''Volg je hart en laat jouw stem tellen.''

 

Ervoor zorgen dat iemand weer blij naar zijn werk gaat en helpen met stappen maken, dat vind ik het leukst aan mijn werk. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Als Consultant Juridisch verbind ik u met nieuwe kwalitatieve collega's. Tijdrovende taken neem ik uit uw handen. Denk daarbij aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het werven van kandidaten. Hoe ik dit het beste doe? Ik breng mijn Noord-Hollandse nuchterheid naar Noord-Brabant en maak daarmee vaak iets los bij mensen. U kunt mij inschakelen op het moment dat u op zoek bent naar kwalitatieve collega's. Dit kan telefonisch, per mail of een WhatsAppbericht. Mijn contactgegevens zijn op deze pagina te vinden.  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Jouw vervolgstappen, daar denk ik graag samen met jou over na. Zo komen wij erachter wat het best bij jou past. Ik blijf eerlijk over wat de mogelijkheden zijn en ik doe mijn best om je op je gemak te stellen. Vaak resulteert dit in een fijne samenwerking waar plek is om over alles te communiceren. Ben jij nou ook op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil jij het gesprek aangaan om de mogelijkheden te bekijken? Neem dan gerust contact op met mij door te bellen, mailen of whatsappen via mijn contactgegevens. 


Vacatures

€2.300 tot €3.200
Net terug van vakantie en nu alweer last van de dagelijkse sleur? Ben jij een Notarieel Secretaresse op de sectie Familierecht en heb jij al enige ervaring? Dan ben ik opzoek naar jou! Heeft flexibel werken voor jou de voorkeur? Dan is dit kantoor in de buurt van Nijmegen zeker een match voor jou. Lees snel verder en kom er achter wat ze jou nog meer te bieden hebben!

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.300 tot €3.200
€2.800 tot €3.800
Heb jij net jouw diploma Notarieel Recht met succes behaalt en ben jij er nu helemaal klaar voor om te beginnen als Kandidaat-Notaris? Dan is dit notariskantoor opzoek naar jou! Hier is thuiswerken, een flexibel werkrooster de normaalste zaak van de wereld. Deze flexibele werkgever speelt graag in op jouw wensen en behoeften. 

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.800 tot €3.800
€2.500 tot €3.500
Werk jij al een aantal jaar als Juridisch Secretaresse en ben je nu toe aan een nieuwe uitdaging. Bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Eindhoven bieden we een veelzijdige rol aan, waarbij je cliënten ondersteunt en administratieve taken verricht. Werk samen met een team van specialisten en grijp de kans om jezelf te ontwikkelen. Solliciteer vandaag nog!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
€2.800 tot €3.100
Ben jij een ervaren Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht met meerdere jaren werkervaring? Dit gerenommeerde notariskantoor staat klaar om je te verwelkomen. Hier krijg je de kans om zelfstandig dossiers te behandelen en een sleutelrol te vervullen. Als jij de ambitie hebt om een cruciale schakel binnen ons kantoor te zijn, dan ben jij degene naar wie ik op zoek ben!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daisy heeft ruim vijf jaar ervaring als Juridisch Secretaresse en is in de tussentijd uitgegroeid tot een senior secretaresse. In de afgelopen jaren heeft ze ervaring opgedaan binnen de secties Familierecht, Erfrecht, Arbeidsrecht, Bouwrecht, Huurrecht en Civiel Recht. Dagelijks houdt ze zich bezig met het verwerken van de  inkomende- en uitgaande post. Het uitwerken en verzendklaar maken van processtukken en het zelfstandig opstellen van correspondentie behoren ook tot haar werkzaamheden. Tevens verzorgt ze de agenda, is ze het eerste (telefonische) aanspreekpunt binnen het kantoor en bewaakt ze de roladministratie en de termijnbewaking. Daarbij werkt Daisy dictaten uit in zowel Nederlands als Engels. Zelfstandig opstellen van facturen is voor Daisy ook geen probleem. Daarbij opent en sluit ze dossiers en is ze verantwoordelijk voor het beheren van het archief. Daisy is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse. Een informele werksfeer heeft haar voorkeur.

Daisy is een accurate, secure en klantgerichte dame. Dat ze secuur is, blijkt wel uit het feit dat ze veel energie krijgt van het uitwerken en verbeteren van dictaten in zowel het Nederlands als Engels. Daisy houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met het ondernemen van leuke uitstapjes met haar gezin. Daarnaast sport ze graag. Daisy komt op mij over als een dame die stevig in haar schoenen staat. Ook ben ik er van overtuigd dat Daisy een echte aanwinst kan zijn voor uw kantoor.

Daisy heeft een opzegtermijn van één maand en is 28 uur per week beschikbaar. Meer uren per week werken vanuit huis kan in overleg. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand op fulltime basis. 
location_onEindhoven createMBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Romee heeft momenteel meer dan zeven jaar ervaring als Jurist Nalatenschappen. Dagelijks houdt ze zich bezig met het opstellen van verklaringen van erfrecht, verdelingsakten en akten van boedelbeschrijving. Afwikkelen van nalatenschappen, uitvoeren van levenstestamenten en het opstellen van aangiften schenk- en erfbelasting, behoren ook tot haar dagelijkse taken. Tevens voert Romee geheel zelfstandig besprekingen met cliënten. Daarnaast verzorgt ze de correspondentie naar cliënten en is ze verantwoordelijk voor het opstellen van schriftelijke verzoeken aan gemeenten en rechtbanken. Nu Romee zes jaar werkzaam is bij het zelfde kantoor is ze toe aan een nieuwe uitdaging, een functie als Jurist Nalatenschappen heeft haar voorkeur. Een kantoor met een informele werksfeer heeft haar voorkeur.

Romee is een leergierige, gedreven en loyale dame. Dat ze gedreven en leergierig is, blijkt uit het feit dat ze elke studie of cursus aanpakt, om zo op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en zichzelf uit te dagen. Romee krijgt veel energie van leuke uitstapjes met haar gezin en vriendinnen. Tevens is ze tijdens de zomer actief op het water met haar supboard. Met haar passie voor nalatenschappen is Romee de specialist voor uw kantoor!

Romee heeft een opzegtermijn van één maand en is 28 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onNijmegen createWO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Marie-Jose heeft inmiddels al meer dan twintig jaar ervaring als Receptioniste bij een notariskantoor. Dagelijks houdt ze zich bezig met het legaliseren van cliënten en het verzorgen van correspondentie. Tevens is ze het eerste aanspreekpunt van het kantoor, verwelkomt ze alle cliënten en verzorgt ze de overige administratieve werkzaamheden. Door Marie-Jose loopt alles in het kantoor vlot, de notarissen werken door haar optimaal. Marie-Jose vindt het heerlijk om hiermee bezig te zijn, maar ze zoekt meer uitdaging. Ze zou het heel leuk vinden om meer bezig te zijn met het openen en sluiten van dossiers en het passeerklaar maken van aktes. Graag wilt ze aan de slag gaan als Notarieel Secretaresse op de sectie Ondernemingsrecht. Ze vindt het prettig als er een fijne sfeer hangt en ze de mogelijkheid krijgt om zich verder te ontwikkelen.

Marie-Jose is een collegiale, vriendelijke en hardwerkende vrouw. Ze staat altijd klaar voor iedereen om haar heen, ze vindt het heel fijn om anderen te helpen. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om te wandelen, te lezen, of te reizen. Ze komt op mij over als een sociale, nauwkeurige en proactieve dame.

Marie-Jose heeft een opzegtermijn van twee maanden en is beschikbaar voor 28 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onOss createMBO person61 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lola heeft haar Bachelor Rechtsgeleerdheid met succes afgerond. Momenteel is ze bezig met de Master Nederlands Recht, met de specialisatie Burgerlijk Recht. Lola is daarnaast vrijwilliger bij de stichting Rechtshulp JSG. Ze helpt gedetineerden bij het beantwoorden van juridische vraagstukken, zoals het aanvragen van verlof. Ook helpt ze bij het aanvragen van een overplaatsing of bij het aanvragen van een bezoekersregeling. Lola krijgt veel energie van het uitzoeken van juridische zaken op de sectie Onroerend Goed of Personen- en Familierecht. Ze is op zoek naar een notariskantoor met een informele werksfeer onder de collega’s. Ze wilt graag aan de slag als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed of Personen- en Familierecht .

Lola is een ambitieuze, leergierige en betrokken dame. Dit blijkt wel uit het feit dat ze in haar loopbaan meerdere banen tegelijkertijd heeft. Lola krijgt veel energie van het helpen van mensen. Zo geeft ze in haar vrije tijd bijles en begeleidt ze studenten met hun studievaardigheden en ondersteunt ze bij de studie.

Lola is in overleg per direct beschikbaar en is 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onNijmegen createWO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven