''Omringd worden door fijne collega's die dagelijkse positiviteit meebrengen, maken je werkplek een stuk leuker!'' 

 

Het contact opbouwen en onderhouden met de kandidaten en klanten vind ik het leukst aan mijn werk. Hierdoor kan ik voor beide partijen de juiste match vinden en ook de mooie uitkomst zien gebeuren.   

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Door goed te luisteren, kan ik u helpen bij het vinden van een passende kandidaat. Uw wensen zijn belangrijk voor mij en ik denk graag met u mee in dat proces. Mijn rustige en begripvolle karakter helpt hierbij zeker mee. Bij interesse kunt u mij bellen, mailen of whatsappen via mijn contactgegevens.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Samen met jou realiseer ik de beste match waar jij jouw werkgeluk uit gaat halen. Dit doet ik door naar jou te luisteren en mee te denken. Ik hou van eerlijkheid en daarom ben ik erg betrokken en een toegankelijk persoon. Dit betekent dus dat ik er echt voor jou ben! Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kun je mij bereiken via mijn contactgegevens.


Vacatures

€2.650 tot €3.150
Je regelt het gehele logistieke proces van A tot Z en je draagt zorg voor een goed verloop. Wil je weten hoe dit in zijn werk gaat, lees snel verder! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.650 tot €3.150
€2.850 tot €3.350
In de functie van Transport Coördinator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de operationele en administratieve afhandeling van de transporten. Wil je weten hoe een werkdag er voor jou uitziet, lees dan snel verder!  

access_timeFulltime location_onNieuw-Vennep euro_symbol€2.850 tot €3.350
€2.700 tot €3.200
Ben je op zoek naar een klantgerichte functie waar zoveel meer bij komt kijken? In deze rol kan jij jouw logistieke kennis toepassen en/of vergroten. Wil je meer weten, lees snel verder! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200
€2.750 tot €3.350
Een uitdagende baan met veel afwisseling in een leuk team. In jouw rol als Export Medewerker regel je alles rondom de export. Wil je weten hoe een werkdag eruit zal zien, lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.750 tot €3.350
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lars heeft in de 5 jaar dat hij werkzaam is bij zijn huidige werkgever ontzettend veel mogen leren. Door de jaren heen heeft hij ook steeds meer verantwoordelijkheden gekregen zoals het direct ondersteunen van de Teamleider en zijn werk overnemen bij afwezigheid. In zijn rol als Logistiek Medewerker is Lars onder andere verantwoordelijk voor het contact onderhouden met klanten via de telefoon en e-mail en voor het administratief verwerken van binnenkomende orders. Op dit moment zit Lars in de afrondende fase van zijn opleiding Logistiek Teamleider, maar helaas zijn er op dit moment geen mogelijkheden voor Lars om door te groeien. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek waar hij verder kan ontwikkelen. 
        
Lars is stressbestendig en een harde werker. Hij heeft een proactieve houding en houdt zich graag bezig met zijn ontwikkeling. Zijn vermogen om kalm te blijven in uitdagende of chaotische situaties helpt heb om een duidelijk overzicht te bewaren. 
 
Lars is vanaf 1 maart fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.550,- bruto per maand.  

location_onPurmerend createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Thijs heeft mooie stappen mogen maken in zijn logistieke loopbaan. Zo is hij doorgegroeid van Forwarder naar Teamleader Forwarding. Dit werkt heeft hij gedaan vanuit diverse locaties over de hele wereld zoals onder ander Londen en Miami. In zijn rol als Teamleader Forwarding was hij verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team en het wereldwijd afhandelen van de luchtvracht en zeevracht. Na en ruime 5 jaar heeft hij de keuze gemaakt om als Agent Roadside Assistance vanuit Mexico te gaan werken, waar hij zich bezig hielt het onderhouden van contacten en gegevens verwerken in het systeem. Begin dit jaar is Thijs terug naar Nederland gekomen en zo bij zijn laatste werkgever terecht gekomen. Hier was Thijs verantwoordelijk voor de coördinatie van zowel de luchtvracht als zeevracht. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het opstellen van wekelijkse containerlaadplannen en het verwerken van orders. Helaas was de functie niet zoals hij had verwacht. Daarom is Thijs samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis kan verbreden.  

Thijs heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil altijd alles uit zijn dag halen. Hij gaat klantgericht en georganiseerd te werk, dit doet hij graag samen met zijn collega’s. Met zijn rustige en vriendelijke karakter kan hij goed overzicht bewaren in chaotische situaties. 
 
Thijs is per direct beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onHaarlem createHBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Sven stond voor een uitdaging tijdens zijn studieperiode, waarin hij het lastig vond om een definitieve keuze te maken. Door zijn sportieve aanleg koos hij destijds voor de studie Handhaving, Toezicht en Veiligheid. Na het afronden van zijn studie kwam hij tot het besef dat dit het niet de juiste richting voor hem was. Zo keerde hij terug naar zijn vorige werkgever waar hij de rol van Teamleider vervulde en na 4 jaar de volgende stap kon maken naar Manager Operatie. Na een leerzame periode had Sven de ambitie om terug te keren in de logistiek. In zijn huidig functie is Sven onder andere verantwoordelijk voor het contact onderhouden met transporteurs en het transport verzorgen van de containers vanuit de haven van Rotterdam. Vanwege niet nakomen beloftes is Sven samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Sven staat bekend als een loyale werknemer die graag stappen maakt binnen een organisatie. Zijn positieve instelling en doorzettingsvermogen stellen hem in staat om het beste uit elke situatie te halen.

Sven is fulltime beschikbaar na een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_on- createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Michel heeft diverse werkervaring opgedaan in verschillende sectoren, maar zijn passie voor de logistiek is begonnen bij de oprichting van zijn eigen onderneming. In Suriname heeft hij een organisatie opgezet die zich bezighield met de inkoop en verkoop van motorfietsen en de onderdelen daarvan. Na 5 jaar heeft hij de keuze gemaakt om terug in loondienst te gaan en zo de rol van Beheerder Voorraad te bekleden. In deze functie was andere verantwoordelijk voor het monitoren van de kwaliteit en het verwerken van de administratie. In 2022 verhuisde Michel samen met zijn gezin naar Nederland, waar hij zijn kennis inzette als Logistiek Coördinator Outbound. Zijn taken variëren van het verzorgen van transport tot het aansturen en motiveren van het team van 9 medewerkers. Op dit moment werkt Michel wisselende diensten en hij merkt dat hij behoefte heeft aan meer stabiliteit. Daarom is Michel samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek.
        
Michel is een rustige en gestructureerde man. Hij weet wat hij wil en zet zich daar al te graag voor in. Dit doet hij door zichzelf uit te blijven dagen en altijd een helpende hand bieden waar dat nodig is. 

Michel is fulltime beschikbaar na een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand. 
location_onVelsen createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven