Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Logistiek en Eindhoven. Tips en advies nodig? Dan moet je bij Evi zijn. Ze biedt je graag een luisterend oor aan, zodat jullie samen kunnen kijken wie je bent, wat je wilt en bij welk bedrijf je het beste past. Evi gaat recht op haar doel af en dat is ervoor zorgen dat jij happy bent bij een bedrijf. Ze is dan ook echt een doorzetter. Zit je op je plek? Mooi! Maar ook dan mag je haar altijd bellen. Ze blijft je coachen en is altijd bereikbaar. Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of WhatsApp. 


Vacatures

Hier heb ik een gepassioneerd team binnen het chemische transport, dat zoekend is naar een Logistiek Coördinator. Jij krijgt een uitgebreid inwerktraject en volop kansen om jezelf te ontplooien binnen de organisatie. Wil jij jezelf graag ontwikkelen en zie jij kansen? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Leende euro_symbol€2.400 tot €3.300
In de supermarkt sta jij niet hopeloos te treuzelen bij de groenteafdeling. Nee, jij hakt snel knopen door en bent zo weer bij de kassa met de juiste ingrediënten. Dit snelle schakelen is natuurlijk niet alleen handig in de supermarkt maar ook in jouw werk als Expediteur. Deze organisatie staat te springen om iemand die snelheid maakt en knopen doorhakt. Er wordt hier namelijk gezocht naar een Expediteur Luchtvracht. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Oss euro_symbol€3.000 tot €3.800
Wil jij jezelf ontwikkelen tot een volwaardig Transportplanner binnen een innovatieve familieorganisatie? Jij bent op zoek naar een uitdagende functie waarbij je de puzzel van geconditioneerd transport leert op te lossen. Dit doe je door rekening te houden met verschillende temperatuurzones binnen compartimenten. Als ik jou nu omschrijf, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.400
Jij wilt graag werken als Expediteur in een grote, internationale organisatie, waar echt aandacht is voor jou als persoon. Het volgen van cursussen en opleidingen is hier vanzelfsprekend. Werken bij dit bedrijf, is werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Paul is een gedreven jongeman die in 2018 zijn diploma Logistiek Supervisor heeft behaald. Gedurende zijn stage heeft hij ervaring opgedaan in een warehouse met het distribueren van technische goederen. Hij heeft de toenmalige situatie in kaart gebracht. Vervolgens heeft hij het laadgewicht berekend én  de stellingen heringericht. Dit leidde tot efficientie en meer ruimte voor extra goederen. 

Paul ziet geen uitdaging meer in zijn huidige functie, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Paul wil graag leren en instappen in een junior functie binnen de logistiek. 

Al van jongs af aan schuilt er een logistieke fanaat in Paul. Van sectorwerkstuk op de middelbare school tot zijn vervolgopleiding: alles draait om de logistiek. Paul is een kneedbare jongeman, die makkelijk communiceert en alles op alles zet om zijn werk af te krijgen. Hij is gemotiveerd, geeft niet op en durft vragen te stellen aan zijn collega's. Dit doet hij ook bij zijn huidige werkgever. Hierdoor weet hij goed wat er moet gebeuren, zodat iedereen zijn/haar werkzaamheden kan uitvoeren én leert hij zelfs nieuwe werknemers in! Door Pauls stage- en werkervaring als Logistiek Supervisor en zijn huidige baan heeft hij goed met mensen om leren gaan en wil hij deze ervaringen ook inzetten om door te kunnen groeien binnen een bedrijf. Daarom is hij een fijne toevoeging voor uw team. 

Paul heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

 

location_onRegio Sittard createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Rosalie is een dame met ontzettend veel commerciële en logistieke ervaring. Met meer dan tien jaar werkervaring heeft ze zich goed en vakkundig weten te ontwikkelen binnen de transportsector. Haar professionele groei is begonnen bij een grote transporteur waar ze vooral klantcontact onderhield met Franstalige bestaande klanten. Daarnaast was ze continu actief op zoek naar nieuwe klanten. Vijf jaar geleden is Rosalie haar eigen onderneming begonnen binnen de transportsector, waarin haar werkzaamheden bestaan uit het in- en verkopen van internationale vrachten, met alle bijkomende administratieve en commerciële aspecten. Hierin kon Rosalie haar organisatietalent ten volle ontplooien. Rosalie is haar eigen bedrijf langzaam aan het afbouwen, omdat zij terug in loondienst wil en daarbij wil werken in teamverband. Daarbij ambieert zij een functie als Expediteur, waarin zij haar talenkennis op een professionele wijze kan inzetten.

Rosalie is een vlotte, ondernemende dame die graag klaar staat voor iedereen. Dit is onder andere te zien aan haar eigen onderneming en haar behulpzaamheid binnen de organisaties waar zij heeft gewerkt. Zo neemt zij initiatief en zet zich voor 100% in. Daarnaast heeft zij zichzelf ook bewezen met haar eigen onderneming door gemiddeld 400 transporten per jaar weg te zetten. Rosalie beschikt over goed ontwikkelde commerciële vaardigheden waarmee zij uw organisatie versterkt.

Rosalie heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. 

location_onRegio Asten createHBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rick heeft inmiddels bijna 12 jaar werkervaring binnen de logistiek, waarvan 5,5 jaar als Transportplanner. Hij is gestart in een operationele rol als bijrijder. Hij heeft de ruimte gekregen om intern een stap te maken richting de planning waar hij 3 jaar werkzaam is geweest. Vervolgens is Rick aan de slag gegaan bij een transporteur gespecialiseerd in geconditioneerd transport. Samen met 2 tot 5 collega’s maakt Rick de transportplanning voor ongeveer 100 tot 150 vrachtwagens per dag. Ze sturen de chauffeurs aan in de dagelijkse werkzaamheden en monitoren de transporten op de voorkomende problemen gedurende de dag. Doordat Rick valse beloftes zijn gedaan bij zijn laatste werkgever, is hij nu zoekend naar een functie als Transportplanner of Expediteur.  

Rick is een loyale, harde werker. Hij voelt zich thuis in een dynamische werkomgeving. Rick weet het overzicht te bewaren en dat doet hij vooral door alles op te schrijven en hierdoor zijn werkzaamheden te ordenen. Hij heeft geen moeite met deadlines en zorgt ervoor dat deze behaald worden. Rick heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vind het fijn om zaken van A tot Z te regelen. Daarnaast is hij gefocust op verbetering zowel in zijn eigen manier van werken als richting de processen.

Rick heeft een is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onWaalwijk createMBO euro_symbol€3.500 tot €4.000

Teun is altijd werkzaam geweest binnen de logistieke branche. Sinds de laatste 12 jaar werkt hij binnen het transport waar hij verschillende functies op de planning heeft vervuld. Teun heeft zowel nationale als internationale ervaring. Hij heeft 1,5 jaar ervaring als siloplanner en sinds een jaar ervaring opgedaan in het plannen van sneltransport voor de automotive. De afgelopen 2,5 jaar heeft Teun voornamelijk nationaal gepland, maar heeft ook ervaring met het plannen naar Duitsland en Oostenrijk. Daarnaast beheerst hij ook de Portugese taal. Teun is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging met een internationaal karakter als Transportplanner. 

Teun is een harde werker die geen half werk zal afleveren. Hij is kritisch op de inhoud en verwacht dit ook van anderen. Teun is van nature gestructureerd, als er geen structuur is brengt Teun dit aan. Hij vindt het daarom ook prettig om vanuit processen te werken. Daarnaast is hij cijfermatig sterk. Als Teun ergens nieuw begint zal hij niet meteen het voortouw nemen binnen het team. Hij spreekt vanuit kennis en ervaring. Teun is niet verlegen en weet waar hij de nodige informatie moet halen. 

Teun is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onRegio Oss createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven