Van Breda en van Supply Chain. Een ‘positiviteitsgoeroe’ wordt hij ook wel genoemd. Guus maakt de perfecte match op basis van waar jij vrolijk van wordt. Hij staat in de startblokken om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. Dus, ben je klaar voor de eerste, tweede of derde stap in je carrière? Neem dan contact op.


Vacatures

Onderhandelen zit in jouw bloed en plannen is iets waar jij heel goed in bent. Wil jij aan de slag bij een super leuke organisatie, waarbij je de kans krijgt om volledig te ontpoppen als Expediteur? Zorg voor een mooie start van jouw carrière en ga aan de slag als Junior Expediteur bij deze toffe organisatie! Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan zeker verder.  
access_timeFulltime location_onHazeldonk euro_symbol€2.300 tot €2.800
Vind jij het een uitdaging om te werken bij één van de grootste producenten wereldwijd? Werk je nauwkeurig, accuraat en ben je administratief onderlegd? Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot met affiniteit met de logistiek. Ben jij dit, reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jij wilt je logistieke talenten benutten en fulltime aan de slag binnen een internationaal opererend familiebedrijf. Heb jij al enige ervaring met de logistieke administratie bij een transportbedrijf? Kan jij goed plannen en houd je van korte lijnen? Dan zoeken wij jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€1.800 tot €2.400
Heb jij de ambitie in een carrière in de transport en wil jij als startende mbo’er aan de slag als customer service medewerker voor een logistiek dienstverlener? Lees dan gauw verder en wie weet ga je binnenkort al aan de slag waarbij je zorgt dat jouw klanten voorzien worden van de beste service en professioneel advies.

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sophie heeft, met ruim acht jaar ervaring als Customer Service Medewerker bij een internationaal transportbedrijf, goede kennis van de transportwereld. Ze staat dagelijks telefonisch en via de mail in contact met de vaste en sporadische klanten. Ze verwerkt de orderaanvragen, controleert de status van de zendingen en zoekt complexe vraagstukken uit. Daarnaast heeft ze contact met externe vervoerders, met betrekking tot het plaatsen van orders. Omdat Sophie inmiddels verschillende facetten heeft doorlopen bij haar huidige werkgever, is zij toe aan een nieuwe werkomgeving. Ze is bij voorkeur op zoek naar een nieuwe uitdaging, met meer verantwoordelijkheden, binnen haar specialisme en dat is Customer Service Representative. Graag past ze ook de kennis van de Franse taal toe in haar nieuwe functie.

 

Sophie is een vriendelijke en behulpzame dame, die in haar werk de rust bewaakt. Dit neemt niet weg dat een hectische omgeving niks voor haar is: dit gaat haar gemakkelijk af en accuratesse vindt ze hierin erg belangrijk. Sophie is ambitieus en houdt van aanpakken. Daarnaast is zij leergierig aangelegd en wilt ze zichzelf graag blijven ontwikkelen. Dit heeft ze bewezen doordat ze begin dit jaar een volledig nieuw TMS-systeem zichzelf eigen heeft gemaakt.
 

Sophie heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onPrinsenbeek createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jeroen heeft ruim 12 jaar werkervaring, waarvan de laatste tien jaar als Productieplanner. Zijn carrière is hij begonnen bij een productiebedrijf in de automotive industrie als Logistiek Medewerker. Hier is hij gedurende twee jaar gepromoveerd tot Productieplanner. Na een aantal jaren is hij aan de slag gegaan bij een producent in transportrollen, hier houdt Jeroen zich bezig met de productieplanning van 20 machines. Daarnaast is hij actief in verbetertrajecten door middel van Quick Response Manufacturing filosofie. Jeroen is bij zijn huidige werkgever in een meer coördinerende rol werkzaam. Gezien het feit dat de productie plaats vindt in het buitenland, is Jeroen op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn ervaring kwijt kan en weer nieuwe ervaring op kan doen.

Jeroen is een gedreven jongeman die houdt van uitdagingen. Hij beschrijft zichzelf als open minded, loyaal en eerlijk. Daarnaast is hij analytisch en proactief. In zijn huidige functie werkt hij graag met cijfers en blinkt uit in het herkennen van bottlenecks in processen. Zijn ideale baan is een functie waarbij hij enerzijds bezig is met de productieplanning en anderzijds bezig is met verbetertrajecten in de goederenstroom en productie.

Jeroen is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand

location_onBreda createWO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Bart is een jongeman met een honkvast verleden. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van projecten van offerte tot en met de oplevering. Als Proces Engineer is hij hier dagelijks bezig met procesanalyse maken en daarop verbeteringen door te brengen. Bij zijn eerdere werkgever was hij verantwoordelijk voor verschillende planningen waaronder transpoort- en monteursplanningen. Daarnaast was hij hier medeverantwoordelijk voor het implementeren van een ERP-systeem Exact, dit zorgt ervoor dat dit systeem geen onbekend terrein is. Bart is daarnaast multifunctioneel inzetbaar en heeft bij zijn vorige werkgever bij de functie planner ook de eindverantwoordelijkheid gehad voor een geheel project. Doordat Bart op dit moment de uitdaging mist in zijn huidige functie, is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectplanner of Supply Chain Engineer.

Bart is een sociale jongen, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk binnen een team kan aanpassen. Hij is flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast is hij secuur en houdt hij goed overzicht.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.  

location_onBreda createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Dave is heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan zowel binnen het plannen van transport als productie. Na het behalen van de WO-opleiding Exonometrie en Operations Research op het gebied van Logistiek, is Dave blijven hangen in de functies die hij had tijdens zijn studie. Echter begon het steeds meer te kriebelen om echt iets te doen met zijn opleiding. Met name de afgelopen twee jaar heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van de productie op basis van orders en ervaringen. Daarnaast heeft hij een half jaar de werkzaamheden waargenomen van de Productiemanager. Hierbij stuurde hij het productiepersoneel en de magazijnmedewerkers aan. Dave ervaart zijn huidige functie als iets waar hij graag verder in wil groeien en met zijn denkniveau echt een toegevoegde waarde in kan zijn. Hij is dan ook op zoek naar een functie als Supply Chain Planner.

Dave is een sociale man die betrokken en behulpzaam is richting zijn collega's. Dit zorgt er voor dat zijn collega's Dave waar nodig zelf ook een handje toesteken als hij hierom vraagt. Met zijn analytische en rationele manier van werken, zorgt hij er altijd voor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast is Dave niet snel onder de indruk en houdt hij het hoofd altijd rustig als de situatie gespannen wordt. Kortom, Dave is een kandidaat die situaties goed overziet, makkelijk schakelt en zowel in teamverband als individueel makkelijk zijn draai vindt.

Dave is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onTilburg createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven