Vacatures

Het is weekend en na een week hard werken, kijk jij terug met een voldaan gevoel naar het werk wat je hebt verricht als General Ledger Accountant. Je vrienden kijken verbaasd naar je als je aangeeft dat je niet kan wachten tot het weer maandag is. Het voelt voor jou niet als werken wanneer je om negen uur start met je dagelijkse werkzaamheden als General Ledger Accountant. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan verder! 
access_timeFulltime location_onSchiphol-Rijk euro_symbol€3.500 tot €5.000
Bij deze duurzame organisatie krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en alle facetten van het financiële vak te leren. Het is een diverse functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Dit ervaar je binnen een platte bedrijfscultuur met een enthousiast team aan collega’s. Al enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.500

Cijfers, je hebt er iets mee. Als Financieel Controller heb jij alles onder controle. In deze dynamische functie ben je eindverantwoordelijk voor de financiën en jij wilt maar al te graag onderdeel zijn van een ambitieus en informeel team. Lees snel verder, want dat kunnen wij regelen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Met jouw afgeronde hbo-opleiding Bedrijfseconomie en minimaal 3 jaar werkervaring op de financiële administratie ga je fulltime aan de slag als Ervaren Administrateur. Hou jij van een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden? Lees snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Demi heeft de afgelopen acht jaar bij haar huidige werkgever gewerkt als (Administratief) Financieel Medewerker, waarbij zij alle facetten van de financiële afdeling heeft leren kennen. Door de branche waarin het bedrijf werkzaam is heeft zij ook ervaring opgedaan met projectadministratie. Zij hield zich onder andere bezig met debiteuren- en crediteurenbeheer, het boeken van kas en bank en de urenregistratie. Omdat Demi binnen haar rol is uitgegroeid, is zij toe aan een nieuwe omgeving met nieuwe prikkels om zichzelf te blijven ontwikkelen. Het liefst komt zij te werken binnen een informele organisatie en waar er een persoonlijke connectie is onderling met de collega's. Zij staat open voor een functie als Financieel Medewerker

Demi heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat ook naar voren komt in haar ontwikkelingen binnen haar loopbaan. Zij heeft een grote interesse in de financiën en is hier in haar privé leven dan ook mee bezig in de vorm van bijvoorbeeld beleggen. Demi is makkelijk in de omgang wat zich uit in het zijn van een sociale persoonlijkheid.

Demi heeft een opzegtermijn van een maand. Zij heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto op basis van 40 uur en is voor 24 uur per week beschikbaar. 
location_onAmsterdam createMBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Na het succesvol afronden van de hbo opleiding Finance & Control, heeft Arthur een baan aangeboden gekregen bij het bedrijf waar hij stage heeft gelopen. Hier heeft Arthur zich bezig gehouden met het inboeken van inkoopfacturen op de juiste grootboekrekening en kostenplaats, het aanmaken van verkoopfacturen en het ondersteunen bij de EU-belastingaangifte. Bij zijn huidige werkgever is Arthur verantwoordelijk voor de gehele debiteurenadminsitratie van twee divisies, hij zorgt voor een tijdige facturering en incassering van openstaande facturen. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor de maand-/kwartaal- en jaarafsluiting en het verwerken van de bankboeken, lonen en loonheffingen. Ook is Arthur verantwoordelijk voor de maandelijkse calculatie van winst, verlies en btw over margegoederen.

Arthur is een gedreven sociale jonge man met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Ook is Arthur erg accuraat en houd zich graag bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in zijn functioneren. Bij zijn huidige werkgever is hij medeverantwoordelijk geweest voor het automatiseren van het facturatieproces om fouten te voorkomen.

Arthur heeft een opzegtermijn van twee maanden. 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.   

 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Lisa heeft in 2020 de hbo-opleiding Associate Degree Bedrijfseconomie succesvol afgerond. Tijdens haar afstudeerstage heeft zij zich bezig gehouden met het controleren en verwerken van de inkoopfacturen en het controleren en opschonen van de tussenrekeningen. Daarnaast was zij verantwoordelijk voor het in kaart brengen van het volledige proces op de afdeling Finance & Control. Met als doel; geldbesparing en het proces optimaliseren. Na het succesvol afronden van haar afstudeerstage en opleiding, is zij aan de slag gegaan als Financieel Medewerker bij haar huidige werkgever. Hier houdt Lisa zich onder andere bezig met het inboeken van inkoopfacturen op de juiste grootboekrekening en kostenplaats, zorg dragen voor een correcte bank, crediteuren en debiteuren aansluiting ter behoeve van de maandafsluiting en het analyseren van de crediteurenkaart en oplossen van eventuele verschillen en afwijkingen. Lisa wil een overstap maken naar een Financiële functie binnen een commerciële organisatie, zodat zij zich verder kan ontwikkelen.

Lisa is een gedreven jonge dame met sterke communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen. Ook is Lisa erg accuraat en analytisch. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in haar functioneren. De afgelopen jaren heeft zij zich bezig gehouden met het kritisch controleren en analyseren van financiële rapportages en bedrijfsprocessen.

Lisa heeft een opzegtermijn van een maand. Zij is 32 tot 36 uur beschikbaar per week en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.   

 

location_onRotterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Pascal heeft ruim 22 jaar ervaring als Financieel administratief medewerker. De afgelopen jaren heeft hij diverse rollen vervuld, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende facetten op de financiële afdeling. Pascal heeft na het afronden van zijn opleiding 14 jaar bij een grote zorginstelling gewerkt als crediteurenadministrateur. Hier was hij verantwoordelijk voor het gehele crediteuren proces. Naast het verwerken van inkoopfacturen op de juiste grootboekrekening en kostenplaats, was hij ook verantwoordelijk voor het maken en verwerken van betaalbatches, het checken en boeken van accruals en het voorbereiden van de einde maand cijfers. Binnen zijn huidige rol is Pascal verantwoordelijk voor het gehele debiteuren proces. Na drie jaar  gewerkt te hebben bij zijn huidige werkgever is hij toe aan een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en kunde kan toepassen.

Pascal is een vriendelijke en rustige man. Hij is betrouwbaar en loyaal, dat ook wel blijkt uit zijn lange dienstverband bij een van zijn vorige werkgevers. Wat Pascal bijzonder maakt, is dat hij ondanks zijn zeer hoge productiviteit, heel nauwkeurig en accuraat werkt. Wanneer Pascal als financieel medewerker binnen een leuke organisatie kan werken, heb je een goede collega aan hem.

Pascal heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.250 - € 3.500,- bruto per maand op basis van 36 uur.  

location_onDen Haag createMBO person42 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven