''Volg je hart en laat jouw stem tellen.'' 

Ervoor zorgen dat iemand weer blij naar zijn werk gaat en helpen met stappen maken, dat vind ik het leukst aan mijn werk. 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Als Consultant Juridisch verbind ik u met nieuwe kwalitatieve collega's. Tijdrovende taken neem ik uit uw handen. Denk daarbij aan het opstellen van vacatureteksten, het uitzetten van de vacatures en het werven van kandidaten. Hoe ik dit het beste doe? Ik breng mijn Noord-Hollandse nuchterheid naar Noord-Brabant en maak daarmee vaak iets los bij mensen. U kunt mij inschakelen op het moment dat u op zoek bent naar kwalitatieve collega's. Dit kan telefonisch, per mail of een WhatsAppbericht. Mijn contactgegevens zijn op deze pagina te vinden.  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Jouw vervolgstappen, daar denk ik graag samen met jou over na. Zo komen wij erachter wat het best bij jou past. Ik blijf eerlijk over wat de mogelijkheden zijn en ik doe mijn best om je op je gemak te stellen. Vaak resulteert dit in een fijne samenwerking waar plek is om over alles te communiceren. Ben jij nou ook op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil jij het gesprek aangaan om de mogelijkheden te bekijken? Neem dan gerust contact op met mij door te bellen, mailen of whatsappen via mijn contactgegevens. 


Vacatures

Voor één van de leukste notariskantoren in omgeving Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Notarieel Secretaresse die de notarisklerken en kandidaat-notarissen op de sectie Vastgoed wil ondersteunen. Dit kantoor staat uitstekend aangeschreven en positioneert zich als adviesgericht notariskantoor waar de belangen van de klant centraal staan. Inmiddels zijn hier meerdere kandidaten werkzaam via Extra Talent. Zij omschrijven de werksfeer als een ‘warm bad’.

access_timeFulltime location_onApeldoorn euro_symbol€2.300 tot €2.800
Werken binnen het notariaat is helemaal jouw ding. Je voelt je het fijnst bij een kleinschalig kantoor waar een gemoedelijke sfeer heerst. Daarnaast vind je het belangrijk om ruimte voor persoonlijke ontwikkeling te krijgen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.000
Ben jij toe aan een frisse nieuwe start als Notarieel Secretaresse bij een leuk en informeel notariskantoor in Nijmegen? Heb jij ervaring of heb jij in ieder geval affiniteit met Personen- en Familierecht en Vastgoed? Dan ben ik op zoek naar jou! Dit notariskantoor kan jouw hulp goed gebruiken en het team zal jou met alle plezier ontvangen. Klinkt dit goed voor jou? Super, lees dan snel verder en wie weet is dit jouw uitgelezen kans!

access_timeParttime location_onNijmegen euro_symbol€2.300 tot €2.700
Jij voelt je als een vis in het water in de advocatuur. Ben jij een echte doorpakker en sta jij stevig in je schoenen? Werken onder druk geeft jouw energie. Herken jij jezelf hierin? Reageer dan snel op deze uitdagende vacature!

access_timeParttime location_onEindhoven euro_symbol€2.800 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Yasmina wist na het afronden van haar havo gelijk dat binnen het juridisch werkgebied haar passie ligt. Tijdens de studie hbo-rechten kwam ze erachter dat ze elke sectie binnen het notariaat interessant vindt. Na het behalen van haar propedeuse heeft ze daarom de overstap gemaakt naar de bachelor Notarieel Recht. Yasmina zit nu in de afrondende fase van haar bachelor. Zodra ze haar vakken heeft behaald, gaat ze beginnen aan haar master. In de tussentijd wil ze graag aan de slag als Notarieel Secretaresse/Medewerker om ervaring op te doen. Yasmina past het beste bij een notariskantoor waar alles goed geregeld en op orde is. Ze vindt het prettig als er onder de collega’s een informele sfeer wordt gehanteerd. De sectie maakt voor haar niet uit, ze vindt alles leuk en interessant. Ze heeft de ambitie om in de toekomst aan te treden als Kandidaat-Notaris.

Yasmina is een representatieve en ambitieuze dame. Dat blijkt wel aan haar huidige bijbanen, ze zit niet stil! Ze omschrijft zichzelf als een leergierige en doelgerichte dame. Yasmina krijgt energie van het ondernemen van leuke uitstapjes met vriendinnen en neemt hierin altijd het voortouw. Verder sport ze graag doordeweeks en in het weekend werkt ze bij de Jumbo.

Yasmina heeft één maand opzegtermijn en is 24 uur tot 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onNijmegen createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Mayke heeft haar bachelor Notarieel Recht één jaar geleden met succes afgerond en is over een half jaar klaar met haar master Notarieel Recht. Mayke wist gelijk dat het notariaat op haar lijf geschreven stond. Tijdens haar studie is ze gaan werken bij een stichting. Hier behandelt ze haar eigen dossiers, voert ze besprekingen met cliënten en gaat ze mee naar zittingen. Haar huidige baan is deels vrijwilligerswerk en ze krijgt hier alleen een vergoeding voor. Dat is de reden dat Mayke op zoek is naar een vaste baan. Aangezien zij zichzelf per november kandidaat-notaris mag noemen, is zij tot die tijd beschikbaar als Notarieel Medewerker. Mayke zou graag werken op de sectie Personen- en Familierecht, het type kantoor maakt voor haar niet uit.

Mayke omschrijft zichzelf als een sociaal, doelgericht en zelfstandige dame. Dit blijkt uit het feit dat ze al op zichzelf woont sinds ze zeventien is. Mayke onderneemt graag, zo is ze voorzitter geweest van een Damesdispuut. Ze stuurde het bestuur aan. In haar vrije tijd vindt ze het heerlijk om met vrienden en familie leuke activiteiten te ondernemen.

Mayke is 32 uur per week beschikbaar en haar opzegtermijn is in overleg. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onNijmegen createWO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Daphne heeft inmiddels al meer dan veertien jaar ervaring binnen het notariaat. Momenteel werkt ze al zes jaar als Notarieel Medewerker Onroerend Goed. Dagelijks behandelt ze dossiers van A tot Z zelfstandig. Daphne maakt akten op, bewaakt termijnen en alle daarbij komende werkzaamheden. Ze stelt zelfstandig hypotheekaktes op en houdt ze de 5% regeling nauwkeurig bij voor de nieuwbouwprojecten. Tevens verzorgt ze de correspondentie en voor de nota’s. Daarnaast houdt ze zich bezig met rechercheren en het onderhouden van contact met cliënten en derden. Ook ondersteunt ze de boekhouding en financiële administratie. Haar functie vindt ze heel leuk, en dan vooral ook de diversiteit en de diepgang. Daphne zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Kortom, Daphne is een aanwinst voor elk kantoor.

Daphne is een loyale, hardwerkende en leergierige dame. Het feit dat ze leergierig is, blijkt uit het feit dat ze tijdens haar loopbaan zelf een opleiding is gaan volgen die betrekking had met haar werk. Tevens zou ze nu ook graag de module OG willen volgen om haar kennis te verbreden.

In haar vrije tijd geeft Daphne zwemles aan kinderen met een bijzondere eigenschap en geeft ze zumba-les, bezoekt ze regelmatig de sportschool en gaat ze graag borrelen of uiteten met vrienden. 

Daphne heeft een opzegtermijn van één maand en is voor 30 uur per week beschikbaar, verdeeld over vier dagen. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.000,- bruto per maand op basis van 30 uur per week.
location_onEindhoven createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Lara heeft haar master Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond. Momenteel werkt zij bij de bank als Specialist Klantonboarding KYC. Ze houdt zich bezig met het uitvoeren van integriteitsonderzoek en risicoanalyses bij de acceptatie van nieuwe klanten. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan tijdens haar stage bij een notariskantoor Hermus Notaris als Notarieel Medewerker. Hier hield ze zich bezig met het voorbereiden van dossiers, opstellen van conceptakten, cliënten ontvangen, controleren van diversen registers en het compareren van akten namens de cliënt of bank. Tijdens haar stage heeft ze ervaring opgedaan in meerdere rechtsgebieden. Momenteel mist Lara het recht en daarom wil ze weer graag terug de advocatuur in. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Juridisch Medewerker of Paralegal op de sectie Arbeidsrecht. Voor Lara maakt het niet uit of er een formeel of informele werk sfeer is.

Lara is een representatieve en ambitieuze dame. Lara komt graag op voor de mensheid. Dit blijkt uit het feit dat ze graag vrijwillig aan het werk wilt bij slachtofferhulp. Ze omschrijft zichzelf als iemand die sterk in haar schoenen staat en zeer loyaal is. Lara vindt schrijven onwijs leuk. Je kan haar heel blij maken met het schrijven van blogs of het schrijven van reviews. In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met haar vriendinnen.

Lara heeft een opzegtermijn van één maand, is 40 uur per week beschikbaar en haar salarisindicatie bedraagt € 3.100,- bruto per maand op basis van fulltime per week.

location_onEindhoven createWO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven