“Doe wat past bij jouw talenten, ga uitdagingen niet uit de weg en leer van elk moment.”

Ik haal energie uit het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures en van het zien dat beide partijen meer dan tevreden zijn.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Senior Sales Consultant Juridisch adviseer en begeleid ik u bij het aannemen van nieuw personeel. Het vergt veel tijd, aandacht en energie om de juiste kandidaat te vinden. Dit wordt vaak onderschat. Ik ontzorg u bij de wervings- en selectieprocedure, zodat u weer tijd heeft voor uw cliënten en de lopende zaken.

Door mijn ervaring met werving, weet ik wat er van beide partijen wordt verwacht. Als professional in mijn vak, heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen het notariaat en de advocatuur. Mijn ervaring en specialisme heeft mij kritisch gemaakt, zodoende zie ik snel of iemand passend is voor uw kantoor en/of organisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Naast het werven en het selecteren van potentiële nieuwe collega’s, kunt u met mij ook goed sparren over diverse vraagstukken binnen het juridisch vakgebied. Mocht daar behoefte naar zijn, dan kunt u gerust contact opnemen via de onderstaande gegevens. Uiteraard licht ik graag onze dienstverlening toe door middel van een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of, indien gewenst, via een online meeting.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms kan het zoeken naar een baan voelen als het ‘zoeken naar een spelt in een hooiberg’. Jouw ambitie is helder, maar je weet niet waar je moet beginnen of je beschikt niet over het juiste netwerk. Met mijn kennis over de juridische dienstverlening, uitgebreide netwerk en snelle handelen, vind ik de perfecte baan voor jou. Bovendien assisteer ik bij de sollicitatieprocedure, zo hoef jij je niet druk te maken over de salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandeling.

Persoonlijk contact en het opbouwen van een langdurige relatie vind ik belangrijk, zowel met kantoren als met jou. Naast het vinden van jouw droombaan, ben ik er daarom ook voor je als sparringpartner. Heb je behoefte om nu al even te sparren? Dan kan je contact opnemen met mij, Beau Walton, via onderstaande gegevens.


Vacatures

Een hecht team met gezellige en betrokken collega’s? Interessante werkzaamheden binnen een professioneel kantoor op een mooi gelegen plek in Amsterdam? Als dit is waar je naar op zoek bent in een nieuwe baan, heb ik goed nieuws! Lees verder om meer te weten te komen over deze kans. 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.700
Jij, als Kandidaat-notaris, zit lang genoeg in het vak om alle fijne kneepjes van het vak te kennen. Met jouw brede kennis en ervaring binnen Real Estate, ben jij een aanwinst voor menig notariskantoor. Jij weet daardoor goed waar je naar op zoek bent en binnen wat voor omgeving jij gelukkig wordt. Lees gauw verder, want dit notariskantoor kan jouw interesse vast en zeker prikkelen! 
access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.900 tot €4.900
Is werken bij een modern en informeel advocatenkantoor altijd al iets wat jij gewild hebt? Ben jij als ervaren en enthousiaste Juridisch Secretaresse toe aan een uitdagende baan, waar jij jezelf kan blijven ontwikkelen? Daarnaast is een fijne werkomgeving met een goede samenwerking erg belangrijk voor jou. Zoek dan niet verder, want dit kan je allemaal vinden bij jouw toekomstige werkgever!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.200
Binnen dit grote en internationale advocatenkantoor op de Zuid-as ben jij degene die zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Jij houdt van plannen, bent gestructureerd en bent niet bang om de touwtjes in handen te nemen. Deze functie als Management Assistent biedt jouw veel afwisseling en uitdaging! Meer willen weten over jouw toekomstige baan? Lees dan snel verder!
 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Manon heeft inmiddels vier jaar ervaring als Paralegal bij een advocatenkantoor. In 2018 heeft zij haar Master Rechtsgeleerdheid afgerond in straf- en strafprocesrecht. Tijdens haar Bachelor begon haar avontuur bij haar huidige werkgever en voert zij momenteel de volgende werkzaamheden uit, verzoekschriften schrijven, aanvragen van toevoegingen voor de Raad van Rechtsbijstand, pleitnota’s van advocaten nakijken op opmaak, spelfouten en voetnoten. Tevens heeft zij ook ervaring in het opstellen van gratieverzoeken, indienen van appelschriftuur en overige administratieve werkzaamheden. De administratieve werkzaamheden die Manon verricht zijn de telefoon- en agendabeheer van de advocaten, correspondentie en het ontvangen van cliënten. Omdat Manon ook verantwoordelijk is voor het begeleiden van de student-stagiaires begon het bij haar zelf ook te kriebelen. In 2017 heeft Manon een aantal maanden meegelopen bij een advocatenkantoor als Student-Stagiair. Hier heeft zij voornamelijk veel vraagstukken uitgezocht, jurisprudentieonderzoeken gedaan, pleitnota’s opgesteld en heeft zij geassisteerd bij meerdere zittingen. Omdat Manon een Master strafrecht heeft afgerond ambieert zij een functie als Juridisch Medewerkster waar zij haar kennis over dit rechtsgebied kan toepassen. Een kantoor die werkt met dit rechtsgebied sluit naadloos aan bij Manon. Zij wilt graag fulltime aan het werk en dat is helaas niet mogelijk bij haar huidige werkgever.

Manon is een zeer vriendelijke, bekwame jongedame die graag haar kennis in praktijk wil toepassen. Zij is behulpzaam, zorgvuldig en altijd bereid te helpen. Dit blijkt uit het feit dat haar werkgever haar voor alles kan inzetten, denk hierbij aan inhoudelijke- of ondersteunende taken zoals verzoekschriften of pleitnota’s schrijven. Manon werkt graag door en is graag betrokken met haar omgeving. In haar vrije tijd houdt zij van koken, bakken en vindt zij het leuk om te gamen.

Manon heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sera rondt naar verwachting eind 2020 haar bachelor Rechtsgeleerdheid af. Zij heeft één jaar ervaring in de advocatuur waar zij als Fiscaal Juridisch Medewerkster verantwoordelijk was voor de bezwaren die in behandeling werden genomen op basis van fiscaliteit en wet- en regelgeving ten behoeve van de particulieren. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het controleren van brieven op juridische correctheid, bezwaren onderzoeken op wettelijke regelgeving, opstellen van fiscaal juridische brieven, contact opnemen en toelichten van bezwaar aan belastingplichten en behandelen van bezwaren. Tevens verrichte zij ook administratieve werkzaamheden, zoals, correspondentiebeheer, bijhouden van bezwaren en termijnbewaking. Momenteel is zij niet aan het werk, aangezien zij meer ervaring wilt opdoen binnen het notariaat. Sera ambieert een functie in het notariaat als Notarieel Medewerkster waar zij meer ervaring kan opdoen. Zij is namelijk van plan haar master in Privaat- en Ondernemingsrecht te volgen.

Sera is een harmonieuze dame met een analytisch vermogen. Ze werkt nauwkeurig, leert snel en heeft een goed aanpassingsvermogen. Zij streeft naar een optimaal resultaat, dit komt voort uit het feit dat zij perfectionistisch is en de inhoud en lay-out van haar werk zorgvuldig nakijkt. Buiten de werktijden om is Sera graag met vrienden en/of familie. Tevens vindt zij het heerlijk om buiten te wandelen, te lezen of gaat ze graag naar de bioscoop.

Sera is per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 1.700,- bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Demi neemt ruim vijf jaar ervaring met zich mee binnen het notariaat. Ze is momenteel werkzaam als Kandidaat-notaris binnen de sectie Onroerend Goed en inmiddels met veel plezier begonnen aan haar beroepsopleiding. Demi heeft al veel mogen leren als Notarieel Medewerker voordat zij de functie als Kandidaat-notaris mocht bekleden. Tijdens haar veelzijdige functie heeft zij zelfstandig dossiers mogen behandelen, transacties mogen behandelen waaronder koop- en leveringen, hypotheken en splitsingen. Naast deze werkzaamheden heeft ze haar eigen besprekingen mogen doen, contacten onderhouden met cliënten en advies geven. Demi mist goede begeleiding bij haar huidige werkgever en heeft het gevoel dat ze nu stilstaat terwijl ze veel meer in haar mars heeft. Demi wil graag aan de slag als Kandidaat-notaris in de sectie Onroerend Goed. Haar voorkeur gaat uit naar een klein tot middelgroot kantoor waar er voldoende ruimte is voor een goede begeleiding.

Demi komt op mij over als een sociale jongedame die goed weet wat ze wil. Haar ambitie is dan ook om uiteindelijk notaris te worden. Demi omschrift zichzelf als een perfectionist waardoor ze soms iets te hard kan zijn voor zichzelf maar begint steeds meer te leren dat er nog genoeg is om te leren en dat ze daar ook de tijd voor heeft gezien haar leeftijd. In haar vrije tijd is ze graag met vrienden en houd ze zich bezig met verschillende sporten zoals pilates, boksen en paardrijden.

Demi is na twee maanden opzegtermijn 40 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 4.500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Simon heeft ruim anderhalf jaar werkervaring als Kandidaat-Notaris bij een middelgroot notariskantoor binnen het rechtsgebied Ondernemingsrecht. In maart 2020 is hij begonnen aan zijn beroepsopleiding Notariaat. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het behandelen van de complexere Ondernemingsrecht dossiers en akten opstellen, zoals oprichtingen, splitsingen en fusies. Daarnaast heeft hij dagelijks telefoon- en mailcontact met cliënten, accountants en derden. Het controleren van juridische stukken die opgesteld zijn door de Junior Kandidaat-Notarissen en de ingevulde Kamer van Koophandel formulieren behoren ook tot zijn takenpakket. Simon vindt het jammer dat hij niet goed begeleid wordt en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht. Een klein tot middelgroot kantoor waarbij hij goed ingewerkt wordt, zou goed bij hem passen.

 

Simon is een jongeman die altijd streeft naar het beste resultaat. Zo heeft hij zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht met een gemiddelde van een 8,3 behaald. Zijn Master Notarieel Recht heeft hij succesvol afgerond met een 8,2. Daarnaast is Simon een fijne collega om mee samen te werken. Hij is namelijk erg toegankelijk en krijgt van anderen vaak te horen dat hij vriendelijk en beleefd is. Dat hij intelligent is, is natuurlijk terug te zijn aan zijn cijfers, maar ook in de praktijk verteld de Notaris hem regelmatig dat hij juridisch inhoudelijk goed onderlegd is. In zijn vrije tijd vindt Simon het leuk om af te spreken met zijn vrienden of om een rondje te fietsen. 

 

Simon is per januari fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.  

    

location_onRegio Veenendaal createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven