Kyra de Louw

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 - 20 45 92 96
 linkedin.com/in/kyra-de-louw

Kyra de Louw

Vacatures

€3.500 tot €4.500
Jij bent klaar om gehele verantwoordelijkheid van de Inkoopafdeling van deze organisatie op je te nemen. Van het zoeken van leveranciers, tot het optimaliseren van het inkoopproces. Als ervaren Inkoper ga jij geen enkele uitdaging uit de weg. Klinkt tof toch? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onOmgeving Nieuwegein euro_symbol€3.500 tot €4.500
€3.000 tot €4.000
Als Supply Chain Specialist ga jij geen enkele uitdaging uit de weg. Daarnaast ben jij analytisch sterk en graag bezig met dataverwerking. Een brede functie, waarin je bezig bent met plannen, operationele inkoop en het Supply Chain proces analyseren is waar jij gelukkig van wordt. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€3.000 tot €4.000
€3.300 tot €4.250
Dankzij de ervaring die jij hebt opgedaan als Inkoper, ben jij helemaal klaar om de inkoopafdeling bij deze technische organisatie te runnen. Naast het zoeken naar leveranciers en inkopen van de machines, houdt jij jezelf ook bezig met het voorraadbeheer. Veelzijdig en uitdagend, klinkt dat goed? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€3.300 tot €4.250
€3.500 tot €5.000
Analyseer jij graag alles om je heen? Jij werkt gestructureerd, onderhandelt graag met leveranciers en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast werk je graag in een leuk team, waar zeker ruimte is voor gezelligheid, gezamenlijk lunchen, vrijdagmiddagborrels en teamuitjes. Klinkt goed toch? Lees snel verder!
 
access_timeFulltime location_onScherpenzeel euro_symbol€3.500 tot €5.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maarten heeft in 2017 de studie Bedrijfskunde MER succesvol afgerond. Vervolgens is hij blijven werken bij de supermarkt waar hij ook zijn afstudeeropdracht heeft gedaan. Hij werd afdelingsmanager, waar hij leiding gaf aan 20 medewerkers. Hij bestelde de producten, maakte een planning voor het personeel en hij voerde KPI-gesprekken met hen. Maarten is werkzaam bij het autoleasebedrijf waar hij eerder heeft gewerkt. Voorheen was hij verantwoordelijk voor het klantenbeheer, het beoordelen van schaderapporten en het voorstellen van overnames en afkopen. Momenteel bekleed hij een functie waarin hij verantwoordelijk is voor 15 klanten. Maarten maakt de leaseoffertes op, doet contractaanpassingen en is aanspreekpunt voor zijn klanten. Voor alle vragen en klachten, bellen of mailen de klanten naar hem. Maarten wil zich dolgraag blijven ontwikkelen, maar merkt in zijn huidige functie dat hij dit niet genoeg kan. Maarten is op zoek naar een functie in de Supply Chain, waar hij analytisch bezig kan zijn. 

Maarten is een harde werker. Hij vindt het vanzelfsprekend om zich volledig voor het bedrijf in te zetten, waar lange dagen erbij horen. Zo had hij als afdelingsmanager van de supermarkt standaard weken van ruim 50 uur en werkt hij momenteel weleens in de avond door als hij overdag bij een leverancier is geweest. Maarten is een sociale jongeman, die erg goed in de groep ligt en gemakkelijk in de omgang is. Hij is in staat om zich snel aan te passen aan zijn gesprekspartner. Maarten vindt het belangrijk dat hij gezien wordt en dat hij verantwoordelijkheid krijgt. 

Maarten heeft een opzegtermijn van 2 maanden, is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand. 
 

location_onRegio Nijkerk createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Niels is na zijn opleiding Logistics Management begonnen bij zijn huidige werkgever als Fleetplanner. Deze functie heeft hij een jaar uitgevoerd. Hij zocht meer verbreding en kon intern doorgroeien naar Country Planner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle transporten van en naar Ierland. Hij bepaalt of een rit via Cork of Dublin moet. Daarnaast heeft hij contact met de charters in Ierland en verleent hij in zijn rol de klantenservice. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Niels onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het voorraadbeheer bij een groothandel. Hier bracht hij de voorraad in kaart in Excel en deelde hij deze in, in categorieën. Vervolgens maakte hij een Excel tool met minimale en maximale voorraadwaardes, waardoor het voor inkopers overzichtelijk wordt wanneer en hoeveel ze moeten inkopen. Bovendien kan met deze werkwijze de huidige voorraad nog steeds met 50% verminderd worden. Niels is nu op zoek naar een uitdaging als Planner binnen de Supply Chain.

Niels is een analytische jongeman die goed is met cijfers. Hij legt snel verbanden, waardoor hij oorzaken gemakkelijk in kaart brengt en oplossingen aandraagt. Bovendien werkt hij doelgericht en kan hij goed prioriteiten stellen. In groepsprojecten is Niels degene die altijd netjes zijn werk in orde heeft en een goed niveau aanlevert. Tot slot kan Niels goed samenwerken en beschikt hij over een flexibele instelling. Samen met zijn collega’s vindt hij altijd een manier om gewenste resultaten te behalen. Dit doet hij door open te staan voor nieuwe ideeën en op een prettige manier te communiceren.

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onArnhem createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Robert is 6 jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever. Hier is hij van productiemedewerker doorgegroeid naar Supply Chain Planner en vervolgens naar Teamlead Supply Chain. Al snel zag zijn werkgever de potentie in Robert, waardoor hij een mbo4 opleiding Logistiek Supervisor aangeboden kreeg. Deze greep Robert met beide handen aan en heeft hij naast zijn baan afgerond. Als Supply Chain Planner was Robert verantwoordelijk voor het inplannen van 2 productielijnen. Daarnaast houdt hij zich bezig met de operationele inkopen en het voorraadbeheer. Afgelopen januari heeft Robert de stap gemaakt naar Teamlead Supply Chain, waar hij eindverantwoordelijk is voor de Supply Chain afdeling. Echter is er structurele onderbezetting, waardoor Robert, samen met Extra Talent, op zoek is naar een nieuwe uitdaging met een divers takenpakket binnen de Supply Chain.

Robert is een aardige jongeman, die erg gemotiveerd is. Zo heeft hij naast zijn fulltime baan een avondopleiding gedaan en volgt hij momenteel naast zijn baan de brandweer opleiding en een cursus Excel voor gevorderde. Je weet wat je aan Robert hebt, dankzij zijn eerlijke en directe communicatie. Robert spart graag met collega’s en wil graag meedenken: “samen kom je tot de beste resultaten” zoals hij zelf zegt. In hectische situaties weet Robert zijn hoofd koel te houden en neemt hij even een stapje terug om zo de juiste prioriteiten te stellen en de situatie onder controle te houden. Daarnaast werk hij nauwkeurig en controleert hij zijn werk.

Robert is 36-40 uur beschikbaar, heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.700,- bruto op fulltime basis.
location_onRegio Geldermalsen createMBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jeroen heeft al ruime ervaring binnen de Supply Chain en Logistieke branche. Hij is begonnen als Inkoper/Voorraadbeheerder. Buiten deze organisatie is hij doorgegroeid naar een functie als Assistent Supervisor. Een rol die hem heel erg is bevallen. Hij had hier een divers en leuk takenpakket. Toch kon hij een nieuwe uitdaging niet afslaan omdat hij de kans kreeg volwaardig Supervisor te worden. Toen hij hier 2 jaar geleden binnen kwam wou hij de beste locatie van Europa creëren. Momenteel staat de locatie altijd in de top 5 en regelmatig in de top 3. Dit laat zien dat Jeroen echt achter zijn doel aan gaat. Dagelijks houdt Jeroen zich bezig met de zaken die zich in en rondom het warehouse afspelen. Ook houdt hij meetings met (internationale) collega’s over actualiteiten. Omdat Jeroen zichzelf nog meer wil ontwikkelen zoekt hij een nieuwe leidinggevende uitdaging binnen de Supply Chain of Logistiek.

Jeroen is een erg ambitieuze jongeman, dit kan je zien aan de stappen die hij heeft gemaakt in zijn functies. Hij is sterk en laagdrempelig in zijn communicatie. Hij vindt het belangrijk dat mensen hem weten te vinden en dingen kunnen aankaarten. Zelf is Jeroen heel open en respectvol. Jeroen vindt het belangrijk om snel te schakelen en zorgt ervoor dat zijn taken voltooid zijn. Zijn snelle aanpak wordt door zijn collega’s ook bewonderd.

Jeroen heeft een opzegtermijn van een maand en een beschikbaarheid van 40 uur. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.600,- per maand op fulltime basis.

location_onNijmegen createHBO person25 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven