Kyra de Louw

workConsultant Supply Chain
location_cityTiel

phone06-20 45 92 96
 linkedin.com/in/kyra-de-louw

Kyra de Louw

Vacatures

Wil jij graag werken in een gezellig, fris en hardwerkend team? Daarnaast ben je commercieel ingesteld, werk je graag met horeca benodigdheden en wil jij jouw verantwoordelijkheid, klantgerichtheid en administratieve kwaliteiten combineren.  Herken jij jezelf hierin? Dan is deze snelgroeiende organisatie in de e-commerce op zoek naar jou! Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.700
Word jij helemaal enthousiast van de nieuwste technieken? Jij vind het leuk om een brede functie te bekleden, waarin je bezig bent met inkopen op operationeel niveau en een gedeelte plannen. Je werkt samen met de andere inkopers en planners in een team van 8 collega’s. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onArnhem euro_symbol€3.250 tot €4.250
Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in de logistiek of supply chain en zie jij jezelf de productie van halffabricaat tot eindproduct wel coördineren? Deze groeiende organisatie zoekt een Junior Productieplanner die met de organisatie mee wilt groeien! Iets voor jou? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onEde euro_symbol€2.100 tot €2.700
Ben jij klaar voor een volgende stap als Inkoper? De kennis die je hebt opgedaan, wil je graag toepassen in een zelfstandige rol als Inkoper waar je veel verantwoordelijkheden hebt. Klinkt dit interessant voor je? Dan vertel ik je graag meer over deze functie!
access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Willem is sinds 2000 actief als inkoper. Na het behalen van zijn MEAO is hij gestart in het werkveld. Inmiddels heeft hij bij diverse organisaties gewerkt, waarbij de nadruk lag op inkoop. Dit was voornamelijk in combifuncties waarbij voorraadbeheer en planning ook onderdeel waren van zijn takenpakket. Hij heeft bij organisaties in verschillende branches gewerkt, zoals de voedingsmiddelen industrie, retail en een leverancier van onder andere bouwmaterialen. Het aanpassingsvermogen van Willem is hierdoor zeer ontwikkeld te noemen, want elke keer voelde Willem zich weer snel thuis en op zijn plek. In zijn meest recente functie koopt Willem in op operationeel niveau en hij is verantwoordelijk voor 20 leveranciers. Willem is momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging als inkoper.

Willem is een vriendelijke, enthousiaste en gepassioneerde gesprekspartner. Hij vertelde enthousiast over zijn vorige werkervaringen en de werkzaamheden die hij heeft mogen vervullen. Willem neemt graag het initiatief in zijn werkzaamheden en communiceert goed met collega’s en leveranciers. Door zijn vlotte babbel en extraverte houding is hij in elke functie verantwoordelijk geworden als contactpersoon voor (inter)nationale contacten, waardoor hij nu ook vloeiend Engels en Duits kan. Willem is erg leergierig en ziet zichzelf graag langdurig werken bij een nieuwe werkgever. 

Willem heeft één maand opzegtermijn, is beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto op fulltime basis.
       
location_onLeerdam createMBO person44 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Rafaël heeft in 2009 de mbo opleiding Logistiek afgerond. In 2014 is Rafaël gaan werken bij een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Hij groeide hier door naar Supervisor Warehouse, waar hij verantwoordelijk was voor verschillende logistieke processen. Hij stuurde 6 personen aan, was het eerste aanspreekpunt voor het warehouse en Rafaël analyseerde processen en data om hier verbeterpunten uit te halen. Daarnaast was Rafaël Key user van het nieuwe ERP-systeem, wat hij mee had geïmplementeerd. Bij zijn huidige werkgever is Rafaël werkzaam als Supervisor Operations, waar hij het geautomatiseerde logistieke proces optimaal laat verlopen door het bedienen van het Warehouse Control System. Hij is verantwoordelijk voor de laad- en loswerkzaamheden en zorgt ervoor dat de goederen onder de juiste condities worden opgeslagen. Momenteel werkt Rafaël in ploegendiensten en hij mist de uitdaging in zijn werk, aangezien alles is geautomatiseerd. Om deze reden is Rafaël op zoek naar een nieuwe uitdaging als  Supply Chain Coördinator.

Rafaël is een vriendelijke man die zijn werk erg serieus neemt. Hij kan zich goed focussen, waardoor het voor hem geen probleem is om meerdere taken op zich te nemen. Rafaël kan goed het overzicht bewaren en dit zorgt ervoor dat een coördinerende rol goed bij hem past. Het communiceren met andere afdelingen, klanten en/of leveranciers doet hij graag. Rafaël laat andere mensen uitpraten en kan goed luisteren. Hij kan goed samenwerken met collega’s.

Rafaël is beschikbaar voor 40 uur, heeft een opzegtermijn van een maand en zijn salarisindicatie is € 3.600,- op fulltime basis.
location_onHarderwijk createMBO person37 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Maarten heeft in 2017 de studie Bedrijfskunde MER succesvol afgerond. Vervolgens is hij blijven werken bij de supermarkt waar hij ook zijn afstudeeropdracht heeft gedaan. Hij werd afdelingsmanager, waar hij leiding gaf aan 20 medewerkers. Hij bestelde de producten, maakte een planning voor het personeel en hij voerde KPI-gesprekken met hen. Maarten is werkzaam bij het autoleasebedrijf waar hij eerder heeft gewerkt. Voorheen was hij verantwoordelijk voor het klantenbeheer, het beoordelen van schaderapporten en het voorstellen van overnames en afkopen. Momenteel bekleed hij een functie waarin hij verantwoordelijk is voor 15 klanten. Maarten maakt de leaseoffertes op, doet contractaanpassingen en is aanspreekpunt voor zijn klanten. Voor alle vragen en klachten, bellen of mailen de klanten naar hem. Maarten wil zich dolgraag blijven ontwikkelen, maar merkt in zijn huidige functie dat hij dit niet genoeg kan. Maarten is op zoek naar een functie in de Supply Chain, waar hij analytisch bezig kan zijn. 

Maarten is een harde werker. Hij vindt het vanzelfsprekend om zich volledig voor het bedrijf in te zetten, waar lange dagen erbij horen. Zo had hij als afdelingsmanager van de supermarkt standaard weken van ruim 50 uur en werkt hij momenteel weleens in de avond door als hij overdag bij een leverancier is geweest. Maarten is een sociale jongeman, die erg goed in de groep ligt en gemakkelijk in de omgang is. Hij is in staat om zich snel aan te passen aan zijn gesprekspartner. Maarten vindt het belangrijk dat hij gezien wordt en dat hij verantwoordelijkheid krijgt. 

Maarten heeft een opzegtermijn van 2 maanden, is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand. 
 

location_onRegio Nijkerk createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tobias heeft in 2020 de hbo-opleiding Logistics Engineering afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij onderzoek gedaan naar de resource planning en het optimaliseren hiervan bij een afvalverwerkingsorganisatie. Tobias werkt momenteel 3 jaar als Supply Chain Planner bij zijn huidige werkgever. Hier heeft hij een breed takenpakket. Tobias stelt de productieplanning efficiënt op vanuit de aangeleverde forecast en hij is verantwoordelijk voor 4 van de 7 productielijnen. Daarnaast is Tobias bezig met de operationele inkoop en het voorraadbeheer. Hij zorgt ervoor dat de voorraad niet te hoog is om kosten te besparen. Tobias is, samen met Extra Talent, latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zich bezig kan houden met lange termijn planningen en procesverbeteringen binnen de organisatie. 

Tobias is een rustig persoon die zijn geduld weet te bewaren in hectische situaties. Zo laat hij zichzelf niet snel meeslepen in situaties die niet relevant zijn voor hem.  Hij is analytisch en dit zie je terug in zijn werk. Hij duikt graag eerst zelf de data in om verbanden te zoeken en een probleem te achterhalen. Pas daarna zal hij om hulp vragen. Tobias werkt graag samen met anderen en haalt energie uit het sparren met collega’s en samen tot een oplossing komen.

Tobias heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onOmgeving Arnhem createHBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven