Van Breda en van Supply Chain. Een ‘positiviteitsgoeroe’ wordt hij ook wel genoemd. Guus maakt de perfecte match op basis van waar jij vrolijk van wordt. Hij staat in de startblokken om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. Dus, ben je klaar voor de eerste, tweede of derde stap in je carrière? Neem dan contact op.


Vacatures

Geen ene dag is hetzelfde binnen deze functie. Je bent de schakel tussen verschillende locaties en afdelingen. Hiermee werk je ook nauw samen met je collega’s en daardoor heb je ook veel afwisseling. Daarnaast ben je ook bezig met klantcontact. Als dit als een uitdaging voor je klinkt, dan is dit wellicht jouw nieuwe baan! Lees dan snel verder, want er is nog veel meer!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €3.000

Zie jij jezelf werken bij een multinationaal logistiek dienstverlener van industriële totaaloplossingen? Heb jij ervaring als Expediteur of transportplanner en ben jij commercieel? Ben je klantgericht en denk je dat je altijd een oplossing hebt? Dan zoeken wij jou!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.900 tot €3.500

Jij gaat met een gerust hart naar huis wanneer jij ervoor hebt gezorgd dat alle wegtransport is geregeld. Dit doe je bij een gezellig familiebedrijf! Ben je al stiekem benieuwd? Lees dan vooral verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.200 tot €3.000
Je krijgt vaak complimenten vanuit jouw zakelijke en privéomgeving voor jouw planning skills. De dynamische transportwereld vond je altijd al boeiend en je bent benieuwd wat die te bieden heeft. Wil je jouw vaardigheden en talenten nog verder ontwikkelen of denk je juist dat jouw nieuwe collega’s wat van jou kunnen leren? Lees dan verder over deze uitdagende functie!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Farid is via een omweg de logistiek ingerold. Na zijn studie rechten is hij eerst de commerciële kant opgegaan. Nadat hij bij zijn een na laatste werkgever binnen kwam als commercieel administratief medewerker moest hij na 2 weken al de transportplanning over nemen. Dit bleek een schot in de roos. Binnen een jaar heeft hij de transportplanning eigen kunnen maken. Helaas werd door onbekende reden zijn contract niet verlengd. Omdat hij niet van stil zitten houdt is hij nu aan het werk als logistiek medewerker. Toch is hij samen met Extra Talent opzoek naar een leuke uitdagende functie als Transportplanner aangezien hier echt zijn hart ligt. 

Farid is een zeer vriendelijk, eerlijk en directe jongen in positieve zin. Hij laat niet over zich heen lopen, maar zal je altijd met respect behandelen. Farid laat zich niet snel van de wijs brengen in stressvolle situatie en staat altijd voor iedereen klaar.

Farid heeft een opzegtermijn van een maand en een salaris indicatie van €3.000,-.

location_onOosterhout createHBO person35 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jeroen heeft ruim 12 jaar werkervaring, waarvan de laatste tien jaar als Productieplanner. Zijn carrière is hij begonnen bij een productiebedrijf in de automotive industrie als Logistiek Medewerker. Hier is hij gedurende twee jaar gepromoveerd tot Productieplanner. Na een aantal jaren is hij aan de slag gegaan bij een producent in transportrollen, hier houdt Jeroen zich bezig met de productieplanning van 20 machines. Daarnaast is hij actief in verbetertrajecten door middel van Quick Response Manufacturing filosofie. Jeroen is bij zijn huidige werkgever in een meer coördinerende rol werkzaam. Gezien het feit dat de productie plaats vindt in het buitenland, is Jeroen op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zijn ervaring kwijt kan en weer nieuwe ervaring op kan doen.

Jeroen is een gedreven jongeman die houdt van uitdagingen. Hij beschrijft zichzelf als open minded, loyaal en eerlijk. Daarnaast is hij analytisch en proactief. In zijn huidige functie werkt hij graag met cijfers en blinkt uit in het herkennen van bottlenecks in processen. Zijn ideale baan is een functie waarbij hij enerzijds bezig is met de productieplanning en anderzijds bezig is met verbetertrajecten in de goederenstroom en productie.

Jeroen is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand

location_onBreda createWO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Bart is een jongeman met een honkvast verleden. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van projecten van offerte tot en met de oplevering. Als Proces Engineer is hij hier dagelijks bezig met procesanalyse maken en daarop verbeteringen door te brengen. Bij zijn eerdere werkgever was hij verantwoordelijk voor verschillende planningen waaronder transpoort- en monteursplanningen. Daarnaast was hij hier medeverantwoordelijk voor het implementeren van een ERP-systeem Exact, dit zorgt ervoor dat dit systeem geen onbekend terrein is. Bart is daarnaast multifunctioneel inzetbaar en heeft bij zijn vorige werkgever bij de functie planner ook de eindverantwoordelijkheid gehad voor een geheel project. Doordat Bart op dit moment de uitdaging mist in zijn huidige functie, is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectplanner of Supply Chain Engineer.

Bart is een sociale jongen, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk binnen een team kan aanpassen. Hij is flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast is hij secuur en houdt hij goed overzicht.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.  

location_onBreda createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Dave is heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan zowel binnen het plannen van transport als productie. Na het behalen van de WO-opleiding Exonometrie en Operations Research op het gebied van Logistiek, is Dave blijven hangen in de functies die hij had tijdens zijn studie. Echter begon het steeds meer te kriebelen om echt iets te doen met zijn opleiding. Met name de afgelopen twee jaar heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van de productie op basis van orders en ervaringen. Daarnaast heeft hij een half jaar de werkzaamheden waargenomen van de Productiemanager. Hierbij stuurde hij het productiepersoneel en de magazijnmedewerkers aan. Dave ervaart zijn huidige functie als iets waar hij graag verder in wil groeien en met zijn denkniveau echt een toegevoegde waarde in kan zijn. Hij is dan ook op zoek naar een functie als Supply Chain Planner.

Dave is een sociale man die betrokken en behulpzaam is richting zijn collega's. Dit zorgt er voor dat zijn collega's Dave waar nodig zelf ook een handje toesteken als hij hierom vraagt. Met zijn analytische en rationele manier van werken, zorgt hij er altijd voor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast is Dave niet snel onder de indruk en houdt hij het hoofd altijd rustig als de situatie gespannen wordt. Kortom, Dave is een kandidaat die situaties goed overziet, makkelijk schakelt en zowel in teamverband als individueel makkelijk zijn draai vindt.

Dave is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onTilburg createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven