“Ontdek wat je passie is en maak er je werk van!” 


Ik haal energie uit het enthousiasme dat ontstaat bij het maken van een goede match tussen kandidaat en bedrijf. 


Op zoek naar een nieuwe collega? 
Binnen Extra Talent versterk ik het logistieke team van Amsterdam. Als consultant bied ik mijn expertise aan om de perfecte match te vinden voor u. Ik begrijp namelijk goed dat het moeilijk is om goed personeel te vinden. Die pijn wil ik verzachten door zorgvuldig te kijken wat een kandidaat zoekt en of dit daadwerkelijk is wat u te bieden heeft. Door mijn specialisatie in logistieke kantoorfuncties begrijp ik gemakkelijk waar u naar op zoek bent en kan ik de meest geschikte kandidaat vinden. Dus, heeft u een topper nodig voor een logistieke kantoorfunctie? Neem dan contact met mij op via de mail, WhatsApp of u kunt mij uiteraard ook bellen. Ik help uw bedrijf dan vlot aan een geschikte kandidaat. 


Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of weet je niet zo goed of je wel op je plek zit? Dan kunnen we samen gaan zitten en dit bespreekbaar maken. Ik ga voor jou op zoek naar een passende baan gericht op jouw ambities en wensen. Dit doe ik door jou een luisterend oor te bieden en advies op maat te geven. Verder blijf ik betrokken om te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Twijfel niet om mij te mailen, bellen of whatsappen, zodat we het gesprek aan kunnen gaan. Samen ontdekken we waar jij je werkgeluk uithaalt. Want gelukkig zijn op je werk zorgt voor de beste prestaties en een betere levenskwaliteit! Spreek ik je snel? 


Vacatures

€2.400 tot €3.800
Ben jij een gedreven professional met een passie voor importexpeditie? Droom je ervan om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid in de logistieke sector? Zoek niet verder, want deze vacature biedt jou de kans om te schitteren in de wereld van importexpeditie. Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.800
€2.400 tot €3.500
Op zoek naar een dynamische functie waar geen dag hetzelfde is en waar een verzorgde lunch dagelijkse kost is? Zoek niet verder! Deze vacature biedt jou de kans om een expert te worden in elk aspect van het expeditieproces. Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.500
€2.400 tot €3.050
Ben jij een servicegerichte professional met een passie voor klantcontact? Klaar om jouw organisatietalent en klantvriendelijkheid in te zetten als Customer Service Medewerker Export? Grijp de kans om deel uit te maken van een dynamische omgeving waar klantgerichtheid de spil is van succesvolle dienstverlening. Lees verder en ontdek hoe jij impact kunt maken!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.050
€2.400 tot €3.050
Salaris: € 2.400,- tot € 3.050,- bruto per maand

Ben jij een servicegerichte professional die uitblinkt in klantcontact? Wil je jouw organisatietalent en klantvriendelijkheid inzetten als Customer Service Medewerker Import? Grijp de kans om deel uit te maken van een dynamische omgeving waar klantgerichtheid de kern is van succesvolle dienstverlening. Lees verder en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.050
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dennis zijn carrière heeft zich gestaag ontwikkeld binnen de Logistiek en Supply Chain. Hij begon als Logistiek Medewerker, waar hij hands-on ervaring opdeed in orderafhandeling en magazijnwerk. Vervolgens klom hij op tot Warehouse Manager, waar hij de goederenstroom optimaliseerde en teams aanstuurde. Zijn groei zette zich voort als Senior Supplychain Specialist Outbound & B2C, waarbij hij verantwoordelijk was voor het efficiënt beheren van leveringen aan eindklanten en retourzendingen. Dennis zijn expertise breidde zich verder uit als Operations Senior Import Specialist, waar hij het inkoop- en betalingsproces stroomlijnde en kosten optimaliseerde. Zijn loopbaan toont een geleidelijke evolutie richting complexe logistieke operaties en leiderschap. Na 13 jaar toegewijde inzet, staat Dennis nu klaar voor een nieuwe uitdaging en een frisse start binnen een nieuwe organisatie.

Dennis wordt gekenmerkt door zijn veerkracht en positieve instelling. Zijn stressbestendigheid en flexibiliteit gaan hand in hand met zijn punctualiteit en betrouwbaarheid. Met een leergierige geest is hij altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zijn vermogen om actief deel te nemen aan meetings, samen te werken met humor en vloeiend te communiceren in zowel Nederlands als Engels, maken hem een gewaardeerde teamspeler. Dennis zijn mentale kracht en gestructureerde aanpak typeren zijn persoonlijkheid. 

Hij heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand en is fulltime beschikbaar na een opzegtermijn van één maand.

location_onAmsterdam createMBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Geen enkele ervaring is voor niets. Emir is binnengekomen als logistiek medewerker en is bij dezelfde organisatie doorgegroeid tot Logistiek Teamleider. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het warehouse. Hij gaf leiding aan het warehouse personeel, het team bestond dagelijks uit een ploeg van 10 tot 20 personen. Doordat hij niet meer op zijn plek zat is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Op dit moment werkt hij als zelfstandig allround medewerker. Hij heeft meer in zijn mars dit is ook terug te zien in eerdere werkervaring. Om deze reden is hij samen met Extra Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging in het warehouse. Dit mag een coördinerende, leidinggevende of een meewerkend voorman rol zijn. 

Emir is een betrouwbare man die waarde hecht aan afspraken en beloftes, afspraak is afspraak. Hij werkt graag in een team en vindt het belangrijk om doelen met elkaar te behalen. Iedereen is even waardevol in een team en zo benaderd hij zijn collega’s. Het is een sociale man die een gun factor weet te creëren bij zijn team. Wisselende diensten zijn voor hem geen probleem, nachtwerk heeft hij liever niet. 

Emir is fulltime beschikbaar na een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand. 
location_onEnkhuizen createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Alvin heeft altijd al een passie gehad voor de luchtvracht en de logistieke processen. Zo heeft hij zijn opleiding Aviation Operations Officer met succes afgerond. Na het afronden van zijn studie is hij begonnen bij een logistiek dienstverlener. Hier heeft hij de functie als expediteur van A tot Z geleerd. Echter door een reorganisatie ligt de werkdruk erg hoog en is hij met Extra Talent op zoek naar een nieuwe werkgever waar hij de mogelijkheid krijgt om zich nog verder te verdiepen in het vak als Expediteur

Alvin is een persoon die verantwoordelijkheden van hemzelf en die van andere op zich neemt. Hij is besluitvaardig en initiatief nemen zit in zijn aard. Hij wilt er voor zorgen dat het werk zo zorgvuldig en correct mogelijk geleverd wordt. Daarom controleert en corrigeert hij ook fouten van andere collega’s en gaat hij pas naar huis zodra alles in orde is. Alvin is te omschrijven als rustig, intelligent en vriendelijk. 

Hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand en is per direct beschikbaar voor 40 uur per week.  
.

location_onAmsterdam createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven