“Heb een duidelijk doel voor ogen, creëer een brandend verlangen om jouw doel te bereiken, spreek jouw ambities uit en wees positief.”


Het geeft mij voldoening om de carrièrewensen en ambities van talenten te verwezenlijken. Ik krijg hierdoor het gevoel dat ik een steentje bijdraag aan de groei van een organisatie.


Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Consultant Financieel verbind ik de mooiste organisaties met talentvolle finance professionals. Tijd is zeer kostbaar in het (bedrijfs)leven. Bij het werven van personeel heeft u te maken met tijdrovende werkzaamheden. Denk maar aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het selecteren van kandidaten. Deze zaken zal ik u uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw organisatie. Met mijn financiële achtergrond, een uitgebreid netwerk, oog voor talent en een luisterend oor, heb ik de juiste tools in huis om een match tussen talentvolle professionals en uw organisatie te realiseren. Zoekt u een nieuwe collega? Dan kunt u contact met mij opnemen door mij te bellen of te mailen.


Op zoek naar een nieuwe baan?
Ik denk graag met jou mee over jouw vervolgstappen. Onder het genot van een kopje koffie zoeken wij samen uit wat jij belangrijk vindt en wat jouw doelen, wensen en ambities zijn. Vervolgens duik ik de arbeidsmarkt in om jouw wensen en ambities te verwezenlijken. Door mijn financiële achtergrond, oog voor talent en luisterend oor, zitten wij snel op dezelfde golflengte. Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of WhatsApp mij! Dan nodig ik jou graag uit voor een kopje koffie.


Zoek jij een interim financiële opdracht?
Wij beschikken over een breed netwerk van opdrachtgevers. Of je nu op zoek bent naar een kortlopend project of een langdurige opdracht, wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match.

We luisteren naar jouw wensen, doelen en vaardigheden, zodat we opdrachten kunnen vinden die passen bij jouw professionele ontwikkeling en ervaring. Interesse? Neem gerust contact met mij op.

 

Zoek je een financiële interimmer voor je bedrijf?
Wij begrijpen de waarde van een interimmer die direct inzetbaar is en resultaatgericht te werk gaat. Met ons netwerk van financiële professionals kunnen we helpen bij invulling van een tijdelijk project of een langdurige opdracht.

We nemen de tijd om jouw organisatie en de specifieke vereisten van de opdracht te begrijpen, zodat we een interim professional kunnen selecteren die niet alleen de juiste ervaring heeft, maar ook past bij de bedrijfscultuur. Interesse? Neem contact met mij, Abdel, op voor een vrijblijvend gesprek.


Vacatures

€2.800 tot €3.500
Ben jij een kei in nauwkeurigheid, met oog voor detail en een liefde voor cijfers? En wil je tegelijkertijd flexibel kunnen werken, zodat je je werk kunt afstemmen op schooltijden? Dan hebben we iets voor jou! 
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
€5.000 tot €6.000
Ben jij een gemotiveerde en ervaren boekhouder op zoek naar een dynamische werkomgeving? Deze organisatie gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare levensmiddelen, heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Om deze groei te stroomlijnen, willen ze financiële administratie uitbreiden en versterken. Lees verder voor meer informatie!
access_timeFulltime location_onMeijel euro_symbol€5.000 tot €6.000
€3.100 tot €4.100
Ben jij een zelfstandig en analytisch financieel talent met een passie voor procesapparatuur en technische oplossingen? Wil je deel uitmaken van een internationaal, gespecialiseerd en gedreven team binnen een groeiende organisatie? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.100 tot €4.100
€4.500 tot €6.500
Ben jij een ervaren financieel professional met sterke leiderschapskwaliteiten en een passie voor het optimaliseren van financiële processen?  Wij zijn op zoek naar een Hoofd Boekhouding die uitblinkt in het professionaliseren van de financiële administratie en het motiveren en coachen van het team. Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en tijdige registratie van financiële cijfers voor de vestigingen in Nederland en België. Als jij degene bent die wij zoeken, dan willen we graag met jou in gesprek!
access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€4.500 tot €6.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ilse heeft de afgelopen 3 jaar ervaring opgedaan in de financiële branche. Momenteel is zij werkzaam als Junior Controller bij een verzekeringsbedrijf. Hier is Ilse verantwoordelijk voor het opstellen van de maandafsluiting end e specificaties opstellen van diverse grootboekrekeningen. Daarnaast houdt ze zich bezig met onder andere procesoptimalisatie. Zo heeft Ilse het inkoopfacturen proces geoptimaliseerd en versneld. Ilse is tevens verantwoordelijk voor het maandelijks bijwerken van het dashboard, de rekeningcourant overzichten en betalingen en de kas en bank boeken. Alhoewel Ilse haar werkzaamheden met veel plezier uitvoert, is er niet voldoende groeiperspectief bij haar huidige werkgever. Om deze reden is zij klaar voor een volgende stap als Assistent Controller.

Ilse is een sociale meid die erg collegiaal is. Ze is erg behulpzaam en heeft een open houding. Ilse is enorm leergierig en ze maakt snel nieuwe dingen eigen. Ze zou in de toekomst ook graag nog een post hbo opleiding volgen. Ilse weet altijd 'out of the box' te denken om zo processen efficiënter in te richten en te optimaliseren. Daarnaast is ze communicatief erg vaardig en heeft ze en flexibele houding. Doordat Ilse zowel naar het globale plaatje kijkt, als inzoomt op de belangrijke details, kan zij snel verbanden leggen.

Ilse heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onBest createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Paul is een ervaren Controller met ruim 20 jaar ervaring. Nadat hij zijn WO opleiding heeft afgerond is Paul aan de slag gegaan als Product Cost Controller bij een beursgenoteerd bedrijf. Binnen deze rol heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een volwaardige controller. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het analyseren en rapporteren van verschillen met betrekking tot voorraadherwaardering, voorraadmutaties en de winst & verliesrekening. Ook werkte Paul nauw samen met de Procurement Controlling afdeling om de nauwkeurigheid van prijsvariaties te waarborgen en was hij verantwoordelijk voor een tijdige en nauwkeurige maandafsluiting. Na het vervullen van diverse rollen als Managent Accounting Analist, Controller en Business Controller Sales, is Paul in 2019 aan de slag gegaan als Business Controller bij zijn huidige werkgever. Paul is binnen deze rol verantwoordelijk voor het opzetten van management rapportages, analyses en forecasts voor 4 entiteiten, analyseert de financiële ontwikkelingen, de verschillen met budget/forecast en adviseert het management hierover. Bij de overname van een nieuwe fabriek in 2020 is Paul betrokken geweest bij zowel het financiële als het juridische overnameproces en geeft hij leiding aan twee financieel medewerkers die hier werkzaam zijn. Omdat Paul dichtbij huis wilt werken, bij een organisatie waar hij zich verder kan ontwikkelen, is hij samen met ons opzoek naar een Senior Controller functie binnen een dynamische en professionele organisatie.

Paul is een collegiale man met een analytische vermogen. Gezien hij een gevorderde gebruiker is van Excel & Power BI, helpt hij zijn collega’s graag om het werk doormiddel van financiële dashbords, formules en macro’s, efficiënter te maken. Ook is Paul cijfermatig ingesteld en vindt hij het belangrijk om door middel van kritisch analyse van financiële rapportages en optimalisatie van processen, een organisatie samen met zijn collega’s naar een hoger niveau te brengen.

Paul heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €5700 op basis van 40 uur en exclusief 13e maand.
  
location_onOosterhout createWO person35 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Benthe heeft ruim 25 jaar ervaring in de Finance, een echte Crediteuren & Debiteurenspecialist! Zij heeft de afgelopen jaren ervaring op gedaan bij nationale en internationale organisaties met verschillende entiteiten. In deze functies was Benthe verantwoordelijk voor de gehele crediteuren en debiteurenadministratie en zorgde zij voor een tijdige en correcte maandafsluiting. Benthe heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met inkomende facturen voor verschillende internationale entiteiten coderen en boeken op de juiste kostenplaats en grootboekrekening en het matchen van de goederenfacturen met purchaseorders. Ook was zij verantwoordelijk voor het ondersteunen bij de salarisadministratie en procesoptimalisatie. Benthe bekijkt haar werkprocessen kritisch en is altijd opzoek naar procesverbeteringen, met als doel een zo efficiënt en zorgvuldig mogelijke werkwijze te creëren. Benthe wil graag een baan voor 32 uur per week. Omdat dat helaas niet mogelijk is bij haar huidige werkgever, is Benthe samen met ons opzoek naar een Financiële functie, een vaste baan waar zij haar kennis en kunde de komende jaren kan toepassen.

Benthe is een vriendelijke, behulpzame dame met veel aandacht voor detail. Zij is in staat financiële vraagstukken goed te doorgronden en te verwerken. Daarbij beschikt Benthe over een bewezen vermogen om deadlines te halen, prioriteiten te stellen en meerdere zaken tegelijkertijd op te pakken. Zij voert haar werkzaamheden altijd nauwgezet uit, werkt doel- en resultaatgericht en staat te allen tijde klaar voor een ander. Haar positieve houding laat ook zien dat zij een leuke toevoeging zal zijn op de werkvloer.

Benthe heeft een opzegtermijn van één maand. Zij is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3300 op basis van 40 uur.
location_onBergen Op Zoom createWO person53 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Felice is na het afronden van haar HBO Accountancy opleiding aan de slag gegaan als Assistent Accountant bij een Accountantskantoor. Sinds 2019 is Felice werkzaam als Assistent Accountant bij haar huidige werkgever. Hier is zij verantwoordelijk voor het zelfstandig controleren en samenstellen van jaarrekeningen voor verschillende organisaties, het inzichtelijk maken van de risico’s die zich bij een onderneming voordoen en het controleren van balansposten en posten uit de winst en verliesrekeningen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het maken van analyses, aansluitcontroles en het registeren en vastleggen van controlewerkzaamheden. Felice heeft in 2021 naast haar baan, de opleiding Postbachelor Accountancy succesvol afgerond. Omdat haar werk momenteel bestaat uit 50% controle werkzaamheden en 50% samenstelwerkzaamheden, is zij samen met ons opzoek naar een nieuwe baan waar zij haar kennis en kunde met betrekking tot het samenstellen van jaarrekeningen kan toepassen.

Felice is een intelligent, vriendelijk en integer persoon. Ze is representatief en correct in haar gedrag en in gesprekken met stakeholders is ze in staat om een goed gevoel over te brengen. Die eigenschappen past ze toe in haar huidige functie waar ze regelmatig contact heeft met klanten. Ze schroomt zich daarbij niet om vragen te stellen en de verdieping op te zoeken als de situatie daar om vraagt. Daarnaast is ze erg collegiaal en staat ze altijd klaar om een helpende hand te bieden. Waar Felice echt in uitblinkt, is haar cijfermatige onderlegging en nauwkeurigheid van werken.

Felice heeft een opzegtermijn van twee maanden. Zij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onUtrecht createHBO person41 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven