Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Beau gaat graag met jou het gesprek aan om te kijken wie jij bent en wat je ambities zijn. Binnen het juridische label heeft zij veel ervaring en kent zij alle kantoren in de omgeving goed. Naast deze kennis is Beau assertief en behoudt zij het overzicht, wat ervoor zorgt dat zij precies weet waar jij het beste past. Nadat zij de juiste match voor jou heeft gerealiseerd, blijft zij loyaal. Je kan bij Beau terecht voor vragen of advies, zie haar als een coach! Interesse om te sparren? Laat het gerust weten.


Vacatures

Binnen dit gezellige makelaarskantoor ben jij degene die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Jij weet welke afspraken er ingepland zijn, wat er moet gebeuren en je zorgt voor de juiste ondersteuning. Als Management Assistent zal jij de drie makelaars secretarieel ondersteunen en ben jij in staat om snel te schakelen. Klinkt dit als een afwisselende functie die bij jou past? Reageer dan nu op deze toffe vacature!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Jij hebt affiniteit met het vastgoed en de makelaardij en bent in staat om een geheel nieuw secretariaat op te zetten. Als Office Manager ben jij een onmisbare spin-in-het-web bij jouw nieuwe werkgever. Jij bent een ondersteuner in hart en nieren en bent in staat om de mensen om je heen te ontzorgen. Ben jij op zoek naar meer diepgang en ben je in staat te coördineren en daaraan leiding te geven? Jij zal medeverantwoordelijk zijn voor het professionaliseren van dit makelaarskantoor met een internationaal karakter. Omschrijf ik jou? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze vacature, ik zou zeggen, lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Hey regeltante! Ontlasten + Notariaat + = Personal Assistant. Ben jij dé PA die zoveel mogelijk kan ontlasten? Als Personal Assistant voor de notaris ben je een onmisbaar aspect. Jij zorgt ervoor dat de notaris optimaal kan functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om de bijzaken, dit los jij namelijk op. Zie jij dit al helemaal zitten? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.900
Wanneer jij de woorden 'planning' en 'organisatie' hoort, denk jij ‘kom maar op!’. Als Notarieel Secretaresse ben jij het fundament voor operationele zaken. Jij zorgt ervoor dat zaken vlekkeloos verlopen en bent ook het aanspreekpunt voor klanten. Klinkt goed toch? Lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sera rondt naar verwachting eind 2020 haar bachelor Rechtsgeleerdheid af. Zij heeft één jaar ervaring in de advocatuur waar zij als Fiscaal Juridisch Medewerkster verantwoordelijk was voor de bezwaren die in behandeling werden genomen op basis van fiscaliteit en wet- en regelgeving ten behoeve van de particulieren. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het controleren van brieven op juridische correctheid, bezwaren onderzoeken op wettelijke regelgeving, opstellen van fiscaal juridische brieven, contact opnemen en toelichten van bezwaar aan belastingplichten en behandelen van bezwaren. Tevens verrichte zij ook administratieve werkzaamheden, zoals, correspondentiebeheer, bijhouden van bezwaren en termijnbewaking. Momenteel is zij niet aan het werk, aangezien zij meer ervaring wilt opdoen binnen het notariaat. Sera ambieert een functie in het notariaat als Notarieel Medewerkster waar zij meer ervaring kan opdoen. Zij is namelijk van plan haar master in Privaat- en Ondernemingsrecht te volgen.

Sera is een harmonieuze dame met een analytisch vermogen. Ze werkt nauwkeurig, leert snel en heeft een goed aanpassingsvermogen. Zij streeft naar een optimaal resultaat, dit komt voort uit het feit dat zij perfectionistisch is en de inhoud en lay-out van haar werk zorgvuldig nakijkt. Buiten de werktijden om is Sera graag met vrienden en/of familie. Tevens vindt zij het heerlijk om buiten te wandelen, te lezen of gaat ze graag naar de bioscoop.

Sera is per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 1.700,- bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Ellen is momenteel hard aan het werk om haar scriptie af te ronden en kan naar verwachting in juli haar Master-diploma Privaatrecht in ontvangst nemen. Ellen heeft vijf jaar ervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse. Sinds november 2019 bekleedt Ellen een combinatiefunctie als Juridisch Medewerker/Secretaresse bij haar huidige werkgever waar zij ook inhoudelijk ondersteuning biedt. Als Juridisch Medewerker is zij verantwoordelijk voor het jurisprudentieonderzoeken en uitzoeken van vraagstukken. Als Juridisch Secretaresse is Ellen verantwoordelijk voor de roladministratie, cliënt contact, opdrachtbevestigingen versturen, agenda- en correspondentiebeheer, archiveren en correspondentie rangschikken. Tevens heeft Ellen bij haar vorige werkgever dictaten uitgewerkt, declaraties uitgestuurd en aanvraagverzoeken naar de Raad van Rechtsbijstand verstuurd. Ellen zit niet graag stil, dit blijkt uit haar nevenactiviteit bij de Leidse Rechtswinkel waar zij een jaar lang Juridisch adviseur was. Zij was werkzaam op de sectie personen- en familierecht en heeft cliënten geadviseerd naar aanleiding van hun huidige, soms wel problematieke situatie. Hier heeft Ellen veel verschillende processen doorlopen en heeft zich meer kunnen verdiepen in deze sectie. Ellen ambieert een inhoudelijke functie binnen de advocatuur of het notariaat als Juridisch of Notarieel Medewerker. Zij wilt werkzaam zijn op de sectie personen- en familierecht om haar kennis en kunde in de praktijk kan toepassen. Een kantoor waar zij veel kan leren past het beste bij haar.

Ellen is een ambitieuze dame, rustige dame die in eerste instantie de kat uit de boom kijkt. Zij is doelgericht, gemotiveerd en leergierig. Zij heeft een lieve uitstraling en altijd een lach op haar gezicht! Ellen is echt een gezelligheidsdier, zij vindt het leuk om met vrienden te koken en gezamenlijk te eten. Tevens wandelt zij graag met haar hond of leest een boek.

Ellen is per juli fulltime beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Inge is momenteel druk met het afronden van haar Hbo-Rechten studie. Afgelopen jaar heeft zij voor circa een half jaar in Engeland gestudeerd waar zij Commercial Contract, Intellectual Law en Law of Outer Space heeft gevolgd. Binnen dit half jaar heeft zij veel ervaring en kennis mogen op doen binnen deze sectie. Bovendien heeft zij hier haar Engelse taal sterk verbeterd. Tevens heeft Inge ervaring binnen de advocatuur. De werkzaamheden waar Inge ervaring mee heeft is het beantwoorden van fiscale vragen, belastingbrieven nakijken, rapporten nakijken, telefoonbeheer, cliënten toetsten en het vertalen van juridische stukken van Nederlands naar Engels. Daarnaast heeft zij opzegbrieven opgesteld, de algemene voorwaarde van een inkoopcontract aangepast en heeft zij het personeel mogen voorbereiden betreft de Brexit waar zij tevens een analyse over heeft gemaakt. Als ondersteuner was Inge voornamelijk verantwoordelijk voor de telefoon- en mailbeheer, cliënten ontvangen en informeren, post sorteren en overige administratieve werkzaamheden, zoals belnotities aanmaken. Zij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse waar zij kan doorgroeien tot een volwaardige inhoudelijke ondersteuner.

Inge is een spontane jonge dame en is een echte aanpakker. Zij toont veel initiatief, dit komt voort uit het feit dat zij graag dingen oppakt zoals het indienen van bezwaren of het schrijven van brieven voor cliënten. Bovendien is zij erg sociaal, leergierig en sterk in teamverband. In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig, zo doet ze aan fitness en hockey. Tevens is Inge erg muzikaal, dwarsfluit spelen kan ze namelijk als geen ander.

Inge is per direct beschikbaar voor 24 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Romy heeft ruim drie jaar ervaring binnen het notariaat en heeft inmiddels haar Hbo-diploma Rechten op zak. Momenteel is Romy in haar afrondende fase voor haar bachelor Notarieel Recht. Tijdens haar werkervaring bij een Notariskantoor in Rotterdam is zij registergoed behandelaar geweest waarbij zij inhoudelijk werk heeft mogen verrichten. In de praktijk heeft ze geleerd om dossiers aan te maken, gelden op te vragen, aflosnota’s, leverings- en hypotheekaktes op te stellen. Romy heeft in september 2018 besloten om haar kennis te verbreden en is zij gestart bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam om zich te verdiepen in de sectie Ondernemingsrecht. Na hier ruim twee jaar werkzaam te zijn geweest mist Romy toch het Onroerend Goed, zij heeft de ambitie om naast haar studie als Notarieel Medewerker aan de slag te gaan binnen deze sectie Onroerend Goed waar zij haar inhoudelijke kennis goed kan toepassen.

Romy is heel gestructureerd, ambitieus en gemotiveerd. Zij is enorm leergierig en gefocust op haar werk. Ze stelt zich graag flexibel op en is sociaal erg vaardig, dit blijkt uit het feit dat zij communicatief erg vaardig is. In haar vrije tijd besteed zij graag tijd met haar twee kinderen of is ze creatief bezig met haar moeder, zij maken namelijk graag kleding samen.

Romy heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven