Emma Heijmen

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06-23600355
 linkedin.com/in/emma-heijmen/

Emma Heijmen

''Connect met je collega’s. Je ziet de mensen waarmee je werkt zo veel. Als dat klikt, dan is de helft van je werkgeluk al binnen!''  

Mijn favoriete momenten zijn wanneer een kandidaat mij belt als hij of zij net klaar is met het eerste gesprek bij een eventuele werkgever en ze mega enthousiast zijn. Dat is echt tof! 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Recruitment Consultant Logistiek neem ik u graag werk uit handen om die ene perfecte kandidaat te vinden. Hiervoor zet ik dan ook al mijn beschikbare bronnen in. Verder draai ik nergens omheen en doe ik me niet anders voor dan wie ik ben. Dus, krijgt u die ene lastige vacature niet vervuld of bent u op zoek dé ideale match voor uw bedrijf? Neem dan gauw contact op met mij via bovenstaande contactgegevens. 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Bij mij ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar werkgeluk! Wanneer ik voor jou aan de slag ga als Recruitment Consultant zal ik altijd realistisch te werk gaan. Ik beloof niks waar ik niet aan kan voldoen en ik ben altijd eerlijk. Neem contact met mij op wanneer je toch wat aspecten mist in je huidige baan maar net niet de vinger kunt leggen op wat er precies ontbreekt. We zoeken dan samen uit waar jij behoefte aan hebt in een baan. Je kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Kandidaten

Twan heeft in 2020 de opleiding Teamleider Logistiek met plezier afgerond. Tijdens deze opleiding heeft hij bij verschillende organisaties stage gelopen in het magazijn. Na zijn opleiding is hij fulltime aan de slag gegaan als Teamleider bij een logistiek dienstverlener. Twan stuurde 5 magazijnmedewerkers aan en zorgde voor de dagelijkse taakverdeling. Daarnaast was hij voor 2 vaste klanten verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Na 1,5 jaar is hij terecht gekomen bij zijn huidige werkgever. In zijn rol als Administratief Medewerker / Planner heeft hij een breed takenpakket. Voor de ingeplande orders regelt Twan het zee- of railtransport. Hij zorgt ervoor dat de producten die vervoerd moeten worden op tijd bij de vervoerder aankomen. Hij is zo het eerste contactpersoon voor rederijen en railoperators. Lopende zendingen monitort hij nauwkeurig en hij houdt de wachttijden bij. De nodige douane documentatie wordt door hem gecontroleerd en ingevoerd. Denk hierbij aan T1, T2, import en export documentatie. Omdat Twan zich verder wil gaan ontwikkelen binnen het douane vak, is hij op zoek naar een uitdaging waar dit in zijn takenpakket zit.

Twan is een rustige jongeman die geordend te werk gaat. Omdat hij gestructureerd werkt, kan hij goed het overzicht bewaren tussen werkzaamheden. Hij is nauwkeurig en met zijn oog voor detail haalt hij snel de fouten eruit. Hij kijkt kritisch naar cijfers en dat zorgt ervoor dat Twan geen half werk levert. Hij is leergierig en als iets zijn interesse heeft dan pakt hij het snel op. Dit blijkt ook uit het feit dat hij de basisopleiding Douane Declarant heeft afgerond en zich daar nu verder in wilt gaan ontwikkelen. Door zijn affiniteit met computersystemen maakt hij dat snel eigen.
  
Twan heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onVeenedaal createMBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rosanne heeft in meerdere rollen ervaring opgedaan binnen de administratie. Bij een voorgaande werkgever was ze werkzaam als Facilitair Medewerker. Als eerste contactpersoon was zij het aanspreekpunt voor bewoners en beheerders van verschillende panden. Ze controleerde de kamers voor, tijdens en na het verblijf van de immigranten op schades en voor de schoonmaak. Bij reparaties en groot onderhoud nam Rosanne contact op met externe bedrijven om service afspraken in te plannen. Ze hield ook het assortiment bij van de vending machines op verschillende locaties. Voor deze machines hield ze de omzet bij in een kasboek. Bij haar huidige werkgever is Rosanne werkzaam als Administratief Medewerker. Ze is het contactpersoon voor zakelijke klanten en accountmanagers op locatie. Binnenkomende orders worden door haar verwerkt en ze beoordeelt ook de retouren. Daarnaast schakelt ze veel met het magazijn en de logistieke afdeling over lopende zendingen en de voorraad. Zo communiceert ze met de klant over de bestellingen en verschaft ze de nodige informatie. Omdat de bestellingen flink minder worden is er helaas geen ruimte meer voor Rosanne. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker, Customer Service Medewerker of Receptioniste. 

Rosanne is een vriendelijke en geduldige vrouw. Dat maakt haar voor klanten een prettig contactpersoon. Ze is ook behulpzaam, voor zowel klanten als haar collega’s. Ze vindt het fijn om met mensen om zich heen te werken, maar kan aan de andere kant ook goed zelfstandig aan de slag. Rosanne is leergierig en gaat graag mee met de tijd. Ze wil overal van op de hoogte zijn en is ervan overtuigd dat je als mens nooit te oud bent om te leren. Rosanne past in een informele organisatie waar collega’s voor elkaar klaarstaan.

Rosanne is per 1 april beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week. Haar salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onArnhem createMBO person57 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Noah is vanaf 2011 werkzaam in de logistiek. Deze branche trok zijn interesse en daardoor besloot hij om hier zijn fulltimebaan van te maken. Daarna heeft hij bij een voorgaande werkgever de kans gekregen om de mbo opleiding Logistiek Teamleider te gaan doen en deze heeft hij afgerond. Noah is momenteel werkzaam als Logistiek Voorman en heeft hier ruim 7 jaar ervaring in. Aansturen van mensen, orders inboeken, afspraken maken met transporteurs zit allemaal in zijn takenpakket. Daarnaast vindt Noah het interessant om mee te denken met een stuk procesoptimalisatie. Zo heeft hij voor een aantal webshops een order portal ontworpen waarin automatisch verzendlabels werden aangemaakt en ook de track & trace code automatisch naar de klant werd gestuurd. Daardoor hoefde de werknemers niet meer handmatig gegevens in te voeren maar enkel op een knop te drukken. Dit scheelde op de 100 orders 20 minuten werk. Ook heeft Noah ervaring met optimalisatie van het magazijn. Samen met een collega heeft hij 4000m2 aan warehouse volledig mogen inrichten. Nu is Noah op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek.

Noah heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat maakt dat hij altijd het best behaalbare resultaat wilt realiseren voor de organisatie. Daarnaast ziet Noah snel wanneer processen sneller of beter kunnen. Hij is ook behulpzaam, wanneer een collega om zijn hulp vraagt kan hij zijn eigen werk even aan de kant leggen. Soms kan het zijn dat hij uit enthousiasme te veel hooi op zijn vork neemt, maar dan zet hij even een stapje terug om prioriteiten te stellen. Hij gaat liever wat langer door om zijn werk af te maken, want anders kan hij niet rustig naar huis.

Noah heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 36 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.         
location_onNijmegen createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven