''Geef niet op wanneer het even niet meezit. Uiteindelijk komt het werk dat je hebt verricht tot zijn recht en haal je er goede resultaten uit.’’  

Het leukste aan mijn werk vind ik om uit te pluizen waar iemand nou echt naar op zoek is. Zo kunnen we samen de juiste match vinden voor zowel de klant als de kandidaat.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Het is mijn taak om u te ontzorgen van het zoeken en werven van kandidaten. Zo vind ik voor u kandidaten die echt bij uw kantoor passen. Ik heb namelijk veel mensenkennis waardoor ik uit ervaring goed kan inschatten of een kandidaat geschikt is voor de functie en binnen het team zal passen. Dus, schroom niet om contact met mij op te nemen wanneer u een openstaande vacature heeft die vlot vervuld moet worden. U kunt mij benaderen via de contactgegevens op deze pagina.  

 

Op zoek naar een nieuwe baan? 

Ik help jou zo snel mogelijk aan jouw droombaan waar je voor een langere tijd kunt blijven werken. Samen zoeken we uit waar jij precies naar op zoek bent, zodat ik het juiste kantoor voor jou kan vinden. Door mijn ervaring en expertise zie ik snel in wat er wel en niet bij jouw persoonlijkheid past. Zo kunnen we uiterst gericht te werk gaan. Als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière kun je altijd contact met mij opnemen door mij te bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

Word jij enthousiast en gemotiveerd door een mooie werkomgeving en een informele werksfeer? Dan ben je bij dit kantoor aan het juiste adres! Voor het desbetreffende kantoor ben ik op zoek naar een Team Assistant die de advocaten gaat ondersteunen. Je komt te werken op een prachtige locatie in hartje Den Haag. Ben jij benieuwd? Lees dan snel de vacature! 
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.300
Voel jij je helemaal thuis is het Notariaat en ben jij klaar voor de volgende stap? Is gezelligheid en leuke uitjes met het team belangrijk voor jou? Lees dan snel verder! Je komt te werken binnen een laagdrempelig, persoonlijk en betrokken team. Kan jij niet wachten om ervaring op te doen binnen het notariaat en jezelf verder te ontwikkelen? Lees dan snel de vacature!
access_timeParttime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.500
Vind jij het belangrijk om te werken in een hecht team waar jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren Juridisch Secretaresse? Bij deze organisatie staan jouw nieuwe collega’s klaar om jou in te werken en krijg jij alle ruimte om te leren. Ben jij benieuwd daar de functie en organisatie? Lees dan snel verder!
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.300
Voor een informeel en modern advocatenkantoor in hartje Den Haag zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse die het team wil komen versterken. Dit is geen doorsnee advocatekantoor, maar een eigentijds kantoor waarbinnen geen hiërarchie heerst. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder en reageer!
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Demi is een Paralegal met drie jaar ervaring binnen het notariaat. Na haar Hbo Rechten studie is zij begonnen als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Uiteindelijk is Demi het notariaat ingerold en heeft zij hier een andere functie gaan bekleden. Als Paralegal voert Demi verschillende werkzaamheden uit. Ze voert onder andere correspondentie met cliënten, geeft juridisch advies en stelt akten op, op het Familierecht (hierbij kun je denken aan Levenstestamenten, verdelingen en huwelijkse voorwaarden). Demi haar interesse in het notariaat is erg breed. Naast het Familierecht is zij namelijk ook geïnteresseerd in Onroerend goed. Verder heeft Demi voor nu geen andere ambitie. Zij wil graag blijven werken als Paralegal op het Familierecht of Onroerend goed en haar kennis in de rechtsgebieden uiteraard verbreden.

Demi is een representatieve dame met een spontaan voorkomen. Ze is sociaal en heeft een positieve instelling. Verder kan ze goed zelfstandig werken, maar ook in een team en pakt ze zaken snel op. Ze vindt het belangrijk dat ze in een hecht team terecht komt, waarbij een gezellige en informele sfeer heerst.

Demi heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 3 dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDen Haag createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Glennis is het perfecte voorbeeld van een ervaren Juridisch Secretaresse. Met ruim veertig jaar werkervaring binnen de advocatuur is zij echt een aanwinst voor elk advocatenkantoor. Glennis is na Schoevers direct aangenomen bij een groot advocatenkantoor in Rotterdam. Hier heeft ze ruim 21 jaar gewerkt voor een partner en verschillende advocaten. Daarna heeft Glennis nog nog bij twee andere advocatenkantoren gewerkt. Ze heeft ervaring op de secties Arbeidsrecht, Bouwrecht en Zeerecht. Sinds een aantal weken geleden heeft Glennis een overstap gemaakt naar een ander bedrijf en een andere functie. Ze werkt momenteel als hr medewerker, maar Glennis mist de advocatuur. Ze wil daarom enorm graag weer aan de slag als Juridisch Secretaresse. 

Glennis is een zeer vriendelijke, proactieve en verzorgde vrouw. Ze heeft een fijne uitstraling waar je echt enthousiast van wordt. Sociaal, gezellig, maar een keiharde werker, dat is Glennis. Het ondersteunen van meerdere advocaten, maar ook het 1 op 1 werken met een partner gaat haar super goed af. Ze is behulpzaam en heeft een brede interesse. Ten slotte is ze zeer professioneel ingesteld en is haar Engels op hoog niveau.

Glennis heeft een opzegtermijn van één maand en is voor 32 uur per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.
 

location_onRotterdam createMBO person62 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Demi is een ervaren Notarisklerk. Ze heeft ongeveer tien jaar ervaring in het Notariaat. Demi is even uit het notariaat geweest, maar heeft twee jaar geleden besloten de uitdaging weer aan te gaan. Na even uit het vak geweest te zijn, vond zij het toch wel spannend om de draad weer op te pakken. Uiteindelijk was dit nergens voor nodig, want ze heeft het uitzonderlijk snel weer opgepakt. Ze is nu al weer twee jaar werkzaam als Notarisklerk. Haar werkzaamheden zijn voornamelijk dossiers behandelen, advies geven en besprekingen voeren over samenlevingsovereenkomsten, testamenten en levenstestamenten. Demi heeft ander half jaar op het Familierecht gewerkt. Daarna heeft zij op de sectie Onroerend Goed gewerkt, vanwege te kort aan personeel bij haar huidige werkgever. Demi werkt nu nog steeds op het Onroerend Goed, maar hier haalt zij minder plezier uit. Ze haalt voornamelijk energie uit het Familierecht en wil dan ook graag weer aan de slag op deze sectie.

Demi is een energieke, sociale en vriendelijke vrouw. Demi haalt veel plezier uit haar werk. Ze werkt erg nauwkeurig, denkt graag mee en maakt altijd haar werk af. Ze wil graag werken bij een kantoor waar een fijne sfeer heerst. Demi kan niet wachten om weer aan de slag te gaan als Notarisklerk op het Familierecht.

Demi heeft een maand opzegtermijn en is voor 3 dagen in de week beschikbaar.  
Salarisindicatie: € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRegio Rotterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Celine heeft ruim vijf jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Ze heeft in de afgelopen jaren bij verschillende kantoren gewerkt, waardoor zij een hoop ervaring heeft opgedaan. Celine is bekend met de algehele secretariële werkzaamheden. Naast de ondersteunende werkzaamheden heeft zij ook ervaring als officemanager. Celine is dus van alle markten thuis. Naast haar ervaring als juridisch secretaresse heeft Celine ook kort ervaring opgedaan bij een notariskantoor. Het is Celine doormiddel van deze ervaring duidelijk geworden dat haar voorkeur uit gaat naar de advocatuur. Ze staat open voor elk rechtsgebied en wil zichzelf graag ontwikkelen. Celine vindt het belangrijk dat ze een klik heeft met har collega’s en dat er een fijne sfeer heerst bij het kantoor waar zij komt te werken.

Celine is een spontane, sociale en erg vriendelijke dame. Ze is toe aan een nieuwe baan, waarin stabiliteit en vastigheid centraal staat. De advocaten ontzorgen van werkzaamheden is iets waar Celine energie van krijgt. Ze werkt secuur en maakt af waar zij aan begint. Celine kan niet wachten om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Celine is per direct beschikbaar, op maandag tot en met woensdag.

Salarisindicatie: € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis. 
 

location_onLeiden createMBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven