Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Supply Chain. Een ‘positiviteitsgoeroe’ wordt hij ook wel genoemd. Guus maakt de perfecte match op basis van waar jij vrolijk van wordt. Hij staat in de startblokken om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. Dus, ben je klaar voor de eerste, tweede of derde stap in je carrière? Neem dan contact op.


Vacatures

Een bijdrage leveren aan humanitaire hulp, medische zorg en ontwikkeling in derdewereldlanden. Jij bent verantwoordelijk voor het inrichten van een efficiënte en effectieve goederen- en informatiestroom. Daarnaast ben je ook nog bezig om de wereld een stukje beter te maken. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.200

Autocad is voor jou geen probleem en elke vraag teken jij zo weg. In het productieproces ben jij de start van elk project en overleg jij samen met de klant over oplossingen en vraagstukken. Deze organisatie biedt jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dus, hoe schets jij jouw toekomst?

access_timeFulltime location_onTerneuzen euro_symbol€2.300 tot €3.100

Jij bent een onderhandelaar in hart en nieren! Daarnaast ben je op zoek naar je eerste of tweede stap in jouw inkoopcarrière. Bij deze organisatie staan ze maar wat te springen om samen deze stap te realiseren. Je bent resultaatgericht en jij kan het volledige inkoopproces van deze organisatie vlekkeloos laten verlopen. Klinkt goed hè? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onGoes euro_symbol€2.200 tot €3.000

Terwijl jij een ontbijt staat te maken aan jouw schitterende nieuwe keukenblok, denk je nog eens goed na hoe jij deze fanatische keuken hebt uitgetekend. Wil jij ook 's ochtends wakker worden, om je heen kijken en producten zien waar jij een helpende hand bij was? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTerneuzen euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Elida  is na het behalen van haar hbo diploma gaan werken bij een grote verzekeringsbank. Hier is ze verantwoordelijk voor het behandelen, beoordelen en vastleggen van klantvragen. Daarnaast optimaliseert Elida het gebruikerssysteem door middel van feedback vanuit gebruikers. Gedurende haar opleiding heeft Elida haar NEVI 1 certificaat behaald. Daarnaast heeft ze zowel een Orange als Yellow LEAN Belt in haar bezit. Ze heeft vanuit haar eigen interesses en schoolopdrachten al ruime praktijkervaring verzameld: onder andere in advies gevende rollen over de inkoop bij een gemeente en een chemisch productiebedrijf. Daarnaast heeft ze diverse stages gelopen op het gebied van sourcing & logistiek. In al deze functies heeft ze al veel kunnen leren omtrent de inkoop zoals: het hebben van contact met leveranciers en het bedenken van een inkoopstrategie. Al met al: een echt inkooptalent! Elida is op zoek naar een baan die meer aansluit bij haar huidige opleiding, Technische Bedrijfskunde. Dit doet zij middels een thuisopleiding, naast haar fulltime baan. Ze is daarom op zoek naar een uitdagende baan als Inkoper.

Elida leert snel en heeft een aanstekelijke persoonlijkheid: enthousiast, gedreven en optimistisch. Dit brengt ze ook mee naar de werkvloer. Daarnaast vind ze het leuk om processen te optimaliseren en is ze erg liergierig aangelegd. Dit is ook te zien omdat ze naast haar fulltime baan nog een thuisstudie Technische bedrijfskunde volgt. Haar ideale werkomgeving bestaat uit een diverse groep collega's.

Elida is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jeroen heeft ruim 12 jaar werkervaring, waarvan de laatste tien jaar als Productieplanner. Zijn carrière is hij begonnen bij een productiebedrijf in de automotive industrie als Logistiek Medewerker. Hier is hij gedurende twee jaar gepromoveerd tot Productieplanner. Na een aantal jaren is hij aan de slag gegaan bij een producent in transportrollen, hier houdt Jeroen zich bezig met de productieplanning van 20 machines. Daarnaast is hij actief in verbetertrajecten door middel van Quick Response Manufacturing filosofie. Jeroen is bij zijn huidige werkgever in een meer coördinerende rol werkzaam. Gezien het feit dat de productie plaats vindt in het buitenland, is Jeroen op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn ervaring kwijt kan en weer nieuwe ervaring op kan doen.

Jeroen is een gedreven jongeman die houdt van uitdagingen. Hij beschrijft zichzelf als open minded, loyaal en eerlijk. Daarnaast is hij analytisch en proactief. In zijn huidige functie werkt hij graag met cijfers en blinkt uit in het herkennen van bottlenecks in processen. Zijn ideale baan is een functie waarbij hij enerzijds bezig is met de productieplanning en anderzijds bezig is met verbetertrajecten in de goederenstroom en productie.

Jeroen is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand

location_onBreda createWO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Bart is een jongeman met een honkvast verleden. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van projecten van offerte tot en met de oplevering. Als Proces Engineer is hij hier dagelijks bezig met procesanalyse maken en daarop verbeteringen door te brengen. Bij zijn eerdere werkgever was hij verantwoordelijk voor verschillende planningen waaronder transpoort- en monteursplanningen. Daarnaast was hij hier medeverantwoordelijk voor het implementeren van een ERP-systeem Exact, dit zorgt ervoor dat dit systeem geen onbekend terrein is. Bart is daarnaast multifunctioneel inzetbaar en heeft bij zijn vorige werkgever bij de functie planner ook de eindverantwoordelijkheid gehad voor een geheel project. Doordat Bart op dit moment de uitdaging mist in zijn huidige functie, is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectplanner of Supply Chain Engineer.

Bart is een sociale jongen, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk binnen een team kan aanpassen. Hij is flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast is hij secuur en houdt hij goed overzicht.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.  

location_onBreda createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Dave is heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan zowel binnen het plannen van transport als productie. Na het behalen van de WO-opleiding Exonometrie en Operations Research op het gebied van Logistiek, is Dave blijven hangen in de functies die hij had tijdens zijn studie. Echter begon het steeds meer te kriebelen om echt iets te doen met zijn opleiding. Met name de afgelopen twee jaar heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van de productie op basis van orders en ervaringen. Daarnaast heeft hij een half jaar de werkzaamheden waargenomen van de Productiemanager. Hierbij stuurde hij het productiepersoneel en de magazijnmedewerkers aan. Dave ervaart zijn huidige functie als iets waar hij graag verder in wil groeien en met zijn denkniveau echt een toegevoegde waarde in kan zijn. Hij is dan ook op zoek naar een functie als Supply Chain Planner.

Dave is een sociale man die betrokken en behulpzaam is richting zijn collega's. Dit zorgt er voor dat zijn collega's Dave waar nodig zelf ook een handje toesteken als hij hierom vraagt. Met zijn analytische en rationele manier van werken, zorgt hij er altijd voor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast is Dave niet snel onder de indruk en houdt hij het hoofd altijd rustig als de situatie gespannen wordt. Kortom, Dave is een kandidaat die situaties goed overziet, makkelijk schakelt en zowel in teamverband als individueel makkelijk zijn draai vindt.

Dave is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onTilburg createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven