"Doe vooral iets waar je energie uit haalt. Inkomen is belangrijk, maar plezier bij een baan is nog veel belangrijker."

Het geeft mij energie wanneer ik iemand aan een leuke uitdaging heb geholpen, maar het geeft mij ook energie wanneer ik weet dat ik een opdrachtgever uit de brand heb kunnen helpen.

Voor organisaties 

Dankzij mijn ervaring en out-of-the-box denken, vind ik voor uw bedrijf een passende kandidaat. Ik bied een luisterend oor en ga graag het gesprek aan.

Ik ben uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en weet daarom precies waar de schaarste profielen te vinden zijn en hoe we deze kunnen bereiken.

Graag plan ik met u een geheel vrijblijvende afspraak in, waarbij we samen rond de (digitale) tafel zitten. Samen inventariseren we wat uw wensen zijn en wat ik voor uw organisatie kan betekenen.


Voor kandidaten 

Ik help jou met het zoeken naar een vaste baan. In sommige situaties is het lastig om een vast dienstverband op te zeggen, maar werkplezier weegt naar mijns inziens zwaarder dan een vast contract. Wij werken naar dat vaste contract toe en gaan samen op zoek naar een passende uitdaging.

Waar liggen voor jou uitdagingen? Wat wil je absoluut terugzien in een functie en wat absoluut niet? Door daar samen over in gesprek te gaan, komen we al snel achter jouw wensen. Vanuit mijn specialisme en zicht op de arbeidsmarkt kan ik een adviserende rol aannemen en weet ik waar de successen liggen binnen de logistiek. Je mag mij altijd bellen/mailen/whatsappen en ik ben dan ook altijd bereid om jou te helpen met eventuele vragen.


Vacatures

Jij bent secuur, staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig. Jij wilt graag werken bij een Europese logistieke dienstverlener waar veel ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.700
Werk jij liever bij een organisatie waar niet om de hete brei heen gedraaid wordt en waar het gezonde boerenverstand bij werknemers op waarde wordt geschat? Lees dan vooral verder en solliciteer, dan ben jij binnenkort verantwoordelijk voor de logistieke planning bij een toonaangevende distributeur in de regio van Venlo.

access_timeFulltime location_onRegio Venlo euro_symbol€2.250 tot €2.950
Jij voelt je thuis in een organisatie waar jij de vrijheid krijgt om door middel van jouw probleemoplossend vermogen het resultaat van jouw afdeling continue kunt verbeteren. Jij wil jouw aansturende en organiserende kwaliteiten nog verder ontwikkelen en zoekt naar de juiste plek voor de lange termijn. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.300 tot €2.700
Een gezellig en hecht team dat op elkaar kan bouwen binnen een vooruitstrevende logistieke organisatie waarbij innovatie, kwaliteit en efficiëntie voorop staan. Klinkt dit als de juiste werkomgeving voor jou? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.100 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Meysam is een gedreven, enthousiaste hbo’er met inmiddels 5 jaar ervaring binnen de logistiek. Hij werkt momenteel als Transport Coördinator. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het verdelen van het werk en het monitoren van het dagelijkse proces. Indien er problemen ontstaan is Meysam aanspreekpunt om intern hoger te escaleren om de workload te kunnen verzetten. Hij voert meetings met klanten via Skype om af te spreken wat voor werk er die dag verzet gaat worden. Daarnaast is Meysam 1e aanspreekpunt voor transporteurs en klanten bij problemen en vragen. Momenteel is Meysam latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Accountmanager, wetens zijn opleiding Commerciële Economie of als Data Analist.

Meysam is een spontane man. Hij is zeer flexibel qua werkzaamheden en altijd bereid om een stapje extra te zetten om tot het goede resultaat te komen. Daarnaast werkt hij graag in teamverband, maar kan hij ook goed zelfstandig zaken oppakken. Meysam gaat perfectionistisch te werk en gaat op zoek naar de juiste oplossing en de oorzaak van problemen. Hij is sterk in het schakelen tussen diverse partijen en diverse lagen binnen de organisatie. Klanten zijn bij Meysam koning op het gebied van relatiemanagement, maar ook op het gebied van verkoop. Verkoop is dan ook hetgeen hij mist binnen zijn huidige functie.

Meysam heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onVenlo createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Govert is een man met inmiddels twee jaar ervaring op het gebied van Serviceplanning. Hij plant momenteel 7 tot 8 monteurs en heeft het contact met klanten omtrent de planning. Daarnaast heeft Govert zo’n 7 jaar gewerkt als Supervisor Installations. Binnen deze functie stuurde Govert zo’n 50 medewerkers aan en was hij verantwoordelijk voor een effectieve bezetting van de servicedesk. Binnen die functie was Govert ook verantwoordelijk voor het behaalde van de gestelde KPI’s en SLA’s. Momenteel is Govert niet tevreden met zijn secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij onder andere het niet opbouwen van pensioen. Daardoor is Govert op zoek naar een nieuwe uitdaging als Planner.

Govert is een rustige man, maar weet op tijd actie te ondernemen. Hij vindt het belangrijk dat er humor in het werk ligt en houdt er van om hier en daar een grapje te maken. Bij Govert is een afspraak een afspraak en regels zijn regels. Dit maakt hem een vertrouwelijk persoon en je kunt op hem bouwen. Govert is zorgzaam van aard, wat ook blijkt uit zijn vrijwilligerswerk. In zijn vrije tijd ondersteund hij namelijk mensen in de schuldproblematiek.

Govert heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Deurne createHBO person52 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jose is ruim 20 jaar woonachtig in Nederland. De eerste paar jaar is hij werkzaam geweest in de metaalsector, al snel kwam hij in aanraking met de export. In de loop der jaren heeft hij een passie voor het vak ontwikkeld. Hij heeft bij verschillende opdrachtgevers rollen op de export vervuld. De transport in combinatie met het internationale karakter spreken hem erg aan. Hij is dus wederom op zoek naar een vergelijkbare functie.

Jose is geboren in Portugal, dit verklaart zijn temperament. Hij kan eigenwijs zijn, een eigenschap die iedere planner bezit. Jose is een man van zijn woord en verwacht dit ook van anderen. Hij komt het beste tot zijn recht in een dynamische werkomgeving. Daarnaast is hij flexibel en hij weet wat transport inhoudt. Hij gaat niet naar huis voor het werk klaar is. Hij pakt nieuwe informatie snel op en hij vindt het prettig om in een team werkzaam te zijn waar de neuzen de zelfde kant op staan.

Jose is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRegio Eindhoven createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Kathleen is een dame met ruim drie jaar ervaring als Transportplanner bij haar vorige werkgever. Ze is daar begonnen op het bedrijfsbureau, vervolgens doorgestroomd naar First Line Support en uiteindelijk aan de slag gegaan als Transportplanner. Binnen deze functie heeft Kathleen chauffeurs aangestuurd, zo’n 17 wagens gepland, klantcontact gehad en externe transporteurs ingeschakeld. De hectiek binnen deze functie en binnen de logistiek spraken haar ontzettend aan. Doordat ze niet meer in twee ploegen wilde werken, is ze bij haar huidige werkgever aan de slag gegaan. Als Shopfloor Controller zijn haar werkzaamheden erg eentonig en mist ze de hectiek die ze in haar vorige functie wel had. Daardoor is Kathleen nu zoekend naar een nieuwe functie als Transportplanner.

Kathleen is een vrolijke en vriendelijke dame. Plannen en organiseren is iets wat in haar aard zit en waar ze zich in haar werkzaamheden dan ook graag mee bezig houdt. Ze is altijd op tijd en gaat zeer accuraat te werk. Kathleen is daarmee een betrouwbare medewerker te noemen. Daarnaast probeert Kathleen haar collega’s ook altijd vooruit te helpen wanneer zij hulp nodig hebben, waaronder ook de chauffeurs.

Kathleen is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Eindhoven createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven