“Doe wat past bij jouw talenten, ga uitdagingen niet uit de weg en leer van elk moment.”

 

Ik haal energie uit het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures en van het zien dat beide partijen meer dan tevreden zijn.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Senior Sales Consultant Juridisch adviseer en begeleid ik u bij het aannemen van nieuw personeel. Het vergt veel tijd, aandacht en energie om de juiste kandidaat te vinden. Dit wordt vaak onderschat. Ik ontzorg u bij de wervings- en selectieprocedure, zodat u weer tijd heeft voor uw cliënten en de lopende zaken.

Door mijn ervaring met werving, weet ik wat er van beide partijen wordt verwacht. Als professional in mijn vak, heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen het notariaat en de advocatuur. Mijn ervaring en specialisme heeft mij kritisch gemaakt, zodoende zie ik snel of iemand passend is voor uw kantoor en/of organisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Naast het werven en het selecteren van potentiële nieuwe collega’s, kunt u met mij ook goed sparren over diverse vraagstukken binnen het juridisch vakgebied. Mocht daar behoefte naar zijn, dan kunt u gerust contact opnemen via de onderstaande gegevens. Uiteraard licht ik graag onze dienstverlening toe door middel van een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of, indien gewenst, via een online meeting.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms kan het zoeken naar een baan voelen als het ‘zoeken naar een spelt in een hooiberg’. Jouw ambitie is helder, maar je weet niet waar je moet beginnen of je beschikt niet over het juiste netwerk. Met mijn kennis over de juridische dienstverlening, uitgebreide netwerk en snelle handelen, vind ik de perfecte baan voor jou. Bovendien assisteer ik bij de sollicitatieprocedure, zo hoef jij je niet druk te maken over de salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandeling.

Persoonlijk contact en het opbouwen van een langdurige relatie vind ik belangrijk, zowel met kantoren als met jou. Naast het vinden van jouw droombaan, ben ik er daarom ook voor je als sparringpartner. Heb je behoefte om nu al even te sparren? Dan kan je contact opnemen met mij, Beau Walton, via onderstaande gegevens.


Vacatures

€2.500 tot €3.500
Geld verdienen naast je studie en dat gewoon lekker vanuit huis? Ga dan aan de slag als Sourcer bij Extra Talent voor 16 uur per week. Wil je weten wat deze functie inhoudt? Lees dan verder! 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.750 tot €3.850
Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam? Wil je graag een rol spelen in de dagelijkse praktijk van onze advocaten? Dan is dit jouw kans om misschien wel jouw nieuwe werkgever te komen versterken als Juridisch Secretaresse.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.750 tot €3.850
€3.000 tot €4.350
Ben jij een proactieve en gedreven juridisch secretaresse die graag een ondersteunende rol vervult binnen een dynamische omgeving? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team bij dit internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Zij zijn momenteel op zoek naar een Juridisch Secretaresse Litigation om hun team te versterken.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.350
€3.000 tot €9.000
Welkom bij dit Amsterdams notariskantoor, waar elke dag een nieuwe juridische puzzel opgelost moet worden en waar geen twee dossiers hetzelfde zijn. Ben jij klaar om deel uit te maken van een ambitieus en dynamisch team dat streven naar excellentie hoog in het vaandel heeft staan? Dan is deze vacature iets voor jou! Lees je verder?
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €9.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ivo is een jongeman die in september 2020 zijn Master Notarieel Recht behaald heeft met een 7,5 als scriptiecijfer. In oktober is hij meteen aan de slag gegaan als Kandidaat-Notaris bij een middelgroot notariskantoor gespecialiseerd in het internationaal Ondernemingsrecht. Hier is hij verantwoordelijk voor het opstellen van akten, zoals oprichtingen en uitgifte van aandelen. Het controleren van legalisaties, mailcontact onderhouden met cliënten en het passeerklaar maken van akten behoren ook tot zijn takenpakket. Ondanks dat hij ruim een maand werkzaam is bij zijn huidige werkgever, is Ivo op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris. Hij mist het cliëntencontact en grotendeels van zijn werkzaamheden zijn in het Engels, wat hij jammer vindt. Hij zou namelijk graag werkzaam willen zijn binnen een algemene praktijk of het Onroerend Goed bij een klein tot middelgroot notariskantoor.

 

Ivo is een enthousiaste startende Kandidaat-Notaris. Hij zit vol ambities en wilt zich graag kunnen ontwikkelen. Tevens is hij een echte doorzetter. Dit is terug te zien aan zijn studiekeuzes. Zijn ambitie is om ooit Notaris te worden. Hij is communicatief vaardig en sociaal aangelegd. Zo maakt hij makkelijk contact met mensen en is hij een luisterend oor voor zijn gesprekspartner. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te fitnessen of om naar de bioscoop te gaan.

Ivo is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis. Hij heeft een opzegtermijn van een maand.  


 
location_onAlmere createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Charlie heeft succesvol haar Rechten studie afgerond en beschikt over ruim zeven jaar werkervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse, voornamelijk binnen Litigation en Tax. Zij heeft bij diverse (middelgrote) advocatenkantoren gewerkt, waar zij veel contact had met zowel nationale als internationale cliënten. Hierdoor heeft zij een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift wat goed gebruikt wordt tijdens het controleren van de stukken. Zij heeft haar meeste kennis opgedaan binnen de secties Strafrecht, Litigation en Tax. Tevens heeft ze ervaring met de volgende ondersteunde werkzaamheden zoals roladministratie, complex agendabeheer en de inboxen bijhouden. Inhoudelijk kan Charlie ook goed van dienst zijn, zij is namelijk bekend met het schrijven van overeenkomsten, pleitnota’s, voorbereiden van processtukken en is verantwoordelijk voor de volledige boekhouding van a tot z. Bij haar volgende uitdaging is zij op zoek naar een functie als Juridisch Secretaresse waar zij meer werkzaamheden en verantwoordelijkheden op zich kan nemen.

Charlie is een goedgehumeurde, representatieve dame die een goed aanpassingsvermogen heeft. Ze wordt gezien als het zonnetje van kantoor! Ze hecht veel waarde aan zelfstandigheid maar weet zich ook goed aan te passen in teamverband. Door haar proactieve houding is ze een echte aanpakker en vindt ze het fijn om de touwtjes in handen te nemen. Charlie is een doorzetter en weet goed alle ballen hoog te houden in stressvolle situaties. Charlie is een dame met een prettige persoonlijkheid, die tevens waarde hecht aan het fysiek fit blijven door middel van de sportschool. 

Charlie heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.800,- bruto op basis van een fulltime dienstverband.

location_onNichtenhorst createHBO person31 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Anouk, een veelbelovende Kandidaat-notaris met recent behaalde Master Notarieel Recht in 2021, verwacht de beroepsopleiding te voltooien in het voorjaar van 2025. Met bijna zes jaar ervaring binnen het notariaat is zij niet alleen bedreven in haar dagelijkse werkzaamheden, maar fungeert ze ook als een betrouwbaar vraagbaken voor collega's van andere afdelingen. Wat Anouk uniek maakt, is haar passie voor kennisdeling. Als nevenactiviteit deelt ze haar expertise door regelmatig externe lezingen te geven. Haar focus ligt op het Familierecht, waar zij gedijt als een sparringpartner. Ze zoekt naar een notariskantoor met korte lijnen, waar ze kan bijdragen aan groei en de mogelijkheid heeft om zich verder te ontwikkelen. Anouk is klaar om haar juridische vaardigheden en proactieve benadering in te zetten voor een kantoor dat waarde hecht aan zowel expertise als groei.

Anouk straalt enthousiasme uit als een jonge professional die graag de uitdagingen oppakt. Haar Limburgse achtergrond brengt niet alleen gezelligheid, maar ook een sociale en vriendelijke collega met zich mee. Ambitieus van aard, beschikt ze over een indrukwekkende werkethiek en toont ze flexibiliteit, vooral wanneer de druk toeneemt. Met Anouk haal je niet alleen een competente collega binnen, maar ook een energieke teamspeler met een positieve instelling.

Anouk heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.   

location_onUtrecht createWO person25 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Demi neemt ruim vijf jaar ervaring met zich mee binnen het notariaat. Ze is momenteel werkzaam als Kandidaat-notaris binnen de sectie Onroerend Goed en inmiddels met veel plezier begonnen aan haar beroepsopleiding. Demi heeft al veel mogen leren als Notarieel Medewerker voordat zij de functie als Kandidaat-notaris mocht bekleden. Tijdens haar veelzijdige functie heeft zij zelfstandig dossiers mogen behandelen, transacties mogen behandelen waaronder koop- en leveringen, hypotheken en splitsingen. Naast deze werkzaamheden heeft ze haar eigen besprekingen mogen doen, contacten onderhouden met cliënten en advies geven. Demi mist goede begeleiding bij haar huidige werkgever en heeft het gevoel dat ze nu stilstaat terwijl ze veel meer in haar mars heeft. Demi wil graag aan de slag als Kandidaat-notaris in de sectie Onroerend Goed. Haar voorkeur gaat uit naar een klein tot middelgroot kantoor waar er voldoende ruimte is voor een goede begeleiding.

Demi komt op mij over als een sociale jongedame die goed weet wat ze wil. Haar ambitie is dan ook om uiteindelijk notaris te worden. Demi omschrift zichzelf als een perfectionist waardoor ze soms iets te hard kan zijn voor zichzelf maar begint steeds meer te leren dat er nog genoeg is om te leren en dat ze daar ook de tijd voor heeft gezien haar leeftijd. In haar vrije tijd is ze graag met vrienden en houd ze zich bezig met verschillende sporten zoals pilates, boksen en paardrijden.

Demi is na twee maanden opzegtermijn 40 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven