''Geef niet op wanneer het even niet meezit. Uiteindelijk komt het werk dat je hebt verricht tot zijn recht en haal je er goede resultaten uit.’’

 

Het leukste aan mijn werk vind ik om uit te pluizen waar iemand nou echt naar op zoek is. Zo kunnen we samen de juiste match vinden voor zowel de klant als de kandidaat.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Het is mijn taak om u te ontzorgen van het zoeken en werven van kandidaten. Zo vind ik voor u kandidaten die echt bij uw kantoor passen. Ik heb namelijk veel mensenkennis waardoor ik uit ervaring goed kan inschatten of een kandidaat geschikt is voor de functie en binnen het team zal passen. Dus, schroom niet om contact met mij op te nemen wanneer u een openstaande vacature heeft die vlot vervuld moet worden. U kunt mij benaderen via de contactgegevens op deze pagina.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou zo snel mogelijk aan jouw droombaan waar je voor een langere tijd kunt blijven werken. Samen zoeken we uit waar jij precies naar op zoek bent, zodat ik het juiste kantoor voor jou kan vinden. Door mijn ervaring en expertise zie ik snel in wat er wel en niet bij jouw persoonlijkheid past. Zo kunnen we uiterst gericht te werk gaan. Als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière kun je altijd contact met mij opnemen door mij te bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

€2.500 tot €3.400
Je brengt ruime ervaring met je mee als Juridisch Secretaresse en je kent alle kneepjes van het vak. Je komt te werken bij een prachtig kantoor, met uitzicht over de welbekende Bijenkorf, in het mooie Rotterdam. Ben je benieuwd naar de vacature? Lees dan snel verder.
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.400
€2.400 tot €3.200
Met jouw sprankelende persoonlijkheid ben jij altijd het zonnetje in huis! Je vindt het heerlijk om te ontzorgen en dat geen één dag hetzelfde is. Herken jij jezelf hierin? Dan is dit een mooie kans! 
access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.400 tot €3.200
€2.400 tot €3.400
Heb jij ervaring als Notarieel Medewerker en wil jij graag de volgende stap zetten? Je komt te werken bij een kantoor waarbij jij genoeg vrijheid en flexibiliteit krijgt. Ben je benieuwd? Lees dan snel de vacature!
access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.400 tot €3.400
€2.300 tot €3.300
Een kantoor waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen tot een ervaren juridisch secretaresse. Bij dit kantoor ben je aan het juiste adres!

 

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sandra zit in de afrondende fase van haar master studie Notarieel Recht. Nadat zij haar propedeuse tijdens haar hbo studie Rechten had behaald, heeft zij er voor gekozen om Notarieel Recht op de universiteit te gaan studeren. Vanaf het moment dat zij deze studie ging volgen, wist zij meteen dat ze de juiste keuze had gemaakt. Sandra wist al snel dat zij verder willen studeren, omdat zij graag kandidaat-notaris wil worden. Ze heeft er daarom ook voor gekozen om de master studie Notarieel Recht te gaan volgen. Momenteel zit Sandra in de afrondende fase en gaat zij dit jaar afstuderen. Ze kan niet wachten om te beginnen als junior kandidaat-notaris. Ook wil zij uiteraard graag de beroepsopleiding zo snel mogelijk gaan volgen. Haar voorkeur gaat uit naar Familierecht, maar ze staat open voor alle rechtsgebieden. Ze kan niet wachten om aan de slag te gaan binnen het notariële werkveld.

Sandra is een hele lieve, collegiale en sociale dame. Ze werkt goed zelfstandig, maar ook in teamverband. Wanneer Sandra begint aan haar werk, is ze volledig gefocust en probeert zij zo efficiënt mogelijk te werken. Wat zij vooral belangrijk vindt, is een kantoor waar een fijne sfeer heerst, en waar zij genoeg ruimte krijgt om te leren. Verder houdt Sandra zich in haar vrije tijd graag bezig met fotografie en video’s editen, wandelen en reizen.

Sandra is per direct beschikbaar voor 4 of 5 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRotterdam createWO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Nadia is een Juridisch Secretaresse met ongeveer een jaar stage ervaring. Na de middelbare school is Nadia de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlening gaan volgen. In 2022 heeft zij hier haar diploma voor behaald. Tijdens deze opleiding heeft zij bij twee kantoren stage gelopen. Eerst een halfjaar bij een bewindvoerder en daarna nog een halfjaar bij een advocatenkantoor. Haar werkzaamheden waren hier onder andere formulieren indienen, cliënten aanmelden, Telefonisch en mail contact onderhouden en verweerschriften opstellen. Tijdens haar stage bij het advocaten kantoor is zij er achter gekomen dat advocatuur goed bij haar past. Ook heeft zij gemerkt dat ze echt energie krijgt van het ondersteunen en het ontzorgen. Ze vindt het leuk om te helpen en om werkzaamheden op te pakken. Eind september is zij begonnen aan Hbo Rechten, maar zij is er achter gekomen dat dit niet helemaal bij haar past en dat zij graag wil werken. Nadia is niet meer van plan om verder te gaan studeren. Ze kan niet wachten om een begin te maken aan haar carrière binnen de juridische branche. 

Nadia is een verzorgde, nette en vriendelijke dame. Ze kan wat verlegen overkomen, maar komt uiteindelijk uit haar schulp. Ze wist tijdens ons kennismakingsgesprek goed te vertellen wat ze heeft gedaan tijdens haar stages en wat zij leuk vindt om te doen. Het is duidelijk dat Nadia echt in de ondersteuning wil werken en hier graag in wil leren. Zij staat open voor elk rechtsgebied.

Nadia heeft één maand opzegtermijn en is voor 5 dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.
 
location_onRotterdam createMBO person20 jaar
Demi is een Paralegal met drie jaar ervaring binnen het notariaat. Na haar Hbo Rechten studie is zij begonnen als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Uiteindelijk is Demi het notariaat ingerold en heeft zij hier een andere functie gaan bekleden. Als Paralegal voert Demi verschillende werkzaamheden uit. Ze voert onder andere correspondentie met cliënten, geeft juridisch advies en stelt akten op, op het Familierecht (hierbij kun je denken aan Levenstestamenten, verdelingen en huwelijkse voorwaarden). Demi haar interesse in het notariaat is erg breed. Naast het Familierecht is zij namelijk ook geïnteresseerd in Onroerend goed. Verder heeft Demi voor nu geen andere ambitie. Zij wil graag blijven werken als Paralegal op het Familierecht of Onroerend goed en haar kennis in de rechtsgebieden uiteraard verbreden.

Demi is een representatieve dame met een spontaan voorkomen. Ze is sociaal en heeft een positieve instelling. Verder kan ze goed zelfstandig werken, maar ook in een team en pakt ze zaken snel op. Ze vindt het belangrijk dat ze in een hecht team terecht komt, waarbij een gezellige en informele sfeer heerst.

Demi heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 3 dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDen Haag createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Demi is een ervaren Notarisklerk. Ze heeft ongeveer tien jaar ervaring in het Notariaat. Demi is even uit het notariaat geweest, maar heeft twee jaar geleden besloten de uitdaging weer aan te gaan. Na even uit het vak geweest te zijn, vond zij het toch wel spannend om de draad weer op te pakken. Uiteindelijk was dit nergens voor nodig, want ze heeft het uitzonderlijk snel weer opgepakt. Ze is nu al weer twee jaar werkzaam als Notarisklerk. Haar werkzaamheden zijn voornamelijk dossiers behandelen, advies geven en besprekingen voeren over samenlevingsovereenkomsten, testamenten en levenstestamenten. Demi heeft ander half jaar op het Familierecht gewerkt. Daarna heeft zij op de sectie Onroerend Goed gewerkt, vanwege te kort aan personeel bij haar huidige werkgever. Demi werkt nu nog steeds op het Onroerend Goed, maar hier haalt zij minder plezier uit. Ze haalt voornamelijk energie uit het Familierecht en wil dan ook graag weer aan de slag op deze sectie.

Demi is een energieke, sociale en vriendelijke vrouw. Demi haalt veel plezier uit haar werk. Ze werkt erg nauwkeurig, denkt graag mee en maakt altijd haar werk af. Ze wil graag werken bij een kantoor waar een fijne sfeer heerst. Demi kan niet wachten om weer aan de slag te gaan als Notarisklerk op het Familierecht.

Demi heeft een maand opzegtermijn en is voor 3 dagen in de week beschikbaar.  
Salarisindicatie: € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRegio Rotterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven