Vacatures

Je hebt al enige ervaring binnen het notariaat als Notarieel Medewerker en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je bent representatief en hebt een hart voor de ondersteuning. Herken jij jezelf hierin? Dan ben ik op zoek naar jou! Bij dit gemoedelijke notariskantoor in hartje Breda is geen dag hetzelfde. Het team van vriendelijke medewerkers staat al klaar om jou met open armen te ontvangen.
access_timeParttime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.500
Een informele werksfeer, een goede band met collega’s en veel contact met cliënten is wat jij zoekt in een functie. Je bent enthousiast en je houdt van gezellige uitstapjes met het team. Dit vind je allemaal bij dit leuke kantoor! Je hebt al enige ervaring in de advocatuur en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Ben je benieuwd naar het aanbod? Lees dan snel verder!
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300
Je hebt al enige ervaring als Notarieel Secretaresse en je wil graag alle fijne kneepjes van het vak leren. Je bent klaar voor nieuwe uitdaging, waarbij jij al jouw opgedane kennis en ervaring kan toepassen. Een vooraanstaand notariskantoor is op zoek naar een Notarieel Secretaresse die het team wil komen versterken. Zie jij het helemaal zitten om de volgende stap te zetten binnen het notariaat? Lees dan vooral snel verder!
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.200
Voel jij je helemaal thuis is het notariaat en ben jij klaar voor de volgende stap? Is gezelligheid en leuke uitjes met het team belangrijk voor jou? Lees dan snel verder! Je komt te werken binnen een laagdrempelig, persoonlijk en betrokken team. Kan jij niet wachten om ervaring op te doen binnen het notariaat en jezelf verder te ontwikkelen? Lees dan snel de vacature!
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sarah is een Juridisch secretaresse met een aantal jaar ervaring. Ze heeft de opleiding Hbo Rechten afgerond en behaald en is nu bezig met haar master Rechtsgeleerdheid. Ze heeft bij verschillende kantoren gewerkt waar zij veel heeft geleerd en ruime ervaring heeft opgedaan. Ze heeft verschillende werkzaamheden uitgevoerd, zoals: dossiers opstellen, contact onderhouden met cliënten en de agenda en telefoon beheren. Sarah geeft aan dat ze veel heeft geleerd en heeft ontdekt dat ondersteunen echt haar passie is. Ze haalt veel energie uit het uitvoeren van de ondersteunende taken en ze werkt erg nauwkeurig. Sarah werkt gestructureerd en vindt het belangrijk dat de werkzaamheden goed opgepakt worden. Ze geeft aan graag te willen werken bij een groot en vooraanstaand advocatenkantoor. 

Sarah is een hele sociale, spontane en zelfverzekerde jongedame. Ze weet waar haar kwaliteiten liggen en ze is een harde werksters. Sarah is een echte doorzetter en wilt graag leren. Dit kun je opmaken uit de stappen die zij heeft gemaakt op school. Verder heeft Sarah tot nu toe nog niet de ambitie om door de groeien naar een andere functie, omdat ze echt energie haalt uit het ondersteunen. Ze sluit niet uit om in de toekomst wel de volgende stap te zetten tot misschien wel een advocaat. 

Sarah is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand of fulltime basis.
 

location_onRotterdam createWO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Wiaem studeert Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit. Ze heeft haar havo afgerond en heeft er vervolgens voor gekozen om Rechten te gaan studeren aan de Hogeschool Leiden. Hier heeft zij haar propedeuse behaald en heeft ze daarna besloten om verder te studeren aan de Universiteit. Ze heeft gekozen voor de studie Rechtsgeleerdheid, omdat werken in de juridische branche haar altijd interesseerde. Wat ze vooral leuk vindt aan de advocatuur is het onderzoeken en het probleemoplossend denken. De leukste rechtsgebieden vindt zij privaatrecht en familierecht. Op dit moment is ze werkzaam bij een klein advocatenkantoor. Ze werkt hier als Juridisch Secretaresse samen met één andere collega als ondersteuning voor drie advocaten. De werkzaamheden die zij hier uitvoert zijn voornamelijk cliënten ontvangen, telefoonbeheer, processtukken opstellen en verweerschriften voorbereiden. Wiaem geeft aan dat ze vooral het klantencontact leuk vindt, omdat ze houdt van sociale contacten leggen. Wiaem geeft aan dat ze ook open staat voor een middelgroot of groot advocatenkantoor.

Wiaem is een leuke, spontane en sociale jonge dame. Ze is een nauwkeurige werkster en is erg leergierig. Ze is zelfstandig en vindt het fijn om netjes te werk te gaan. Wiaem vindt het belangrijk dat ze in een fijn team terecht komt waar zij de kneepjes van het vak kan leren en waar enige flexibiliteit is gezien haar studie.

Wiaem heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 2,5 dag in de week.

Salarisindicatie: € 2.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Rotterdam createHBO person19 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Anna is een hbo-Rechten student aan de Hogeschool Leiden. Ze is op dit moment haar scriptie aan het schrijven en heeft bijna haar studie afgerond. Ze heeft gekozen voor de studie rechten, omdat het altijd haar droom is geweest om in de advocatuur te werken. Op dit moment werkt ze bij het bedrijf van haar vader, waar ze bestellingen voorbereid. Anna is nu opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de advocatuur, omdat haar interesses hier liggen en ze hier graag in wil ontwikkelen. Ze heeft een jaar stage gelopen bij een klein advocatenkantoor. Haar werkzaamheden waren hier voornamelijk telefoon- en agendabeheer, cliënten ontvangen en processtukken voorbereiden. Ze geeft aan dat zij bij dit kantoor veel heeft geleerd. Anna heeft de ambitie om advocaat te worden, maar wil de komende jaren (naast haar studie) zoveel mogelijk praktijkervaring opdoen. Anna geeft aan dat een middelgroot advocatenkantoor met een jong team goed bij haar zou passen.

Anna is een spontane, sociale en nette jonge dame. Ze is een harde werkster en gaat altijd nauwkeurig te werk. Tijdens haar stage bij het advocatenkantoor heeft zij immers geleerd dat nauwkeurigheid in haar werkzaamheden van essentieel belang is. Verder vindt Anna een goede sfeer op de werkvloer en een goede band met collega’s erg belangrijk. Bovendien krijgt ze energie van het contact hebben met cliënten het leggen van sociale contacten.

Anna is per direct beschikbaar voor 4 dagen per week tot september. Vanaf september is zij voor 3 dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRijnsburg createHBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Dirk heeft zijn Hbo-Rechten diploma succesvol afgerond. Hij heeft hij drie jaar werkervaring opgedaan als Credit Manager van het team pensioenfondsen bij een groot gerechtsdeurwaarderskantoor. Na drie jaar werkzaam te zijn geweest heeft Dirk besloten om naar Taiwan te gaan, daar heeft hij bijna anderhalf jaar gewoond en gewerkt. In maart 2020 is hij teruggekeerd naar Nederland, toen heeft hij zijn scriptie afgerond met een negen en heeft hij zijn diploma behaald. Afgelopen anderhalf jaar heeft Dirk ervaring opgedaan als Paralegal bij een klein notariskantoor. Dirk voerde hier verschillende werkzaamheden uit zoals onder andere aktes opstellen, contact onderhouden met cliënten en het bijwerken van registers. Dirk heeft veel geleerd in de afgelopen jaren, maar hij is nu klaar voor de volgende stap. Hij haalt vooral energie uit het onderzoeken van stukken en hier een oplossing voor vinden. Dirk houdt van een uitdaging en zoekt dit dan ook in zijn nieuwe werkgever.

Dirk is een rustig maar ook zeker sociaal en collegiaal persoon, die in het begin eerst de kat uit de boom kijkt. Hij is een harde werker die onder druk het overzicht kan bewaren. Ook beschikt hij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dirk kan zijn werk met een grote zelfstandigheid uitvoeren en neemt zijn werk serieus. Hij maakt zaken af en brengt ze tot een goed einde. Dirk houdt van een uitdaging en zoekt dit dan ook in zijn nieuwe werkgever.

Dirk heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur per week.

Salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven