Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Supply Chain. Een ‘positiviteitsgoeroe’ wordt hij ook wel genoemd. Guus maakt de perfecte match op basis van waar jij vrolijk van wordt. Hij staat in de startblokken om jou een nieuwe uitdaging te bezorgen. Dus, ben je klaar voor de eerste, tweede of derde stap in je carrière? Neem dan contact op.


Vacatures

Natuur en groen, twee begrippen die je wellicht doen denken aan duurzaamheid. Dat is precies waar dit familiebedrijf voor staat!  Naast het feit dat je komt te werken binnen een informele organisatie, is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als Inkoper ga jij een ijzersterk inkoopproces opzetten en draag jij bij aan de verdere groei van deze organisatie. Meer weten over jouw verantwoordelijkheden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.900
Jij hebt ervaring als Inkoper en ziet het als een uitdaging om deze functie vorm te geven bij jouw nieuwe werkgever. Jackpot, deze organisatie is op zoek naar jou! Dynamisch, vrijheid en gezelligheid zijn drie kernwoorden die deze organisatie omschrijven. Enthousiast en nieuwsgierig? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.100

Wie weet zijn we binnenkort allemaal kerngezond en worden we honderd jaar. Het kan zomaar zo zijn dat deze organisatie daar voor zorgt. Altijd al geïnteresseerd geweest in het verbeteren van de menselijke gezondheid? Biologische processen gecombineerd met technologie brengen inspiratie en vooruitgang. Ben je daarnaast sterk in klantcontact en ga je geordend te werk? Lees dan snel verder...

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.500

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging waar jij jezelf op persoonlijk en op werkvlak kan ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je bent continu bezig om allerlei delicatesse goed op voorraad te houden! Klinkt dit goed, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.600 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bryan is een jongeman met al 2 jaar ervaring als inkoper. Na zijn studie is hij direct aan de slag gegaan als junior inkoper bij een staalleveranciers. Door zijn inzet en doorzettingsvermogen heeft hij zichzelf binnen een jaar omhoog gewerkt als volwaardig inkoper. Na zijn voltijd baan heeft hij ook nog eens een hbo opleiding inkoopmanagent afgerond via het NCOI. Daarna is hij bij zijn huidige werkgever belandt als inkoper. Hier is hij verantwoordelijk voor het inkopen van investeringen, tactisch ondersteunen en orders opvolgen en verwerken. Daarnaast is hij bezig om contacten te onderhouden met nationale en internationale leveranciers. In zijn huidige functie zou hij binnen 3 jaar opgeleid worden tot tactisch inkoper, maar door een reorganisatie kan deze belofte niet meer waar gemaakt worden. Omdat Bryan zichzelf graag wil blijven ontwikkelen is hij opzoek naar een nieuwe uitdaging als inkoper.


Bryan is een betrouwbare, gedreven jongeman die niet houdt van stilzitten. Hij is enorm gedreven, wat hij bewijst door naast zijn vol tijd baan de nodige diploma's te halen. Bryan is een harde werker die altijd een stapje extra zet om tot het juiste resultaat te komen. Bryan communiceert direct en komt gemaakte afspraken altijd na. Hierdoor weet je wat je aan hem hebt en kan je echt van hem op aan. Bryan voelt zich betrokken bij een organisatie en hij geeft altijd meer dan honderd procent.

Bryan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onBreda createMBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Marco heeft ruim vier jaar ervaring binnen de Supply Chain. Na het afronden van zijn studie commerciële economie is hij direct aan de slag gegaan bij een groothandel. Hier is hij binnen gestroomd als Assistent Inkoper en na een jaar groeide hij door naar de functie van inkoper. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces, denk hierbij aan de plaatsen van orders en het bewaken van de levertijd. Daarnaast zitten de meeste leveranciers internationaal, dus is hij dagelijks bezig om met verschillende tijdzones te communiceren. Van Amerika tot Azië, Marco heeft er wel ervaring mee en vind dit juist ook het leuke van zijn huidige functie. Naast het plaatsen van orders is hij verantwoordelijk voor de voorraadbeheer. Marco houdt van een duidelijke visie en omdat dat juist het gene is wat bij zijn huidige werkgever mist, is hij samen met Extra Talent opzoek naar een uitdagende baan als Inkoper.

Marco is een gemotiveerde gestructureerde jongeman. Dit is te zien doordat hij bij zijn huidige werkgever binnen kwam lopen als assistent inkoper en binnen een jaar al doorgegroeide naar de rol van volwaardig inkoper. Daarnaast is hij erg analytisch, hij wordt dan ook enthousiast van cijfers en data. Marco is een fijne gesprekspartner en communiceert aangenaam.

Marco heeft een opzegtermijn van een maand, en heeft een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onTilbrug createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Elida  is na het behalen van haar hbo diploma gaan werken bij een grote verzekeringsbank. Hier is ze verantwoordelijk voor het behandelen, beoordelen en vastleggen van klantvragen. Daarnaast optimaliseert Elida het gebruikerssysteem door middel van feedback vanuit gebruikers. Gedurende haar opleiding heeft Elida haar NEVI 1 certificaat behaald. Daarnaast heeft ze zowel een Orange als Yellow LEAN Belt in haar bezit. Ze heeft vanuit haar eigen interesses en schoolopdrachten al ruime praktijkervaring verzameld: onder andere in advies gevende rollen over de inkoop bij een gemeente en een chemisch productiebedrijf. Daarnaast heeft ze diverse stages gelopen op het gebied van sourcing & logistiek. In al deze functies heeft ze al veel kunnen leren omtrent de inkoop zoals: het hebben van contact met leveranciers en het bedenken van een inkoopstrategie. Al met al: een echt inkooptalent! Elida is op zoek naar een baan die meer aansluit bij haar huidige opleiding, Technische Bedrijfskunde. Dit doet zij middels een thuisopleiding, naast haar fulltime baan. Ze is daarom op zoek naar een uitdagende baan als Inkoper.

Elida leert snel en heeft een aanstekelijke persoonlijkheid: enthousiast, gedreven en optimistisch. Dit brengt ze ook mee naar de werkvloer. Daarnaast vind ze het leuk om processen te optimaliseren en is ze erg liergierig aangelegd. Dit is ook te zien omdat ze naast haar fulltime baan nog een thuisstudie Technische bedrijfskunde volgt. Haar ideale werkomgeving bestaat uit een diverse groep collega's.

Elida is per direct, fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Bart is een jongeman met een honkvast verleden. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van projecten van offerte tot en met de oplevering. Als Proces Engineer is hij hier dagelijks bezig met procesanalyse maken en daarop verbeteringen door te brengen. Bij zijn eerdere werkgever was hij verantwoordelijk voor verschillende planningen waaronder transpoort- en monteursplanningen. Daarnaast was hij hier medeverantwoordelijk voor het implementeren van een ERP-systeem Exact, dit zorgt ervoor dat dit systeem geen onbekend terrein is. Bart is daarnaast multifunctioneel inzetbaar en heeft bij zijn vorige werkgever bij de functie planner ook de eindverantwoordelijkheid gehad voor een geheel project. Doordat Bart op dit moment de uitdaging mist in zijn huidige functie, is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectplanner of Supply Chain Engineer.

Bart is een sociale jongen, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk binnen een team kan aanpassen. Hij is flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast is hij secuur en houdt hij goed overzicht.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.  

location_onBreda createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven