Van Logistiek en Eindhoven. Tips en advies nodig? Dan moet je bij Evi zijn. Ze biedt je graag een luisterend oor aan, zodat jullie samen kunnen kijken wie je bent, wat je wilt en bij welk bedrijf je het beste past. Evi gaat recht op haar doel af en dat is ervoor zorgen dat jij happy bent bij een bedrijf. Ze is dan ook echt een doorzetter. Zit je op je plek? Mooi! Maar ook dan mag je haar altijd bellen. Ze blijft je coachen en is altijd bereikbaar. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. 


Vacatures

Een glimlach op het gezicht van jouw klanten, dat is wat jou blij maakt! Als Customer Service Medewerker ga jij aan de slag bij een logistiek dienstverlener in de regio van Uden. Klinkt dit als een perfecte uitdaging voor jou? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Uden euro_symbol€2.100 tot €2.600
Jouw enthousiasme voor puzzelen en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden vormen de perfecte basis voor deze veelzijdige functie. Jouw nieuwe werkgever is namelijk op zoek naar een Junior Planner Wegtransport! Benieuwd naar hoe jij jezelf gaat ontwikkelen? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Venlo euro_symbol€2.200 tot €2.800
Werk jij graag binnen een vooruitstrevende organisatie waar de collega’s intern persoonlijk en open met elkaar omgaan? Waar jouw inzet als Binnenland Planner en hard werken samen met jouw collega’s wordt beloond? Lees deze uitdagende vacature door en reageer snel op jouw nieuwe baan!

access_timeFulltime location_onRegio Venlo euro_symbol€3.000 tot €3.600
Snel schakelen, snelheid en hectiek. Bij deze organisatie bestaat namelijk de kans dat een retourvracht van de chauffeur al verkocht is voordat hij in zijn wagen stapt. Wil jij mee gaan in de snelheid en hectiek van dit Brabantse familiebedrijf? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jose is ruim 20 jaar woonachtig in Nederland. De eerste paar jaar is hij werkzaam geweest in de metaalsector, al snel kwam hij in aanraking met de export. In de loop der jaren heeft hij een passie voor het vak ontwikkeld. Hij heeft bij verschillende opdrachtgevers rollen op de export vervuld. De transport in combinatie met het internationale karakter spreken hem erg aan. Hij is dus wederom op zoek naar een vergelijkbare functie.

Jose is geboren in Portugal, dit verklaart zijn temperament. Hij kan eigenwijs zijn, een eigenschap die iedere planner bezit. Jose is een man van zijn woord en verwacht dit ook van anderen. Hij komt het beste tot zijn recht in een dynamische werkomgeving. Daarnaast is hij flexibel en hij weet wat transport inhoudt. Hij gaat niet naar huis voor het werk klaar is. Hij pakt nieuwe informatie snel op en hij vindt het prettig om in een team werkzaam te zijn waar de neuzen de zelfde kant op staan.

Jose is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRegio Eindhoven createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Teun is altijd werkzaam geweest binnen de logistieke branche. Sinds de laatste 12 jaar werkt hij binnen het transport waar hij verschillende functies op de planning heeft vervuld. Teun heeft zowel nationale als internationale ervaring. Hij heeft 1,5 jaar ervaring als siloplanner en sinds een jaar ervaring opgedaan in het plannen van sneltransport voor de automotive. De afgelopen 2,5 jaar heeft Teun voornamelijk nationaal gepland, maar heeft ook ervaring met het plannen naar Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast beheerst hij ook de Portugese taal. Teun is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal karakter als Transportplanner. 

Teun is een harde werker die geen half werk zal afleveren. Hij is kritisch op de inhoud en verwacht dit ook van anderen. Teun is van nature gestructureerd, als er geen structuur is brengt Teun dit aan. Hij vindt het daarom ook prettig om vanuit processen te werken. Daarnaast is hij cijfermatig sterk. Als Teun ergens nieuw begint zal hij niet meteen het voortouw nemen binnen het team. Hij spreekt vanuit kennis en ervaring. Teun is niet verlegen en weet waar hij de nodige informatie moet halen. 

Teun is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRegio Oss createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Nienke is een administratief opgeleide kandidate met ruim 13 jaar ervaring in administratieve en klantgerichte functies binnen de logistiek. Na haar eerste stap binnen de logistiek in een administratieve rol, heeft ze zich verder kunnen ontwikkelen op de afdeling Customer Service. Ze heeft hierna diverse logistieke administratieve en klantgerichte functies vervuld bij diverse logistiek dienstverleners. Nienke is onder andere verantwoordelijk geweest voor het regelen van in-, op- en uitslag van goederen, klantcontact, facturatie, voorraadbeheer, klachtenafhandeling en het doorzetten van transportorders richting de planning. Momenteel is Nienke op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Administratief Medewerker.

Nienke is een uiterst flexibele en collegiale dame die veel over heeft voor haar collega's. Ze werkt erg goed in teamverband en is van mening dat je het samen met je collega's moet doen. Daarnaast haalt Nienke voldoening uit het helpen en ondersteunen van klanten, waarbij ze haar uiterste best doet om oplossingen te vinden. Nienke staat bij haar collega's bekend als een humoristische dame, die goed past in de logistiek. Ze is een doorzetter en in haar communicatie is ze eerlijk en recht door zee.

Nienke is per mei beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift createMBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Remco is een Planner met 30 jaar ervaring in de logistieke sector. Bij zijn voorgaande werkgever is Remco 30 jaar geleden gestart in de functie Shovel Machinist en Assistent Laborant. Vanuit deze rol is hij intern doorgegroeid naar de functie van Molenbaas. Hierin was hij verantwoordelijk voor het gehele productieproces en het opstellen van de productieplanning. 14 jaar geleden heeft Remco zijn volgende interne stap gezet en was hij als Planner verantwoordelijk voor het afstemmen de productie op het transport. Daarnaast heeft hij de chauffeursplanning verzorgd en heeft hij chauffeurs direct aangestuurd en begeleid. Bij zijn laatste twee werkgevers heeft Remco ook de transportplanning verzorgd voor gemiddeld 100 ritten per dag. Omdat zijn tijdelijke contract niet verlengd werd bij zijn laatste werkgever, is hij nu zoekend naar een functie als Planner.

 

Remco is een echte aanpakker die het beste tot zijn recht komt in een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Remco houdt van snel schakelen en hij blinkt uit in het ad hoc aanpassen van de dagplanning. Verder is Remco sterk in het onderhouden van klantcontact en door zijn oprechte manier van communiceren krijgt hij bij de chauffeurs zaken gedaan. In zijn rol als Planner heeft Remco geleerd met diverse verantwoordelijkheden om te gaan en meerdere productielocaties te beheren. Daarnaast is Remco leergierig en hij is klaar voor de volgende uitdaging waarin hij zich verder kan ontwikkelen.

Remco is per direct beschikbaar en heeft een bespreekbare salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onDen Bosch createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven