"Doe vooral iets waar je energie uit haalt. Inkomen is belangrijk, maar plezier bij een baan is nog veel belangrijker."

 

Het geeft mij energie wanneer ik iemand aan een leuke uitdaging heb geholpen, maar het geeft mij ook energie wanneer ik weet dat ik een opdrachtgever uit de brand heb kunnen helpen.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?
Dankzij mijn ervaring en out-of-the-box denken, vind ik voor uw bedrijf een passende kandidaat. Ik bied een luisterend oor en ga graag het gesprek aan. Ik ben uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en weet daarom precies waar de schaarste profielen te vinden zijn en hoe we deze kunnen bereiken. Graag plan ik met u een geheel vrijblijvende afspraak in, waarbij we samen rond de (digitale) tafel zitten. Samen inventariseren we wat uw wensen zijn en wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?
Ik help jou met het zoeken naar een vaste baan. In sommige situaties is het lastig om een vast dienstverband op te zeggen, maar werkplezier weegt naar mijns inziens zwaarder dan een vast contract. Wij werken naar dat vaste contract toe en gaan samen op zoek naar een passende uitdaging.

Waar liggen voor jou uitdagingen? Wat wil je absoluut terugzien in een functie en wat absoluut niet? Door daar samen over in gesprek te gaan, komen we al snel achter jouw wensen. Vanuit mijn specialisme en zicht op de arbeidsmarkt kan ik een adviserende rol aannemen en weet ik waar de successen liggen binnen de logistiek. Je mag mij altijd bellen/mailen/whatsappen en ik ben dan ook altijd bereid om jou te helpen met eventuele vragen.


Vacatures

€2.600 tot €4.000
Ben jij op zoek naar een organisatie waar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng wordt gewaardeerd? En dat dan ook nog eens in een combinatie van hard werken en commercieel bezig zijn onder het genot van Brabantse gezelligheid! Interesse? Lees dan verder of reageer direct!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €4.000
€2.800 tot €4.200
Je hebt mensen die al op jonge leeftijd precies weten wat ze –later als ze groot zijn- willen worden; Arts, Brandweerman/-vrouw of Advocaat. Jij niet, jij bent degene die ieder jaar de juf/meester een ander antwoord gaf. Je vindt zoveel dingen interessant en je hebt waarschijnlijk ook een lekker brede studie gevolgd, want dan houd je je opties open! Herkenbaar? Dan kan het zomaar zijn dat deze functie bij Extra Talent goed bij je past! 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €4.200
€2.800 tot €4.100
Als Sales Recruiter switch jij moeiteloos tussen de commerciële zakelijke professional bij de klant naar de sociale, oprecht geïnteresseerde rol van Recruiter naar de Online Marketeer. Deze uitdagende afwisseling maakt de functie zo interessant. Interesse? Lees dan verder! 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €4.100
Meer vacatures weergeven