Vacatures

Zoek jij na het afronden van jouw hbo-opleiding een uitdagende baan als Junior Logistiek Coördinator bij een producent met een transportafdeling of ben je na je eerste baan toe aan een volgende stap? En dit doe je het liefst bij een organisatie waar je door kan groeien. Dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.050
Ben jij graag lekker in de weer en kun je goed omgaan met vrijheid en eigen verantwoordelijkheid? Jij neemt graag het initiatief om verbeteringen door te voeren en dit doe je het liefst bij een organisatie die jou graag ziet groeien. Dan is dit dé volgende stap voor jou! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.900 tot €3.800
Jij bent op zoek naar een werkgever die jou beloont voor je prestaties. Je bent accuraat en houd van uitdagingen. En dit doe je het liefst bij een bedrijf waar je door kan groeien. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.450 tot €3.200
Ben jij klaar voor een uitdagende functie in de logistiek? Als Export Medewerker kom jij te werken bij een internationale logistieke dienstverlener. Waar meedenken in het proces erg wordt gewaardeerd en jouw mening telt. Geïnteresseerd geworden? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.050
Meer vacatures weergeven