Vacatures

Jij weet van aanpakken, beschikt over een sprankelend voorkomen en je ziet het helemaal zitten om bij een middelgroot en gezellig notariskantoor aan de slag te gaan. Hier ga jij ervaren medewerkers ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. Jij bent het visitekaartje voor het kantoor en gaat veelal secretariële en administratieve werkzaamheden verrichten. Elke dag is anders!
access_timeFulltime location_oneindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.800
Door jouw ervaring als Notarieel Medewerker weet je het zeker. Je voelt je perfect op je plek binnen het notariaat. Je overweegt een overstap omdat je het liefst bij een groot, gemoedelijk notariskantoor werkzaam bent waar collega’s elke dag het beste in elkaar naar boven halen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Notarieel Medewerker naar wie ik op zoek ben!
access_timeParttime location_onNijmegen euro_symbol€2.300 tot €2.800
Een functie met afwisseling, dynamiek en betrokkenheid in een professionele en gezellige werkomgeving spreekt jou aan. De functie als Notarieel Medewerker is jou op het lijf geschreven. Krijg jij energie van zaken binnen het ondernemingsrecht? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_oneindhoven euro_symbol€2.500 tot €2.900
Ben jij die Notarieel Secretaresse met passie voor het notariaat? In deze functie ondersteun jij een team van professionals en ben je nauw betrokken bij elke zaak. Een veelzijdige rol waar je proactief aan het werk kan!
access_timeParttime location_onArnhem euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Angela heeft meer dan vijftien jaar ervaring als Civiel Jurist, negen jaar als Echtscheidingsmediator binnen haar eigen praktijk en 2,5 jaar als Notarieel Jurist Nalatenschappen binnen het notariaat. Momenteel werkt Angela als Notarieel Jurist. Dagelijks wikkelt ze geheel zelfstandig nalatenschappen af. Verdelingen klaarmaken van een nalatenschap en opstellen van renteovereenkomsten behoren ook tot haar dagelijkse werkzaamheden. Vaststelling kindsdelen behandelt ze ook en ze is gewend om zelfstandig zelfstandig besprekingen te voeren. Angela past het best bij een informeel kantoor waar ruimte is voor overleg en ze kan sparren met collega's. Tot slot heeft ze de wens om zich verder te ontwikkelen op het gebied van Boedelafwikkeling en Estate Planning door middel van cursussen. Angela wilt graag aan de slag gaan als Notarieel Jurist Personen- en Familierecht.

Angela is een ervaren, sociale en representatieve kandidaat. Door haar voorkomen durf je haar snel in vertrouwen te nemen. Je proeft gelijk dat ze weet waar ze het over heeft en je samen met haar op zoek gaat naar een passende oplossing. Ze is analytisch, constructief, staat open voor samenwerking en verbinding. Ze is omgevingsbewust en weet op subtiele wijze aan te sturen op besluitvorming. In ons gesprek geeft ze aan: "Ik vind het leuk om berekeningen te maken en merk dat ik cijfermatig sterk ben. Bij het afwikkelen van een boedel vind ik het leuk om met diverse mensen en verschillende gezinsdynamieken om te gaan. Daarnaast geeft het mij veel voldoening dat je er voor iemand mag zijn in een zeer moeilijke periode. Het werk is dankbaar en uitdagend.’’

Angela heeft één maand opzegtermijn en is 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maan basis van 32 uur per week.

location_onEindhoven createWO person51 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Tijdens de studie hbo-rechten kwam Rick erachter dat het notariaat heel goed bij hem past. Na het behalen van zijn propedeuse heeft hij de overstap gemaakt naar de bachelor Notarieel Recht. Zijn Bachelor Notarieel Recht heeft één jaar geleden met succes afgerond. Aan einde van deze zomer is hij klaar met zijn master Notarieel Recht. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan als Notarieel Medewerker, hier heeft hij veel geleerd. Rick begon met secretariële werkzaamheden zoals agendabeheer, het passeerklaar maken van aktes en het verwelkomen van cliënten. Dit had hij al snel onder de knie en mocht zijn werkzaamheden uitbreiden, zo behandelde hij zelfstandig dossiers op het gebied van Personen- en Familierecht en Onroerend Goed. Hij onderhield contact met cliënten en derden, stelde zelfstandig aktes op en onderzocht lastige of unieke vraagstukken voor collega’s. Wanneer Rick klaar is met zijn studie, wilt hij fulltime aan de slag gaan als Kandidaat-Notaris. Zijn voorkeur gaat uit naar Personen- en Familierecht. Rick is op zoek naar een kantoor met een informele werksfeer waar hij de mogelijkheid krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen.

Rick omschrijft zichzelf als een energieke, vriendelijke en flexibele man. Dat blijkt wel uit het feit dat hij overal in Brabant wilt werken, hij ziet dit als een kans om een nieuwe omgeving te leren kennen. Rick krijgt energie van het ondernemen van kleine projecten. Zo heeft hij veel activiteiten georganiseerd voor zijn studievereniging. Rick houdt ervan om onder de mensen te zijn en organiseert regelmatig leuke uitstapjes met vrienden en familie.

Rick is per 1 oktober beschikbaar en is 40 uur per week beschikbaar. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onNijmegen createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lara heeft haar master Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond. Momenteel werkt zij bij de bank als Specialist Klantonboarding KYC. Ze houdt zich bezig met het uitvoeren van integriteitsonderzoek en risicoanalyses bij de acceptatie van nieuwe klanten. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan tijdens haar stage bij een notariskantoor Hermus Notaris als Notarieel Medewerker. Hier hield ze zich bezig met het voorbereiden van dossiers, opstellen van conceptakten, cliënten ontvangen, controleren van diversen registers en het compareren van akten namens de cliënt of bank. Tijdens haar stage heeft ze ervaring opgedaan in meerdere rechtsgebieden. Momenteel mist Lara het recht en daarom wil ze weer graag terug de advocatuur in. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Juridisch Medewerker of Paralegal op de sectie Arbeidsrecht. Voor Lara maakt het niet uit of er een formeel of informele werk sfeer is.

Lara is een representatieve en ambitieuze dame. Lara komt graag op voor de mensheid. Dit blijkt uit het feit dat ze graag vrijwillig aan het werk wilt bij slachtofferhulp. Ze omschrijft zichzelf als iemand die sterk in haar schoenen staat en zeer loyaal is. Lara vindt schrijven onwijs leuk. Je kan haar heel blij maken met het schrijven van blogs of het schrijven van reviews. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met haar vriendinnen.

Lara heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op basis van fulltime per week.

location_onEindhoven createWO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Nienke is een notarieel medewerker met vijf jaar werkervaring op de sectie Personen- en Familierecht. Na het afronden van haar opleiding tot secretaresse, is ze bij een notariskantoor begonnen als receptioniste. Na drie maanden is ze doorgestroomd naar Notarieel Medewerker Personen- en Familierecht. Bij dit kantoor heeft ze drie jaar gewerkt. In 2020 werd het kantoor overgenomen en daar werkt ze nu twee jaar als Notarieel Medewerker ook op de sectie Personen- en Familierecht. Ze houdt zich dagelijks bezig met het opstellen van aktes zoals (levens)testamenten, verklaringen van erfrecht en huwelijkse voorwaarden. Ze maakt dossiers aan, maakt ze passeerklaar en na afloop sluit ze het dossier. Nienke is opzoek naar een kantoor dichter bij huis. Een informele sfeer onder de collega's past het beste bij haar. Nienke wilt aan de slag als Notarieel Medewerker Personen- Familierecht.

Nienke is een vriendelijke, loyale en punctuele dame. Ze woont in een bosrijke omgeving. Nienke is daar te vinden in de natuur, zo wandelt ze of maakt een mooie rit op een paard. Verder krijgt ze energie van leuke uitjes met vrienden en familie. Ze komt op mij over als een bescheiden dame die graag hard werkt en altijd haar afspraken nakomt, dat blijkt wel uit hoe ons contact verloopt.

Nienke heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 36 uur in de week. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRetie createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven