Van Amsterdam en van Juridisch. Beau gaat graag met jou het gesprek aan om te kijken wie jij bent en wat je ambities zijn. Binnen het juridische label heeft zij veel ervaring en kent zij alle kantoren in de omgeving goed. Naast deze kennis is Beau assertief en behoudt zij het overzicht, wat ervoor zorgt dat zij precies weet waar jij het beste past. Nadat zij de juiste match voor jou heeft gerealiseerd, blijft zij loyaal. Je kan bij Beau terecht voor vragen of advies, zie haar als een coach! Interesse om te sparren? Laat het gerust weten.


Vacatures

Jouw nieuwe werkgever zoekt een Office Manager die houdt van het krijgen van veel verantwoordelijkheid en uitdaging. Heb jij ervaring in de advocatuur en wil jij jouw inhoudelijke kennis combineren met het meedenken binnen de organisatie? Lees dan nog even verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jij hebt affiniteit met investeringen (in bedrijven en vastgoed). Daarnaast ben jij een kei in allerhande administratieve en organisatorische werkzaamheden. Als Personal Assistant ben jij onmisbaar voor de directeur en zal je hem en een klein team ondersteunen bij alle werkzaamheden. Ben jij in staat om zelfstandig te werken? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze vacature. Ik zou zeggen, lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.500

Voor een notariskantoor in de regio Haarlem ben ik op zoek naar een Kandidaat-Notaris met ervaring op Ondernemingsrecht. Wil jij verantwoordelijk zijn voor de praktijkgroep Ondernemingsrecht? Sta jij daarnaast graag de mensen bij in de belangrijke tijden in hun leven? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! Lees je nog even verder? 

access_timeFulltime location_onRegio Haarlem euro_symbol€3.000 tot €3.800

Voel jij je thuis in het ondersteunen en heb jij affiniteit met het notariaat? Jij zal als Notarieel Secretaresse werk uit handen nemen en je regelt de zaken binnen het kantoor. Als jij terecht komt in een hecht team dan heb ik de ideale vacature voor jou. Lees je mee?

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mark heeft al twee jaar werkervaring als Legal Associate Corporate bij een Japanse multinational dat zich een van de grootste bedrijven ter wereld mag noemen. Hier is hij verantwoordelijk voor de algemene administratie voor de juridische afdeling en is hij de contactpersoon voor verschillende afdelingen en externe partijen. Tevens is Mark ook inzetbaar voor alle taken daaromheen, denk hierbij aan de ondertekening van documentatie, het aanvragen van Kamer van Koophandel uittreksels en het organiseren van events en boardmeetings. Momenteel is Mark zijn Hbo-opleiding Rechten aan het afronden en heeft hij stage- en werkervaring opgedaan in de advocatuur en het notariaat bij diverse kantoren. Zijn werkzaamheden bestonden onder andere uit het beantwoorden van juridische vraagstukken aan de hand van wet- en regelgeving, jurisprudentie en literatuur onderzoek, het schrijven van adviezen en initiatiefnemer in de oprichting en realisering van de incassopraktijk. Ook heeft Mark ervaring opgedaan als Juridisch Administratief Medewerker, hierbij kan je denken aan correspondentie, cliënt contact, dossiers controleren op volledigheid, controleren van declaraties en het digitaliseren van documenten. Mark is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en kunde in de praktijk verder mag toepassen en ontwikkelen. Mark beleefde veel plezier bij zijn functie als Legal Associate Corporate dus hoopt hij een soortgelijke functie te kunnen bemachtigen binnen een internationale omgeving. Bovendien, heeft Mark vier maanden in Los Angeles gewoond. Hier heeft hij succesvol een certificaat in Business English behaald op C1 niveau.

Mark is een representatieve, sociale, zakelijke en professionele man die veel initiatief toont. Hij is daadkrachtig, assertief en volkomen betrouwbaar. Dit blijkt uit zijn huidige functie als Legal Associate waar hij altijd vooruit denkt. Mark probeert altijd zijn steentje bij te dragen of het nou in een gesprek is of aan een project. Een oog voor detail met sterke organisatorische vaardigheden omschrijven Mark als geen ander, dit komt door zijn velen organisatorische ervaring. In zijn vrije tijd spendeert hij graag tijd met zijn gezin en is hij ook sportief bezig. Hierbij kan je denken aan
tennissen, zeilen of skiën.

Mark is per direct beschikbaar voor 40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.350,- bruto per maand op fulltime basis.     

location_onAmsterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Manon heeft inmiddels vier jaar ervaring als Paralegal bij een advocatenkantoor. In 2018 heeft zij haar Master Rechtsgeleerdheid afgerond in straf- en strafprocesrecht. Tijdens haar Bachelor begon haar avontuur bij haar huidige werkgever en voert zij momenteel de volgende werkzaamheden uit, verzoekschriften schrijven, aanvragen van toevoegingen voor de Raad van Rechtsbijstand, pleitnota’s van advocaten nakijken op opmaak, spelfouten en voetnoten. Tevens heeft zij ook ervaring in het opstellen van gratieverzoeken, indienen van appelschriftuur en overige administratieve werkzaamheden. De administratieve werkzaamheden die Manon verricht zijn de telefoon- en agendabeheer van de advocaten, correspondentie en het ontvangen van cliënten. Omdat Manon ook verantwoordelijk is voor het begeleiden van de student-stagiaires begon het bij haar zelf ook te kriebelen. In 2017 heeft Manon een aantal maanden meegelopen bij een advocatenkantoor als Student-Stagiair. Hier heeft zij voornamelijk veel vraagstukken uitgezocht, jurisprudentieonderzoeken gedaan, pleitnota’s opgesteld en heeft zij geassisteerd bij meerdere zittingen. Omdat Manon een Master strafrecht heeft afgerond ambieert zij een functie als Juridisch Medewerkster waar zij haar kennis over dit rechtsgebied kan toepassen. Een kantoor die werkt met dit rechtsgebied sluit naadloos aan bij Manon. Zij wilt graag fulltime aan het werk en dat is helaas niet mogelijk bij haar huidige werkgever.

Manon is een zeer vriendelijke, bekwame jongedame die graag haar kennis in praktijk wil toepassen. Zij is behulpzaam, zorgvuldig en altijd bereid te helpen. Dit blijkt uit het feit dat haar werkgever haar voor alles kan inzetten, denk hierbij aan inhoudelijke- of ondersteunende taken zoals verzoekschriften of pleitnota’s schrijven. Manon werkt graag door en is graag betrokken met haar omgeving. In haar vrije tijd houdt zij van koken, bakken en vindt zij het leuk om te gamen.

Manon heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sera rondt naar verwachting eind 2020 haar bachelor Rechtsgeleerdheid af. Zij heeft één jaar ervaring in de advocatuur waar zij als Fiscaal Juridisch Medewerkster verantwoordelijk was voor de bezwaren die in behandeling werden genomen op basis van fiscaliteit en wet- en regelgeving ten behoeve van de particulieren. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het controleren van brieven op juridische correctheid, bezwaren onderzoeken op wettelijke regelgeving, opstellen van fiscaal juridische brieven, contact opnemen en toelichten van bezwaar aan belastingplichten en behandelen van bezwaren. Tevens verrichte zij ook administratieve werkzaamheden, zoals, correspondentiebeheer, bijhouden van bezwaren en termijnbewaking. Momenteel is zij niet aan het werk, aangezien zij meer ervaring wilt opdoen binnen het notariaat. Sera ambieert een functie in het notariaat als Notarieel Medewerkster waar zij meer ervaring kan opdoen. Zij is namelijk van plan haar master in Privaat- en Ondernemingsrecht te volgen.

Sera is een harmonieuze dame met een analytisch vermogen. Ze werkt nauwkeurig, leert snel en heeft een goed aanpassingsvermogen. Zij streeft naar een optimaal resultaat, dit komt voort uit het feit dat zij perfectionistisch is en de inhoud en lay-out van haar werk zorgvuldig nakijkt. Buiten de werktijden om is Sera graag met vrienden en/of familie. Tevens vindt zij het heerlijk om buiten te wandelen, te lezen of gaat ze graag naar de bioscoop.

Sera is per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 1.700,- bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Romy heeft ruim drie jaar ervaring binnen het notariaat en heeft inmiddels haar Hbo-diploma Rechten op zak. Momenteel is Romy in haar afrondende fase voor haar bachelor Notarieel Recht. Tijdens haar werkervaring bij een Notariskantoor in Rotterdam is zij registergoed behandelaar geweest waarbij zij inhoudelijk werk heeft mogen verrichten. In de praktijk heeft ze geleerd om dossiers aan te maken, gelden op te vragen, aflosnota’s, leverings- en hypotheekaktes op te stellen. Romy heeft in september 2018 besloten om haar kennis te verbreden en is zij gestart bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam om zich te verdiepen in de sectie Ondernemingsrecht. Na hier ruim twee jaar werkzaam te zijn geweest mist Romy toch het Onroerend Goed, zij heeft de ambitie om naast haar studie als Notarieel Medewerker aan de slag te gaan binnen deze sectie Onroerend Goed waar zij haar inhoudelijke kennis goed kan toepassen.

Romy is heel gestructureerd, ambitieus en gemotiveerd. Zij is enorm leergierig en gefocust op haar werk. Ze stelt zich graag flexibel op en is sociaal erg vaardig, dit blijkt uit het feit dat zij communicatief erg vaardig is. In haar vrije tijd besteed zij graag tijd met haar twee kinderen of is ze creatief bezig met haar moeder, zij maken namelijk graag kleding samen.

Romy heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven