Isa de Vocht

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06-82099873

Isa de Vocht

Vacatures

Houd jij ervan om te werken binnen een organisatie waarin een informele sfeer heerst? Dan zit je bij deze organisatie goed. Als Transportplanner bij een groeiend familiebedrijf midden in het land kun je jezelf ontwikkelen in een dynamische omgeving. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen inbreng. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière als Transportplanner? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500

Jij bent planmatig een kei! Plannen zit in jouw bloed en je haalt hier dan ook energie uit. Kan jij hier jezelf in vinden? Dan is dit familiebedrijf op zoek naar jou! Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging waar jij je kan ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak, lees dan verder. 

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.200 tot €3.500

Jij werkt graag in een hectische werkomgeving en voelt je thuis in een klein team. Voor jou is teamwork erg belangrijk en je wilt graag werken bij een internationale productie- en handelsorganisatie. Ben jij klaar om de volgende stap in jouw carrière te maken? Lees snel verder! 

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.100 tot €3.000

Jij haalt energie uit het oplossen van problemen voor klanten en hebt een no-nonsense instelling. Voel jij je helemaal thuis binnen een informele werksfeer bij een internationaal logistiek dienstverlener? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Lees snel verder!   

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven