Van Breda en van Supply Chain. Een ‘positiviteitsgoeroe’ wordt hij ook wel genoemd. Guus maakt de perfecte match op basis van waar jij vrolijk van wordt. Hij staat in de startblokken om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. Dus, ben je klaar voor de eerste, tweede of derde stap in je carrière? Neem dan contact op.


Vacatures

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en andere bezoekers en jij krijgt hier energie van om deze als eerste te woord te staan! Dit alles doe je altijd met een glimlach en jij weet wat het betekent om service te leveren. Daarnaast weet jij nauwkeurig te werken en ben je flexibel inzetbaar. Herken je jezelf hierin? Mooi, lees dan snel verder want er komt nog veel meer moois aan!
access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.000 tot €2.800

Vind jij het ook vervelend dat je eerst langs 12 afdelingen moet voordat je iets voor elkaar krijgt? Dan heb ik iets voor je! Een internationale organisatie met korte lijnen en veel vrijheid. Interessant? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.100 tot €3.000

Je hebt een brede interesse in Frankrijk en voornamelijk het transport richting Frankrijk. Met eigen wagens regel jij het transport voor de klanten en regel jij dit op de meest efficiënte manier. Meerdere balletjes hooghouden is voor jou geen probleem, spreekt dit je aan en spreek jij Frans? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.450 tot €3.000
Werken bij een organisatie waar werkplezier voorop staat. Dat wil toch iedereen wel? Juist ja! Binnen deze organisatie wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Bovendien zijn jouw collega’s zeer behulpzaam en heerst er een echt teamgevoel. Heb jij er nu al zin in? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Farid is via een omweg de logistiek ingerold. Na zijn studie rechten is hij eerst de commerciële kant opgegaan. Nadat hij bij zijn een na laatste werkgever binnen kwam als commercieel administratief medewerker moest hij na 2 weken al de transportplanning over nemen. Dit bleek een schot in de roos. Binnen een jaar heeft hij de transportplanning eigen kunnen maken. Helaas werd door onbekende reden zijn contract niet verlengd. Omdat hij niet van stil zitten houdt is hij nu aan het werk als logistiek medewerker. Toch is hij samen met Extra Talent opzoek naar een leuke uitdagende functie als Transportplanner aangezien hier echt zijn hart ligt. 

Farid is een zeer vriendelijk, eerlijk en directe jongen in positieve zin. Hij laat niet over zich heen lopen, maar zal je altijd met respect behandelen. Farid laat zich niet snel van de wijs brengen in stressvolle situatie en staat altijd voor iedereen klaar.

Farid heeft een opzegtermijn van een maand en een salaris indicatie van €3.000,-.

location_onOosterhout createHBO person35 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sophie heeft, met ruim acht jaar ervaring als Customer Service Medewerker bij een internationaal transportbedrijf, goede kennis van de transportwereld. Ze staat dagelijks telefonisch en via de mail in contact met de vaste en sporadische klanten. Ze verwerkt de orderaanvragen, controleert de status van de zendingen en zoekt complexe vraagstukken uit. Daarnaast heeft ze contact met externe vervoerders, met betrekking tot het plaatsen van orders. Omdat Sophie inmiddels verschillende facetten heeft doorlopen bij haar huidige werkgever, is zij toe aan een nieuwe werkomgeving. Ze is bij voorkeur op zoek naar een nieuwe uitdaging, met meer verantwoordelijkheden, binnen haar specialisme en dat is Customer Service Representative. Graag past ze ook de kennis van de Franse taal toe in haar nieuwe functie.

 

Sophie is een vriendelijke en behulpzame dame, die in haar werk de rust bewaakt. Dit neemt niet weg dat een hectische omgeving niks voor haar is: dit gaat haar gemakkelijk af en accuratesse vindt ze hierin erg belangrijk. Sophie is ambitieus en houdt van aanpakken. Daarnaast is zij leergierig aangelegd en wilt ze zichzelf graag blijven ontwikkelen. Dit heeft ze bewezen doordat ze begin dit jaar een volledig nieuw TMS-systeem zichzelf eigen heeft gemaakt.
 

Sophie heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onPrinsenbeek createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Gurkan heeft meer dan 10 jaar werkervaring binnen de Logistiek waarvan hij ook enkele jaren een inslag heeft gemaakt in de Logistiek. Bij zijn vorige werkgever was hij werkzaam als Logistiek Supervisor. Hier begeleide hij 50 FTE. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het optimaliseren en het efficiënter maken en laten verlopen van de processen in het warehouse. Hij maakte dagelijks personeelsplanningen en had hier een strak oog op productiviteit, doorlooptijd en kwaliteit. Op dit moment is Gurkan werkzaam als Warehouse Teamleider binnen een productieorganisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor het direct leiding geven aan 10 tot 15 FTE en het verzorgen van de bezettingsplanningen van de medewerkers. Tevens is hij ook zeer betrokken bij het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken van de werknemers. Daarnaast heeft Gokhan een coördinerende en controlerende rol inzake de goederenstroom. Gurkan is door een verhuizing op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn kwaliteiten als Coördinator/Teamleider kan toepassen. Hij voelt zich het meeste thuis in een productieomgeving.

Gurkan is een correcte jongen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is gericht op innovatie, want voor Gurkan betekent dit vooruitgang. In een dynamische omgeving zoekt / creëert hij structuur. Hij is creatief als het gaat om bedenken van oplossingen. Als leidinggevende is Gurkan iemand die met de voeten in de klei staat. Hij is kritisch op processen en vliegt deze vanuit de operatie aan. Een loyale medewerker die het organisatiebelang hoog in het vaandel heeft.

Gurkan heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onZeeland createMBO euro_symbol€2.500 tot €3.000

Dave is heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan zowel binnen het plannen van transport als productie. Na het behalen van de WO-opleiding Exonometrie en Operations Research op het gebied van Logistiek, is Dave blijven hangen in de functies die hij had tijdens zijn studie. Echter begon het steeds meer te kriebelen om echt iets te doen met zijn opleiding. Met name de afgelopen twee jaar heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van de productie op basis van orders en ervaringen. Daarnaast heeft hij een half jaar de werkzaamheden waargenomen van de Productiemanager. Hierbij stuurde hij het productiepersoneel en de magazijnmedewerkers aan. Dave ervaart zijn huidige functie als iets waar hij graag verder in wil groeien en met zijn denkniveau echt een toegevoegde waarde in kan zijn. Hij is dan ook op zoek naar een functie als Supply Chain Planner.

Dave is een sociale man die betrokken en behulpzaam is richting zijn collega's. Dit zorgt er voor dat zijn collega's Dave waar nodig zelf ook een handje toesteken als hij hierom vraagt. Met zijn analytische en rationele manier van werken, zorgt hij er altijd voor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast is Dave niet snel onder de indruk en houdt hij het hoofd altijd rustig als de situatie gespannen wordt. Kortom, Dave is een kandidaat die situaties goed overziet, makkelijk schakelt en zowel in teamverband als individueel makkelijk zijn draai vindt.

Dave is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onTilburg createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven