Vacatures

Met jouw ervaring als Notarieel Secretaresse weet je welke uitdaging het notariaat jou te bieden heeft. Je kan dan ook niet wachten om de volgende stap te zetten bij een vooraanstaand kantoor in Eindhoven. Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder.
access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €3.000
Jij bent net klaar met de mbo4-opleiding Juridisch Administratiemedewerker en wilt graag aan de slag als Junior Juridisch Secretaresse. Voor een advocatenkantoor gevestigd in Nijmegen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige nieuwe collega. Ben jij nieuwsgierig? Lees snel verder om erachter te komen wat deze uitdaging jou kan brengen.
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.100 tot €2.300
Jij bent een Notarieel Secretaresse Onroerend Goed met een aantal jaar ervaring in het notariaat. Jij krijgt er energie van om jouw collega’s te ontzorgen en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Lijkt het jou leuk om voor een organisatie met meerdere vestigingen te werken? Lees dan snel verder om erachter te komen wat jouw toekomstige werkplek jou te bieden heeft.
access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.200 tot €2.500
Je hebt een rugzak vol ervaring en zoekt een fijne nieuwe werkgever waar jij jezelf verder kan ontwikkelen. Je werkt graag binnen een hecht team met ervaren collega’s waar jij dagelijks mee kan sparren. Herken jij jezelf hierin? Voor een klein advocatenkantoor in hartje Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren Juridisch Secretaresse. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze unieke kans.
access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mayke heeft haar bachelor Notarieel Recht één jaar geleden met succes afgerond en is over een half jaar klaar met haar master Notarieel Recht. Mayke wist gelijk dat het notariaat op haar lijf geschreven stond. Tijdens haar studie is ze gaan werken bij een stichting. Hier behandelt ze haar eigen dossiers, voert ze besprekingen met cliënten en gaat ze mee naar zittingen. Haar huidige baan is deels vrijwilligerswerk en ze krijgt hier alleen een vergoeding voor. Dat is de reden dat Mayke op zoek is naar een vaste baan. Aangezien zij zichzelf per november kandidaat-notaris mag noemen, is zij tot die tijd beschikbaar als Notarieel Medewerker. Mayke zou graag werken op de sectie Personen- en Familierecht, het type kantoor maakt voor haar niet uit.

Mayke omschrijft zichzelf als een sociaal, doelgericht en zelfstandige dame. Dit blijkt uit het feit dat ze al op zichzelf woont sinds ze zeventien is. Mayke onderneemt graag, zo is ze voorzitter geweest van een Damesdispuut. Ze stuurde het bestuur aan. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met vrienden en familie leuke activiteiten te ondernemen.

Mayke is 32 uur per week beschikbaar en haar opzegtermijn is in overleg. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onNijmegen createWO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Tijdens de studie hbo-rechten kwam Rick erachter dat het notariaat heel goed bij hem past. Na het behalen van zijn propedeuse heeft hij de overstap gemaakt naar de bachelor Notarieel Recht. Zijn Bachelor Notarieel Recht heeft één jaar geleden met succes afgerond. Aan einde van deze zomer is hij klaar met zijn master Notarieel Recht. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan als Notarieel Medewerker, hier heeft hij veel geleerd. Rick begon met secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer, het passeerklaar maken van aktes en het verwelkomen van cliënten. Dit had hij al snel onder de knie en mocht zijn werkzaamheden uitbreiden, zo behandelde hij zelfstandig dossiers op het gebied van Personen- en Familierecht en Onroerend Goed. Hij onderhield contact met cliënten en derden, stelde zelfstandig aktes op en onderzocht lastige of unieke vraagstukken voor collega’s. Wanneer Rick klaar is met zijn studie, wilt hij fulltime aan de slag gaan als Kandidaat-Notaris. Zijn voorkeur gaat uit naar Personen- en Familierecht. Rick is op zoek naar een kantoor met een informele werksfeer waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Rick omschrijft zichzelf als een energieke, vriendelijke en flexibele man. Dat blijkt wel uit het feit dat hij overal in Brabant wilt werken, hij ziet dit als een kans om een nieuwe omgeving te leren kennen. Rick krijgt energie van het ondernemen van kleine projecten. Zo heeft hij veel activiteiten georganiseerd voor zijn studievereniging. Rick houdt ervan om onder de mensen te zijn en organiseert regelmatig leuke uitstapjes met vrienden en familie.

Rick is per 1 oktober beschikbaar en is 40 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onNijmegen createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lara heeft haar master Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond. Momenteel werkt zij bij de bank als Specialist Klantonboarding KYC. Ze houdt zich bezig met het uitvoeren van integriteitsonderzoek en risicoanalyses bij de acceptatie van nieuwe klanten. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan tijdens haar stage bij een notariskantoor Hermus Notaris als Notarieel Medewerker. Hier hield ze zich bezig met het voorbereiden van dossiers, opstellen van conceptakten, cliënten ontvangen, controleren van diversen registers en het compareren van akten namens de cliënt of bank. Tijdens haar stage heeft ze ervaring opgedaan in meerdere rechtsgebieden. Momenteel mist Lara het recht en daarom wil ze weer graag terug de advocatuur in. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Juridisch Medewerker of Paralegal op de sectie Arbeidsrecht. Voor Lara maakt het niet uit of er een formeel of informele werk sfeer is.

Lara is een representatieve en ambitieuze dame. Lara komt graag op voor de mensheid. Dit blijkt uit het feit dat ze graag vrijwillig aan het werk wilt bij slachtofferhulp. Ze omschrijft zichzelf als iemand die sterk in haar schoenen staat en zeer loyaal is. Lara vindt schrijven onwijs leuk. Je kan haar heel blij maken met het schrijven van blogs of het schrijven van reviews. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met haar vriendinnen.

Lara heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op basis van fulltime per week.

location_onEindhoven createWO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ruben is een Notarieel Medewerker met ruim twee jaar werkervaring op de sectie Ondernemingsrecht. Dagelijks houdt hij zich bezig met het opstellen van akten voor oprichtingen, statutenwijzigingen en splitsingen, maar ook leverings- en royementsakten zijn hem niet onbekend. Om zijn kennis te verbreden en om zichzelf verder te ontwikkelen heeft hij afgelopen jaar zijn premaster ondernemingsrecht behaald. Komend school jaar begint hij met zijn master ondernemingsrecht. Hij staat momenteel open voor een nieuwe uitdaging bij een leuk notariskantoor waar hij zichzelf kan ontplooien. Ruben wilt werken als Notarieel Medewerker op de secties Ondernemingsrecht. Ruben past het best bij een klein tot middelgroot kantoor met een informele sfeer onder collega.

Ruben is een pientere en vriendelijke jongeman. Een grote hobby hem is koken, specifiek de France keuken. Verder kijkt hij graag met vrienden naar een potje voetbal in het stadion. Ruben komt op mij over als een leergierig, gemotiveerd en enthousiast man.

Ruben heeft één maand opzegtermijn en is 36 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt   € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onEindhoven createWO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven