“Doe wat past bij jouw talenten, ga uitdagingen niet uit de weg en leer van elk moment.”

Ik haal energie uit het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures en van het zien dat beide partijen meer dan tevreden zijn.

Op zoek naar een nieuwe collega?

Als Juridisch Consultant adviseer en begeleid ik u bij het aannemen van nieuw personeel. Het vergt veel tijd, aandacht en energie om de juiste kandidaat te vinden. Dit wordt vaak onderschat. Ik ontzorg u bij de wervings- en selectieprocedure, zodat u weer tijd heeft voor uw cliënten en de lopende zaken.

Door mijn ervaring met werving, weet ik wat er van beide partijen wordt verwacht. Als professional in mijn vak, heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen het notariaat en de advocatuur. Mijn ervaring en specialisme heeft mij kritisch gemaakt, zodoende zie ik snel of iemand passend is voor uw kantoor en/of organisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Naast het werven en het selecteren van potentiële nieuwe collega’s, kunt u met mij ook goed sparren over diverse vraagstukken binnen het juridisch vakgebied. Mocht daar behoefte naar zijn, dan kunt u gerust contact opnemen via de onderstaande gegevens. Uiteraard licht ik graag onze dienstverlening toe door middel van een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of, indien gewenst, via een online meeting.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms kan het zoeken naar een baan voelen als het ‘zoeken naar een spelt in een hooiberg’. Jouw ambitie is helder, maar je weet niet waar je moet beginnen of je beschikt niet over het juiste netwerk. Met mijn kennis over de juridische dienstverlening, uitgebreide netwerk en snelle handelen, vind ik de perfecte baan voor jou. Bovendien assisteer ik bij de sollicitatieprocedure, zo hoef jij je niet druk te maken over de salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandeling.

Persoonlijk contact en het opbouwen van een langdurige relatie vind ik belangrijk, zowel met kantoren als met jou. Naast het vinden van jouw droombaan, ben ik er daarom ook voor je als sparringpartner. Heb je behoefte om nu al even te sparren? Dan kan je contact opnemen met mij, Beau Walton, via onderstaande gegevens.


Vacatures

Als Kandidaat-Notaris heb jij al enkele jaren werkervaring opgedaan als kandidaat-notaris. Heb jij evaring binnen het Ondernemingsrecht en vind jij het leuk om met ondernemers en gemeentes samen te werken? Voor de Ondernemingsrecht praktijk ben ik op zoek naar een kandidaat-notaris die werkzaam wilt zijn voor het hogere segment. In deze functie is het van belang dat jij partijdig bent in plaats van onpartijdig. Heb ik je interesse gewekt? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€4.000 tot €5.500
Heb jij al ervaring binnen het notariaat en zou je graag je ervaring willen uitbreiden? Begin dan zo snel mogelijk als Notarieel Secretaresse bij een middelgroot notariskantoor in Utrecht! Zij zijn namelijk per direct op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.000 tot €3.000
Heb jij relevante werkervaring opgedaan en wil jij je verder ontwikkelen binnen het notariaat? Dit is je kans! Bij dit toonaangevende notariskantoor in Amsterdam zijn ze op zoek naar een Notarieel Secretaresse die leergierig is en inhoudelijke taken op zich kan nemen. Zie jij dit al helemaal zitten? Lees dan gauw verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.700
Wil jij graag werkzaam zijn in het altijd bruisende Amsterdam en kan je niet wachten om aan de slag te gaan als Notarieel Medewerker Onroerend Goed? Dan is dit notariskantoor op zoek naar jou, want zij willen graag een Notarieel Medewerker aan het leuke team toevoegen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Simon heeft ruim anderhalf jaar werkervaring als Kandidaat-Notaris bij een middelgroot notariskantoor binnen het rechtsgebied Ondernemingsrecht. In maart 2020 is hij begonnen aan zijn beroepsopleiding Notariaat. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het behandelen van de complexere Ondernemingsrecht dossiers en akten opstellen, zoals oprichtingen, splitsingen en fusies. Daarnaast heeft hij dagelijks telefoon- en mailcontact met cliënten, accountants en derden. Het controleren van juridische stukken die opgesteld zijn door de Junior Kandidaat-Notarissen en de ingevulde Kamer van Koophandel formulieren behoren ook tot zijn takenpakket. Simon vindt het jammer dat hij niet goed begeleid wordt en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht. Een klein tot middelgroot kantoor waarbij hij goed ingewerkt wordt, zou goed bij hem passen.

 

Simon is een jongeman die altijd streeft naar het beste resultaat. Zo heeft hij zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht met een gemiddelde van een 8,3 behaald. Zijn Master Notarieel Recht heeft hij succesvol afgerond met een 8,2. Daarnaast is Simon een fijne collega om mee samen te werken. Hij is namelijk erg toegankelijk en krijgt van anderen vaak te horen dat hij vriendelijk en beleefd is. Dat hij intelligent is, is natuurlijk terug te zijn aan zijn cijfers, maar ook in de praktijk verteld de Notaris hem regelmatig dat hij juridisch inhoudelijk goed onderlegd is. In zijn vrije tijd vindt Simon het leuk om af te spreken met zijn vrienden of om een rondje te fietsen. 

 

Simon is per januari fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.  

    

location_onRegio Veenendaal createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Romy heeft ruim drie jaar ervaring binnen het notariaat en heeft inmiddels haar Hbo-diploma Rechten op zak. Momenteel is Romy in haar afrondende fase voor haar bachelor Notarieel Recht. Tijdens haar werkervaring bij een Notariskantoor in Rotterdam is zij registergoed behandelaar geweest waarbij zij inhoudelijk werk heeft mogen verrichten. In de praktijk heeft ze geleerd om dossiers aan te maken, gelden op te vragen, aflosnota’s, leverings- en hypotheekaktes op te stellen. Romy heeft in september 2018 besloten om haar kennis te verbreden en is zij gestart bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam om zich te verdiepen in de sectie Ondernemingsrecht. Na hier ruim twee jaar werkzaam te zijn geweest mist Romy toch het Onroerend Goed, zij heeft de ambitie om naast haar studie als Notarieel Medewerker aan de slag te gaan binnen deze sectie Onroerend Goed waar zij haar inhoudelijke kennis goed kan toepassen.

Romy is heel gestructureerd, ambitieus en gemotiveerd. Zij is enorm leergierig en gefocust op haar werk. Ze stelt zich graag flexibel op en is sociaal erg vaardig, dit blijkt uit het feit dat zij communicatief erg vaardig is. In haar vrije tijd besteed zij graag tijd met haar twee kinderen of is ze creatief bezig met haar moeder, zij maken namelijk graag kleding samen.

Romy heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Noor heeft ruim tien jaar ervaring binnen de advocatuur, waarvan zij ruim vier jaar relevante werkervaring heeft opgedaan binnen de Faillissementen. Als Faillissementssecretaresse/medewerker is ze bekend met de volgende werkzaamheden. Zij is verantwoordelijk voor minstens 175 lopende WSNP zaken en fungeerde als vraagbaken tijdens telefonische spreekuren. Daarbij heeft ze boedelrekeningen beheert en geïnventariseerd. Tevens heeft zij huisbezoeken bijgewoond, betalingen verricht en VTLB berekend. Als Faillissementssecretaresse heeft zij uiteraard de bijbehorende secretariële werkzaamheden uitgevoerd, hierbij kan je denken aan contact met derden onderhouden zoals rechtbanken en schuldeisers, veelvuldig contact met de sanieten, sluitdelingslijsten opgesteld en verificatievergaderingen voorbereidt. Noor wilt al jaren terug de faillissementen in. Doordat er bijna tot geen vacatures beschikbaar waren is zij tussentijds als Juridisch Secretaresse aan de slag gegaan. Zij wilt graag weer aan de slag als Faillissementssecretaresse/medewerker. Een informele werkomgeving, waarbij duidelijk en helder communiceren staat hoog in het vaandel bij haar.

Noor heeft een open persoonlijkheid en maakt graag een praatje. Zij is een harde werker en staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Zij is gemotiveerd, dit blijkt uit het feit dat zij werkzaamheden naar zich toe trekt. Ze werkt goed in zowel teamverband als zelfstandig! Daarnaast, heeft zij absoluut geen negen tot vijf mentaliteit. Zij blijft het liefst langer op kantoor zodat zij haar werkzaamheden kan afronden en zij met een voldaan gevoel naar huis kan. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om heerlijke gerechten te koken of bakken voor haar gezin. Daarnaast vindt ze het ook leuk om met haar dochter te tekenen, of als het mogelijk is te zwemmen.

Noor heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 24 uur per week. Mits het is toegestaan om ook een dag thuis te werken dan is Noor 32 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onPuttershoek createMBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Gina heeft ruim twintig jaar ervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse bij diverse internationale advocatenkantoren. Zij heeft ervaring binnen de secties Arbeids-, Bestuurs-, Bouw-, Huur-, Intellectuele Eigendom en Strafrecht. Bij haar voorgaande werkgever was ze verantwoordelijk voor de ondersteuning van vijf advocaten. In deze functie was ze verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden, processtukken voorbereiden en uitwerken en submissions samenstellen en indienen. Tevens ook met het bewaken van termijnen, verantwoordelijk voor het verzorgen van declaraties, dictaten uitwerken, redigeren, het opstellen van dagvaardingen, correspondentiebeheer en contact onderhouden met cliënten en derden. Zij is op zoek naar een advocatenkantoor waar zij als Juridisch Secretaresse aan de slag kan. Een kantoor waar zij veel verantwoordelijkheden krijgt en zelfstandig aan de slag kan past het beste bij haar.

Gina heeft een hoog werk- en denkniveau. Zij is een vriendelijke tevens representatieve dame met een vrolijk en positief karakter. Bij Gina is het glas altijd half vol! Daarbij is ze empathisch, eerlijk, loyaal en erg open in de communicatie. Hetgeen wat zij heeft ervaren met de jaren is dat zij goed prioriteiten kan stellen en denkt in oplossingen. Bovendien is zij taalvaardig goed onderlegd wat tevens voor het redigeren erg fijn is. In haar vrije tijd is ze graag buiten, hierbij kan je denken aan wandelen in de natuur of gaat ze heerlijk fietsen in het buitenland. Daarnaast vindt ze het leuk om naar de bioscoop te gaan of uit eten.

Gina is per juni beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.650,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onBeverwijk createMBO person59 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven