''Omringd worden door fijne collega's die dagelijkse positiviteit meebrengen, maken je werkplek een stuk leuker!'' 

 

Het contact opbouwen en onderhouden met de kandidaten en klanten vind ik het leukst aan mijn werk. Hierdoor kan ik voor beide partijen de juiste match vinden en ook de mooie uitkomst zien gebeuren.   

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Door goed te luisteren, kan ik u helpen bij het vinden van een passende kandidaat. Uw wensen zijn belangrijk voor mij en ik denk graag met u mee in dat proces. Mijn rustige en begripvolle karakter helpt hierbij zeker mee. Bij interesse kunt u mij bellen, mailen of whatsappen via mijn contactgegevens.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Samen met jou realiseer ik de beste match waar jij jouw werkgeluk uit gaat halen. Dit doet ik door naar jou te luisteren en mee te denken. Ik hou van eerlijkheid en daarom ben ik erg betrokken en een toegankelijk persoon. Dit betekent dus dat ik er echt voor jou ben! Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kun je mij bereiken via mijn contactgegevens.


Vacatures

€2.850 tot €3.350
Ga je graag planmatig te werk en hecht je waarde aan structuur? In jouw functie als Transportplanner heb jij de touwtjes in handen. Nieuwsgierig wat je in deze rol doet? Lees snel verder! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.850 tot €3.350
€3.100 tot €3.500
Ben jij klaar voor een veelzijdige en uitdagende rol als Allround Logistiek Coördinator? In deze coördinerende rol ben jij een belangrijke schakel binnen de organisatie. Ben je nieuwsgierig? Lees snel verder! 

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€3.100 tot €3.500
€3.000 tot €3.500
Als Export Agent speel je een cruciale rol in het verzorgen van een efficiënt en gestroomlijnd proces. Ga je nauwkeurig en probleemoplossend te werk? Lees snel verder!  

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€3.000 tot €3.500
€2.900 tot €3.300
In jouw rol als Customer Support Agent Logistiek ben je de steunpilaar van de organisatie en zorg jij ervoor dat het proces in gang gezet wordt. Wil je meer weten, lees snel verder!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.900 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Met een achtergrond in de horeca zocht Myrthe meer uitdaging in haar functie. Na het succesvol afronden van haar hbo Facility Management opleiding besloot ze planner te worden. In deze rol was ze verantwoordelijk voor het inplannen van taxateurs, waarbij ze rekening hield met deadlines, afstanden en afwerkingstijden. Het puzzelen met de planning, het onderhouden van contact met klanten en collega's, en het afgeven van offertes waren aspecten van haar functie die ze waardeerde. Na drie jaar begon het werk echter minder uitdagend te worden, en ze besloot een overstap te maken naar een nieuwe werkgever. Helaas voldeed haar nieuwe functie niet aan de verwachtingen uit de functieomschrijving, waardoor ze in haar proeftijd terugging naar de horeca. Nu begint het verlangen naar logistiek/planning weer te kriebelen, en daarom is ze samen met Extra Talent op zoek naar haar volgende uitdagende baan.

Myrthe is een zeer vrolijke jonge dame die niet op haar mond is gevallen. Prettig in de omgang weet ze haar weg te vinden binnen ieder team. Met een nieuwsgierige persoonlijkheid stelt ze vragen om zaken aan het licht te brengen. Daarnaast is ze een echte doorzetter.

Myrthe is fulltime beschikbaar, maar staat open voor 32 uur per week. Ze heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand
location_onHaarlem createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Wat begon als een bijbaan, werd onverwacht de vaste baan voor Don gedurende meer dan 15 jaar. Tijdens zijn technische en later sportkundige opleiding heeft Don altijd al voor zijn huidige werkgever in het distributiecentrum gewerkt. Toen hij zijn opleidingen afrondde, was het voor hem duidelijk dat hij wilde doorgroeien binnen zijn huidige werkgever. Zo maakte hij de stap naar teamleider van een team van circa 22 tot 30 medewerkers. Om zijn kennis en vaardigheden te verbeteren, startte hij de opleiding tot Logistiek Teamleider. Na ruim 15 jaar trouwe dienst is hij klaar voor een nieuwe uitdaging bij een andere werkgever. Samen met Extra Talent zoekt Don dan ook een nieuwe rol als Teamleider Warehouse of een andere uitdagende functie op kantoor.

Don is een loyale jongeman die creatief kan omgaan met problemen. Zo gebruikt hij collega’s als tolk als iemand de Nederlandse en/of Engelse taal niet machtig is.

Don is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.950 bruto per maand op fulltime basis.
location_onHoorn createMBO person35 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Vanaf de start van de studie Logistics Management wist Vashon dat zijn interesse echt in de logistiek ligt. Tijdens de studie heeft hij kennis kunnen maken met de verschillende aspecten en de dynamiek dat de logistiek met zich meebrengt. Tijdens zijn eerste stage heeft hij onderzoek gedaan naar het verbeteren/ verkorten van de cleaning tanks en hier zijn rapport over uitgebracht. In het laatste jaar heeft Vashon zijn scriptie geschreven bij zijn huidige werkgever. Deze organisatie was recent samengevoegd maar zij waren nog geen geheel geworden. Tijdens zijn scriptie heeft Vashon hier alle aandacht aan gegeven en hier een advies over uitgebracht. Na het inleveren van zijn scriptie is hij bij de organisatie blijven werken op de afdeling Planning maar hier mist hij de uitdaging. Daarom is Vashon samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Vashon is een enthousiaste en leergierige jonge man. Hij daagt zichzelf graag uit en staat altijd open om nieuwe dingen om te leren om zo zijn kennis te verbreden. Vashon werkt graag samen in een team maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan. Hij haalt zijn energie uit het contact onderhouden met verschillende partijen en samen tot een geschikte oplossing te komen. 

Vashon is fulltime beschikbaar na een maand opzegtermijn met een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.  
location_onDen Helder createHBO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na zijn het afronden van de middelbare school was het voor Milad een lastige keuze welke opleiding hij wilde volgen. Vrij snel maakte hij de keuze voor Transport en Logistiek en dit is de juiste keuze geweest. Tijdens zijn studie en vooral tijdens de stages merkte Milad dat dit het werkveld is dat bij hem past door de afwisseling en diversiteit. Bij zijn laatste stage heeft hij snel kunnen doorgroeien van Logistiek Medewerker naar Administratief Medewerker. Na zijn studie is hij terecht gekomen bij zijn huidige werkgever waar hij onder andere verantwoordelijk is voor het inpakken en verzendklaar maken van de goederen en het zorg dragen voor de juiste kwaliteit van de goederen. Nu merkt Milad dat hij meer ambities heeft en graag weer een Administratieve rol binnen de logistiek wil vervullen. 
        
Milad is een jongeman die recht op zijn doel afgaat en dit op een gemotiveerd en nauwkeurige manier doet. Hij is sociaal en hecht waarde aan een prettige en open werksfeer, waar zowel ruimte is voor gezelligheid als voor hard werken.
 
Milad is na een maand opzegtermijn fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand.

location_onHoofddorp createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven