Guus Bierkens

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 306 28 538
linkedin.com/in/guusbierkens/

Guus Bierkens

Van Breda en van Supply Chain. Een ‘positiviteitsgoeroe’ wordt hij ook wel genoemd. Guus maakt de perfecte match op basis van waar jij vrolijk van wordt. Hij staat in de startblokken om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. Dus, ben je klaar voor de eerste, tweede of derde stap in je carrière? Neem dan contact op.


Vacatures

Zelf actief problemen signaleren en daarna direct ook optimaliseren en implementeren, klinkt dit goed? Dan ben jij iemand die van aanpakken weet. Ook heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Klopt dit? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.700 tot €3.000
Jij haalt voldoening uit je werk maar daarnaast draag je ook bij aan het beïnvloeden van mensenlevens. Jouw rol is een belangrijke en onmisbare rol achter de processen en daar ben je trots op!  Daarnaast help jij graag mensen. Als dit als muziek in je oren klinkt, lees dan snel deze vacature!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.800 tot €3.800
Wil jij werken bij een internationale organisatie waar natuurlijke verzorgingsproducten geproduceerd worden? Voor jouw klantrelaties kan jij dagelijks een blijvend verschil maken samen met jouw collega’s. Als Supply Chain Planner maak jij deel uit van een informele en internationale omgeving. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€3.200 tot €4.000
Xièxiè, onthoud dat. Het betekent ‘dank u’ in Mandarijn. Althans, als je de eerste è als een ee uitspreekt en de tweede iets meer als een è. Anders kan het zomaar iets anders betekenen. Dit kan goed van pas komen in deze functie, want je commerciële talenten inzetten in een internationale setting, dat is wat je wilt!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Oscar is een ervaren binnen de Supply Chain en logistiek. Hij heeft zich binnen zijn huidige werkgever opgewerkt van orderpicker tot aan stockcontroller. Zijn huidige werkzaamheden zijn voornamelijk het optimaliseren van de voorraad. Hij is hier continu bezig met het optimaliseren en analyseren van het WMS systeem door problemen te voorkomen en op voorhand al op te lossen. Oscar is daarnaast ook veel in contact met interne afdelingen om zo te zorgen dat de voorraad zo effectief mogelijk wordt ingedeeld, hij moet hiervoor snel schakelen met interne afdelingen. Aan de hand van de forecast, plant hij de vracht in het magazijn. Hij heeft ook zijn eigen voorraadstelling gemaakt voor retourzendingen hierdoor heeft hij het retourproces geoptimaliseerd. Oscar is opzoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn leergierigheid kwijt kan.

 

Oscar is erg leergierig waardoor hij makkelijk dingen oppakt. Dit zie je terug in de stappen die hij binnen de organisatie heeft gemaakt in de afgelopen jaren. Hij is stressbestendig en presteert zelf het beste onder druk. Daarnaast pakt hij verschillende systemen snel op en is hij continu bezig om verbeteringen te detacheren en door te voeren.

 

Oscar is in overleg, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

 

location_on. createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wouter is een starter in de Supply Chain. Hij heeft onlangs zijn hbo-diploma Technische Bedrijfskunde behaald. Tijdens zijn opleiding heeft hij stage gelopen bij een grote productieorganisatie. Hier was hij voornamelijk bezig met het maken van een bedrijfsplan. Dit deed hij door middel van een SWOT analyse op te stellen en door te voeren. In zijn afstudeerstage bij een productieorganisatie heeft hij een besparingsplan opgesteld en geïmplementeerd waardoor het bedrijf 30.000 euro op jaarbasis heeft bespaard. Hiervoor heeft hij verschillende productielijnen geanalyseerd en problemen gesignaleerd. Bij zijn huidige werkgever is hij voornamelijk verantwoordelijk voor het inzetten van verschillende werkwijze om processen continue te verbeteren. Dit doet hij door standaard werkwijze te creëren. Wouter is op zoek naar een nieuwe functie binnen de Supply Chain waar hij zich bezig mag gaan houden met continue innovatie en verbetering. Wouter is erg resultaatgericht en gaat daarom altijd volledig voor het einddoel. Zodra hij ergens problemen signaleert in het proces stelt hij direct een plan op, om hier een oplossing voor te bieden/maken. Dit zal hij dan ook direct aangeven, hij is eerlijk en zegt waar het op staat. Wouter schuwt de confrontatie niet en houdt er van om over goede ideeën te sparren. Wouter heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onRegio Breda createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rens is een ervaren proces controller met al meer als 10 ervaring binnen de Supply Chain. Bij zijn laatste  werkgever was hij vooral verantwoordelijk voor het controleren en optimaliseren van processen. Rens heeft binnen deze organisatie een nieuw systeem opgezet waardoor online bestellingen genereerd konden worden. Hij was daarnaast ook bezig met het onderhandelen met internationale leveranciers. Aan de hand van een forecast die een dag van te voren gemaakt werd, plande Rens de transporteurs in. Bij zijn vorige werkgever was Rens verantwoordelijk voor het beheren en inkopen van de voorraad. Hier was hij dagelijks met klanten, transporteurs en leveranciers in contact om te onderhandelen over verschillende prijsafspraken. Rens is daarom ook echt een onderhandelaar en zoekt daarom ook een uitdagende baan als Inkoper.

 

Rens leert snel en vind het leuk om te puzzelen binnen processen en systemen, om zo verbeteringen te detecteren en door te voeren. Daarnaast is hij erg behulpzaam. Dit is te zien doordat hij naast zijn werk zijn broer nog steeds helpt met inkopen voor zijn onderneming.

 

Rens is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

 

location_onOosterhout createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Bart is een jongeman met een honkvast verleden. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van projecten van offerte tot en met de oplevering. Als Proces Engineer is hij hier dagelijks bezig met procesanalyse maken en daarop verbeteringen door te brengen. Bij zijn eerdere werkgever was hij verantwoordelijk voor verschillende planningen waaronder transpoort- en monteursplanningen. Daarnaast was hij hier medeverantwoordelijk voor het implementeren van een ERP-systeem Exact, dit zorgt ervoor dat dit systeem geen onbekend terrein is. Bart is daarnaast multifunctioneel inzetbaar en heeft bij zijn vorige werkgever bij de functie planner ook de eindverantwoordelijkheid gehad voor een geheel project. Doordat Bart op dit moment de uitdaging mist in zijn huidige functie, is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectplanner of Supply Chain Engineer.

Bart is een sociale jongen, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk binnen een team kan aanpassen. Hij is flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast is hij secuur en houdt hij goed overzicht.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.  

location_onBreda createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven