Kyra de Louw

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06-20 45 92 96
 linkedin.com/in/kyra-de-louw

Kyra de Louw

Vacatures

Heb jij al ruime ervaring op het gebied van inkoop en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Als Inkoper heb jij maar één doel: zo optimaal en correct mogelijk inkopen bij leveranciers wereldwijd. In deze nieuwe functie is er volop ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Lees verder of deze verantwoordelijke functie bij jou past!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.500
Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en werk je graag in een dynamische omgeving? Daarnaast heb je voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een ambitieus team en binnen een groot productiebedrijf. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.500 tot €3.500
Jij bent gedreven in het stellen van prioriteiten, gaat recht op je doel af en goede communicatie maakt jou gelukkig. Dit in combinatie met plannen dat in jouw genen zit, is dit de ideale functie als Productieplanner voor jou! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.500 tot €3.500
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Operationeel Inkoper binnen een grote internationale organisatie? Jij bent een persoon die zelf de touwtjes in handen neemt en ook goed uit de voeten kan als het aankomt op samenwerken binnen dit ambitieuze team! Lees snel verder.

 

access_timeFulltime location_onNieuwegein euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Corne heeft ruim 14 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Hij is zijn gehele carrière actief in de Retail en heeft diverse functies bekleedt als Inkoper, Category Manager en Supply Chain Coördinator. Bij zijn huidige werkgever is hij werkzaam als Supply & Demand Planner, waar hij zich met name bezighoudt met het bewaken van logistieke KPI’s, forecasting, het monitoren van leveranciersprestaties en het optimaliseren van service levels. Bij voorgaande werkgevers heeft Corne diverse processen geoptimaliseerd, onder andere gericht op kostenbesparing in voorraden en de integratie van Supply Chain Planning in de organisatie. Corne is op zoek naar een functie waarin hij zich met Supply & Demand planning op strategisch niveau kan bezighouden, met daarnaast een deel operationele werkzaamheden, om de connectie met de operatie niet te verliezen.

Als het op communicatie aan komt zit je goed bij Corne. Hij is een sociale man en zijn communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het contact met leveranciers en collega’s van verschillende afdelingen. Met zijn overtuigende houding, weet hij zich goed te onderbouwen en is hij in staat om complexe situaties duidelijk uit te leggen. Corne vindt het belangrijk om goed samen te werken, daarnaast kan hij ook zeker zelfstandig goed uit de voeten. Corne vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen binnen een bedrijf met een goede sfeer op de werkvloer.

Corne heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto op fulltime basis.

location_onArnhem createHBO person42 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Mike heeft ruim 14 jaar geleden kennis gemaakt met het inkoopproces en een gedeelte planning. Hij hield zich bezig met de inkoop van papier en drukwerk gerelateerde producten, dit waren er 8 miljoen op jaarbasis. In deze rol heeft hij ook kennis gemaakt met het plannen. Mike was verantwoordelijk voor de jaarplanning voor de salesafdeling, interne redactie, de drukkerij en het distributiecentrum. Bij zijn huidige werkgever bekleedt Mike een brede rol met veel verantwoordelijkheid, met name toegespitst op de Supply Chain Planning. Door vooruit te kijken zorgt hij dat alles tijdig gepland wordt om het proces draaiend te houden. Mike is dagelijks in contact met leveranciers en voert veel interne gesprekken met de afdelingen om de gehele planning te optimaliseren. Alles is bij Mike tot in de puntjes geregeld en daar haalt hij zijn voldoening en plezier uit. Mike is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner, waar hij verantwoordelijk is voor de planning en de communicatie met leveranciers.

Mike is een zeer sociale en vriendelijke man. Je weet wat je aan hem hebt, hij zorgt voor open en eerlijke communicatie. Het overzicht houden is geen probleem voor Mike, zo schakelt hij graag tussen verschillende partijen. Door in iedere situatie de rust te bewaren en van tijd tot tijd een stapje terug te zetten om het totaalbeeld te blijven overzien, komt Mike tot een optimale planning. Zijn communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het contact met leveranciers en collega’s. Bovendien kan je met Mike rekenen op een medewerker die stressbestendig is in hectische situaties en dit overbrengt op zijn collega’s. Daarnaast werkt hij goed samen, maar kan hij ook zeker zelfstandig aan de slag.

Mike heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij is beschikbaar voor 32 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 5.100,- bruto op fulltime basis.

location_onAmersfoort createHBO person38 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Nadat Stan ruim 9 jaar als ZZP’er heeft gewerkt, is hij terechtgekomen in de Supply Chain, waar hij verschillende inkoopfuncties in diverse branches heeft bekleed. Zo is hij begonnen als Technisch Inkoper ter ondersteuning van de Hoofd Inkoper, waar hij zijn passie voor het inkoopproces heeft ontdekt. De taken van de Hoofd Inkoper kwamen tijdelijk vrij en deze nam Stan direct over. In zijn huidige rol als Inkoper in de voedingsmiddelen industrie houdt hij zich bezig met het gehele inkoopproces. Naast het inkopen van de producten en verpakkingen, neemt Stan het voorraadbeheer op zich en hij houdt zich bezig met de ontwikkelingen en ontwerpen van het verpakkingsmateriaal. Stan is dagelijks in contact met leveranciers en voert veel interne gesprekken om het inkoopproces te optimaliseren. Als het hele project gecontroleerd is, rondt Stan het project af en verwerkt hij het in SAP. Na verschillende interim opdrachten is Stan klaar voor een vaste baan als Inkoper.

Stan pakt werkzaamheden snel op, bij zijn eerste inkoopbaan nam hij de taken van de Inkoper al na 2 weken over vanwege vakantie, zijn werkgever was hier erg over te spreken. Stilzitten is niks voor Stan, hij is een harde werker die zelfstandig goed zijn ding kan doen maar ook zeker goed uit de voeten kan wanneer het samenwerken met collega’s betreft. Stan denkt vooruit om eventuele problemen te voorkomen, hij komt zijn afspraken na en blijft rustig in hectische situaties. Zijn sterke communicatieve vaardigheden komen goed van pas bij het contact met leveranciers en andere betrokkenen bij het inkoopproces. Bovendien kan je met Stan rekenen op een medewerker die open en eerlijk communiceert.

Stan zijn startdatum is in overleg. Hij is beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.400,- bruto per maand op fulltime basis.
location_onNijmegen createHBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Inez is 6 jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met de Supply Chain. Zo is zij begonnen bij een internationale groothandel binnen de modebranche waar ze kennis heeft gemaakt met het inkoopproces in combinatie met voorraadbeheer. Vervolgens is Inez aan de slag gegaan als Commercial Store Manager in de food sector bij haar huidige werkgever. Na 3 maanden werd duidelijk dat de werkzaamheden, welke op de Demand Planning thuis horen, bleven liggen en daarmee directe impact hadden op haar functie in de winkel. Zo doende heeft Inez de functie als Demand Planner erbij genomen. Wat maakt dat zij verantwoordelijk is voor het draaien en analyseren van de forecasts op basis van historische data, seizoen gebondenheid en de verschillende lopende campagnes door het jaar heen. Gezien Inez haar functie niet volledig gericht is op Supply Chain is zij latent zoekend naar een nieuwe uitdaging volledig in de Supply Chain.

 

Als het aankomt op organiseren, kan je zeker bij Inez terecht. Dit blijkt uit dat zij de functie als Demand Planner naast haar functie als Commercial Store manager ook is gaan vervullen. Ze vindt het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen binnen een bedrijf met een goede sfeer op de werkvloer. Inez is een rustige dame die graag alleen de wereld over reist, dit laat zien dat ze zelfstandig is en op eigen benen kan staan. Stilzitten is niks voor Inez, ze is een harde werker die zelfstandig goed haar ding kan doen maar ook zeker goed uit de voeten kan wanneer het samenwerken met collega’s betreft.

 

Inez heeft een opzegtermijn van 1 maand. Ze is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van €2800 bruto per maand op fulltime basis.

location_onUtrecht createHBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven