“Vier de successen die je boekt op werk met je collega’s!” 
 
Ik haal energie uit het contact met kandidaten en bedrijven en het feit dat ik iets voor ze kan betekenen. 
 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek zoek ik de perfecte collega voor uw bedrijf. Ik luister goed naar uw wensen. Ik ga er dan ook alles aan doen om de juiste match te realiseren. Ik zet net dat ene stapje extra dat u nodig heeft. Ik ben gedreven, zie kansen en speel in op uw behoeften. We kunnen dan samen op zoek zodat er een goede match ontstaat. Ook vind ik goede communicatie heel erg belangrijk. U kunt daarom contact met mij opnemen via de mail, maar de beller is sneller, dus kunt u mij ook telefonisch bereiken. 
 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Je bent een groot deel van je week aan het werk, dus is het superbelangrijk dat je het naar je zin hebt en het ultieme werkgeluk ervaart. Ik luister daarom goed naar wat jij wilt. Ik wil er zo achter komen wat jouw drijfveer is en wat je ambities zijn. Samen met jou ga ik op zoek naar hetgeen wat jij écht leuk vindt. Ook vind ik open communicatie erg belangrijk. Je kunt contact met mij opnemen via de contactgegevens op de site. We gaan dan samen op zoek naar jouw droombaan! Ik maak graag tijd voor je vrij!


Vacatures

Een nieuwe functie waarin jij lekker veel initiatieven kunt nemen klinkt voor jou als muziek in de oren. In de functie van Administratief Medewerker Planning/HR krijg jij de mogelijkheid om jezelf bezig te houden met het logistieke proces van het bedrijf en de personeelszaken, een super leuke combi! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat deze top combinatie nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €3.200
Na een aantal succesvolle weken is het eindelijk weer zo ver, de masseur is er weer! Ja, je leest het goed. Bij jouw nieuwe werkgever komt er af en toe een masseur die jou en je collega’s even helpt te ontspannen. Hard werken wordt tenslotte beloond. Ben jij nieuwsgierig naar de functie van Meewerkend Voorman? Lees de vacature dan snel verder!
access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€2.700 tot €3.300
Secuur werken en snel schakelen is waar jij enthousiast van wordt. Dan is de functie Administratief Medewerker iets voor jou! Elke dag ben je bezig met het oplossen van operationele vraagstukken. Vind je het leuk om een breed administratief takenpakket te hebben? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.200 tot €2.600
Deze organisatie investeert in haar medewerkers en stimuleert jou om jezelf verder te ontwikkelen. Als Logistiek Planner word je uitvoerig ingewerkt om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Heb jij er nu al zin in? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Hamed houdt ervan om te werken in de dynamische wereld van de logistiek. In zijn huidige functie als Teamleider geeft hij leiding aan een team van circa 40 medewerkers. Hij is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces van aankomst tot vertrek. Hij zorgt ervoor dat het sorteerproces soepel verloopt en lost eventuele knelpunten direct op. Hij weet precies welke kwaliteiten zijn medewerkers hebben en maakt hier gebruik van. Op deze manier zet hij een gemotiveerd en hardwerkend team neer,, een team die kwaliteit uitstraalt en levert. Daarnaast voert hij functioneringsgesprekken, werkt hij nieuwe medewerkers in en zorgt hij dat hij de KPI's bewaakt. Hamed werkt met veel plezier bij zijn huidige werkgever, maar is hij klaar voor een nieuwe omgeving en een nieuwe uitdaging. Hamed is op zoek naar een functie als Teamleider of Supervisor. Hij vindt het geen probleem om nachtdiensten te werken. 

Hamed houdt van werken! Wanneer hij zijn werk binnenloopt, ziet hij direct wat er moet gebeuren en welke medewerkers hij op welke plek gaat indelen die dag. Hij is erg goed in het analyseren van de werkvoorraad en creëert hierdoor voor iedereen orde en overzicht. Hamed is een leider die begaan is met zijn team. Hij geeft welgemeende complimenten, biedt een luisterend oor en zorgt hiermee voor een goede werksfeer. Hamed is stressbestendig, in elke situatie kan hij zijn kalmte bewaren. Een knelpunt ziet hij niet als een probleem, maar als een uitdaging!

Hamed heeft een salarisindicatie van € 3.500,- per maand. Hij is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.            

location_onUtrecht createMBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Marjo heeft meer dan 10 jaar ervaring in de logistiek. Ze rijdt momenteel op de vrachtwagen en daarnaast begeleidt ze nieuwe chauffeurs. Ze leert ze de fijne kneepjes van het laden en lossen, hoe ze moeten lossen op adressen die lastig bereikbaar zijn met de vrachtwagen en hoe ze moeten rijden zonder navigatie. Marjo houdt van de logistiek, ze vindt het leuk dat geen enkele dag hetzelfde is. Het snelle schakelen bij onverwachte situaties geeft haar energie. Dit maakt elke dag weer een nieuwe uitdaging. Marjo leert snel in de logistiek en kijk wel eens mee met haar collega’s van de plan afdeling. Dit vindt zij leuk omdat zij een goede topografische kennis heeft. Marjo is op zoek naar een functie waarin ze anderen kan begeleiden of opleiden. Hier haalt ze veel plezier uit. Daarnaast heeft ze ook interesse in een functie als Transportplanner.

Marjo heeft een optimistische persoonlijkheid. Ze is zelden negatief, ze ziet altijd ergens een lichtpuntje in! Daarnaast is ze een echte doorzetter. Wanneer ze ergens voor gaat, bijt ze zich er volledig in vast. Ze is een eerlijke medewerker, je weet precies wat je aan haar hebt. Marjo vindt het fijn om tijd te besteden aan mensen die gemotiveerd zijn en het verdienen. Het geeft haar energie om te zien dat ze iemand kan helpen in zijn of haar carrière!

Marjo heeft een salarisindicatie van € 3.200,- per maand en is 40 uur per week beschikbaar. Ze heeft een opzegtermijn van 1 maand.

location_onGeldermalsen createMBO person58 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Wouter is in 2015 begonnen in de logistiek. Hij is begonnen als Lader en Losser en heeft na één jaar de stap mogen maken naar Warehouse Teamleider. Dit heeft hij altijd met erg veel plezier gedaan. Al snel kwam hij erachter dat hij graag in de Logistieke sector wilde doorgroeien, dit is dan ook niet zonder resultaat. In november 2021 is hij doorgegroeid naar de functie van Warehouse Supervisor. In deze functie staat hij met één been in het warehouse en met de andere in het kantoor. Hij is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces in het warehouse. Wouter is nog regelmatig op de vloer te vinden. Hij vindt het namelijk erg belangrijk dat hij het proces ook met zijn eigen ogen ziet gebeuren, zo kan hij het namelijk nog verder optimaliseren. Wouter heeft het goed naar zijn zin bij zijn huidige werkgever, maar kijkt ook naar de toekomst. Daarom is Wouter latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Warehouse Supervisor-/ Manager dichterbij huis.

Wouter is een eerlijk persoon. Hij zegt waar het op staat tegen zijn collega’s en zal dan ook niet om zaken heen draaien. Hij vindt het fijn als mensen zelf met initiatieven komen. Zoals hij zelf zegt: ‘Iedereen die iets in te brengen heeft, ongeacht functie, is welkom om iets in te brengen’. Daaruit kun je dus ook ophalen dat Wouter het belangrijk vindt dat iedereen gelijkwaardig wordt behandeld. Met zijn helicopterview houdt hij goed het overzicht. Hierdoor kan hij achteraf reflecteren op situaties en deze verbeteren in de toekomst.

Wouter heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onNijmegen createMBO person3 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Fred werkt al meer dan 10 jaar als Planner. Hier ligt ook zijn passie! In 2009 is hij gestart als planner bij een taxicentrale. Hij was verantwoordelijk voor de ontvangst van klantopdrachten via e-mail en telefoon. Vervolgens plande hij de chauffeurs in voor de desbetreffende ritten. Ook gaf hij advies aan klanten bij vragen of klachten. Vanaf 2021 werkt Fred als planner bij een storingsdienst. Hij is het eerste aanspreekpunt van klanten en monteurs. Hij neemt storingsmeldingen aan, verwerkt deze administratief en plant de monteurs in. Hij bewaakt het planbord en zorgt dat hij snel schakelt bij eventuele knelpunten. Helaas is er door een reorganisatie bij zijn huidige werkgever geen ruimte meer om zijn werkzaamheden voort te zetten. Fred is op zoek naar een functie als Planner.   
      
Fred is een nuchtere man die gaat voor het leveren van kwaliteit. Op de werkvloer is hij rustig en werkt hij lekker door. Maar natuurlijk is er altijd tijd voor een grapje! Fred is eerlijk en recht door zee, je weet bij hem waar je aan toe bent en wat je aan hem hebt. Zoals Fred zijn werkervaring laat zien, is hij een trouwe werknemer. Wanneer hij ergens op zijn plek zit, blijft hij daar ook jaren. Fred vindt het fijn om zich te kunnen settelen bij een werkgever. Fred staat ervoor open om te leren. Hij is van mening dat je alles kan leren, zolang je de motivatie maar hebt!       

Fred heeft een salarisindicatie van € 2.500,- per maand, gebaseerd op 40 uur per week. Hij is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand.  
location_onUtrecht createMBO person50 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven