“Vier de successen die je boekt op werk met je collega’s!” 
 
Ik haal energie uit het contact met kandidaten en bedrijven en het feit dat ik iets voor ze kan betekenen. 
 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek zoek ik de perfecte collega voor uw bedrijf. Ik luister goed naar uw wensen. Ik ga er dan ook alles aan doen om de juiste match te realiseren. Ik zet net dat ene stapje extra dat u nodig heeft. Ik ben gedreven, zie kansen en speel in op uw behoeften. We kunnen dan samen op zoek zodat er een goede match ontstaat. Ook vind ik goede communicatie heel erg belangrijk. U kunt daarom contact met mij opnemen via de mail, maar de beller is sneller, dus kunt u mij ook telefonisch bereiken.

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Je bent een groot deel van je week aan het werk, dus is het superbelangrijk dat je het naar je zin hebt en het ultieme werkgeluk ervaart. Ik luister daarom goed naar wat jij wilt. Ik wil er zo achter komen wat jouw drijfveer is en wat je ambities zijn. Samen met jou ga ik op zoek naar hetgeen wat jij écht leuk vindt. Ook vind ik open communicatie erg belangrijk. Je kunt contact met mij opnemen via de contactgegevens op de site. We gaan dan samen op zoek naar jouw droombaan! Ik maak graag tijd voor je vrij!


Vacatures

Wanneer je naar een feestje bent geweest, is het natuurlijk ook de bedoeling dat je weer veilig thuiskomt. Dit geldt niet alleen voor jou, maar voor iedereen. Daarom draag jij graag een steentje bij aan het veilig thuisbrengen van mensen. Ben je nieuwsgierig naar de vacature? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €3.000
Gevoel voor humor, dat is iets wat jij hebt. Dat is mooi, want dat kunnen jouw nieuwe collega’s wel waarderen. Daarnaast ben je een harde werker die graag de touwtjes in handen heeft. Een gezellig, vooruitstrevend productiebedrijf in de omgeving van Utrecht is op zoek naar een Logistiek Coördinator. Ben jij degene die ze zoeken? Lees de vacature dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.800 tot €3.800
Ben jij klantgericht met een commercieel randje? Stop dan acuut met scrollen en lees deze vacature. Want bij deze organisatie zijn ze op zoek naar jou om de klantenservice te verbeteren. Als Customer Service Medewerker ben jij de schakel tussen de klant en de serviceafdeling. Benieuwd wat erbij komt kijken? Klik dan op de vacature.
access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.400 tot €2.800
Van het regelen van de verpakkingen tot het opstellen van de exportdocumenten. Dit doe je zodat klanten wereldwijd gebruik kan maken van jullie product. Je weet al het een en ander van douane en die kennis wil je graag inzetten binnen een leuke functie. Ben jij de Export Medewerker die ik zoek? Dat is mooi! Klik dan snel op de vacature.
access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€2.600 tot €3.500
Meer vacatures weergeven