Amali Abeyewardene

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 - 51 30 18 26
 linkedin.com/in/amali-abeyewardene/

Amali Abeyewardene

“Ontdek wat je passie is en maak er je werk van!” 


Ik haal energie uit het enthousiasme dat ontstaat bij het maken van een goede match tussen kandidaat en bedrijf. 


Op zoek naar een nieuwe collega? 
Binnen Extra Talent versterk ik het logistieke team van Amsterdam. Als consultant bied ik mijn expertise aan om de perfecte match te vinden voor u. Ik begrijp namelijk goed dat het moeilijk is om goed personeel te vinden. Die pijn wil ik verzachten door zorgvuldig te kijken wat een kandidaat zoekt en of dit daadwerkelijk is wat u te bieden heeft. Door mijn specialisatie in logistieke kantoorfuncties begrijp ik gemakkelijk waar u naar op zoek bent en kan ik de meest geschikte kandidaat vinden. Dus, heeft u een topper nodig voor een logistieke kantoorfunctie? Neem dan contact met mij op via de mail, WhatsApp of u kunt mij uiteraard ook bellen. Ik help uw bedrijf dan vlot aan een geschikte kandidaat. 


Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of weet je niet zo goed of je wel op je plek zit? Dan kunnen we samen gaan zitten en dit bespreekbaar maken. Ik ga voor jou op zoek naar een passende baan gericht op jouw ambities en wensen. Dit doe ik door jou een luisterend oor te bieden en advies op maat te geven. Verder blijf ik betrokken om te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Twijfel niet om mij te mailen, bellen of whatsappen, zodat we het gesprek aan kunnen gaan. Samen ontdekken we waar jij je werkgeluk uithaalt. Want gelukkig zijn op je werk zorgt voor de beste prestaties en een betere levenskwaliteit! Spreek ik je snel? 


Vacatures

€2.450 tot €3.750
Luchtvracht staat nooit stil. Dagelijks gaan er namelijk duizenden transporten vanuit Schiphol naar alle soorten bestemmingen. Nu zijn wij op zoek naar een Planner Export Luchtvracht die hier een aandeel in wilt zijn. Dagelijks in contact met klanten, vervoerders en airliners om transporten zojuist mogelijk te plannen. Als expediteur ben je namelijk geheel verantwoordelijk dat je het transport juist in plant en juist laat verlopen. Word jij warm van de luchtvracht, dan is dit de functie voor jou!
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.450 tot €3.750
€2.600 tot €3.350
Ben jij nieuwsgierig naar de scheepsvaart en zou jij je binnen deze branche willen ontwikkelen? Dit is jouw kans! Dit internationale scheepsvaartbedrijf is een grote speler in de branche en nú op zoek naar een Junior Waterklerk. Benieuwd of dit dé baan voor jou is? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam-West euro_symbol€2.600 tot €3.350
€3.380 tot €4.680
Wil jij een nieuwe richting in je loopbaan inslaan zonder je huidige carrière op te geven? Overweeg dan een overstap naar CE-chauffeur tanktransport als vliegtuigbetanker. Je gaat werken op het unieke Schiphol, waar elke dag anders is. Natuurlijk tegen een uitstekende beloning!
 
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€3.380 tot €4.680
€2.550 tot €3.750
Ben jij een ervaren transportplanner of wil je graag in dit vakgebied aan de slag? Dan zijn we op zoek naar jou! Je gaat werken bij een kleine tot middelgrote transportorganisatie waar je de kans krijgt om alle ins en outs van het vak te leren. Deze rol biedt je de mogelijkheid om structuur te brengen in een dynamische omgeving, met de potentie om door te groeien naar een leidinggevende positie. Klinkt dit interessant? Lees dan verder of solliciteer direct!
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.550 tot €3.750
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Guus is na het afronden van zijn havo-opleiding begonnen aan zijn hbo-opleiding Logistics Management. Op dit moment heeft hij alles aangeleverd en hoogstwaarschijnlijk krijgt hij eind juni te horen dat hij geslaagd is voor zijn Bachelor of Logistics Management. Voor zijn afstudeerstage heeft hij bij een organisatie onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het logistieke en distributieproces. Als uitkomst van zijn afstudeeropdracht kan dit de organisatie een besparing van € 24.000,- per maand opleveren, welke dan natuurlijk uitgevoerd zal worden. Aangezien hij eind juni zijn studie zal afronden, is Guus samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden.

Guus is een sympathieke, leergierige en vrolijke jongeman. Hij is makkelijk in de omgang en bevordert een gezellige werksfeer. Hij staat op het moment voor veel open en kijkt uit naar nieuwe kansen.

Hij heeft een salarisindicatie van € 2.650,- bruto per maand en is per augustus fulltime beschikbaar.
location_onAmsterdam createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Michel heeft diverse werkervaring opgedaan in verschillende sectoren, maar zijn passie voor de logistiek is begonnen bij de oprichting van zijn eigen onderneming. In Suriname heeft hij een organisatie opgezet die zich bezighield met de inkoop en verkoop van motorfietsen en de onderdelen daarvan. Na 5 jaar heeft hij de keuze gemaakt om terug in loondienst te gaan en zo de rol van Beheerder Voorraad te bekleden. In deze functie was andere verantwoordelijk voor het monitoren van de kwaliteit en het verwerken van de administratie. In 2022 verhuisde Michel samen met zijn gezin naar Nederland, waar hij zijn kennis inzette als Logistiek Coördinator Outbound. Zijn taken variëren van het verzorgen van transport tot het aansturen en motiveren van het team van 9 medewerkers. Op dit moment werkt Michel wisselende diensten en hij merkt dat hij behoefte heeft aan meer stabiliteit. Daarom is Michel samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek.
        
Michel is een rustige en gestructureerde man. Hij weet wat hij wil en zet zich daar al te graag voor in. Dit doet hij door zichzelf uit te blijven dagen en altijd een helpende hand bieden waar dat nodig is. 

Michel is fulltime beschikbaar na een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand. 
location_onVelsen createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven