“Doe wat past bij jouw talenten, ga uitdagingen niet uit de weg en leer van elk moment.”

 

Ik haal energie uit het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures en van het zien dat beide partijen meer dan tevreden zijn.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Senior Sales Consultant Juridisch adviseer en begeleid ik u bij het aannemen van nieuw personeel. Het vergt veel tijd, aandacht en energie om de juiste kandidaat te vinden. Dit wordt vaak onderschat. Ik ontzorg u bij de wervings- en selectieprocedure, zodat u weer tijd heeft voor uw cliënten en de lopende zaken.

Door mijn ervaring met werving, weet ik wat er van beide partijen wordt verwacht. Als professional in mijn vak, heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen het notariaat en de advocatuur. Mijn ervaring en specialisme heeft mij kritisch gemaakt, zodoende zie ik snel of iemand passend is voor uw kantoor en/of organisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Naast het werven en het selecteren van potentiële nieuwe collega’s, kunt u met mij ook goed sparren over diverse vraagstukken binnen het juridisch vakgebied. Mocht daar behoefte naar zijn, dan kunt u gerust contact opnemen via de onderstaande gegevens. Uiteraard licht ik graag onze dienstverlening toe door middel van een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of, indien gewenst, via een online meeting.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms kan het zoeken naar een baan voelen als het ‘zoeken naar een spelt in een hooiberg’. Jouw ambitie is helder, maar je weet niet waar je moet beginnen of je beschikt niet over het juiste netwerk. Met mijn kennis over de juridische dienstverlening, uitgebreide netwerk en snelle handelen, vind ik de perfecte baan voor jou. Bovendien assisteer ik bij de sollicitatieprocedure, zo hoef jij je niet druk te maken over de salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandeling.

Persoonlijk contact en het opbouwen van een langdurige relatie vind ik belangrijk, zowel met kantoren als met jou. Naast het vinden van jouw droombaan, ben ik er daarom ook voor je als sparringpartner. Heb je behoefte om nu al even te sparren? Dan kan je contact opnemen met mij, Beau Walton, via onderstaande gegevens.


Vacatures

€2.400 tot €3.500
Klantcontact, vriendelijke collega’s een fijne werksfeer zijn voor jou de belangrijkste aspecten aan een baan. Je hebt jouw eerste stappen binnen het notariaat gezet maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Het liefst voor drie tot vier dagen bij een Amsterdams notariskantoor. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Notarieel Secretaresse naar wie ik op zoek ben!
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.500
€2.700 tot €3.500
Beschik jij over hbo werk- en denkniveau en zie jij het zitten om de kneepjes van het notariële vak te leren bij een modern en Amsterdams advocaten- en notarissenkantoor? Dan is dit een mooie kans! Wij zij namelijk op zoek naar een Junior Paralegal die de sectie Vastgoed wil komen versterken.
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
€2.800 tot €4.200
Je vindt het leuk om je te verdiepen in Ondernemingsrecht en uiteenlopende notariële stukken op te stellen. Je haalt uitdaging uit het rustig en secuur werken in een stressvolle omgeving. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit de baan voor jou.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €4.200
€3.500 tot €4.500
Ben jij de secretaresse die niet genoeg kan krijgen van verantwoordelijkheid? Dit advocatenkantoor is op zoek naar een Senior Juridisch Secretaresse die evenveel kwaliteit uitstraalt als dat ze levert. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sera rondt naar verwachting eind 2020 haar bachelor Rechtsgeleerdheid af. Zij heeft één jaar ervaring in de advocatuur waar zij als Fiscaal Juridisch Medewerkster verantwoordelijk was voor de bezwaren die in behandeling werden genomen op basis van fiscaliteit en wet- en regelgeving ten behoeve van de particulieren. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het controleren van brieven op juridische correctheid, bezwaren onderzoeken op wettelijke regelgeving, opstellen van fiscaal juridische brieven, contact opnemen en toelichten van bezwaar aan belastingplichten en behandelen van bezwaren. Tevens verrichte zij ook administratieve werkzaamheden, zoals, correspondentiebeheer, bijhouden van bezwaren en termijnbewaking. Momenteel is zij niet aan het werk, aangezien zij meer ervaring wilt opdoen binnen het notariaat. Sera ambieert een functie in het notariaat als Notarieel Medewerkster waar zij meer ervaring kan opdoen. Zij is namelijk van plan haar master in Privaat- en Ondernemingsrecht te volgen.

Sera is een harmonieuze dame met een analytisch vermogen. Ze werkt nauwkeurig, leert snel en heeft een goed aanpassingsvermogen. Zij streeft naar een optimaal resultaat, dit komt voort uit het feit dat zij perfectionistisch is en de inhoud en lay-out van haar werk zorgvuldig nakijkt. Buiten de werktijden om is Sera graag met vrienden en/of familie. Tevens vindt zij het heerlijk om buiten te wandelen, te lezen of gaat ze graag naar de bioscoop.

Sera is per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 1.700,- bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Demi neemt ruim vijf jaar ervaring met zich mee binnen het notariaat. Ze is momenteel werkzaam als Kandidaat-notaris binnen de sectie Onroerend Goed en inmiddels met veel plezier begonnen aan haar beroepsopleiding. Demi heeft al veel mogen leren als Notarieel Medewerker voordat zij de functie als Kandidaat-notaris mocht bekleden. Tijdens haar veelzijdige functie heeft zij zelfstandig dossiers mogen behandelen, transacties mogen behandelen waaronder koop- en leveringen, hypotheken en splitsingen. Naast deze werkzaamheden heeft ze haar eigen besprekingen mogen doen, contacten onderhouden met cliënten en advies geven. Demi mist goede begeleiding bij haar huidige werkgever en heeft het gevoel dat ze nu stilstaat terwijl ze veel meer in haar mars heeft. Demi wil graag aan de slag als Kandidaat-notaris in de sectie Onroerend Goed. Haar voorkeur gaat uit naar een klein tot middelgroot kantoor waar er voldoende ruimte is voor een goede begeleiding.

Demi komt op mij over als een sociale jongedame die goed weet wat ze wil. Haar ambitie is dan ook om uiteindelijk notaris te worden. Demi omschrift zichzelf als een perfectionist waardoor ze soms iets te hard kan zijn voor zichzelf maar begint steeds meer te leren dat er nog genoeg is om te leren en dat ze daar ook de tijd voor heeft gezien haar leeftijd. In haar vrije tijd is ze graag met vrienden en houd ze zich bezig met verschillende sporten zoals pilates, boksen en paardrijden.

Demi is na twee maanden opzegtermijn 40 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Simon heeft ruim anderhalf jaar werkervaring als Kandidaat-Notaris bij een middelgroot notariskantoor binnen het rechtsgebied Ondernemingsrecht. In maart 2020 is hij begonnen aan zijn beroepsopleiding Notariaat. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het behandelen van de complexere Ondernemingsrecht dossiers en akten opstellen, zoals oprichtingen, splitsingen en fusies. Daarnaast heeft hij dagelijks telefoon- en mailcontact met cliënten, accountants en derden. Het controleren van juridische stukken die opgesteld zijn door de Junior Kandidaat-Notarissen en de ingevulde Kamer van Koophandel formulieren behoren ook tot zijn takenpakket. Simon vindt het jammer dat hij niet goed begeleid wordt en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht. Een klein tot middelgroot kantoor waarbij hij goed ingewerkt wordt, zou goed bij hem passen.

 

Simon is een jongeman die altijd streeft naar het beste resultaat. Zo heeft hij zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht met een gemiddelde van een 8,3 behaald. Zijn Master Notarieel Recht heeft hij succesvol afgerond met een 8,2. Daarnaast is Simon een fijne collega om mee samen te werken. Hij is namelijk erg toegankelijk en krijgt van anderen vaak te horen dat hij vriendelijk en beleefd is. Dat hij intelligent is, is natuurlijk terug te zijn aan zijn cijfers, maar ook in de praktijk verteld de Notaris hem regelmatig dat hij juridisch inhoudelijk goed onderlegd is. In zijn vrije tijd vindt Simon het leuk om af te spreken met zijn vrienden of om een rondje te fietsen. 

 

Simon is per januari fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.  

    

location_onRegio Veenendaal createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Janny is momenteel haar pre-master Rechtsgeleerdheid aan het volgen. Naast haar studie neemt zij ruim zes jaar ervaring met zich mee binnen het notariaat. Zij is begonnen in de ondersteuning en heeft zich ontwikkeld als een Paralegal in de sectie Ondernemingsrecht. Haar werkzaamheden bestaan uit zelfstandig aktes opstellen, dossiers behandelen van A tot Z, contact onderhouden met cliënten en heeft zij de verantwoordelijkheid om nieuwe medewerkers in te werken. Janny zou graag aan de slag willen als Paralegal binnen Ondernemingsrecht om zich nog meer te ontwikkelen. Voor haar is het belangrijk dat zij zelfstandig aan de slag kan maar dat er ook ruimte is voor vragen indien nodig. Haar voorkeur gaat uit naar informeel notariskantoor.

Janny heeft een verzorgde uitstraling erg sociaal waardoor zij makkelijk contact legt met anderen. Ze kan haar werkzaamheden vlot en zelfstandig uitvoeren zodra alles haar eigen is. In haar vrije tijd kun je haar terugvinden in de sportschool en hockeyt ze graag. Daarnaast vindt ze R&B feestjes erg leuk en houdt ze van reizen.

Janny is vanaf september 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 4.375,- bruto op fulltime basis.

location_onHoofddorp createHBO person22 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven