Van Logistiek en Eindhoven. Tips en advies nodig? Dan moet je bij Evi zijn. Ze biedt je graag een luisterend oor aan, zodat jullie samen kunnen kijken wie je bent, wat je wilt en bij welk bedrijf je het beste past. Evi gaat recht op haar doel af en dat is ervoor zorgen dat jij happy bent bij een bedrijf. Ze is dan ook echt een doorzetter. Zit je op je plek? Mooi! Maar ook dan mag je haar altijd bellen. Ze blijft je coachen en is altijd bereikbaar. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. 


Vacatures

Senior Customer Service Medewerker

Jij staat niet alleen de klanten te woord, maar ook jouw collega’s. Waarom? In deze functie ben jij de kartrekker én het aanspreekpunt voor jouw collega’s. Jij krijgt van jouw nieuwe werkgever de mogelijkheid om jezelf zo veel mogelijk uit te dagen en een jong team te begeleiden. Lijkt dit je wat? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onRegio Venlo euro_symbol€2.200 tot €2.700

Expediteur

Een architect in de logistiek. Hoe dan? Deze architect is het tussenstation tussen verzenders van goederen, de effectieve transporteur en bouwt alle vrachten daarin. Met andere woorden: Ik heb hier voor jou een functie als Expediteur. Ben je benieuwd naar wat deze vacature inhoudt? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Helmond euro_symbol€3.000 tot €4.000

Customer Service Medewerker

Jouw hart gaat sneller kloppen van 'The fast and the furious', 'Top Gear', 'Max Verstappen' én de jaarlijkse 'AutoRAI'. Hoe lijkt jou een baan in de automotive, waardoor je die liefde voor snelheid en auto’s kunt combineren met je werk? Bovendien werk je 38 uur in 4 dagen, dus houd je ruimte voor een fijne werk-privébalans! Nieuwsgierig naar wat de functie inhoudt? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.000 tot €2.500

Transportplanner

Veel afwisseling in een combinatiefunctie: plannen van transporten, klantcontact, contact met chauffeurs en de customer service medewerkers. Dit is een functie voor transportplanners die houden van een potje puzzelen. Benieuwd naar wat jouw nieuwe werkgever je te bieden heeft? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Geleen euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pieter (Logistiek Manager)

Pieter is opgegroeid in een transportfamilie. Zijn vader heeft een transportbedrijf gespecialiseerd in vloeibare en droge bulk gehad. Toen zijn vader het bedrijf in 2007 verkocht, viel Pieter zijn droom in duigen. Maar Pieter wist het zeker: hij wilde de logistiek in! Dit heeft hij dan ook gedaan en inmiddels heeft hij ruim 3,5 jaar ervaring binnen de logistiek als Teamleider Transport en als Logistiek Manager. Pieter ambieert een dynamische functie met een commerciele kant, hij haalt namelijk ontzettend veel energie uit het onderhandelen en regelen. Dit is terug te zien in zijn werkzaamheden, zoals onder andere het uitbreiden en onderhouden van het charter netwerk. Maar ook zijn hobby. Pieter koopt namelijk in zijn vrije tijd motoren, knapt deze op en verkoopt ze vervolgens met winst. Dat handelen gaat hem goed af. Dus ook aan technische kennis is bij Pieter geen gebrek! Pieter zoekt dan ook een functie als Expediteur. 

Pieter is een werklustige man die graag de handen uit de mouwen steekt. Hij is bereid om in verschoven diensten te werken en beseft zich vanuit zijn logistieke achtergrond maar al te goed dat overwerken erbij hoort wat tevens samenhangt met zijn gedrevenheid. Pieter heeft in zijn functie uitdaging en verantwoording nodig en die verantwoording pakt hij dan ook. Inmiddels heeft Pieter bij zijn werkervaringen een groot charter netwerk opgebouwd dat hij kan gebruiken in zijn nieuwe functie! Daarnaast is hij een echte regelaar en dat heeft hij in zijn vorige functies bewezen. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

 

location_onEindhoven createMBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Emiel (Customer Service Medewerker)

Emiel is een enthousiaste, gedreven jongeman met inmiddels ruim 3 jaar ervaring bij een internationaal logistiek dienstverlener. Emiel is communicatief ontzettend sterk vanuit zijn eigen enthousiasme, maar ook vanuit het klantcontact bij zijn huidige werkgever. Zo zorgt Emiel ervoor dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken, omdat hij problemen op de achtergrond alvast tackelt. Dagelijks rapporteert hij aan klanten, zodat zij op de hoogte zijn van hun zendingen en lost daarbij problemen op. Emiel ondersteunt de salesafdeling door bestaande en nieuwe klanten aan zich te binden. Emiel ambiëert een functie gericht op sales, waarin hij met zijn enthousiasme klanten aan zich kan binden en nieuwe klanten weet te werven.

Emiel heeft dangerous goods-, communicatie-, en douanetrainingen gehad, waardoor hij op de hoogte is van de werkingen van onder andere T1, T2, EUR 1 en ATR documenten. Emiel is een ondernemende jongeman, blijft bij klantcontact via de telefoon rustig en raakt niet gefrustreerd. Emiel is een harde werker, gaat serieus aan de slag, maar houdt wel van een leuk babbeltje. Daarnaast heeft Emiel een constant CV en is flink gegroeid bij een en dezelfde werkgever.

Emiel heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

location_onEindhoven createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Paul (Warehouse Supervisor)

Paul is een gedreven jongeman die in 2018 zijn diploma Logistiek Supervisor heeft behaald. Gedurende zijn stage heeft hij ervaring opgedaan in een warehouse met het distribueren van technische goederen. Hij heeft de toenmalige situatie in kaart gebracht. Vervolgens heeft hij het laadgewicht berekend én  de stellingen heringericht. Dit leidde tot efficientie en meer ruimte voor extra goederen. 

Paul ziet geen uitdaging meer in zijn huidige functie, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Paul wil graag leren en instappen in een junior functie binnen de logistiek. 

Al van jongs af aan schuilt er een logistieke fanaat in Paul. Van sectorwerkstuk op de middelbare school tot zijn vervolgopleiding: alles draait om de logistiek. Paul is een kneedbare jongeman, die makkelijk communiceert en alles op alles zet om zijn werk af te krijgen. Hij is gemotiveerd, geeft niet op en durft vragen te stellen aan zijn collega's. Dit doet hij ook bij zijn huidige werkgever. Hierdoor weet hij goed wat er moet gebeuren, zodat iedereen zijn/haar werkzaamheden kan uitvoeren én leert hij zelfs nieuwe werknemers in! Door Pauls stage- en werkervaring als Logistiek Supervisor en zijn huidige baan heeft hij goed met mensen om leren gaan en wil hij deze ervaringen ook inzetten om door te kunnen groeien binnen een bedrijf. Daarom is hij een fijne toevoeging voor uw team. 

Paul heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

 

location_onRegio Sittard createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Nancy (Transportplanner)

Nancy heeft de opleiding Planner Wegtransport gevolgd en heeft inmiddels 3 jaar ervaring als Junior Transportplanner. Gedurende haar werkzaamheden heeft zij gewerkt met geconditioneerd wegtransport binnen de Benelux en Duitsland. Nancy heeft de distributieplanning verzorgd voor circa 35 chauffeurs en onderhield daarnaast het contact met de chauffeurs. Nancy is op zoek naar een nieuwe uitdaging en ambieert een junior functie gericht op het transport. 

Nancy is een werklustige jongedame die het beste tot haar recht komt in een dynamische werkomgeving. Ze kan goed schakelen tussen verschillende taken en ze houdt ervan afwisselende werkzaamheden te verrichten. Daarnaast is Nancy ambitieus en wil ze zich de komende tijd verder ontwikkelen op de planning. Daarbij weet ze op een empatische manier te zorgen dat een chauffeur een extra rit wil rijden. Nancy werkt secuur en zal niet snel haastige foutjes maken in haar werk. Daarbij wil ze nog steeds bijleren om haar functie beter uit te kunnen voeren, dit is ook de reden dat zij momenteel 2 opleidingen volgt. Namelijk medewerker administratie en medewerker personeelszaken. 

Nancy is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onTilburg createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven