''Volg je hart en laat jouw stem tellen.''

 

Ervoor zorgen dat iemand weer blij naar zijn werk gaat en helpen met stappen maken, dat vind ik het leukst aan mijn werk. 

 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Als Consultant Juridisch verbind ik u met nieuwe kwalitatieve collega's. Tijdrovende taken neem ik uit uw handen. Denk daarbij aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het werven van kandidaten. Hoe ik dit het beste doe? Ik breng mijn Noord-Hollandse nuchterheid naar Noord-Brabant en maak daarmee vaak iets los bij mensen. U kunt mij inschakelen op het moment dat u op zoek bent naar kwalitatieve collega's. Dit kan telefonisch, per mail of een WhatsAppbericht. Mijn contactgegevens zijn op deze pagina te vinden.  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Jouw vervolgstappen, daar denk ik graag samen met jou over na. Zo komen wij erachter wat het best bij jou past. Ik blijf eerlijk over wat de mogelijkheden zijn en ik doe mijn best om je op je gemak te stellen. Vaak resulteert dit in een fijne samenwerking waar plek is om over alles te communiceren. Ben jij nou ook op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil jij het gesprek aangaan om de mogelijkheden te bekijken? Neem dan gerust contact op met mij door te bellen, mailen of whatsappen via mijn contactgegevens. 


Vacatures

€2.500 tot €3.000
Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een indrukwekkend advocatenkantoor met talloze kansen voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder en maak deel van een hecht en professioneel team uit waar jouw succes telt!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.000
€2.900 tot €3.800
Zoek jij een uitdagende functie als Paralegal Ondernemingsrecht bij een vooruitstrevend notariskantoor? Waag dan nu de kans en sluit je aan bij een enthousiast team dat volop investeert in jouw groei en ontwikkeling.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.900 tot €3.800
€3.500 tot €5.000
Deze kans is perfect voor jou als jij een resultaatgerichte Kandidaat-Notaris bent in de sectie Ondernemingsrecht die energie krijgt van het adviseren van startende ondernemers. Herken je jezelf hierin? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.500 tot €5.000
€2.500 tot €3.450
Jij hebt al enige ervaring als Juridisch Secretaresse Arbeidsrecht in de advocatuur en bent toe aan meer uitdaging. Werken voor meerdere advocaten tegelijkertijd is iets waar jij energie van krijgt. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de persoon waar wij naar zoeken!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.450
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Loesje is na het afronden van haar opleiding Hbo Rechten begonnen als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Nu zit ze in de afrondende fase van de opleiding tot Registerklerk. Hier heeft Loesje de module Onroerend Goed al volledig afgerond en is ze in juni klaar met de module Personen- en Familierecht. Dagelijks houdt ze zich bezig met het behandelen van dossiers. Loesje stelt zelfstandig aktes op voor onder andere hypotheken, nieuwbouwprojecten en splitsingen. Tevens onderhoudt ze het contact met cliënten, makelaars en derden. Loesje is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze aan de slag kan als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed. Op het moment dat ze de klerkenopleiding heeft afgerond, wilt ze graag aan de slag als Notarisklerk. Een informele werksfeer onder de collega’s, waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd heeft voor Loesje de voorkeur.

Loesje is een secure, klantgerichte en hardwerkende jonge dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze veel werk verzet en dit ook nauwkeurig uitvoert. Loesje vertelt dat ze in haar vrije tijd graag wandelt en graag leest. Loesje komt op mij over als een dame die goed weet wat ze wilt en zeer leergierig is. Omdat ze zich graag blijft ontwikkelen volgt ze nu de opleiding tot Register Klerk. Kortom een ambitieuze jonge dame.

Loesje heeft één maand opzegtermijn en is tijdelijk 24 uur per week beschikbaar, daarna 32 uur. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.
location_on- createMBO person34 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lola heeft haar Bachelor Rechtsgeleerdheid met succes afgerond. Momenteel is ze bezig met de Master Nederlands Recht, met de specialisatie Burgerlijk Recht. Lola is daarnaast vrijwilliger bij de stichting Rechtshulp JSG. Ze helpt gedetineerden bij het beantwoorden van juridische vraagstukken, zoals het aanvragen van verlof. Ook helpt ze bij het aanvragen van een overplaatsing of bij het aanvragen van een bezoekersregeling. Lola krijgt veel energie van het uitzoeken van juridische zaken op de sectie Onroerend Goed of Personen- en Familierecht. Ze is op zoek naar een notariskantoor met een informele werksfeer onder de collega’s. Ze wilt graag aan de slag als Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed of Personen- en Familierecht .

Lola is een ambitieuze, leergierige en betrokken dame. Dit blijkt wel uit het feit dat ze in haar loopbaan meerdere banen tegelijkertijd heeft. Lola krijgt veel energie van het helpen van mensen. Zo geeft ze in haar vrije tijd bijles en begeleidt ze studenten met hun studievaardigheden en ondersteunt ze bij de studie.

Lola is in overleg per direct beschikbaar en is 24 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onNijmegen createWO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
José heeft inmiddels al meer dan twintig jaar ervaring als Juridisch Secretaresse. Ze is verantwoordelijk voor alle conventionele werkzaamheden die horen bij de functie juridisch secretaresse binnen een advocatenkantoor. Hierbij kan je denken aan agendabeheer, roladministratie en het uitwerken van dictaten. Tevens is ze het eerste (telefonische) aanspreekpunt en verzorgt ze de in- en uitgaande correspondentie. José is gespecialiseerd in Havenrecht, Handelsrecht en Arbeidsrecht. Naast deze rechtsgebieden is ze ook zeer geïnteresseerd in andere rechtsgebieden. José is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse binnen een klein tot middelgroot kantoor. Ze vindt het belangrijk dat er een prettige sfeer heerst, dat collega's elkaar waarderen en ook persoonlijk betrokken zijn met elkaar.

José is een perfectionistische, secure en loyale dame. Dat blijkt wel uit het feit dat ze al 22 jaar werkt voor dezelfde advocaat en altijd mee verhuisde. José krijgt veel energie van haar hobby’s zwemmen, fietsen en wandelen. Dit doet ze graag samen met vrienden en familie. José komt op mij over als een vrolijke en zeer positieve dame die graag hard werkt.

José heeft een opzegtermijn van twee maanden en is beschikbaar voor 36 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onVelddriel createMBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sandra is een zeer ervaren Notarisklerk met bijna dertig jaar ervaring in het notariaat. Ze is haar carrière begonnen als notarieel secretaresse en heeft daarna verschillende opleidingen gevolgd waardoor ze nu al bijna twintig jaar ervaring heeft als Notarisklerk. Ze is gespecialiseerd in het Onroerend Goed. Ze houdt zich dagelijks bezig met het voorbereiden en beheren van dossiers. Ze maakt zelfstandig aktes op, zoals hypotheekaktes en leveringsaktes. Daarnaast onderhoudt ze het contact met cliënten en derden en is ze een centraal aanspreekpunt voor het kantoor. Ook vindt ze het ontzettend leuk om zich bezig te houden met modelbeheer. Sandra is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Notarisklerk Onroerend Goed. Daarnaast staat zij ook open voor Ondernemingsrecht. Een middelgroot of klein kantoor is waar haar voorkeur ligt. Ze vindt het belangrijk dat er een informele, open sfeer heerst en dat collega's persoonlijk betrokken zijn.

Sandra is een hardwerkende, secure en sociale vrouw. Ze vindt het dan ook ontzettend fijn om al haar kennis te delen met haar collega's en zo iedereen vooruit te helpen. Ze komt ook over als een spontane, lieve en collegiale dame. In haar vrije tijd zingt ze graag met haar koor, vindt ze het heerlijk om te lezen, te wandelen en met haar partner of vriendinnen op pad te gaan.

Sandra heeft een opzegtermijn van één tot twee maanden en is beschikbaar voor 36 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. 

 

location_onSchijndel createHBO person50 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven