Kyra de Louw

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06 - 20 45 92 96
 linkedin.com/in/kyra-de-louw

Kyra de Louw

Vacatures

€3.000 tot €3.700
Ben jij een meester in planning en coördinatie? Wil je graag werken in een dynamische technische omgeving? Dan is dit jouw kans! We zoeken een serviceplanner die klaar is om de serviceactiviteiten te leiden en klanttevredenheid naar nieuwe hoogten te brengen. Word jij deze nieuwe sleutelspeler? Solliciteer nu!
access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€3.000 tot €3.700
€2.900 tot €3.700
Heb jij een technische achtergrond en krijg jij energie van plannen? Ben jij doelgericht, stel jij prioriteiten en ben jij een echte multi-tasker?! Jij werkt graag als Productieplanner in een dynamische omgeving bij een productiebedrijf in de maakindustrie. Stop dan met zoeken, want dan is dit dé functie voor jou
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.900 tot €3.700
€3.000 tot €3.800
Ben jij creatief in het maken van de beste planning? Je houdt overzicht op het Supply Chain proces en werkt graag samen in een team. Beschrijft dit jou? Dan is het planteam van deze groothandel in de voedingsmiddelenindustrie op zoek naar jou!  Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€3.000 tot €3.800
€3.400 tot €3.900
Als schakel tussen de Salesmanager en de klant ben jij dagelijks druk bezig in een dynamische rol als Commercieel Medewerker Binnendienst. Dit doe je in een omgeving waar hard werken wordt beloond met een glimlach en waar ruimte is voor een welverdiende dosis humor. Je wordt met open armen ontvangen in een stabiel team die staan te poppelen om met jou samen te werken. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€3.400 tot €3.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tim heeft de hbo opleiding Logistics Management behaald en ruim 3 jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek en Inkoop. Tijdens zijn stages heeft Tim voornamelijk processen van magazijnen en voorraadprocessen geoptimaliseerd. Bij zijn vorige werkgever groeide hij al snel door van Logistiek Medewerker naar Medewerker Goederenontvangst en Registratie. Hier was hij verantwoordelijk voor het administratief verwerken van inkooporders. Tim keek veel mee met de Inkopers en hier ontstond zijn interesse voor Inkoop. Bijna 2 jaar geleden is Tim bij zijn huidige werkgever gestart als Inkoopmedewerker. Hij plaatst bestellingen, bewaakt de levertijden, maakt rapportages en communiceert dit met de leverancier en doet een deel voorraadbeheer. Tim wil graag meer operationeel te werk gaan en is daarom op zoek naar een baan als Operationeel Inkoper.

Tim is een vriendelijke jongeman. Hij houdt zijn hoofd koel in hectische situaties en raakt niet snel in paniek. In zijn huidige functie maakt en verwerkt hij regelmatig rapportages en bepaalde cijfers. Dit is eigenlijk geen onderdeel van zijn functie, maar zijn leidinggevende geeft deze taak aan Tim, omdat hij analytisch is en dit leuk vindt. Tim werkt graag zo efficiënt mogelijk, zo heeft hij ervoor gezorgd dat het proces met betrekking tot inkomende goederen in het magazijn al efficiënt opgepakt wordt, waardoor er geen dubbel werk meer is en Tim makkelijker en sneller alle informatie in het systeem kan verwerken. Hierin heeft hij van een dagtaak, een taak voor 2 uur gemaakt. 

Tim heeft en opzegtermijn van 2 maanden, is 36-40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto op fulltime basis.
location_onArnhem createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rolf heeft 35 jaar ervaring binnen Supply Chain & Logistiek. Hij is begonnen als magazijnmedewerker en kwam al snel in de verkoop terecht. In de 16 jaar dat hij bij deze organisatie werkte is hij overgestapt naar inkoop en is hier gebleven. Hij heeft ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties als (operationeel) inkoper, operationeel manager, Procurement and Logistics Manager en momenteel als Senior Supply Chain Coördinator. Hij is actief bezig geweest met het maken van de forecast,  het voorraadbeheer, de inkoop en  het aansturen van mensen en automatiseringsprojecten. Zo heeft hij in zijn huidige functie een systeem ingericht waardoor gebruik van seriecodes en een veiligheidsvoorraad zijn geïnitieerd. Hierdoor is de omzet met 65% gegroeid. Bij zijn vorige werkgever liepen de werkzaamheden enorm achteruit, waardoor Rolf in goed overleg weg is gegaan. Rolf gaat graag werken bij een organisatie waar hij bezig kan zijn met zowel de inkoop als voorraadbeheer.

Rolf is een ervaren en enthousiaste gesprekspartner. Rolf is communicatief sterk. Dit blijkt uit dat hij veel heeft geschakeld met interne en externe partijen. Daarnaast kan hij zijn oplossing onderbouwen en luistert hij ook naar de onderbouwingen van collega’s. Hieruit komt naar voor dat hij goed kan samenwerken en sparren met collega’s. Hij heeft in zijn carrière veel te maken gehad met Chinese leveranciers, spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits en is vaardig met SAP, Lawson, Access, Exact, Slimstock, Unit4 en het MS Office pakket. Een goede sfeer en een onderlinge klik zijn voor Rolf belangrijke factoren bij een volgende werkgever 

Rolf is per direct beschikbaar voor 40 uur en heeft een salarisindicatie van € 4.400,- bruto op fulltime basis.  
location_onRegio Rhenen createHBO person54 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Eva heeft zich na haar middelbare school gestort in de wereld van logistiek. Ze heeft zich opgewerkt naar Logistiek Coördinator bij haar vorige werkgever, waar zij meer dan 15 jaar heeft gewerkt. Zij gaf leiding aan 3 magazijnmedewerkers en ze had onder andere de taak om de logistieke planning te maken op basis van de in- en verkoop. Ze staat in contact met vervoerders over prijsafspraken en levercondities. Na een aantal jaar heeft ze ook de inkoop voor haar rekening genomen, waar ze zich bezig hield met het inkopen van grondstoffen, eindproducten, spare parts en het maken van productieplanningen. Meedenken in verbeterprocessen was ook onderdeel van haar werk, zo heeft Eva geregeld dat voorraad opgeslagen kon worden in externe magazijnen. Momenteel werkt ze als Operationeel Inkoper, waar ze spare parts, machines en transporten inkoopt. Eva overziet graag het hele proces. Zij is latend op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij zich breed bezig kan houden met het gehele inkoopproces.

Eva is een medewerker die graag het voortouw neemt. Ze schroomt niet om haar mening te delen, om de organisatie te helpen. Daarom draagt ze graag verbeteringen aan. Ze heeft bijvoorbeeld gebruik gemaakt van externe magazijnen, vanwege ruimtetekort in het interne magazijn. Ze is erg behulpzaam, daarom bied ze hulp aan nieuwe medewerkers die ingewerkt moesten worden. Niet alleen bij het inwerken biedt ze haar hulp aan, ook wanneer afdelingen vragen hebben helpt ze hen hier graag bij. Eva staat stevig in haar schoenen Ze is analytisch ingesteld, ze kijkt naar het grote geheel en de kleine details om bottlenecks te ontdekken en hierop de acteren.

Eva heeft een salarisindicatie van € 3.850,- op basis van 40 uur. Ze heeft een opzegtermijn en is voor 36 uur beschikbaar.
location_onRegio Amersfoort createMBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Niels is na zijn opleiding Logistics Management begonnen bij zijn huidige werkgever als Fleetplanner. Deze functie heeft hij een jaar uitgevoerd. Hij zocht meer verbreding en kon intern doorgroeien naar Country Planner. In deze functie is hij verantwoordelijk voor alle transporten van en naar Ierland. Hij bepaalt of een rit via Cork of Dublin moet. Daarnaast heeft hij contact met de charters in Ierland en verleent hij in zijn rol de klantenservice. Tijdens zijn afstudeerstage heeft Niels onderzoek gedaan naar het optimaliseren van het voorraadbeheer bij een groothandel. Hier bracht hij de voorraad in kaart in Excel en deelde hij deze in, in categorieën. Vervolgens maakte hij een Excel tool met minimale en maximale voorraadwaardes, waardoor het voor inkopers overzichtelijk wordt wanneer en hoeveel ze moeten inkopen. Bovendien kan met deze werkwijze de huidige voorraad nog steeds met 50% verminderd worden. Niels is nu op zoek naar een uitdaging als Planner binnen de Supply Chain.

Niels is een analytische jongeman die goed is met cijfers. Hij legt snel verbanden, waardoor hij oorzaken gemakkelijk in kaart brengt en oplossingen aandraagt. Bovendien werkt hij doelgericht en kan hij goed prioriteiten stellen. In groepsprojecten is Niels degene die altijd netjes zijn werk in orde heeft en een goed niveau aanlevert. Tot slot kan Niels goed samenwerken en beschikt hij over een flexibele instelling. Samen met zijn collega’s vindt hij altijd een manier om gewenste resultaten te behalen. Dit doet hij door open te staan voor nieuwe ideeën en op een prettige manier te communiceren.

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en is fulltime beschikbaar, hij heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onArnhem createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven