Iris van Burken

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 26 67 96 93
 linkedin.com/in/iris-van-burken-a415a5183/

Iris van Burken

Vacatures

Ben je op zoek naar een logistieke uitdaging, dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Denk jij altijd in oplossingen in plaats van problemen en ben je ook in voor een gezellige babbel tijdens de koffiepauze? Dan zijn wij op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.500 tot €3.000
Wil jij als Transportplanner aan de slag? Dit internationale familiebedrijf is op zoek naar een nieuwe planner die de afdeling kan komen versterken. Wil jij jouw ‘planskills’ inzetten binnen een jong team waar jouw persoonlijke groei een belangrijk punt is? Lees dan snel verder!  
access_timeFulltime location_onNieuw-Vennep euro_symbol€2.600 tot €3.300
Als Expediteur ben je verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van het internationale transport. Je zorgt voor de juiste deals om de beste transportoplossing te vinden. Daarnaast werk je in een internationale werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Als je energie krijgt van het maken van de juiste deal en het tevreden stellen van alle betrokken partijen, dan is de rol van Expediteur jou op het lijf geschreven! 
access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.700 tot €3.100
Sta jij klanten graag te woord, help jij mensen graag bij hun vraagstukken en denk je met anderen mee? Dan is deze milieu-verantwoordelijke organisatie misschien wel iets voor jou. Wegens een groei in het bedrijf zijn ze op zoek naar een Customer Service Medewerker. Een dynamische werkgever die geeft om jouw persoonlijke ontwikkeling, dat klinkt perfect toch? Lees snel verder om er meer over te weten!  
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daisy is een leuke medewerker en met haar 19 jaar weet zij al heel goed wat ze wil. Werken in de logistiek, dit is waar zij haar energie uit haalt. Daisy heeft verschillende werkervaring opgedaan maar zij miste snel de dynamiek bij haar eerdere werkgevers. Op dit moment is zij werkzaam als Loan Operator bij een groot Medisch Technologiebedrijf. Hier is zij verantwoordelijk voor de controle van de uitgaande goederen, het controleren van de voorraden in het warehouse en zij houdt zich bezig met het verzorgen van de juiste administratie. In haar werk mogen geen fouten gemaakt worden, hierdoor gaat zij secuur te werk en kan zij de juiste prioriteiten stellen. De reden dat Daisy samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdaging is omdat de communicatie niet soepel verloopt bij haar huidige werkgever en zij behoefte heeft aan duidelijkheid en een goede communicatie. 
  
Daisy is een jongedame die zich altijd blijft ontwikkelen en niet over zich heen laten lopen. Zij drukt zich goed uit en hecht veel waarde aan open- en eerlijkheid. Daisy houdt van rust om haar heen maar in een onrustige omgeving kan zij ook haar focus behouden. Zij staat nog aan het begin van haar logistieke carrière maar 1 ding is duidelijk, haar toekomst ligt in de logistiek. 

Daisy heeft een salarisindicatie van € 2.350,- bruto per maand op fulltime basis en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zij staat open voor wisseldiensten. 
location_onHoofddorp createMBO person19 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Ryan heeft de weloverwogen keuze gemaakt om zijn studie Technische Bedrijfskunde te beëindigen in verband met de Coronamaatregelen en daarna zijn eerste stappen in de logistiek gemaakt. Hij besefte direct dat zijn passie hier ligt. Toen hij startte bij zijn huidige werkgever kwamen zij erachter dat Ryan veel ambitie en potentie heeft. Al snel maakte hij de volgende stappen in zijn carrière en groeide hij door als Stock Controller en later nam hij de functie Logistiek Coördinator erbij. De leergierigheid die Ryan tijdens zijn versnelde mbo-opleiding had, nam hij ook weer mee bij zijn huidige werkgever. In zijn huidige functie is hij onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van 3 collega’s, het bijhouden van administratie en de dagelijkse transportplanning. Samen met Extra Talent is Ryan op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar hij kan blijven ontwikkelen. 

Ryan heeft altijd het beste voor met een ander en staat positief in het leven. Zijn doorzettingsvermogen en ambitie heeft hem altijd geleid, zowel in zijn privéleven als in zijn carrière. Zijn familie zou hem daarom ook beschrijven als een leergierig, zorgzaam en rustig persoon. In zijn vrije tijd is hij actief bezig met sporten, of dat nu kickboksen of bachata is. 

Ryan heeft een salarisindidcatie van € 2.700,- bruto exclusief toeslagen per maand en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Ryan staat open voor wisseldiensten. 
location_onZaandam createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
In 2017 heeft Eline haar hbo-opleiding Trade Management Asia afgerond, deze opleiding was volledig in het Engels. Hierdoor spreekt zij uitstekend Engels. Tijdens haar studie heeft zij de vakken Trade Logistics and Documents gehad. Hierdoor is zij ontzettend geïnteresseerd geraakt in de logistiek en is haar passie hier begonnen. Haar afstudeerstage had daarom ook alles te maken met wat de beste/efficiënte manier van transport is en hoe dit verbeterd kan worden. Na haar studie is Eline begonnen met werken als Customer Relation Specialist. Hier was zij verantwoordelijk voor het klantcontact, verwerken van binnenkomende orders en plande zij regelmatig een weg- of luchttransport in. Na 4 jaar stond Eline open voor een nieuwe uitdaging en is bij één van de grootste logistiek dienstverleners gekomen. Zij is daar begonnen als Control Tower Specialist, maar hier stopte haar contract helaas in haar proeftijd omdat er te weinig werk was.
Samen met Extra Talent is Eline op zoek naar een nieuwe uitdaging als Expediteur of Customer Service Medewerker.

Eline is een rustig persoon. Hierdoor werkt zij erg gestructureerd en kan zij goed om gaan met een hoge werkdruk. Door de juiste prioriteiten te stellen kan zij de juiste planning maken. Eline is een gemotiveerde dame die er voor open staat om nieuwe werkzaamheden te leren en te blijven ontwikkelen.

Eline is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.250,- bruto per maand.
 

location_onAmsterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven