Van Amsterdam en van Juridisch. Beau gaat graag met jou het gesprek aan om te kijken wie jij bent en wat je ambities zijn. Binnen het juridische label heeft zij veel ervaring en kent zij alle kantoren in de omgeving goed. Naast deze kennis is Beau assertief en behoudt zij het overzicht, wat ervoor zorgt dat zij precies weet waar jij het beste past. Nadat zij de juiste match voor jou heeft gerealiseerd, blijft zij loyaal. Je kan bij Beau terecht voor vragen of advies, zie haar als een coach! Interesse om te sparren? Laat het gerust weten.


Vacatures

Voel jij je thuis binnen het Ondernemingsrecht en werk jij graag bij een notariskantoor die hoogwaardige kwaliteit biedt? Houd jij van uitdaging en werk je graag op een hoog internationaal niveau? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou! Als Notarieel Medewerker zal jij een belangrijk onderdeel uitmaken van een team van specialisten. Werk jij graag in een relaxte omgeving waar je goed betaald krijgt? Lees dan de vacature!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Voor een van de grootste notariskantoren in de regio Haarlem, ben ik op zoek naar een Kandidaat-Notaris met ruime ervaring op het Ondernemingsrecht. Ben jij in staat om volledig verantwoordelijk te zijn voor de praktijkgroep Corporate? Sta jij daarbij graag mensen bij in de belangrijke tijden in hun leven? Lees dan even verder en dan plan ik graag een kennismaking met jou in om te overleggen of dit kantoor bij jou past.
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij een Paralegal met ervaring op het Ondernemingsrecht? Je hebt je hbo-diploma Rechten op zak en enige stage- of werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Daarnaast ben je een prettig persoon om mee samen te werken.Lees nog even door, ik vertel je graag meer over deze functie. Wij zoeken namelijk niet één maar twee Paralegals!
 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Jij hebt ruime ervaring opgedaan als Juridisch Secretaresse en bent toe aan een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur. Kom je graag werken binnen een ambitieus team van advocaten waar je de vrijheid krijgt om inhoudelijk werk uit te voeren? Is dit waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Manon heeft inmiddels vier jaar ervaring als Paralegal bij een advocatenkantoor. In 2018 heeft zij haar Master Rechtsgeleerdheid afgerond in straf- en strafprocesrecht. Tijdens haar Bachelor begon haar avontuur bij haar huidige werkgever en voert zij momenteel de volgende werkzaamheden uit, verzoekschriften schrijven, aanvragen van toevoegingen voor de Raad van Rechtsbijstand, pleitnota’s van advocaten nakijken op opmaak, spelfouten en voetnoten. Tevens heeft zij ook ervaring in het opstellen van gratieverzoeken, indienen van appelschriftuur en overige administratieve werkzaamheden. De administratieve werkzaamheden die Manon verricht zijn de telefoon- en agendabeheer van de advocaten, correspondentie en het ontvangen van cliënten. Omdat Manon ook verantwoordelijk is voor het begeleiden van de student-stagiaires begon het bij haar zelf ook te kriebelen. In 2017 heeft Manon een aantal maanden meegelopen bij een advocatenkantoor als Student-Stagiair. Hier heeft zij voornamelijk veel vraagstukken uitgezocht, jurisprudentieonderzoeken gedaan, pleitnota’s opgesteld en heeft zij geassisteerd bij meerdere zittingen. Omdat Manon een Master strafrecht heeft afgerond ambieert zij een functie als Juridisch Medewerkster waar zij haar kennis over dit rechtsgebied kan toepassen. Een kantoor die werkt met dit rechtsgebied sluit naadloos aan bij Manon. Zij wilt graag fulltime aan het werk en dat is helaas niet mogelijk bij haar huidige werkgever.

Manon is een zeer vriendelijke, bekwame jongedame die graag haar kennis in praktijk wil toepassen. Zij is behulpzaam, zorgvuldig en altijd bereid te helpen. Dit blijkt uit het feit dat haar werkgever haar voor alles kan inzetten, denk hierbij aan inhoudelijke- of ondersteunende taken zoals verzoekschriften of pleitnota’s schrijven. Manon werkt graag door en is graag betrokken met haar omgeving. In haar vrije tijd houdt zij van koken, bakken en vindt zij het leuk om te gamen.

Manon heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sera rondt naar verwachting eind 2020 haar bachelor Rechtsgeleerdheid af. Zij heeft één jaar ervaring in de advocatuur waar zij als Fiscaal Juridisch Medewerkster verantwoordelijk was voor de bezwaren die in behandeling werden genomen op basis van fiscaliteit en wet- en regelgeving ten behoeve van de particulieren. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het controleren van brieven op juridische correctheid, bezwaren onderzoeken op wettelijke regelgeving, opstellen van fiscaal juridische brieven, contact opnemen en toelichten van bezwaar aan belastingplichten en behandelen van bezwaren. Tevens verrichte zij ook administratieve werkzaamheden, zoals, correspondentiebeheer, bijhouden van bezwaren en termijnbewaking. Momenteel is zij niet aan het werk, aangezien zij meer ervaring wilt opdoen binnen het notariaat. Sera ambieert een functie in het notariaat als Notarieel Medewerkster waar zij meer ervaring kan opdoen. Zij is namelijk van plan haar master in Privaat- en Ondernemingsrecht te volgen.

Sera is een harmonieuze dame met een analytisch vermogen. Ze werkt nauwkeurig, leert snel en heeft een goed aanpassingsvermogen. Zij streeft naar een optimaal resultaat, dit komt voort uit het feit dat zij perfectionistisch is en de inhoud en lay-out van haar werk zorgvuldig nakijkt. Buiten de werktijden om is Sera graag met vrienden en/of familie. Tevens vindt zij het heerlijk om buiten te wandelen, te lezen of gaat ze graag naar de bioscoop.

Sera is per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 1.700,- bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Romy heeft ruim drie jaar ervaring binnen het notariaat en heeft inmiddels haar Hbo-diploma Rechten op zak. Momenteel is Romy in haar afrondende fase voor haar bachelor Notarieel Recht. Tijdens haar werkervaring bij een Notariskantoor in Rotterdam is zij registergoed behandelaar geweest waarbij zij inhoudelijk werk heeft mogen verrichten. In de praktijk heeft ze geleerd om dossiers aan te maken, gelden op te vragen, aflosnota’s, leverings- en hypotheekaktes op te stellen. Romy heeft in september 2018 besloten om haar kennis te verbreden en is zij gestart bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam om zich te verdiepen in de sectie Ondernemingsrecht. Na hier ruim twee jaar werkzaam te zijn geweest mist Romy toch het Onroerend Goed, zij heeft de ambitie om naast haar studie als Notarieel Medewerker aan de slag te gaan binnen deze sectie Onroerend Goed waar zij haar inhoudelijke kennis goed kan toepassen.

Romy is heel gestructureerd, ambitieus en gemotiveerd. Zij is enorm leergierig en gefocust op haar werk. Ze stelt zich graag flexibel op en is sociaal erg vaardig, dit blijkt uit het feit dat zij communicatief erg vaardig is. In haar vrije tijd besteed zij graag tijd met haar twee kinderen of is ze creatief bezig met haar moeder, zij maken namelijk graag kleding samen.

Romy heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Noor heeft ruim tien jaar ervaring binnen de advocatuur, waarvan zij ruim vier jaar relevante werkervaring heeft opgedaan binnen de Faillissementen. Als Faillissementssecretaresse/medewerker is ze bekend met de volgende werkzaamheden. Zij is verantwoordelijk voor minstens 175 lopende WSNP zaken en fungeerde als vraagbaken tijdens telefonische spreekuren. Daarbij heeft ze boedelrekeningen beheert en geïnventariseerd. Tevens heeft zij huisbezoeken bijgewoond, betalingen verricht en VTLB berekend. Als Faillissementssecretaresse heeft zij uiteraard de bijbehorende secretariële werkzaamheden uitgevoerd, hierbij kan je denken aan contact met derden onderhouden zoals rechtbanken en schuldeisers, veelvuldig contact met de sanieten, sluitdelingslijsten opgesteld en verificatievergaderingen voorbereidt. Noor wilt al jaren terug de faillissementen in. Doordat er bijna tot geen vacatures beschikbaar waren is zij tussentijds als Juridisch Secretaresse aan de slag gegaan. Zij wilt graag weer aan de slag als Faillissementssecretaresse/medewerker. Een informele werkomgeving, waarbij duidelijk en helder communiceren staat hoog in het vaandel bij haar.

Noor heeft een open persoonlijkheid en maakt graag een praatje. Zij is een harde werker en staat altijd open voor nieuwe uitdagingen. Zij is gemotiveerd, dit blijkt uit het feit dat zij werkzaamheden naar zich toe trekt. Ze werkt goed in zowel teamverband als zelfstandig! Daarnaast, heeft zij absoluut geen negen tot vijf mentaliteit. Zij blijft het liefst langer op kantoor zodat zij haar werkzaamheden kan afronden en zij met een voldaan gevoel naar huis kan. In haar vrije tijd staat ze graag in de keuken om heerlijke gerechten te koken of bakken voor haar gezin. Daarnaast vindt ze het ook leuk om met haar dochter te tekenen, of als het mogelijk is te zwemmen.

Noor heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 24 uur per week. Mits het is toegestaan om ook een dag thuis te werken dan is Noor 32 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onPuttershoek createMBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven