“Doe wat past bij jouw talenten, ga uitdagingen niet uit de weg en leer van elk moment.”

Ik haal energie uit het vinden van de juiste kandidaten voor de juiste vacatures en van het zien dat beide partijen meer dan tevreden zijn.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Juridisch Consultant adviseer en begeleid ik u bij het aannemen van nieuw personeel. Het vergt veel tijd, aandacht en energie om de juiste kandidaat te vinden. Dit wordt vaak onderschat. Ik ontzorg u bij de wervings- en selectieprocedure, zodat u weer tijd heeft voor uw cliënten en de lopende zaken.

Door mijn ervaring met werving, weet ik wat er van beide partijen wordt verwacht. Als professional in mijn vak, heb ik een groot netwerk opgebouwd binnen het notariaat en de advocatuur. Mijn ervaring en specialisme heeft mij kritisch gemaakt, zodoende zie ik snel of iemand passend is voor uw kantoor en/of organisatie.

Kwaliteit, betrokkenheid en een persoonlijke benadering vind ik belangrijk. Naast het werven en het selecteren van potentiële nieuwe collega’s, kunt u met mij ook goed sparren over diverse vraagstukken binnen het juridisch vakgebied. Mocht daar behoefte naar zijn, dan kunt u gerust contact opnemen via de onderstaande gegevens. Uiteraard licht ik graag onze dienstverlening toe door middel van een persoonlijk gesprek bij u op kantoor of, indien gewenst, via een online meeting.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms kan het zoeken naar een baan voelen als het ‘zoeken naar een spelt in een hooiberg’. Jouw ambitie is helder, maar je weet niet waar je moet beginnen of je beschikt niet over het juiste netwerk. Met mijn kennis over de juridische dienstverlening, uitgebreide netwerk en snelle handelen, vind ik de perfecte baan voor jou. Bovendien assisteer ik bij de sollicitatieprocedure, zo hoef jij je niet druk te maken over de salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandeling.

Persoonlijk contact en het opbouwen van een langdurige relatie vind ik belangrijk, zowel met kantoren als met jou. Naast het vinden van jouw droombaan, ben ik er daarom ook voor je als sparringpartner. Heb je behoefte om nu al even te sparren? Dan kan je contact opnemen met mij, Beau Walton, via onderstaande gegevens.


Vacatures

Ben jij een ervaren, tevens sprankelende Personal Assistant/Juridisch Secretaresse die snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden? Jij bent communicatief sterk, klantgericht en vindt het belangrijk om in een dynamisch team te werken. Dan ben jij een perfecte match voor dit advocatenkantoor op de sectie Mergers&Acquisitions in Amsterdam. Lees snel verder over jouw toekomstige werkgever! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €5.500
Als Kandidaat-notaris heb jij enkele jaren ervaring opgedaan als Kandidaat-notaris. Heb jij onroerend goed ervaring en ben jij de ondernemende teamspeler die uit wil maken van een dynamisch team? Voor de vastgoedpraktijk ben ik op zoek naar een Kandidaat-notaris die werkzaam wilt zijn voor het hogere segment. Heb ik je interesse gewekt? Lees dan verder!
 
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.500 tot €5.000
Ben jij een ervaren Kandidaat-Notaris met een proactieve houding en heb jij wellicht enige ervaring en/of affiniteit met het Ondernemingsrecht? Zoek jij daarnaast een nieuwe uitdagende werkplek, waar jij graag werkt aan complexe en diepgaande zaken? Zoek dan niet verder en lees snel over wat jouw toekomstige baan te bieden heeft!

 

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.500 tot €5.000
Je bent een ervaren Kandidaat-Notaris op de sectie Vastgoed of Familierecht. Met jouw kennis en kunde wil je je graag specialiseren binnen Familierecht en Vastgoed. Tevens heb je succesvol de Beroepsopleiding Notariaat behaald en kun je waarnemen. 

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joost heeft ruim 23 jaar ervaring in het notariaat als Kandidaat-Notaris. Tijdens zijn ervaring heeft hij bij verschillende toonaangevende notariskantoren mogen werken voor de algemene praktijk met focus op het Ondernemingsrecht en het Onroerend Goed. Zijn werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig opstellen en behandelen van dossiers. Hierbij kan je denken aan het opstellen van akte van splitsingen, testamenten, fusies en huwelijkse voorwaarden. Bovendien heeft Joost ook ervaring met de wat lastigere aktes, hierbij kan je denken aan bouwprojecten, erfpacht, melkvee en bedrijven overdragen. Tevens was Joost ook een ster in de acquisitie, dit deed hij met veel plezier en maakte hem ook goed in relatiebeheer met cliënten en derden. Tijdens zijn carrière heeft hij ook meerdere nevenactiviteiten verricht, hierbij kan je denken aan het bemannen van de notaristelefoon, redactielid voor een notarieel tijdschrift en geeft hij bijvoorbeeld sollicitatietrainingen voor het vmbo. Joost houdt van uitdaging en ambieert een functie als bedrijfsjurist binnen het bedrijfsleven bij een middel- tot groot kantoor.

Vriendelijk, opgewekt en echt een gezelligheidsdier zijn de woorden die Joost het beste omschrijven. Geen vraag is te gek voor hem! Dit blijkt uit het feit dat hij bij elk notariskantoor fungeerde als vraagbaken. Joost is veelzijdig en echt een gangmaker. Dat hij een gangmaker is komt goed van pas tijdens het netwerken en de borrels. Zo doende heeft Joost veel klanten binnen gehaald voor diverse notariskantoren. In zijn vrije tijd vaart hij graag rond in zijn boot of is hij te vinden op de squashbaan.

Joost is per September beschikbaar voor 40 uur in de week. Zijn salarisindicatie bedraagt € 5.700,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person50 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Manon heeft inmiddels vier jaar ervaring als Paralegal bij een advocatenkantoor. In 2018 heeft zij haar Master Rechtsgeleerdheid afgerond in straf- en strafprocesrecht. Tijdens haar Bachelor begon haar avontuur bij haar huidige werkgever en voert zij momenteel de volgende werkzaamheden uit, verzoekschriften schrijven, aanvragen van toevoegingen voor de Raad van Rechtsbijstand, pleitnota’s van advocaten nakijken op opmaak, spelfouten en voetnoten. Tevens heeft zij ook ervaring in het opstellen van gratieverzoeken, indienen van appelschriftuur en overige administratieve werkzaamheden. De administratieve werkzaamheden die Manon verricht zijn de telefoon- en agendabeheer van de advocaten, correspondentie en het ontvangen van cliënten. Omdat Manon ook verantwoordelijk is voor het begeleiden van de student-stagiaires begon het bij haar zelf ook te kriebelen. In 2017 heeft Manon een aantal maanden meegelopen bij een advocatenkantoor als Student-Stagiair. Hier heeft zij voornamelijk veel vraagstukken uitgezocht, jurisprudentieonderzoeken gedaan, pleitnota’s opgesteld en heeft zij geassisteerd bij meerdere zittingen. Omdat Manon een Master strafrecht heeft afgerond ambieert zij een functie als Juridisch Medewerkster waar zij haar kennis over dit rechtsgebied kan toepassen. Een kantoor die werkt met dit rechtsgebied sluit naadloos aan bij Manon. Zij wilt graag fulltime aan het werk en dat is helaas niet mogelijk bij haar huidige werkgever.

Manon is een zeer vriendelijke, bekwame jongedame die graag haar kennis in praktijk wil toepassen. Zij is behulpzaam, zorgvuldig en altijd bereid te helpen. Dit blijkt uit het feit dat haar werkgever haar voor alles kan inzetten, denk hierbij aan inhoudelijke- of ondersteunende taken zoals verzoekschriften of pleitnota’s schrijven. Manon werkt graag door en is graag betrokken met haar omgeving. In haar vrije tijd houdt zij van koken, bakken en vindt zij het leuk om te gamen.

Manon heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sera rondt naar verwachting eind 2020 haar bachelor Rechtsgeleerdheid af. Zij heeft één jaar ervaring in de advocatuur waar zij als Fiscaal Juridisch Medewerkster verantwoordelijk was voor de bezwaren die in behandeling werden genomen op basis van fiscaliteit en wet- en regelgeving ten behoeve van de particulieren. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit het controleren van brieven op juridische correctheid, bezwaren onderzoeken op wettelijke regelgeving, opstellen van fiscaal juridische brieven, contact opnemen en toelichten van bezwaar aan belastingplichten en behandelen van bezwaren. Tevens verrichte zij ook administratieve werkzaamheden, zoals, correspondentiebeheer, bijhouden van bezwaren en termijnbewaking. Momenteel is zij niet aan het werk, aangezien zij meer ervaring wilt opdoen binnen het notariaat. Sera ambieert een functie in het notariaat als Notarieel Medewerkster waar zij meer ervaring kan opdoen. Zij is namelijk van plan haar master in Privaat- en Ondernemingsrecht te volgen.

Sera is een harmonieuze dame met een analytisch vermogen. Ze werkt nauwkeurig, leert snel en heeft een goed aanpassingsvermogen. Zij streeft naar een optimaal resultaat, dit komt voort uit het feit dat zij perfectionistisch is en de inhoud en lay-out van haar werk zorgvuldig nakijkt. Buiten de werktijden om is Sera graag met vrienden en/of familie. Tevens vindt zij het heerlijk om buiten te wandelen, te lezen of gaat ze graag naar de bioscoop.

Sera is per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 1.700,- bruto per maand op basis van 32 uur.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000
Simon heeft ruim anderhalf jaar werkervaring als Kandidaat-Notaris bij een middelgroot notariskantoor binnen het rechtsgebied Ondernemingsrecht. In maart 2020 is hij begonnen aan zijn beroepsopleiding Notariaat. In zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het behandelen van de complexere Ondernemingsrecht dossiers en akten opstellen, zoals oprichtingen, splitsingen en fusies. Daarnaast heeft hij dagelijks telefoon- en mailcontact met cliënten, accountants en derden. Het controleren van juridische stukken die opgesteld zijn door de Junior Kandidaat-Notarissen en de ingevulde Kamer van Koophandel formulieren behoren ook tot zijn takenpakket. Simon vindt het jammer dat hij niet goed begeleid wordt en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht. Een klein tot middelgroot kantoor waarbij hij goed ingewerkt wordt, zou goed bij hem passen.

 

Simon is een jongeman die altijd streeft naar het beste resultaat. Zo heeft hij zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Notarieel Recht met een gemiddelde van een 8,3 behaald. Zijn Master Notarieel Recht heeft hij succesvol afgerond met een 8,2. Daarnaast is Simon een fijne collega om mee samen te werken. Hij is namelijk erg toegankelijk en krijgt van anderen vaak te horen dat hij vriendelijk en beleefd is. Dat hij intelligent is, is natuurlijk terug te zijn aan zijn cijfers, maar ook in de praktijk verteld de Notaris hem regelmatig dat hij juridisch inhoudelijk goed onderlegd is. In zijn vrije tijd vindt Simon het leuk om af te spreken met zijn vrienden of om een rondje te fietsen. 

 

Simon is per januari fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.  

    

location_onRegio Veenendaal createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven