Van Breda en van Supply Chain. Een ‘positiviteitsgoeroe’ wordt hij ook wel genoemd. Guus maakt de perfecte match op basis van waar jij vrolijk van wordt. Hij staat in de startblokken om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. Dus, ben je klaar voor de eerste, tweede of derde stap in je carrière? Neem dan contact op.


Vacatures

Een grote organisatie maar niet gezien worden als nummertje? Ik weet het, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn maar toch is het toch echt zo. Je komt te werken in een hecht team met collega's die elkaar willen helpen en een goede band hebben. Wil jij dit team versterken? Dan ben je hier aan het juiste adres en misschien wel de Transportplanner waar deze organisatie naar op zoek is.

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.700 tot €3.500
Heb jij een logistieke opleiding afgerond of ben je deze aan het afronden en zoek je binnenkort je eerste baan binnen de logistiek? Dat is het tijd om op zoek te gaan naar een leuke startersfunctie. De vraag is natuurlijk: "Welk bedrijf en welke functie past er goed bij mij?" Voor het antwoord op deze vraag help ik je graag, dus lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.800
Jouw dag is pas geslaagd zodra jij weet dat de planning staat en goed loopt! Binnen dit familiebedrijf krijg jij de kans om zo’n 80 trekkende eenheden per dag in te plannen, samen met een team van 4 planners. Jullie gaan voor succes, dat betekent dat de planning staat en alles rijdt. Raak jij al enthousiast? Dit is nog maar het begin, dus lees maar snel verder.

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€3.000 tot €4.400
Een leuke baan met veel verantwoordelijkheid. Een functie waar jij ervoor gaat zorgen dat de planning soepel verloopt. Hoe nauwkeuriger jouw werk, hoe gestroomlijnder de rest van het proces. Klinkt dit voor jou als gesneden koek en heb je er daarnaast geen moeite om op zaterdagen bij te springen? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€1.800 tot €2.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Monique inmiddels 20 jaar ervaring als Administratief Medewerker. Ze is voornamelijk actief geweest in logistieke organisaties en op de financiële administratie. Binnen de logistieke organisaties was Monique onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van verlading gegevens, het afboeken van transportgegevens, het opstellen van vrachtdocumenten, het onderhouden van contact met transporteurs en het bijhouden van de voorraadgegevens. Ook het verwerken van offertes en het opstellen van transportdocumenten kwam binnen deze logistieke organisaties veelvuldig aanbod. In haar financiële rollen was Monique vooral verantwoordelijk voor het registreren, verwerken en controleren van facturaties, het uitwerken van offertes en uren kilometerdeclaraties. Hiernaast droeg zij ook zorg voor het debiteurenbeheer, het verzorgen van de incassotrajecten en de gehele financiële administratie. Doordat Monique het afgelopen jaar via uitzendorganisaties heeft gewerkt is zij op zoek naar vastigheid en wilt ze dit bij voorkeur doen in een Logistiek Administratieve rol.

Monique is zeer resultaatgerichte dame met ruime ervaring in zowel de logistieke- als financiële administratie. Monique wordt gekenmerkt door haar enorme drive, haar snelheid om zich informatie eigen te maken en haar brede inzetbaarheid. Daarnaast gaat Monique zeer nauwkeurig te werk, een eigenschap die van groot belang is in de financiële administratie. Monique gaat elke administratieve uitdaging met een fris blik tegemoet en stopt niet tot zij deze tot volle tevredenheid heeft volbracht.

Monique is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onBergen op Zoom createMBO person39 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Farid is via een omweg de logistiek ingerold. Na zijn studie rechten is hij eerst de commerciële kant opgegaan. Nadat hij bij zijn een na laatste werkgever binnen kwam als commercieel administratief medewerker moest hij na 2 weken al de transportplanning over nemen. Dit bleek een schot in de roos. Binnen een jaar heeft hij de transportplanning eigen kunnen maken. Helaas werd door onbekende reden zijn contract niet verlengd. Omdat hij niet van stil zitten houdt is hij nu aan het werk als logistiek medewerker. Toch is hij samen met Extra Talent opzoek naar een leuke uitdagende functie als Transportplanner aangezien hier echt zijn hart ligt. 

Farid is een zeer vriendelijk, eerlijk en directe jongen in positieve zin. Hij laat niet over zich heen lopen, maar zal je altijd met respect behandelen. Farid laat zich niet snel van de wijs brengen in stressvolle situatie en staat altijd voor iedereen klaar.

Farid heeft een opzegtermijn van een maand en een salaris indicatie van €3.000,-.

location_onOosterhout createHBO person35 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Sophie heeft, met ruim acht jaar ervaring als Customer Service Medewerker bij een internationaal transportbedrijf, goede kennis van de transportwereld. Ze staat dagelijks telefonisch en via de mail in contact met de vaste en sporadische klanten. Ze verwerkt de orderaanvragen, controleert de status van de zendingen en zoekt complexe vraagstukken uit. Daarnaast heeft ze contact met externe vervoerders, met betrekking tot het plaatsen van orders. Omdat Sophie inmiddels verschillende facetten heeft doorlopen bij haar huidige werkgever, is zij toe aan een nieuwe werkomgeving. Ze is bij voorkeur op zoek naar een nieuwe uitdaging, met meer verantwoordelijkheden, binnen haar specialisme en dat is Customer Service Representative. Graag past ze ook de kennis van de Franse taal toe in haar nieuwe functie.

 

Sophie is een vriendelijke en behulpzame dame, die in haar werk de rust bewaakt. Dit neemt niet weg dat een hectische omgeving niks voor haar is: dit gaat haar gemakkelijk af en accuratesse vindt ze hierin erg belangrijk. Sophie is ambitieus en houdt van aanpakken. Daarnaast is zij leergierig aangelegd en wilt ze zichzelf graag blijven ontwikkelen. Dit heeft ze bewezen doordat ze begin dit jaar een volledig nieuw TMS-systeem zichzelf eigen heeft gemaakt.
 

Sophie heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onPrinsenbeek createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Dave is heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan zowel binnen het plannen van transport als productie. Na het behalen van de WO-opleiding Exonometrie en Operations Research op het gebied van Logistiek, is Dave blijven hangen in de functies die hij had tijdens zijn studie. Echter begon het steeds meer te kriebelen om echt iets te doen met zijn opleiding. Met name de afgelopen twee jaar heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van de productie op basis van orders en ervaringen. Daarnaast heeft hij een half jaar de werkzaamheden waargenomen van de Productiemanager. Hierbij stuurde hij het productiepersoneel en de magazijnmedewerkers aan. Dave ervaart zijn huidige functie als iets waar hij graag verder in wil groeien en met zijn denkniveau echt een toegevoegde waarde in kan zijn. Hij is dan ook op zoek naar een functie als Supply Chain Planner.

Dave is een sociale man die betrokken en behulpzaam is richting zijn collega's. Dit zorgt er voor dat zijn collega's Dave waar nodig zelf ook een handje toesteken als hij hierom vraagt. Met zijn analytische en rationele manier van werken, zorgt hij er altijd voor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast is Dave niet snel onder de indruk en houdt hij het hoofd altijd rustig als de situatie gespannen wordt. Kortom, Dave is een kandidaat die situaties goed overziet, makkelijk schakelt en zowel in teamverband als individueel makkelijk zijn draai vindt.

Dave is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onTilburg createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven