“Heb een duidelijk doel voor ogen, creëer een brandend verlangen om jouw doel te bereiken, spreek jouw ambities uit en wees positief.”

Het geeft mij voldoening om de carrièrewensen en ambities van talenten te verwezenlijken. Ik krijg hierdoor het gevoel dat ik een steentje bijdraag aan de groei van een organisatie.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?
Als Consultant Financieel verbind ik de mooiste organisaties met talentvolle finance professionals. Tijd is zeer kostbaar in het (bedrijfs)leven. Bij het werven van personeel heeft u te maken met tijdrovende werkzaamheden. Denk maar aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het selecteren van kandidaten. Deze zaken zal ik u uit handen nemen, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw organisatie. Met mijn financiële achtergrond, een uitgebreid netwerk, oog voor talent en een luisterend oor, heb ik de juiste tools in huis om een match tussen talentvolle professionals en uw organisatie te realiseren. Zoekt u een nieuwe collega? Dan kunt u contact met mij opnemen door mij te bellen of te mailen.


Op zoek naar een nieuwe baan?

Ik denk graag met jou mee over jouw vervolgstappen. Onder het genot van een kopje koffie zoeken wij samen uit wat jij belangrijk vindt en wat jouw doelen, wensen en ambities zijn. Vervolgens duik ik de arbeidsmarkt in om jouw wensen en ambities te verwezenlijken. Door mijn financiële achtergrond, oog voor talent en luisterend oor, zitten wij snel op dezelfde golflengte. Ben jij benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel, mail of WhatsApp mij! Dan nodig ik jou graag uit voor een kopje koffie.


Vacatures

Ben jij een energieke Finance Professional met oog voor details? Wil jij de nieuwe rechterhand van de financieel manager zijn en werken in een kantoor op de leukste plek van Rotterdam? Dan stel ik jou graag voor aan jouw nieuwe werkgever!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.000
Je werkt binnen een informele en dynamische cultuur binnen een hecht team in Dordrecht. Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid past echt bij jou. Omschrijf ik jou nu? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.800 tot €3.500
Jij wilt jezelf ontwikkelen in een afwisselende functie binnen een accountancy-samenstelpraktijk of controlepraktijk. Heb jij minimaal een afgeronde hbo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie? Lees dan snel verder!  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Je hebt drie jaar gewerkt bij een accountancy kantoor en bent uit jouw functie gegroeid. Wil jij jezelf als Assistent Accountant ontwikkelen in een afwisselende functie bij een modern administratie- en advieskantoor? Lees dan snel verder!  

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.500 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Esmeralda heeft 28 jaar ervaring in de finance. Na vier jaar gewerkt te hebben bij een boekhoud & administratie kantoor heeft zij na een reorganisatie bewust een overstap gemaakt naar het bedrijfsleven om onderdeel te zijn van het financieel proces binnen een organisatie. Sinds 2011 is Esmeralda werkzaam als Boekhoudkundig Medewerker bij haar huidige werkgever. In deze functie is zij verantwoordelijk voor de volledige boekhouding binnen de organisatie. Naast de debiteuren en crediteurenadministratie, bewaakt zij de juistheid en volledigheid van de financiële administratie, stelt de jaarrekening op en controleert de balans en resultatenrekeningen. Daarnaast is Esmeralda verantwoordelijk voor de personeels & salarisadministratie en verlof- en verzuimregistratie. Ook verzorgt Esmeralda de periodieke financiële rapportages en is zij het aanspreekpunt met betrekking tot financiële vraagstukken voor de directie en management. Wegens onduidelijke communicatie & structuur binnen de organisatie is Esmeralda opzoek naar een veelzijdige financiële functie waar zij haar huidige kennis en ervaring verder kan uitbreiden en de ruimte krijgt om verantwoordelijkheden te dragen.

Esmeralda is een enthousiaste, energieke dame met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heeft Esmeralda een enorm autodidactisch vermogen en is zij erg leergierig. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in haar functioneren. Ondanks dat zij geen financiële opleiding heeft afgerond heeft zij zich de afgelopen twintig jaar tot een onmisbare schakel binnen verschillende financiële afdelingen weten te ontwikkelen. Naast haar financiële kennis en kunde, heeft Esmeralda een grote sociale antenne. Dit zorgt ervoor dat zij op verschillende niveaus kan schakelen met voldoende inlevingsvermogen en overtuigingskracht.

Esmeralda heeft een opzegtermijn van één maand. Zij is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van 
€ 4.500,- bruto op basis van 40 uur.    
location_onrotterdam createMBO person55 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Alicia heeft drie jaar ervaring in de finance. De afgelopen jaren heeft Alicia verschillende boekhoudkundige taken mogen uitvoeren bij verschillende organisaties. Alicia is verantwoordelijk geweest voor het invoeren van loonadministratie & verwerken van loonstroken, het assisteren bij het samenstellen van de jaarrekening, inboeken van intracompany facturen en afboeken van de kruisposten. Momenteel is Alicia werkzaam als Junior Assistent Accountant bij haar huidige werkgever. Binnen deze functie is zij verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie voor verschillende organisaties bij een accountancy kantoor. Omdat de taken bij haar huidige werkgever enorm zijn afgenomen en haar contract volgend jaar waarschijnlijk daarom niet wordt verlengd, is Alicia samen met ons opzoek naar een financiële functie waar zij haar kennis en kunde kan toepassen.

Alicia is een spontane jongedame, met een open manier van communiceren. Voor Alicia is het ontzettend belangrijk om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen daarom is zij begonnen aan de deeltijd hbo-opleiding Accountancy. Alicia haar werkhouding getuigd van een accurate en analytische houding waardoor zij van de financiële administratie snel een goed beeld krijgt en het hele proces voor zich ziet. 

Alicia is vanwege haar opleiding voor 32 uur beschikbaar, heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.        
location_onDelft createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Amiel is een leergierig en enthousiast persoon. Hij heeft Bedrijfsadministratie gestudeerd en heeft tijdens deze opleiding verschillende stages gelopen. Hier heeft hij mee kunnen draaien op meerdere facetten van een financiële afdeling en heeft hij zijn passie voor deze branche ontdekt. Bij zijn tweede stage is hij zelfs nog een aantal maanden blijven werken door enthousiasme vanuit beide partijen. Amiel heeft zich bij zijn laatste werkgever bezig gehouden met de crediteuren en debiteurenbeheer. Hier was hij verantwoordelijk voor het boeken en coderen van de inkomende facturen op de juiste kostenplaats en grootboekrekening, bijhouden en verschonen van tussenrekeningen en het opvolgen van openstaande facturen met klanten en operationele afdelingen. Wegens automatisering van het systeem is de functie van Amiel komen te vervallen. Amiel is nu samen met Extra Talent op zoek naar de juiste baan op een financiële afdeling als Financieel Administratief Medewerker.

Amiel heeft een gezellige en toegankelijke persoonlijkheid. In gesprekken is hij enthousiast en open wat naar voren komt door zijn communicatie vaardigheden waardoor je ook een goed inhoudelijk gesprek kan voeren. Bovendien is hij gemotiveerd om zich verder te ontwikkelen op de financiële afdeling en om hier meer werkervaring op te doen. Amiel is ook erg open-minded en flexibel wat blijkt uit het feit dat hij naast zijn opleidingen altijd heeft gewerkt en verschillende stages en ervaringen heeft opgedaan om te onderzoeken wat hij nou écht leuk vind.

Amiel is per direct parttime (24 uur) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600 bruto op basis van 40 uur.
location_onDen Haag createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Marsha heeft ruim 19 jaar ervaring in de rol van (Financieel) Administratief Medewerker. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het controleren en verwerken van in- en verkoopfacturen, betaalbaar stellen van facturen, assisteren bij maandrapportages en het inboeken van facturen in diverse entiteiten. Daarnaast is zij het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Marsha is toe aan een nieuwe uitdaging en is daarom samen met ons op zoek naar een financiële functie waar zij haar huidige kennis en ervaring verder kan uitoefenen. Het liefst ziet zij zich terug in de rol van Financieel Administratief Medewerker.

Marsha is op mij overgekomen als een vriendelijke en ambitieuze dame die graag hulp biedt aan haar medemens. Zo kan zij zich goed verplaatsen in andere mensen waardoor het communiceren met haar erg fijn is. Wanneer zij als financieel medewerker binnen een leuke organisatie kan werken, heb je een goede collega aan haar.  

Marsha heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor 36 uur per week met een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven