Emma Heijmen

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06 - 23 60 03 55
 linkedin.com/in/emma-heijmen/

Emma Heijmen

''Connect met je collega’s. Je ziet de mensen waarmee je werkt zo veel. Als dat klikt, dan is de helft van je werkgeluk al binnen!'' 

 

Mijn favoriete momenten zijn wanneer een kandidaat mij belt als hij of zij net klaar is met het eerste gesprek bij een eventuele werkgever en ze mega enthousiast zijn. Dat is echt tof! 

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Als Recruitment Consultant Logistiek neem ik u graag werk uit handen om die ene perfecte kandidaat te vinden. Hiervoor zet ik dan ook al mijn beschikbare bronnen in. Verder draai ik nergens omheen en doe ik me niet anders voor dan wie ik ben. Dus, krijgt u die ene lastige vacature niet vervuld of bent u op zoek dé ideale match voor uw bedrijf? Neem dan gauw contact op met mij via bovenstaande contactgegevens. 

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Bij mij ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar werkgeluk! Wanneer ik voor jou aan de slag ga als Recruitment Consultant zal ik altijd realistisch te werk gaan. Ik beloof niks waar ik niet aan kan voldoen en ik ben altijd eerlijk. Neem contact met mij op wanneer je toch wat aspecten mist in je huidige baan maar net niet de vinger kunt leggen op wat er precies ontbreekt. We zoeken dan samen uit waar jij behoefte aan hebt in een baan. Je kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

€2.300 tot €2.800
Wil jij gaan starten als Administratief Medewerker Sales met een commercieel randje? En pas jij goed in een klein team met een informele werksfeer? Stop dan even met scrollen en neem de tijd voor deze vacature. Wellicht is het wat voor jou.
 
access_timeFulltime location_onIJsselstein euro_symbol€2.300 tot €2.800
€2.500 tot €3.500
Jij als administratieve topper kan zichzelf hier helemaal vinden. Naast een uitgebreide functie val je met je neus in de boter, want ze organiseren per jaar meerdere uitjes, BBQ’s en kan je mee doen aan een vitaliteitsprogramma. Klik snel op de vacature om te kijken wat jij gaat doen als Administratief Medewerker.
 
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.700 tot €3.200
Zin om jouw ervaring in te zetten bij een nieuwe organisatie? Dan ben jij de Customer Service Medewerker die ik zoek! Schakelen tussen klanten en leveranciers op nationaal vlak. Benieuwd naar de rest? Lees snel verder.
 
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.700 tot €3.200
€2.300 tot €3.300
Wil jij starten als Transportplanner voor een intiem bedrijf wat internationaal werkzaam is? Dan heb ik een leuke vacature voor jou. En naast een leuk team word jij ook elke dag warm verwelkomd door de vriendelijke viervoeter! Lees snel verder om te lezen wat erbij komt kijken.
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.300 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jasmijn heeft in 2020 de mbo opleiding Management Assistente afgerond. Hierna is ze fulltime gaan werken bij een logistiek dienstverlener als Administratief Medewerker. In deze rol was zij het eerste contactpersoon voor een vaste klant. Ze voerde de binnenkomende orders in en was verantwoordelijk voor het monitoren van de lopende zendingen. Als er vragen waren over lopende orders, schakelde ze met de control tower om te kijken wanneer de order aan zou komen op plaats van bestemming. Bij een spoedorder moest Jasmijn snel schakelen en deze order ook een plek geven bij de eerste uitgaande wagen. Als de order op plaats van bestemming was aangekomen, gaf zij de pallets vrij zodat die terug konden naar de klant. Ze zorgde ervoor dat alle administratie correct werd verwerkt in het systeem en de bijkomende documentatie zoals pakbonnen op orde waren. Na 3 jaar besloot zij een stap te maken in een nieuwe branche. Helaas past dit niet bij haar en daarom is Jasmijn op zoek naar een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker of Customer Service Medewerker.

Jasmijn is een enthousiaste dame die een positieve instelling mee neemt naar het kantoor. Ze is doelgericht. Dit blijkt uit het feit dat ze zich in de hectiek van de logistiek goed kan focussen op haar werk en zich niet laat afleiden. Ze wil nieuwe dingen graag snel onder de knie krijgen. Daardoor kan ze soms kritisch zijn op zichzelf als het langer duurt dan verwacht. Dit is omdat ze graag goed mee wil draaien in de organisatie. Als zich een probleem voor doet, gaat Jasmijn zelf op onderzoek uit voor ze het gaat vragen of het probleem uit handen geeft. Ze is ervan overtuigd dat je op die manier alles het snelst leert kennen.
Jasmijn is in overleg beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onNijmegen createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven