“Vier de successen die je boekt op werk met je collega’s!” 


Ik haal energie uit het contact met kandidaten en bedrijven en het feit dat ik iets voor ze kan betekenen.

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Consultant Logistiek zoek ik de perfecte collega voor uw bedrijf. Ik luister goed naar uw wensen. Ik ga er dan ook alles aan doen om de juiste match te realiseren. Ik zet net dat ene stapje extra dat u nodig heeft. Ik ben gedreven, zie kansen en speel in op uw behoeften. We kunnen dan samen op zoek zodat er een goede match ontstaat. Ook vind ik goede communicatie heel erg belangrijk. U kunt daarom contact met mij opnemen via de mail, maar de beller is sneller, dus kunt u mij ook telefonisch bereiken.

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Je bent een groot deel van je week aan het werk, dus is het superbelangrijk dat je het naar je zin hebt en het ultieme werkgeluk ervaart. Ik luister daarom goed naar wat jij wilt. Ik wil er zo achter komen wat jouw drijfveer is en wat je ambities zijn. Samen met jou ga ik op zoek naar hetgeen wat jij écht leuk vindt. Ook vind ik open communicatie erg belangrijk. Je kunt contact met mij opnemen via de contactgegevens op de site. We gaan dan samen op zoek naar jouw droombaan! Ik maak graag tijd voor je vrij!


Vacatures

€2.300 tot €3.100
Wil jij deel uitmaken van een vooraanstaande speler in de logistieke branche? Als Customer Service Medewerker ben jij een cruciale schakel in het proces. Daarbij je volledig wordt ondergedompeld in een op maat gemaakt inwerktraject. Sta jij te popelen om je tanden te zetten in commerciële vraagstukken? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.300 tot €3.100
€2.800 tot €3.800
Gevoel voor humor, dat is iets wat jij hebt. Dat is mooi, want dat kunnen jouw nieuwe collega’s wel waarderen. Je gaat aan de slag in de functie van Coördinator Logistiek bij een organisatie waar jij nooit meer weg wilt. Waarom? Dat lees je verder in de vacature!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.800 tot €3.800
€2.800 tot €4.000
Met jouw gedegen ervaring in de logistieke sector ben je klaar voor de volgende stap in je loopbaan. Het plannen en coördineren van transporten, met een focus op efficiëntie en kostenbesparing, is wat jou drijft. Lees snel verder voor meer informatie over de vacature van Logistiek Planner!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.800 tot €4.000
€2.500 tot €3.500
Een inspirerende werkgever waar jouw groei en welzijn centraal staan. In de rol van Customer Service Medewerker bij een toonaangevende internationale logistiek dienstverlener wordt er met je meegedacht op alle fronten. Of het nu gaat om professionele ontwikkeling of jouw vitaliteit, niets is te gek. Benieuwd naar deze uitdagende rol? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Teun heeft bijna 7 jaar ervaring binnen de Logistiek. In 2016 is hij begonnen als Planner/Administratief Medewerker. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het maken van routes, de facturering en het verwerken van aanvragen in het systeem. Na ruim 5 jaar in deze functie gewerkt te hebben, vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom is hij in januari 2022 aan de slag gegaan als Planner. Samen met twee andere collega's was hij verantwoordelijk voor 40 chauffeurs en het inzetten van transporten voor bouwmaterialen en voor de verhuur.  Daarnaast berekende hij de volumeplanning en nam hij orders aan. afgelopen augustus is Teun aan de slag gegaan als Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor het logistieke proces van de lopende projecten binnen het bedrijf. Hij zet transporten in en is verantwoordelijk voor leveringen die afgestemd worden met de productie. Helaas blijkt de functie geen match voor Teun. Daarom heeft hij samen met zijn werkgever in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan. Dit houdt in dat Teun op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek! 

Teun vond het in zijn voorgaande functies altijd het leukst om bezig te zijn met de administratieve aspecten en het oplossen van moeilijke vraagstukken. Hij is hier goed in omdat hij secuur te werk gaat en beschikt over goed cijfermatig inzicht. Dit zie je ook terug in zijn privéleven, hij houdt zich namelijk veel bezig met investeringen en vindt dit superleuk om te doen. Daarnaast gaat Teun voor kwaliteit en gaat hij door tot het beste resultaat is bereikt. Ook vindt hij het fijn om in contact te staan met mensen en een fijne samenwerking te hebben met zijn collega’s.

Teun is vanaf 1 januari beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onUtrecht createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Wout heeft ruim 10 jaar ervaring in de logistiek. Na zijn cursus Logistiek Medewerker heeft Wout 5 jaar gewerkt als Ploegleider. Hierna maakte Wout in zijn volgende uitdaging kennis met de functie Transportplanner. Momenteel werkt Wout al 5 jaar voor dezelfde onderneming waar hij meerdere functies heeft bekleed. In zijn huidige functie als Internationaal Transportplanner is Wout samen met 1 collega verantwoordelijk voor de planning van 20 geconditioneerde vrachtwagens. Deze transporten maken meerdere tussenstops op de heen- en terugweg. De lading betreft groepage transport. Naast het plannen houdt Wout zich bezig met het zoeken naar vrachten voor de terugweg, tariefafspraken maken met klanten en het monitoren van de ritten. Ook het indelen van de trucs speelt een grote rol in zijn huidige functie om ervoor te zorgen dat de goederen goed op temperatuur blijven gedurende de ritten. Omdat Wout meer uitdaging zoekt in zijn werk, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Internationaal Transportplanner.

Wout is duidelijk is in communicatie en tegelijkertijd vriendelijk en toegankelijk. Zijn stressbestendigheid zorgt ervoor dat hij goed overzicht weet te bewaren op hectische momenten. Dit doet Wout doormiddel van de juiste prioriteiten te stellen. Verder is hij erg leergierig. Wanneer een nieuwe staffel wordt gemaakt voor de kostenberekening, is hij benieuwd naar de manier waarop dit wordt berekend. Wout wil begrijpen hoe dit werkt, zodat hij in het vervolg hiermee kan helpen. Ook staat Wout voor iedereen klaar. Collega’s en klanten kunnen altijd bij hem terecht voor vragen en hij is bereid te helpen waar nodig.

Wout heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto op basis van 40 uur. Hij heeft een opzegtermijn van 1 maand en is 40 uur per week beschikbaar.
location_onArnhem createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Thijs heeft 31 jaar werkervaring, waarvan hij 10 jaar werkzaam is binnen de logistiek. Na bij meerdere bedrijven chauffeur te zijn geweest, is Thijs in zijn eerste kantoorfunctie als Transportplanner beland in 2011. Omdat Thijs zelf chauffeur was, weet hij wat er onderweg allemaal kan gebeuren. Hierdoor weet hij zich te verplaatsen in de chauffeurs. Toen Thijs de volgende stap zette in zijn carrière, werd hij verantwoordelijk voor het maken en monitoren van de wekelijkse planning voor 50 chauffeurs. Deze ritten hebben gemiddeld 20 tussenstops en rijden door heel Nederland. Vooral het puzzelen met moeilijke vraagstukken en de uitdagingen die de rol met zich mee bracht, gaven hem voldoening. Met de topografische kennis die Thijs in zijn carrière heeft opgedaan weet hij de meest efficiënte routes op te stellen. Afgelopen februari is de functie van Thijs uitgekleed en vind hij geen uitdaging meer in zijn huidige functie. Ook heeft hij bij dit bedrijf een tijdelijke aanstelling. Daarom is Thijs op zoek naar een nieuwe uitdaging als planner/administratief medewerker voor 40 uur in de week.

Thijs is een erg betrokken persoon. Dit zie je terug in hoe hij met passie vertelt over zijn werk. Hij haalt de meeste energie uit het oplossen van moeilijke vraagstukken en het helpen van mensen. Een mooi voorbeeld dat Thijs gaf; “Toen er een nieuwe chauffeur begon bij ons zonder enige ervaring, werd hij zonder enige uitleg op pad gestuurd. Ik wilde hem graag helpen door een route mee te rijden om wat handvaten te bieden. Daar haalde ik veel energie uit.” Naast zijn betrokkenheid in de chauffeurs is Thijs ook erg betrokken bij de bedrijven waar hij werkt. Zo wil hij niet alleen zijn eigen afdeling begrijpen, maar ook de afdelingen waar hij mee samenwerkt. Wanneer de klantenservice het druk heeft, vindt hij het dan ook geen punt om zelf te schakelen met klanten.

Thijs heeft een opzegtermijn van één maand met een salarisindicatie van € 3.250,-.

location_onLinkedIn createMBO person53 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rodas is vanaf 2015 werkzaam in de logistiek. In juli 2020 is hij aan de slag gegaan als Assistent Planner, wat zijn eerste kantoorbaan binnen de logistiek was. In deze functie heeft Rodas 6 Planners ondersteund en hij was verantwoordelijk voor het inboeken van zendingen bij externe vervoerders via zeevracht. Na één jaar hier gewerkt te hebben, is Rodas aan de slag gegaan als Logistiek International Specialist. Bij deze werkgever vervoerde ze chemicaliën en was Rodas verantwoordelijk voor de intermodale planning. Hij beheerde de planning, stond in contact met leveranciers en ging na een paar maanden een team aansturen. Daarnaast heeft Rodas handleidingen gemaakt voor de werkprocessen. Omdat dit bedrijf ging verhuizen en de reistijd niet haalbaar was voor Rodas, is hij in september 2022 aan de slag gegaan met een interim opdracht binnen de Master Data. Voor deze opdrachtgever maakte hij artikelen aan en zorgde hij dat alle productspecificaties en prijzen klopte. Nu deze interim opdracht is afgelopen, is Rodas op zoek naar een uitdagende functie binnen de Logistiek of Supply Chain samen met Extra Talent. 

Rodas is een man met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Dit is ontstaan vanuit zijn familie. Hij is de oudste van zijn generatie en heeft altijd oog voor de anderen gehad. Dit heeft zich ontwikkelt en heeft Rodas uiteindelijk ook in zijn werk meegenomen. Hij vindt het namelijk belangrijk dat het werk goed gebeurd en dat iedereen ook op een goede manier het werk goed uit kan voeren. Daarnaast werkt hij secuur en merkt hij patronen in een proces snel op. Hij gaat hierbij dan ook tot de kern om problemen in het vervolg te voorkomen. Als werknemer is hij vrolijk en zorgt hij voor een goede sfeer op de afdeling. 

Rodas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.
location_onlinkedin createMBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven