Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Juridisch. Beau gaat graag met jou het gesprek aan om te kijken wie jij bent en wat je ambities zijn. Binnen het juridische label heeft zij veel ervaring en kent zij alle kantoren in de omgeving goed. Naast deze kennis is Beau assertief en behoudt zij het overzicht, wat ervoor zorgt dat zij precies weet waar jij het beste past. Nadat zij de juiste match voor jou heeft gerealiseerd, blijft zij loyaal. Je kan bij Beau terecht voor vragen of advies, zie haar als een coach! Interesse om te sparren? Laat het gerust weten.


Vacatures

Heb jij al ervaring opgedaan als Juridisch Secretaresse en wil jij nu net een beetje meer ondersteunen? Jij kan je op dit kantoor namelijk helemaal uitleven! Zij zijn op zoek naar een Juridisch Secretaresse voor de afdeling Ondernemingsrecht waar je werkzaam zal zijn voor twee advocaten. Is dit waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder!
 

access_timeFulltime location_onAmstedam euro_symbol€2.100 tot €2.500
Jij zoekt een uitdagende functie waar jij jouw kennis in praktijk kan toepassen in de omgeving Amsterdam of Haarlem. Jij bent communicatief sterk, werkt accuraat en bent organisatorisch. Tevens heb jij ervaring binnen het notariaat en ben je toe een de volgende stap in je carrière. Heb ik je attentie? Lees dan nog even verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Na ruime ervaring in het notariaat wil jij je graag verder ontwikkelen als Notarieel Medewerker. Op dit kleine kantoor krijg jij veel verantwoordelijkheid op de afdeling Onroerend Goed en ga jij zelfstandig te werk. Zie jij jezelf hier al zitten en ga jij deze uitdaging aan? Dan ben ik naar jou op zoek!

access_timeFulltime location_onRegio Amersfoort euro_symbol€2.300 tot €2.900
Voor dit laagdrempelige tevens hoogwaardige notariskantoor in de regio Haarlem zijn zij ter uitbreiding op zoek naar een Kandidaat-Notaris voor de sectie Ondernemingsrecht. Ben jij de nieuwe aanwinst voor dit kantoor? Ben jij zelfstandig en in staat om een geheel nieuwe praktijk op te zetten? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ellen is momenteel hard aan het werk om haar scriptie af te ronden en kan naar verwachting in juli haar Master-diploma Privaatrecht in ontvangst nemen. Ellen heeft vijf jaar ervaring binnen de advocatuur als Juridisch Secretaresse. Sinds november 2019 bekleedt Ellen een combinatiefunctie als Juridisch Medewerker/Secretaresse bij haar huidige werkgever waar zij ook inhoudelijk ondersteuning biedt. Als Juridisch Medewerker is zij verantwoordelijk voor het jurisprudentieonderzoeken en uitzoeken van vraagstukken. Als Juridisch Secretaresse is Ellen verantwoordelijk voor de roladministratie, cliënt contact, opdrachtbevestigingen versturen, agenda- en correspondentiebeheer, archiveren en correspondentie rangschikken. Tevens heeft Ellen bij haar vorige werkgever dictaten uitgewerkt, declaraties uitgestuurd en aanvraagverzoeken naar de Raad van Rechtsbijstand verstuurd. Ellen zit niet graag stil, dit blijkt uit haar nevenactiviteit bij de Leidse Rechtswinkel waar zij een jaar lang Juridisch adviseur was. Zij was werkzaam op de sectie personen- en familierecht en heeft cliënten geadviseerd naar aanleiding van hun huidige, soms wel problematieke situatie. Hier heeft Ellen veel verschillende processen doorlopen en heeft zich meer kunnen verdiepen in deze sectie. Ellen ambieert een inhoudelijke functie binnen de advocatuur of het notariaat als Juridisch of Notarieel Medewerker. Zij wilt werkzaam zijn op de sectie personen- en familierecht om haar kennis en kunde in de praktijk kan toepassen. Een kantoor waar zij veel kan leren past het beste bij haar.

Ellen is een ambitieuze dame, rustige dame die in eerste instantie de kat uit de boom kijkt. Zij is doelgericht, gemotiveerd en leergierig. Zij heeft een lieve uitstraling en altijd een lach op haar gezicht! Ellen is echt een gezelligheidsdier, zij vindt het leuk om met vrienden te koken en gezamenlijk te eten. Tevens wandelt zij graag met haar hond of leest een boek.

Ellen is per juli fulltime beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jisca heeft ruim 30 jaar ervaring als Secretaresse waarvan tien jaar als Juridisch Secretaresse. Zij heeft ervaring in het ondersteunen van twee advocaten. Haar werkzaamheden bestaan uit complex agendabeheer, concept modellen opmaken, processtukken voorbereiden, dossiers aanmaken, beheren en archiveren, dictaten uitwerken en termijnbewaking. Waar Jisca ook verantwoordelijk voor was, is de roladministratie bijhouden en het onderhouden van contact met cliënten en wederpartijen. Na tien jaar is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse waar zij haar uitstekende ondersteuning kan toepassen. Een klein tot middelgroot advocatenkantoor met een gemoedelijke sfeer past het beste bij haar. Bovendien heeft Jisca affiniteit met het Personen- en Familierecht.

Jisca is een toegankelijk persoon en kan met iedereen goed overweg. Zij is een harde werker, flexibel en werkt erg nauwkeurig. Dit komt terug uit het feit dat zij zo nu en dan fouten opmerkt in de stukken die de advocaat bij haar aanlevert. Zij is betrouwbaar en altijd goed gehumeurd. In haar vrije tijd speelt zij graag tennis. Tevens heeft zij ook een hond waar geregeld heerlijk een stuk mee wandelt.

Jisca is per direct beschikbaar voor drie dagen in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Joyce heeft ruim tien jaar werkervaring als Juridisch Secretaresse waarvan negen jaar bij één internationaal kantoor. Zij is daar werkzaam geweest binnen verschillende secties, denk hierbij aan, Ondernemings-, Familie- en Arbeidsrecht. In haar huidige functie biedt zij als enige secretaresse de volledige ondersteuning in het breedste zin van het woord aan vier partners en drie advocaten. Zij is verantwoordelijk voor de roladministratie, het ontvangen van cliënten, het bewaken van termijnen, het verzorgen van engagementletters en alle overige secretariële werkzaamheden op juridisch gebied. Ook heeft zij veelvuldig contact gehad met internationale cliënten. Tevens heeft zij toentertijd nauw samengewerkt met meerdere secretaresses ten behoeve van meerdere partners. De reistijd heeft haar doen besluiten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse in de omgeving van Amsterdam. Haar voorkeur gaat uit naar een kantoor met een internationaal karakter binnen een goed en hardwerkend team.

Joyce is een vrolijke, nette dame die humoristisch en dienstverlenend is ingesteld. Bovendien is zij erg creatief, dit blijkt uit het feit dat zij voor elk probleem een oplossing weet te vinden. Joyce werkt erg nauwkeurig en weet in elke situatie rustig te blijven. Tevens vult Joyce haar vrije tijd graag door salsa te dansen, een goed boek te lezen of gaat ze naar de bioscoop. Joyce heeft een assessment afgelegd en boven gemiddeld gescoord in de Nederlandse taal, indien gewenst is het mogelijk de resultaten in te zien.

Joyce heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createMBO person52 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Romy heeft ruim drie jaar ervaring binnen het notariaat en heeft inmiddels haar Hbo-diploma Rechten op zak. Momenteel is Romy in haar afrondende fase voor haar bachelor Notarieel Recht. Tijdens haar werkervaring bij een Notariskantoor in Rotterdam is zij registergoed behandelaar geweest waarbij zij inhoudelijk werk heeft mogen verrichten. In de praktijk heeft ze geleerd om dossiers aan te maken, gelden op te vragen, aflosnota’s, leverings- en hypotheekaktes op te stellen. Romy heeft in september 2018 besloten om haar kennis te verbreden en is zij gestart bij een advocaten- en notariskantoor in Amsterdam om zich te verdiepen in de sectie Ondernemingsrecht. Na hier ruim twee jaar werkzaam te zijn geweest mist Romy toch het Onroerend Goed, zij heeft de ambitie om naast haar studie als Notarieel Medewerker aan de slag te gaan binnen deze sectie Onroerend Goed waar zij haar inhoudelijke kennis goed kan toepassen.

Romy is heel gestructureerd, ambitieus en gemotiveerd. Zij is enorm leergierig en gefocust op haar werk. Ze stelt zich graag flexibel op en is sociaal erg vaardig, dit blijkt uit het feit dat zij communicatief erg vaardig is. In haar vrije tijd besteed zij graag tijd met haar twee kinderen of is ze creatief bezig met haar moeder, zij maken namelijk graag kleding samen.

Romy heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 32 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven