Van Amsterdam en van Juridisch. Beau gaat graag met jou het gesprek aan om te kijken wie jij bent en wat je ambities zijn. Binnen het juridische label heeft zij veel ervaring en kent zij alle kantoren in de omgeving goed. Naast deze kennis is Beau assertief en behoudt zij het overzicht, wat ervoor zorgt dat zij precies weet waar jij het beste past. Nadat zij de juiste match voor jou heeft gerealiseerd, blijft zij loyaal. Je kan bij Beau terecht voor vragen of advies, zie haar als een coach! Interesse om te sparren? Laat het gerust weten.


Vacatures

Notarieel Medewerker Familierecht

Voor een klein, informeel  notariskantoor in Haarlem ben ik op zoek naar een Notarieel Medewerker. Jij bent een Notarieel Medewerker met ervaring in het familierecht en bent op zoek naar meer uitdaging binnen je functie. Dit notariskantoor biedt jou de mogelijkheid om je kennis in de praktijk toe te passen. Wil je werken binnen een informele werkomgeving en kom je daar het beste tot je recht? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.200 tot €3.500

Juridisch Secretaresse Tax/Fiscaal op de Zuidas

Wil jij onderdeel zijn van een van de grote spelers binnen de advocatuur? Jij kan administratieve ondersteuning bieden maar bent ook het visitekaartje van de organisatie. Dan is jouw nieuwe werkgever op zoek naar jou. Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €3.200

Office Manager / PA

Jij bent degene die er voor zorgt dat alles op rolletjes loopt binnen een organisatie. Als Office Manager / PA fungeer jij als rechterhand voor de directie en management. Als jij wilt werken bij een jong en dynamisch kantoor op de Zuidas die vooral bekend staat voor het snel maar accuraat afhandelen van zaken, lees dan vooral verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500

Juridisch Secretaresse

Je bent op zoek naar diversiteit in je werkzaamheden en bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij dit advocatenkantoor kun je, met gezellige collega's, meerdere advocaten en drie partners ondersteuning bieden. Als je al enige ervaring hebt opgedaan binnen de advocatuur en als nauwkeurig werken voor jou vanzelfsprekend is, dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ava (Juridisch Secretaresse)

Ava heeft ruim twintig jaar ervaring binnen de advocatuur en is momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse bij een groot internationaal advocaten- en notariskantoor kantoor. Zij heeft ervaring opgedaan binnen de praktijkgroepen straf-, bestuurs-, ondernemings-, en arbeidsrecht. Momenteel is Ava werkzaam op de sectie Strafrecht, waar zij ondersteuning biedt aan twee partners en één associate. Haar werkzaamheden bestaan onder andere uit complex agendabeheer, redigeren van juridische stukken, organiseren van bijeenkomsten met cliënten en het beheren en archiveren van e-mail verkeer. Zij is een volwaardig secretaresse, dit blijkt uit het feit dat zij niet alleen zakelijk ondersteuning biedt maar ook de privé afspraken van de partners bewaakt en ervaring heeft in het leidinggeven van zeven secretaresses. Buiten het leidinggeven houdt Ava ook van uitdagingen, in april 2011 is zij voor een aantal maanden naar het buitenland geweest om daar een heel nieuw kantoor op te zetten. Ava is opzoek naar een nieuwe uitdaging bij een informeel kantoor met een ambitieus karakter waar zij veel verantwoording op zich kan nemen.

Ava is iemand die graag zelfstandig werkt en houdt van afwisseling in haar werkzaamheden. Discreet, pragmatisch, efficiënt en doortastend zijn de eigenschappen die Ava goed typeren. Ava toont graag initiatief en denkt mee met de organisatie, dit komt voort omdat zij een gesprekspartner op niveau is. In haar vrije tijd besteed zij graag tijd in tuinieren, koken of lezen. Ava heeft een assessment bij ons afgelegd en boven gemiddeld gescoord, indien gewenst is het mogelijk de resultaten in te zien.

Ava heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar van 32 tot 36 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onvacature website createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Laura (Notarieel Medewerker)

Laura heeft ruim vijftien jaar ervaring binnen het Notariaat als Notarieel Medewerker. Momenteel is zij werkzaam is zij op de sectie Onroerend Goed. Zij biedt ondersteuning aan de (kandidaat-) notaris en is verantwoordelijk voor de receptie werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan telefonisch contact, ontvangen van klanten en verwerken van externe post. Laura is inhoudelijk ook zeker van waarde, zij heeft onder andere ervaring met het bijwerken van registers, opmaken van aktes, opvragen van kadasterstukken, rechercheren en na-passeren. Tevens heeft zij ook ervaring opgedaan binnen de praktijkgroep, waaronder, familierecht en legalisaties. Laura is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarieel Secretaresse/Medewerker met als voorkeur de praktijkgroep onroerend goed. Een klein tot middelgroot kantoor met een open en informele sfeer past het beste bij Laura.

Laura is klantgericht. Dit blijkt uit het feit dat zij tijdens het gesprek de klant altijd voorop stelt. Betrouwbaar, flexibel en punctueel zijn de karaktereigenschappen die Laura goed omschrijven. Stressbestendig is Laura zeker, ondanks alle deadlines en hoeveelheid werk die zij opgeleverd krijgt, voelt zij geen druk en zorgt zij ten allen tijden dat haar werk op tijd is ingeleverd. In haar vrije tijd is Laura graag sportief bezig, dit blijkt uit het feit dat zij graag wandelt, fietst en twee keer per week mee doet aan een groepsles op de sportschool. Tevens kan zij genieten van een goed boek.

Laura heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar van 24 tot 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.250,- bruto per maand op fulltime basis. De Nederlandse taal beheerst zij uitstekend in woord en geschrift. De Engelse taal beheerst Laura voldoende in woord en geschrift.

location_onZaanstad createMBO person1 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jeanine (Notarieel Secretaresse)

Jeanine heeft ruim twintig jaar ervaring binnen de juridische wereld, waarvan zij nu tien jaar werkzaam is binnen het notariaat. Momenteel is zij werkzaam als Notarieel Secretaresse op de sectie Ondernemingsrecht, waar zij ondersteuning biedt aan de notaris. Jeanine heeft onder andere ervaring met het begeleiden van de complexe dossiers, relatiebeheer, het zelfstandig verzorgen van legalisatiewerkzaamheden en het voorbereiden van diverse verklaringen. Tevens verricht zij ook de overige secretariële werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan archiefbeheer, verzorgen van mailing en het onderhouden van de contacten database. Jeanine is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het notariaat met als voorkeur de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Dit is waar haar passie ligt, tevens heeft zij eerder al ervaring heeft opgedaan binnen verschillende praktijkgroepen, denk hierbij aan; familierecht, arbeidsrecht en het pensioenrecht. Ontwikkeling staat bij Jeanine voorop, graag zou zij meer inhoudelijk werk willen verrichten.

Niet te veel praten maar poetsen, is dan ook een gezegde wat Jeanine omschrijft. Zij is toegewijd, leergierig, hardwerkend en daadkrachtig. Dit blijkt uit het feit dat zij nieuwe werkzaamheden snel eigen maakt en pas afsluit als haar werk af is. In haar vrije tijd spendeert zij graag haar tijd aan het bezoeken van concerten, yoga of staat ze graag in de keuken. Stil zitten doet ze niet, Jeanine is namelijk aangesloten bij een personeelsvereniging en heeft de ambitie om in 2020 in haar vrije tijd te beginnen aan een thuisstudie hbo rechten.

Jeanine heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 tot 36 uur in de week met als voorkeur voor de woensdag vrij. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.600,- bruto per maand op basis van 37,5 uur (fulltime). De Nederlandse en Engelse taal beheerst Jeanine uitstekend in woord en geschrift, een kantoor met een internationaal karakter past goed bij haar

location_onLinkedIn createMBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven