"Doe vooral iets waar je energie uit haalt. Inkomen is belangrijk, maar plezier bij een baan is nog veel belangrijker."

Het geeft mij energie wanneer ik iemand aan een leuke uitdaging heb geholpen, maar het geeft mij ook energie wanneer ik weet dat ik een opdrachtgever uit de brand heb kunnen helpen.

Voor organisaties 

Dankzij mijn ervaring en out-of-the-box denken, vind ik voor uw bedrijf een passende kandidaat. Ik bied een luisterend oor en ga graag het gesprek aan.

Ik ben uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en weet daarom precies waar de schaarste profielen te vinden zijn en hoe we deze kunnen bereiken.

Graag plan ik met u een geheel vrijblijvende afspraak in, waarbij we samen rond de (digitale) tafel zitten. Samen inventariseren we wat uw wensen zijn en wat ik voor uw organisatie kan betekenen.


Voor kandidaten 

Ik help jou met het zoeken naar een vaste baan. In sommige situaties is het lastig om een vast dienstverband op te zeggen, maar werkplezier weegt naar mijns inziens zwaarder dan een vast contract. Wij werken naar dat vaste contract toe en gaan samen op zoek naar een passende uitdaging.

Waar liggen voor jou uitdagingen? Wat wil je absoluut terugzien in een functie en wat absoluut niet? Door daar samen over in gesprek te gaan, komen we al snel achter jouw wensen. Vanuit mijn specialisme en zicht op de arbeidsmarkt kan ik een adviserende rol aannemen en weet ik waar de successen liggen binnen de logistiek. Je mag mij altijd bellen/mailen/whatsappen en ik ben dan ook altijd bereid om jou te helpen met eventuele vragen.


Vacatures

Jij vindt het regelen van zaken altijd leuk om te doen, dus waarom zou je er niet je baan van maken? Als Distributieplanner bij deze laagdrempelige en gezellige organisatie ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van orderaanname tot levering. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan vooral snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Helmond euro_symbol€2.500 tot €3.500
Is fashion echt helemaal jouw ding? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik zoek namelijk een Logistiek Coördinator bij een groothandel in schoenen in het schoenenimperium van Nederland, namelijk Waalwijk. Benieuwd naar wat de functie inhoudt? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onWaalwijk euro_symbol€2.300 tot €3.500
Dagelijks moeten er honderden producten van en naar verschillende werelddelen worden vervoerd. Weet jij hoe je dat kunt regelen over de weg en over zee? Dan ben ik op zoek naar jou als Expediteur! Deal? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Veghel euro_symbol€2.200 tot €3.200
Wanneer jij van je werk thuis komt, is thuis ook echt thuis. Geen Chauffeurs die jou uit je bed bellen, de telefoon blijft namelijk op het werk. Er wordt hier maximaal 45 uur per week gewerkt, dus jij houdt meer vrije tijd over! Spreekt dit jou aan? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.350 tot €3.350
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Teun is altijd werkzaam geweest binnen de logistieke branche. Sinds de laatste 12 jaar werkt hij binnen het transport waar hij verschillende functies op de planning heeft vervuld. Teun heeft zowel nationale als internationale ervaring. Hij heeft 1,5 jaar ervaring als siloplanner en sinds een jaar ervaring opgedaan in het plannen van sneltransport voor de automotive. De afgelopen 2,5 jaar heeft Teun voornamelijk nationaal gepland, maar heeft ook ervaring met het plannen naar Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast beheerst hij ook de Portugese taal. Teun is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal karakter als Transportplanner. 

Teun is een harde werker die geen half werk zal afleveren. Hij is kritisch op de inhoud en verwacht dit ook van anderen. Teun is van nature gestructureerd, als er geen structuur is brengt Teun dit aan. Hij vindt het daarom ook prettig om vanuit processen te werken. Daarnaast is hij cijfermatig sterk. Als Teun ergens nieuw begint zal hij niet meteen het voortouw nemen binnen het team. Hij spreekt vanuit kennis en ervaring. Teun is niet verlegen en weet waar hij de nodige informatie moet halen. 

Teun is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRegio Oss createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nienke is een administratief opgeleide kandidate met ruim 13 jaar ervaring in administratieve en klantgerichte functies binnen de logistiek. Na haar eerste stap binnen de logistiek in een administratieve rol, heeft ze zich verder kunnen ontwikkelen op de afdeling Customer Service. Ze heeft hierna diverse logistieke administratieve en klantgerichte functies vervuld bij diverse logistiek dienstverleners. Nienke is onder andere verantwoordelijk geweest voor het regelen van in-, op- en uitslag van goederen, klantcontact, facturatie, voorraadbeheer, klachtenafhandeling en het doorzetten van transportorders richting de planning. Momenteel is Nienke op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker.

Nienke is een uiterst flexibele en collegiale dame die veel over heeft voor haar collega's. Ze werkt erg goed in teamverband en is van mening dat je het samen met je collega's moet doen. Daarnaast haalt Nienke voldoening uit het helpen en ondersteunen van klanten, waarbij ze haar uiterste best doet om oplossingen te vinden. Nienke staat bij haar collega's bekend als een humoristische dame, die goed past in de logistiek. Ze is een doorzetter en in haar communicatie is ze eerlijk en recht door zee.

Nienke is per mei beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Eindhoven createMBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Remco is een Planner met 30 jaar ervaring in de logistieke sector. Bij zijn voorgaande werkgever is Remco 30 jaar geleden gestart in de functie Shovel Machinist en Assistent Laborant. Vanuit deze rol is hij intern doorgegroeid naar de functie van Molenbaas. Hierin was hij verantwoordelijk voor het gehele productieproces en het opstellen van de productieplanning. 14 jaar geleden heeft Remco zijn volgende interne stap gezet en was hij als Planner verantwoordelijk voor het afstemmen de productie op het transport. Daarnaast heeft hij de chauffeursplanning verzorgd en heeft hij chauffeurs direct aangestuurd en begeleid. Bij zijn laatste twee werkgevers heeft Remco ook de transportplanning verzorgd voor gemiddeld 100 ritten per dag. Omdat zijn tijdelijke contract niet verlengd werd bij zijn laatste werkgever, is hij nu zoekend naar een functie als Planner.

 

Remco is een echte aanpakker die het beste tot zijn recht komt in een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Remco houdt van snel schakelen en hij blinkt uit in het ad hoc aanpassen van de dagplanning. Verder is Remco sterk in het onderhouden van klantcontact en door zijn oprechte manier van communiceren krijgt hij bij de chauffeurs zaken gedaan. In zijn rol als Planner heeft Remco geleerd met diverse verantwoordelijkheden om te gaan en meerdere productielocaties te beheren. Daarnaast is Remco leergierig en hij is klaar voor de volgende uitdaging waarin hij zich verder kan ontwikkelen.

Remco is per direct beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onDen Bosch createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Kathleen is een dame met ruim drie jaar ervaring als Transportplanner bij haar vorige werkgever. Ze is daar begonnen op het bedrijfsbureau, vervolgens doorgestroomd naar First Line Support en uiteindelijk aan de slag gegaan als Transportplanner. Binnen deze functie heeft Kathleen chauffeurs aangestuurd, zo’n 17 wagens gepland, klantcontact gehad en externe transporteurs ingeschakeld. De hectiek binnen deze functie en binnen de logistiek spraken haar ontzettend aan. Doordat ze niet meer in twee ploegen wilde werken, is ze bij haar huidige werkgever aan de slag gegaan. Als Shopfloor Controller zijn haar werkzaamheden erg eentonig en mist ze de hectiek die ze in haar vorige functie wel had. Daardoor is Kathleen nu zoekend naar een nieuwe functie als Transportplanner.

Kathleen is een vrolijke en vriendelijke dame. Plannen en organiseren is iets wat in haar aard zit en waar ze zich in haar werkzaamheden dan ook graag mee bezig houdt. Ze is altijd op tijd en gaat zeer accuraat te werk. Kathleen is daarmee een betrouwbare medewerker te noemen. Daarnaast probeert Kathleen haar collega’s ook altijd vooruit te helpen wanneer zij hulp nodig hebben, waaronder ook de chauffeurs.

Kathleen is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Eindhoven createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven