“Vier de successen die je boekt op werk met je collega’s!” 
 
Ik haal energie uit het contact met kandidaten en bedrijven en het feit dat ik iets voor ze kan betekenen. 
 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek zoek ik de perfecte collega voor uw bedrijf. Ik luister goed naar uw wensen. Ik ga er dan ook alles aan doen om de juiste match te realiseren. Ik zet net dat ene stapje extra dat u nodig heeft. Ik ben gedreven, zie kansen en speel in op uw behoeften. We kunnen dan samen op zoek zodat er een goede match ontstaat. Ook vind ik goede communicatie heel erg belangrijk. U kunt daarom contact met mij opnemen via de mail, maar de beller is sneller, dus kunt u mij ook telefonisch bereiken. 
 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Je bent een groot deel van je week aan het werk, dus is het superbelangrijk dat je het naar je zin hebt en het ultieme werkgeluk ervaart. Ik luister daarom goed naar wat jij wilt. Ik wil er zo achter komen wat jouw drijfveer is en wat je ambities zijn. Samen met jou ga ik op zoek naar hetgeen wat jij écht leuk vindt. Ook vind ik open communicatie erg belangrijk. Je kunt contact met mij opnemen via de contactgegevens op de site. We gaan dan samen op zoek naar jouw droombaan! Ik maak graag tijd voor je vrij!


Vacatures

Doormiddel van jouw goede communicatieve vaardigheden kun jij klanten verder helpen. Bij dit bedrijf staat samenwerking centraal, want samen sta je sterker. Over sterker gesproken, ga jij in je vrije tijd graag naar de sportschool? Deze werkgever vergoed een deel van jouw sport abonnement! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees de vacature dan snel verder.
access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.500 tot €3.100
Aan de slag als Transportplanner bij een bedrijf waar jij jouw functie eigen kunt maken klinkt jou als muziek in de oren. Jij zit vol met goede ideeën en ziet ook hoe het werk nóg beter kan. Bij jouw nieuwe werkgever zijn initiatieven dan ook van harte welkom. Wil jij met jouw kennis en kunde het bedrijfsniveau naar een nog hoger niveau tillen? Lees de vacature dan snel verder!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.100
Een internationaal bedrijf, waar jij als persoon voorop staat en jouw ontwikkeling belangrijk is. Dat klinkt natuurlijk bijna te mooi om waar te zijn. Nou, dat is het zeker niet. Bij jouw nieuwe werkgever in de omgeving van Bergen op Zoom, ga jij aan de slag bij een bedrijf die jouw ambities aanmoedigt en waar jij ook mooie doorgroeimogelijkheden hebt. Dus word jij blij van een internationale omgeving en wil jij jezelf ontwikkelen tot een logistiek professional? Lees de vacature dan snel verder!
access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.600 tot €3.000
Wat jouw dag goed maakt, is problemen op kunnen lossen voor klanten en ze blij maken. Daarbij heb je ook een no-nonsense instelling. Wil jij graag aan de slag bij een internationaal logistiek dienstverlener als Customer Service Medewerker, waar een informele werksfeer heerst? Dan is deze vacature echt wat voor jou. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €2.900
Meer vacatures weergeven