“Ontdek wat je passie is en maak er je werk van!” 


Ik haal energie uit het enthousiasme dat ontstaat bij het maken van een goede match tussen kandidaat en bedrijf. 


Op zoek naar een nieuwe collega? 
Binnen Extra Talent versterk ik het logistieke team van Amsterdam. Als consultant bied ik mijn expertise aan om de perfecte match te vinden voor u. Ik begrijp namelijk goed dat het moeilijk is om goed personeel te vinden. Die pijn wil ik verzachten door zorgvuldig te kijken wat een kandidaat zoekt en of dit daadwerkelijk is wat u te bieden heeft. Door mijn specialisatie in logistieke kantoorfuncties begrijp ik gemakkelijk waar u naar op zoek bent en kan ik de meest geschikte kandidaat vinden. Dus, heeft u een topper nodig voor een logistieke kantoorfunctie? Neem dan contact met mij op via de mail, WhatsApp of u kunt mij uiteraard ook bellen. Ik help uw bedrijf dan vlot aan een geschikte kandidaat. 


Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of weet je niet zo goed of je wel op je plek zit? Dan kunnen we samen gaan zitten en dit bespreekbaar maken. Ik ga voor jou op zoek naar een passende baan gericht op jouw ambities en wensen. Dit doe ik door jou een luisterend oor te bieden en advies op maat te geven. Verder blijf ik betrokken om te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Twijfel niet om mij te mailen, bellen of whatsappen, zodat we het gesprek aan kunnen gaan. Samen ontdekken we waar jij je werkgeluk uithaalt. Want gelukkig zijn op je werk zorgt voor de beste prestaties en een betere levenskwaliteit! Spreek ik je snel? 


Vacatures

€2.600 tot €3.600
Met jouw positieve instelling leg jij alle puzzelstukjes op de juiste plek en los je logistieke vraagstukken op. Snel schakelen en anticiperen op ad-hoc situaties maken jouw werkdag compleet. Eén voor allen, allen voor één is jou op het lijf geschreven. Zie jezelf werken bij een internationale organisatie met ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.600
€2.550 tot €3.250
Regelen en organiseren, dat is waar jij energie van krijgt! Doe je dit het liefst bij een logistiek bedrijf met een hechte en familiaire werksfeer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Solliciteer vandaag nog op de rol Forwarder Luchtvracht in Hoofddorp.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.550 tot €3.250
€2.650 tot €3.400
Kom jij het best tot jouw recht in een groot en hecht team met behulpzame en gezellige collega’s en ben je er klaar voor om jouw kennis verder toe te passen in de logistieke branche? Ga aan de slag bij deze logistiek dienstverlener als Expediteur Zeevracht!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.650 tot €3.400
€2.500 tot €3.250
Werk jij graag voor een internationaal bedrijf en een gevestigde naam? Zet dan jouw klantgerichte kwaliteiten vandaag nog in bij deze logistiek dienstverlener als Customer Service Medewerker Logistiek!

access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€2.500 tot €3.250
Meer vacatures weergeven