Kyra de Louw

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 - 20 45 92 96
 linkedin.com/in/kyra-de-louw

Kyra de Louw

Vacatures

€2.800 tot €3.200
Ben jij een gedreven hbo starter die zijn eerste stappen wil gaan zetten in de Supply Chain / Logistiek? Als recent afgestudeerde met een hbo diploma in Supply Chain management, Logistiek, Bedrijfskunde of een gerelateerd vakgebied, kun je bij ons je kennis en vaardigheden inzetten. Lees snel verder en stap in de dynamische omgeving van de Supply Chain! 

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.800 tot €3.200
€3.000 tot €4.100
Ben jij een plantalent met passie voor productie? Wij zoeken een gedreven Productieplanner voor een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Jij zorgt voor een efficiënte planning en draag bij aan de levering van hoogwaardige producten. Klaar voor deze uitdaging? Lees verder! 
access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€3.000 tot €4.100
€2.500 tot €3.000
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en heb jij een passie voor het matchen van talent en bedrijven? Dan is Extra Talent op zoek naar jou! Als Consultant verbind je ambitieuze kandidaten met vooruitstrevende bedrijven en draag je bij aan hun succes.
Wij bieden een dynamische werkomgeving, volop ontwikkelingskansen en een hecht team dat altijd voor je klaarstaat. Klinkt dit als jouw ideale baan? Lees snel verder en ik vertel je graag meer! 
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.500 tot €3.000
€3.000 tot €4.000
Ben jij een techneut met een passie voor innovatie? Als Technisch Coördinator combineer je technische expertise met coördinatievaardigheden om baanbrekende oplossingen te realiseren. Sluit je aan bij ons en speel een cruciale rol in een dynamische, inspirerende omgeving! Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onHouten euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Willem is sinds 2000 actief binnen de Supply Chain en voornamelijk als Inkoper. Na het behalen van zijn MEAO is hij gestart in het werkveld. Inmiddels heeft hij bij diverse organisaties gewerkt, waarbij de nadruk voornamelijk lag op inkoop en voorraadbeheer. Dit waren voornamelijk in combifuncties waarbij planning ook onderdeel was van zijn takenpakket. Hij heeft bij organisaties in verschillende branches gewerkt, zoals de voedingsmiddelen industrie, retail en een leverancier van onder andere bouwmaterialen. Het aanpassingsvermogen van Willem is hierdoor zeer ontwikkeld te noemen, want elke keer voelde Willem zich weer snel thuis en op zijn plek. Willem heeft graag contact met klanten/leveranciers. In zijn meest recente functie koopt Willem in op operationeel niveau en hij is verantwoordelijk voor meerdere leveranciers. Willem is momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij bezig kan zijn met planning, relatiebeheer of inkoop.

Willem is een vriendelijke en enthousiaste gesprekspartner. Hij vertelt enthousiast over zijn vorige werkervaringen en de werkzaamheden die hij heeft mogen vervullen. Willem neemt graag het initiatief in zijn werkzaamheden en communiceert goed met collega’s en leveranciers. Door zijn vlotte babbel en extraverte houding is hij in een eerdere functie verantwoordelijk geworden als contactpersoon voor (inter)nationale contacten, waardoor hij nu ook vloeiend Engels en Duits kan. Willem is erg leergierig en ziet zichzelf graag langdurig werken bij een nieuwe werkgever.

Willem is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto op fulltime basis.
location_onLeerdam createMBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Na het afronden van de hbo opleiding Biologie heeft Eva de Master Science and Business Management afgerond. Tijdens deze Master heeft Eva een stage Lean Management gedaan bij een productiebedrijf in de voedingsmiddelen industrie. Hier is zij vervolgens gaan werken en werkt ze nu bijna 5 jaar. Eva is hier begonnen als Order Processor, waar zij verantwoordelijk was voor het voorraadproces. Als er problemen waren ging Eva deze achterhalen en zo snel mogelijk oplossen. Hierbij was zij voornamelijk bezig met snel schakelen tussen verschillende interne afdelingen en externe vervoerders. Vervolgens heeft zij een stap gemaakt naar Supply Network Planner. In deze complexe rol houdt Eva zich vooral bezig met de lange termijn planning. Op basis van de forecast stelt ze een verpakkingsplan op voor de fabriek, over hoe de productielijnen zo efficiënt mogelijk kunnen draaien. Hierbij houdt ze rekening met bijkomende factoren als de houdbaarheid en het rijpingsproces van de producten. Daarnaast is Eva Key User, waarbij zij data verzamelt, servicelevels presenteert en neemt zij de leiding in het sparren met collega’s over verbeteringen. Momenteel is Eva op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. 

Eva is een vriendelijke dame. Organiseren kan je zeker aan haar overlaten, zo is zij bezig geweest met zowel lange als korte termijn planningen. Daarnaast organiseert Eva de kerstborrel en heeft zij in het bestuur gezeten voor de young professionals binnen de organisatie, waarbij zij diverse activiteiten organiseerde. Hieruit blijkt ook dat Eva een echte doorpakker is. Ze werkt graag hard en laat haarzelf niet snel afleiden. Toen zij haar carrière begon had zij best een lastige start, aangezien de functie complex was en ze geen enkele kennis hierover had. Echter liet Eva het hier niet bij zitten en zette alles op alles om zo snel mogelijk de kennis te hebben en zelfstandig aan de slag te kunnen. Eva is analytisch sterk. Ze heeft ervaring met data, waarbij ze regelmatig grote lappen data analyseerde en hier de details uithaalde die nodig waren. 

Eva is beschikbaar voor 32-40 uur per week, heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto op fulltime basis. 
location_onUtrecht createWO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Eva heeft zich na haar middelbare school gestort in de wereld van logistiek. Ze heeft zich opgewerkt naar Logistiek Coördinator bij haar vorige werkgever, waar zij meer dan 15 jaar heeft gewerkt. Zij gaf leiding aan 3 magazijnmedewerkers en ze had onder andere de taak om de logistieke planning te maken op basis van de in- en verkoop. Ze staat in contact met vervoerders over prijsafspraken en levercondities. Na een aantal jaar heeft ze ook de inkoop voor haar rekening genomen, waar ze zich bezig hield met het inkopen van grondstoffen, eindproducten, spare parts en het maken van productieplanningen. Meedenken in verbeterprocessen was ook onderdeel van haar werk, zo heeft Eva geregeld dat voorraad opgeslagen kon worden in externe magazijnen. Momenteel werkt ze als Operationeel Inkoper, waar ze spare parts, machines en transporten inkoopt. Eva overziet graag het hele proces. Zij is latend op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij zich breed bezig kan houden met het gehele inkoopproces.

Eva is een medewerker die graag het voortouw neemt. Ze schroomt niet om haar mening te delen, om de organisatie te helpen. Daarom draagt ze graag verbeteringen aan. Ze heeft bijvoorbeeld gebruik gemaakt van externe magazijnen, vanwege ruimtetekort in het interne magazijn. Ze is erg behulpzaam, daarom bied ze hulp aan nieuwe medewerkers die ingewerkt moesten worden. Niet alleen bij het inwerken biedt ze haar hulp aan, ook wanneer afdelingen vragen hebben helpt ze hen hier graag bij. Eva staat stevig in haar schoenen Ze is analytisch ingesteld, ze kijkt naar het grote geheel en de kleine details om bottlenecks te ontdekken en hierop de acteren.

Eva heeft een salarisindicatie van € 3.850,- op basis van 40 uur. Ze heeft een opzegtermijn en is voor 36 uur beschikbaar.
location_onRegio Amersfoort createMBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Niels is na zijn opleiding Logistics Management begonnen bij zijn huidige werkgever als Fleetplanner. Deze functie heeft hij een jaar uitgevoerd. Hij zocht meer verbreding en kon intern doorgroeien naar Country Planner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle transporten van en naar Ierland. Hij bepaalt of een rit via Cork of Dublin moet. Daarnaast heeft hij contact met de charters in Ierland en verleent hij in zijn rol de klantenservice. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Niels onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het voorraadbeheer bij een groothandel. Hier bracht hij de voorraad in kaart in Excel en deelde hij deze in, in categorieën. Vervolgens maakte hij een Excel tool met minimale en maximale voorraadwaardes, waardoor het voor inkopers overzichtelijk wordt wanneer en hoeveel ze moeten inkopen. Bovendien kan met deze werkwijze de huidige voorraad nog steeds met 50% verminderd worden. Niels is nu op zoek naar een uitdaging als Planner binnen de Supply Chain.

Niels is een analytische jongeman die goed is met cijfers. Hij legt snel verbanden, waardoor hij oorzaken gemakkelijk in kaart brengt en oplossingen aandraagt. Bovendien werkt hij doelgericht en kan hij goed prioriteiten stellen. In groepsprojecten is Niels degene die altijd netjes zijn werk in orde heeft en een goed niveau aanlevert. Tot slot kan Niels goed samenwerken en beschikt hij over een flexibele instelling. Samen met zijn collega’s vindt hij altijd een manier om gewenste resultaten te behalen. Dit doet hij door open te staan voor nieuwe ideeën en op een prettige manier te communiceren.

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onArnhem createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven