''Geef niet op wanneer het even niet meezit. Uiteindelijk komt het werk dat je hebt verricht tot zijn recht en haal je er goede resultaten uit.’’  

Het leukste aan mijn werk vind ik om uit te pluizen waar iemand nou echt naar op zoek is. Zo kunnen we samen de juiste match vinden voor zowel de klant als de kandidaat.  

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Het is mijn taak om u te ontzorgen van het zoeken en werven van kandidaten. Zo vind ik voor u kandidaten die echt bij uw kantoor passen. Ik heb namelijk veel mensenkennis waardoor ik uit ervaring goed kan inschatten of een kandidaat geschikt is voor de functie en binnen het team zal passen. Dus, schroom niet om contact met mij op te nemen wanneer u een openstaande vacature heeft die vlot vervuld moet worden. U kunt mij benaderen via de contactgegevens op deze pagina.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ik help jou zo snel mogelijk aan jouw droombaan waar je voor een langere tijd kunt blijven werken. Samen zoeken we uit waar jij precies naar op zoek bent, zodat ik het juiste kantoor voor jou kan vinden. Door mijn ervaring en expertise zie ik snel in wat er wel en niet bij jouw persoonlijkheid past. Zo kunnen we uiterst gericht te werk gaan. Als jij wel wat hulp kunt gebruiken bij het zetten van de volgende stap in jouw carrière kun je altijd contact met mij opnemen door mij te bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

Een hecht team, een fijne werksfeer en leuke teamuitjes zijn voor jou de belangrijkste aspecten aan een baan. Je hebt jouw eerste stappen binnen het notariaat gezet maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je werkt het liefst bij een gemoedelijk en middelgroot notariskantoor. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.500
Weet jij van aanpakken en krijg je energie van afwisselende werkzaamheden? Dan is dit een unieke kans! Voor een modern en bruisend advocatenkantoor zijn wij namelijk op zoek naar een Juridisch Secretaresse die de advocaten gaat ondersteunen in de breedste zin van het woord. Hier ben jij samen met jouw drie collega-secretaresses het aanspreekpunt van het kantoor. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
 
access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.400 tot €3.700
Een gemoedelijk, klein en persoonlijk kantoor is wat jij zoekt in een nieuwe werkgever. Je wil jezelf graag ontwikkelen als Juridisch Administratief Medewerker op de sectie Vastgoed of Familierecht en bent gemotiveerd om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Daarnaast ben je enthousiast om bij de gezellige borrels en uitstapjes aanwezig te zijn. Ben jij klaar voor de vervolgstap in jouw carrière? Lees dan snel verder! 
access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.300
Voor één van de leukste notariskantoren in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een Junior Kandidaat-Notaris. Dit kantoor staat uitstekend aangeschreven en positioneert zich als adviesgericht notariskantoor waar de belangen van de klant centraal staan. Inmiddels zijn hier meerdere kandidaten werkzaam via Extra Talent. Zij omschrijven de werksfeer als een ‘warm bad’.
 
access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.800 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dirk heeft zijn Hbo-Rechten diploma succesvol afgerond. Hij heeft hij drie jaar werkervaring opgedaan als Credit Manager van het team pensioenfondsen bij een groot gerechtsdeurwaarderskantoor. Na drie jaar werkzaam te zijn geweest heeft Dirk besloten om naar Taiwan te gaan, daar heeft hij bijna anderhalf jaar gewoond en gewerkt. In maart 2020 is hij teruggekeerd naar Nederland, toen heeft hij zijn scriptie afgerond met een negen en heeft hij zijn diploma behaald. Afgelopen anderhalf jaar heeft Dirk ervaring opgedaan als Paralegal bij een klein notariskantoor. Dirk voerde hier verschillende werkzaamheden uit zoals onder andere aktes opstellen, contact onderhouden met cliënten en het bijwerken van registers. Dirk heeft veel geleerd in de afgelopen jaren, maar hij is nu klaar voor de volgende stap. Hij haalt vooral energie uit het onderzoeken van stukken en hier een oplossing voor vinden. Dirk houdt van een uitdaging en zoekt dit dan ook in zijn nieuwe werkgever.

Dirk is een rustig maar ook zeker sociaal en collegiaal persoon, die in het begin eerst de kat uit de boom kijkt. Hij is een harde werker die onder druk het overzicht kan bewaren. Ook beschikt hij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dirk kan zijn werk met een grote zelfstandigheid uitvoeren en neemt zijn werk serieus. Hij maakt zaken af en brengt ze tot een goed einde. Dirk houdt van een uitdaging en zoekt dit dan ook in zijn nieuwe werkgever.

Dirk heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 40 uur per week.

Salarisindicatie bedraagt € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Demi is een Paralegal met drie jaar ervaring binnen het notariaat. Na haar Hbo Rechten studie is zij begonnen als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Uiteindelijk is Demi het notariaat ingerold en heeft zij hier een andere functie gaan bekleden. Als Paralegal voert Demi verschillende werkzaamheden uit. Ze voert onder andere correspondentie met cliënten, geeft juridisch advies en stelt akten op, op het Familierecht (hierbij kun je denken aan Levenstestamenten, verdelingen en huwelijkse voorwaarden). Demi haar interesse in het notariaat is erg breed. Naast het Familierecht is zij namelijk ook geïnteresseerd in Onroerend goed. Verder heeft Demi voor nu geen andere ambitie. Zij wil graag blijven werken als Paralegal op het Familierecht of Onroerend goed en haar kennis in de rechtsgebieden uiteraard verbreden.

Demi is een representatieve dame met een spontaan voorkomen. Ze is sociaal en heeft een positieve instelling. Verder kan ze goed zelfstandig werken, maar ook in een team en pakt ze zaken snel op. Ze vindt het belangrijk dat ze in een hecht team terecht komt, waarbij een gezellige en informele sfeer heerst.

Demi heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 3 dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDen Haag createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Demi is een ervaren Notarisklerk. Ze heeft ongeveer tien jaar ervaring in het Notariaat. Demi is even uit het notariaat geweest, maar heeft twee jaar geleden besloten de uitdaging weer aan te gaan. Na even uit het vak geweest te zijn, vond zij het toch wel spannend om de draad weer op te pakken. Uiteindelijk was dit nergens voor nodig, want ze heeft het uitzonderlijk snel weer opgepakt. Ze is nu al weer twee jaar werkzaam als Notarisklerk. Haar werkzaamheden zijn voornamelijk dossiers behandelen, advies geven en besprekingen voeren over samenlevingsovereenkomsten, testamenten en levenstestamenten. Demi heeft ander half jaar op het Familierecht gewerkt. Daarna heeft zij op de sectie Onroerend Goed gewerkt, vanwege te kort aan personeel bij haar huidige werkgever. Demi werkt nu nog steeds op het Onroerend Goed, maar hier haalt zij minder plezier uit. Ze haalt voornamelijk energie uit het Familierecht en wil dan ook graag weer aan de slag op deze sectie.

Demi is een energieke, sociale en vriendelijke vrouw. Demi haalt veel plezier uit haar werk. Ze werkt erg nauwkeurig, denkt graag mee en maakt altijd haar werk af. Ze wil graag werken bij een kantoor waar een fijne sfeer heerst. Demi kan niet wachten om weer aan de slag te gaan als Notarisklerk op het Familierecht.

Demi heeft een maand opzegtermijn en is voor 3 dagen in de week beschikbaar.  
Salarisindicatie: € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onRegio Rotterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Celine heeft ruim vijf jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Ze heeft in de afgelopen jaren bij verschillende kantoren gewerkt, waardoor zij een hoop ervaring heeft opgedaan. Celine is bekend met de algehele secretariële werkzaamheden. Naast de ondersteunende werkzaamheden heeft zij ook ervaring als officemanager. Celine is dus van alle markten thuis. Naast haar ervaring als juridisch secretaresse heeft Celine ook kort ervaring opgedaan bij een notariskantoor. Het is Celine doormiddel van deze ervaring duidelijk geworden dat haar voorkeur uit gaat naar de advocatuur. Ze staat open voor elk rechtsgebied en wil zichzelf graag ontwikkelen. Celine vindt het belangrijk dat ze een klik heeft met har collega’s en dat er een fijne sfeer heerst bij het kantoor waar zij komt te werken.

Celine is een spontane, sociale en erg vriendelijke dame. Ze is toe aan een nieuwe baan, waarin stabiliteit en vastigheid centraal staat. De advocaten ontzorgen van werkzaamheden is iets waar Celine energie van krijgt. Ze werkt secuur en maakt af waar zij aan begint. Celine kan niet wachten om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Celine is per direct beschikbaar, op maandag tot en met woensdag.

Salarisindicatie: € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis. 
 

location_onLeiden createMBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven