“Ontdek wat je passie is en maak er je werk van!” 
 
Ik haal energie uit het enthousiasme dat ontstaat bij het maken van een goede match tussen kandidaat en bedrijf. 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Binnen Extra Talent versterk ik het logistieke team van Amsterdam. Als consultant bied ik mijn expertise aan om de perfecte match te vinden voor u. Ik begrijp namelijk goed dat het moeilijk is om goed personeel te vinden. Die pijn wil ik verzachten door zorgvuldig te kijken wat een kandidaat zoekt en of dit daadwerkelijk is wat u te bieden heeft. Door mijn specialisatie in logistieke kantoorfuncties begrijp ik gemakkelijk waar u naar op zoek bent en kan ik de meest geschikte kandidaat vinden. Dus, heeft u een topper nodig voor een logistieke kantoorfunctie? Neem dan contact met mij op via de mail, WhatsApp of u kunt mij uiteraard ook bellen. Ik help uw bedrijf dan vlot aan een geschikte kandidaat. 
 
Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of weet je niet zo goed of je wel op je plek zit? Dan kunnen we samen gaan zitten en dit bespreekbaar maken. Ik ga voor jou op zoek naar een passende baan gericht op jouw ambities en wensen. Dit doe ik door jou een luisterend oor te bieden en advies op maat te geven. Verder blijf ik betrokken om te zorgen dat jij met plezier naar je werk gaat. Twijfel niet om mij te mailen, bellen of whatsappen, zodat we het gesprek aan kunnen gaan. Samen ontdekken we waar jij je werkgeluk uithaalt. Want gelukkig zijn op je werk zorgt voor de beste prestaties en een betere levenskwaliteit! Spreek ik je snel? 


Vacatures

Heb je een passie voor logistiek en wil je het vak van Transportplanner leren? Je gaat contact onderhouden met zowel chauffeurs als klanten waardoor je het middelpunt van de organisatie bent. Je gaat klantgericht te werk en beschermt de wensen van klanten. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.050
Jij bent een administratieve duizendpoot. En wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.100
Houd jij van puzzelen, passen en meten? Dan heb ik een interessante functie als Transportplanner voor jou bij een platte organisatie met gezellige collega’s! Deze organisatie in regio Amsterdam vindt werkgeluk van de werknemers erg belangrijk. Zie jij jouw volgende stap zetten binnen deze organisatie? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.600
Je hebt een passie voor de luchttransport en houdt van een uitdaging. Hier hou jij je graag mee bezig bij een bedrijf dat jou waardeert. Dan is dit jouw kans, lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.550
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thoma kreeg de kans bij zijn vorige werkgever om als Declarant te starten. Om meer kennis van zaken te hebben heeft hij de junior Declarant opleiding gevolgd. Na 9 jaar trouwe dienst was hij klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo is hij bij zijn huidige werkgever in de rol van declarant gestart. In deze rol is hij verantwoordelijk voor een van de grootste klanten en is een vraagbaken voor diverse collega’s. Echter is een van de grote klanten vertrokken en gaat er op de afdeling worden ingekort. Om dit preventief voor te zijn en meer werkplezier te vinden, is Thoma klaar voor een nieuwe uitdaging. Samen met Extra Talent is hij op zoek naar een nieuwe rol als Declarant of Logistiek Coördinator.

Thoma is een klantgerichte man. Hij kan organiseren en ondernemen in zijn functie en denkt graag mee. Samenwerken voelt hij zich fijn bij, maar kan goed alleen werken. Hij werkt gestructureerd en is flexibel om door te werken als het werk nog niet af is. Weekend werken kan in overleg, maar heeft een voorkeur voor kantoortijden.

Fulltime is Thoma beschikbaar, rekening houdend met zijn maand opzegtermijn en salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onAlmere createMBO person47 jaar
Meer kandidaten weergeven