Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Logistiek en Eindhoven. Tips en advies nodig? Dan moet je bij Evi zijn. Ze biedt je graag een luisterend oor aan, zodat jullie samen kunnen kijken wie je bent, wat je wilt en bij welk bedrijf je het beste past. Evi gaat recht op haar doel af en dat is ervoor zorgen dat jij happy bent bij een bedrijf. Ze is dan ook echt een doorzetter. Zit je op je plek? Mooi! Maar ook dan mag je haar altijd bellen. Ze blijft je coachen en is altijd bereikbaar. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. 


Vacatures

Fulltime aan de slag bij een organisatie met een heldere toekomstvisie om een 3.0 versie van zichzelf neer te zetten. Wil jij daar een bijdrage aan leveren als ervaren Teamleader Operations? Dan ben ik op zoek naar jou! Benieuwd naar wat deze functie inhoudt? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€4.000 tot €5.000
De hectiek binnen de transportwereld is jouw passie, maar haal je op dit moment wel voldoende rendement uit jouw capaciteiten? Je wil meer! In deze functie word je gegarandeerd uitgedaagd én daarnaast krijg je de mogelijkheid om al na een jaar door te groeien naar Teamleader Operations. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.000 tot €4.500
Heb jij ook een hart voor het transport, eerste stappen gezet én toe aan een vervolgstap? Dan heb ik hier een passende vervolgstap voor jou bij en toonaangevende transporteur in de regio van Eindhoven. Hard werken wordt beloond met toeslagen én maar liefst 38 vakantiedagen op jaarbasis! Benieuwd wat je daarvoor moet doen? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500

Op zoek naar een commerciële rol binnen de transportwereld? Dan heb ik de perfecte functie voor jou! Jouw eigen netwerk opbouwen op jouw eigen manier en ontzettend veel vrijheid in jouw functie. Klinkt goed toch?

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nienke heeft ruime ervaring opgedaan als Customer Service Medewerker / Commercieel Medewerker Binnendienst binnen verschillende organisaties. Zo is ze niet onbekend met het plegen van telefonische acquisitie en weet ze goed hoe ze klanten te woord moet staan. Ze gaat graag servicegericht te werk en houdt altijd rekening met de behoefte van de klant én de organisatie. Nienke heeft ook al wat logistieke ervaring opgedaan en heeft een aantal maanden gewerkt als Transportplanner. Hier was ze in haar eentje verantwoordelijk voor de routeplanning van zo’n 7/8 routes per dag binnen Nederland en België. Naast het plannen was ze bezig met het monitoren van de routes, anticipeerde ze op wijzigingen en stuurde ze de chauffeurs aan. Ze werkte hier nog niet met een geautomatiseerd plansysteem, dus dat maakte het erg complex. Op dit moment is Nienke werkzaam als Customer Service Medewerker bij een logistiek dienstverlener, waar ze het eerste aanspreekpunt is voor de klanten. Nienke heeft meer in haar mars en staat open voor een nieuwe uitdaging waar zij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen op logistiek gebied.

Nienke is een spontane en vrolijke dame die graag werkt binnen een organisatie met een open- en informele sfeer. Ze is goed in het stellen van prioriteiten en in drukke situaties weet ze het hoofd koel te houden. Ze is dus zeker stressbestendig. Ook kan ze snel schakelen en gaat ze gestructureerd te werk. Nienke is duidelijk in haar communicatie en werkt erg servicegericht. Ze weet, door de juiste vragen te stellen, de klantbehoefte goed te achterhalen. Efficiënt werken is iets wat Nienke belangrijk vindt en ze denkt ook altijd na over hoe een bepaald proces beter/efficiënter kan. Tevens is Nienke erg leergierig en staat ze open om nieuwe dingen te leren en zichzelf verder te ontwikkelen.

Nadja is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onVenlo createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Teun is altijd werkzaam geweest binnen de logistieke branche. Sinds de laatste 12 jaar werkt hij binnen het transport waar hij verschillende functies op de planning heeft vervuld. Teun heeft zowel nationale als internationale ervaring. Hij heeft 1,5 jaar ervaring als siloplanner en sinds een jaar ervaring opgedaan in het plannen van sneltransport voor de automotive. De afgelopen 2,5 jaar heeft Teun voornamelijk nationaal gepland, maar heeft ook ervaring met het plannen naar Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast beheerst hij ook de Portugese taal. Teun is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal karakter als Transportplanner. 

Teun is een harde werker die geen half werk zal afleveren. Hij is kritisch op de inhoud en verwacht dit ook van anderen. Teun is van nature gestructureerd, als er geen structuur is brengt Teun dit aan. Hij vindt het daarom ook prettig om vanuit processen te werken. Daarnaast is hij cijfermatig sterk. Als Teun ergens nieuw begint zal hij niet meteen het voortouw nemen binnen het team. Hij spreekt vanuit kennis en ervaring. Teun is niet verlegen en weet waar hij de nodige informatie moet halen. 

Teun is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRegio Oss createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nienke is een administratief opgeleide kandidate met ruim 13 jaar ervaring in administratieve en klantgerichte functies binnen de logistiek. Na haar eerste stap binnen de logistiek in een administratieve rol, heeft ze zich verder kunnen ontwikkelen op de afdeling Customer Service. Ze heeft hierna diverse logistieke administratieve en klantgerichte functies vervuld bij diverse logistiek dienstverleners. Nienke is onder andere verantwoordelijk geweest voor het regelen van in-, op- en uitslag van goederen, klantcontact, facturatie, voorraadbeheer, klachtenafhandeling en het doorzetten van transportorders richting de planning. Momenteel is Nienke op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker.

Nienke is een uiterst flexibele en collegiale dame die veel over heeft voor haar collega's. Ze werkt erg goed in teamverband en is van mening dat je het samen met je collega's moet doen. Daarnaast haalt Nienke voldoening uit het helpen en ondersteunen van klanten, waarbij ze haar uiterste best doet om oplossingen te vinden. Nienke staat bij haar collega's bekend als een humoristische dame, die goed past in de logistiek. Ze is een doorzetter en in haar communicatie is ze eerlijk en recht door zee.

Nienke is per mei beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift createMBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Remco is een Planner met 30 jaar ervaring in de logistieke sector. Bij zijn voorgaande werkgever is Remco 30 jaar geleden gestart in de functie Shovel Machinist en Assistent Laborant. Vanuit deze rol is hij intern doorgegroeid naar de functie van Molenbaas. Hierin was hij verantwoordelijk voor het gehele productieproces en het opstellen van de productieplanning. 14 jaar geleden heeft Remco zijn volgende interne stap gezet en was hij als Planner verantwoordelijk voor het afstemmen de productie op het transport. Daarnaast heeft hij de chauffeursplanning verzorgd en heeft hij chauffeurs direct aangestuurd en begeleid. Bij zijn laatste twee werkgevers heeft Remco ook de transportplanning verzorgd voor gemiddeld 100 ritten per dag. Omdat zijn tijdelijke contract niet verlengd werd bij zijn laatste werkgever, is hij nu zoekend naar een functie als Planner.

 

Remco is een echte aanpakker die het beste tot zijn recht komt in een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Remco houdt van snel schakelen en hij blinkt uit in het ad hoc aanpassen van de dagplanning. Verder is Remco sterk in het onderhouden van klantcontact en door zijn oprechte manier van communiceren krijgt hij bij de chauffeurs zaken gedaan. In zijn rol als Planner heeft Remco geleerd met diverse verantwoordelijkheden om te gaan en meerdere productielocaties te beheren. Daarnaast is Remco leergierig en hij is klaar voor de volgende uitdaging waarin hij zich verder kan ontwikkelen.

Remco is per direct beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onDen Bosch createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven