“Heb een duidelijk doel voor ogen, creëer een brandend verlangen om jouw doel te bereiken, spreek jouw ambities uit en wees positief.”

Het geeft mij voldoening om de carrièrewensen en ambities van talenten te verwezenlijken. Ik krijg hierdoor het gevoel dat ik een steentje bijdraag aan de groei van een organisatie.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Consultant Financieel verbind ik de mooiste organisaties met talentvolle finance professionals. Tijd is zeer kostbaar in het (bedrijfs)leven. Bij het werven van personeel heeft u te maken met tijdrovende werkzaamheden. Denk maar aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het selecteren van kandidaten. Deze zaken zal ik u uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw organisatie. Met mijn financiële achtergrond, een uitgebreid netwerk, oog voor talent en een luisterend oor, heb ik de juiste tools in huis om een match tussen talentvolle professionals en uw organisatie te realiseren. Zoekt u een nieuwe collega? Dan kunt u contact met mij opnemen door mij te bellen of te mailen.


Op zoek naar een nieuwe baan?
Ik denk graag met jou mee over jouw vervolgstappen. Onder het genot van een kopje koffie zoeken wij samen uit wat jij belangrijk vindt en wat jouw doelen, wensen en ambities zijn. Vervolgens duik ik de arbeidsmarkt in om jouw wensen en ambities te verwezenlijken. Door mijn financiële achtergrond, oog voor talent en luisterend oor, zitten wij snel op dezelfde golflengte. Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of WhatsApp mij! Dan nodig ik jou graag uit voor een kopje koffie.


Vacatures

Ben jij een creatieve en vindingrijke financiële kracht die zijn/haar kennis graag inzet om de gehele financiële administratie te verbeteren? In de functie Teamlead Financial Controlling zet je jouw kennis in om de Controllers te motiveren, de winstgevendheid te verhogen, de cashflow te verbeteren. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€5.000 tot €6.000
Wij zijn op zoek naar Financieel Controllers zoals jij; bereid om te doen wat nodig is en méér. Gemotiveerde mensen die alleen het beste laten zien en zich verder willen ontwikkelen. Inspireert deze verantwoordelijkheid jou? Dan zijn wij precies het bedrijf waar jij naar op zoekt bent en verwelkomen wij jou graag!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€4.000 tot €5.000
Een financial pur sang, dat is wat jij bent. Als Financieel Administratief Medewerker begrijp je als geen ander dat de financiële cijfers op orde moeten zijn. Je hebt boekhoudingprocessen snel onder de knie en neemt initiatief om deze processen te verbeteren om zo jouw werk efficiënter te maken. Wil jij onderdeel zijn van een van de grootste frisdrank en fruitsappen leverancier in Europa? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.800 tot €3.200

Een rol waarin jij zowel financieel administratief medewerker bent als junior accountant. Jij hebt al enkele jaren ervaring als Financieel Medewerker en wilt deze kennis graag uitbreiden binnen een klein team. Deze internationale werkgever hecht veel waarde aan jouw functie en je zal nauw samenwerken met de financieel manager. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Leuk! Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Beau is een zeer ervaren Financial met ruim 30 jaar ervaring. De afgelopen jaren is hij werkzaam geweest als Assistent Accountant, Controller, Business Controller & Financieel Manager. Met zijn ervaring en financieel inzicht heeft hij de afgelopen jaren de financiële administratie van diverse organisaties naar een hoger niveau gebracht. Als Assistent Accountant was Beau verantwoordelijk voor het zelfstandig controleren en samenstellen van jaarrekeningen en het controleren van de balansposten en de winst en verliesrekeningen. Als Business Controller bij een internationaal mediabedrijf was Beau verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van 12 entiteiten. Hij coördineerde de debiteuren en crediteuren administratie, zorgde voor een tijdige en nauwkeurige maand, kwartaal en jaarafsluiting en was verantwoordelijk voor het opstellen van meerjarenplannen. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het opstellen van kostenanalyses en het controleren, analyseren en verbeteren van management rapportages en processen. Beau is samen met ons opzoek naar een uitdagende financiële baan, waar hij de komende jaren met veel passie en energie zijn kennis en kunde kan toepassen.

Beau is een enthousiaste, eerlijke en gecommitteerde man. Door deze combinatie kan ik spreken van een prettige collega die transparant en met doorzettingsvermogen te werk zal gaan tijdens stressvolle situaties. Het maakt niet uit hoeveel weerstand Beau moet verzetten, hij gaat net zolang door tot dat hij zijn doelen heeft bereikt. Zijn positieve en ongeveinsde houding laten ook zien dat hij een leuke toevoeging zal zijn op de werkvloer.

Beau heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van
€ 5.500,- bruto per maand op Beauis van 40 uur.
location_onAlmere createHBO person58 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Philippe heeft in zijn loopbaan bij meerdere bedrijven een kijkje in de keuken kunnen nemen wat zorgt voor de waarde dat hij systemen, nieuwe omgevingen en werkwijzen snel eigen maakt. Hij heeft er aan het begin van zijn loopbaan bewust voor gekozen om als interimmer aan de slag te gaan, en heeft hier voor de rest van zijn carrière zijn kracht van gemaakt. Philippe heeft ervaring opgedaan bij nationale en internationale organisaties met verschillende entiteiten. Hij is een expert in crediteurenadministratie en heeft zich de afgelopen jaren ook bezig gehouden met maandafsluitingen, debiteurenadministratie, ERP-implementaties, grootboekadministratie en het analyseren en opstellen van financiële rapportages. Philippe is samen met ons opzoek naar een vaste financiële baan, waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen, en zijn kennis en kunde kan toepassen.

Philippe is een sociaal en open persoon. Hij is toegankelijk en flexibel in de omgang en kan snel zijn draai vinden binnen een bestaand team. Philippe kan door zijn ervaringen in veel verschillende teams samenwerken. Ook heeft Philippe een analytisch en probleemoplossend vermogen. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in zijn functioneren. Bij het oplossen van problemen en uitdagingen stelt zij zichzelf de volgende vragen: Wat gaat er niet goed, wat is het doel en hoe kunnen wij dit samen met het team bereiken ?

Philippe heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 38/40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.      
 
location_onAmsterdam createMBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Paul is een ervaren Controller met ruim 20 jaar ervaring. Nadat hij zijn WO opleiding heeft afgerond is Paul aan de slag gegaan als Product Cost Controller bij een beursgenoteerd bedrijf. Binnen deze rol heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een volwaardige controller. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren van verschillen met betrekking tot voorraadherwaardering, voorraadmutaties en de winst & verliesrekening. Ook werkte Paul nauw samen met de Procurement Controlling afdeling om de nauwkeurigheid van prijsvariaties te waarborgen en was hij verantwoordelijk voor een tijdige en nauwkeurige maandafsluiting. Na het vervullen van diverse rollen als Managent Accounting Analist, Controller en Business Controller Sales, is Paul in 2019 aan de slag gegaan als Business Controller bij zijn huidige werkgever. Paul is binnen deze rol verantwoordelijk voor het opzetten van management rapportages, analyses en forecasts voor 4 entiteiten, analyseert de financiële ontwikkelingen, de verschillen met budget/forecast en adviseert het management hierover. Bij de overname van een nieuwe fabriek in 2020 is Paul betrokken geweest bij zowel het financiële als het juridische overnameproces en geeft hij leiding aan twee financieel medewerkers die hier werkzaam zijn. Omdat Paul dichtbij huis wilt werken, bij een organisatie waar hij zich verder kan ontwikkelen, is hij samen met ons opzoek naar een Senior Controller functie binnen een dynamische en professionele organisatie.

Paul is een collegiale man met een analytische vermogen. Gezien hij een gevorderde gebruiker is van Excel & Power BI, helpt hij zijn collega’s graag om het werk doormiddel van financiële dashbords, formules en macro’s, efficiënter te maken. Ook is Paul cijfermatig ingesteld en vindt hij het belangrijk om door middel van kritisch analyse van financiële rapportages en optimalisatie van processen, een organisatie samen met zijn collega’s naar een hoger niveau te brengen.

Paul heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €5700 op basis van 40 uur en exclusief 13e maand.
  
location_onOosterhout createWO person35 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Felice is na het afronden van haar HBO Accountancy opleiding aan de slag gegaan als Assistent Accountant bij een Accountantskantoor. Sinds 2019 is Felice werkzaam als Assistent Accountant bij haar huidige werkgever. Hier is zij verantwoordelijk voor het zelfstandig controleren en samenstellen van jaarrekeningen voor verschillende organisaties, het inzichtelijk maken van de risico’s die zich bij een onderneming voordoen en het controleren van balansposten en posten uit de winst en verliesrekeningen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het maken van analyses, aansluitcontroles en het registeren en vastleggen van controlewerkzaamheden. Felice heeft in 2021 naast haar baan, de opleiding Postbachelor Accountancy succesvol afgerond. Omdat haar werk momenteel bestaat uit 50% controle werkzaamheden en 50% samenstelwerkzaamheden, is zij samen met ons opzoek naar een nieuwe baan waar zij haar kennis en kunde met betrekking tot het samenstellen van jaarrekeningen kan toepassen.

Felice is een intelligent, vriendelijk en integer persoon. Ze is representatief en correct in haar gedrag en in gesprekken met stakeholders is ze in staat om een goed gevoel over te brengen. Die eigenschappen past ze toe in haar huidige functie waar ze regelmatig contact heeft met klanten. Ze schroomt zich daarbij niet om vragen te stellen en de verdieping op te zoeken als de situatie daar om vraagt. Daarnaast is ze erg collegiaal en staat ze altijd klaar om een helpende hand te bieden. Waar Felice echt in uitblinkt, is haar cijfermatige onderlegging en nauwkeurigheid van werken.

Felice heeft een opzegtermijn van twee maanden. Zij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onUtrecht createHBO person41 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven