stelt voor zichzelf prioriteiten op. Miranda is altijd kritisch naar zichzelf en streeft naar perfectionisme. Hoofd- en bijzaken kan zij goed onderscheiden en ze geeft grenzen aan daar waar nodig. ’Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor’’, aldus Miranda.

Miranda heeft een maand opzegtermijn en is 3.5 dag per week beschikbaar.

Salarisindicatie € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Corine heeft ruim achttien jaar ervaring binnen het notariaat. Zij heeft als Notarieel Medewerker ervaring binnen verschillende praktijkgroepen, maar voornamelijk is zij werkzaam geweest binnen het Familierecht. Corine heeft ervaring met; het zelfstandig opmaken van notariële akten waaronder; verdelingsakten, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, volmachten, verklaring van erfrecht, schenkingen, huwelijksvoorwaarden en vaststelling overeenkomsten. Tevens verricht zij alle overige werkzaamheden. Corine is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Medewerker binnen het Familierecht, een klein tot middelgroot kantoor past het beste bij haar.

Corine is een toegewijde secretaresse met een nuchtere persoonlijkheid. Zij is een harde werker met een kritische blik, Corine werkt geordend en weet goed prioriteiten te stellen. Tevens heeft Corine een verzorgde uitstraling en is zij een fijne en flexibele collega in de omgang.

Corine heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie bedraagt € 3.100,00 bruto op fulltime basis (40 uur)

location_onAlkmaar createHBO person56 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven