Iris van Burken

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 - 26 67 96 93
 linkedin.com/in/iris-van-burken-a415a5183/

Iris van Burken

''Omringd worden door fijne collega's die dagelijkse positiviteit meebrengen, maken je werkplek een stuk leuker!'' 

 

Het contact opbouwen en onderhouden met de kandidaten en klanten vind ik het leukst aan mijn werk. Hierdoor kan ik voor beide partijen de juiste match vinden en ook de mooie uitkomst zien gebeuren.   

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Door goed te luisteren, kan ik u helpen bij het vinden van een passende kandidaat. Uw wensen zijn belangrijk voor mij en ik denk graag met u mee in dat proces. Mijn rustige en begripvolle karakter helpt hierbij zeker mee. Bij interesse kunt u mij bellen, mailen of whatsappen via mijn contactgegevens.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Samen met jou realiseer ik de beste match waar jij jouw werkgeluk uit gaat halen. Dit doet ik door naar jou te luisteren en mee te denken. Ik hou van eerlijkheid en daarom ben ik erg betrokken en een toegankelijk persoon. Dit betekent dus dat ik er echt voor jou ben! Voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kun je mij bereiken via mijn contactgegevens.


Vacatures

€2.400 tot €3.100
Zorg jij voor een optimale klant beleving en ben je een probleemoplosser? Sluit je dan aan bij dit dynamische team in Amsterdam als Customer Service Analist. Wil je meer weten, kijk snel verder! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.100
€3.500 tot €6.500
Wil je werken bij een organisatie waar betrouwbaarheid centraal staat? In deze uitdagende functie als Declarant ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse operatie. Benieuwd naar deze functie, lees dan snel verder!  

access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€3.500 tot €6.500
€2.550 tot €3.250
Ben jij op zoek naar een dynamische uitdaging binnen de logistiek? In deze functie draait alles om het efficiënt afhandelen van orders en rapportages. Wil je meer weten over hoe jouw werkdag eruit zal zien, lees dan snel verder! 

access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.550 tot €3.250
€3.000 tot €3.500
Zonder jou staat deze organisatie stil en vertrekt er geen wagen van de locatie. Wil jij verantwoordelijkheid maar wel veel vrijheid in je functie? Zoek dan niet verder, dit is de vacature voor jou! 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Samuel, afkomstig uit Nepal is zijn logistieke carrière in Nederland begonnen in 2018. Bij zijn eerste werkgever in Nederland heeft hij een administratieve rol vervuld en zo zijn eerste waardevolle ervaring opgedaan. Na meer dan een jaar besefte Samuel dat hij zowel in functie als in salaris wilde groeien, maar helaas waren er op dat moment geen mogelijkheden voor hem. Hij besloot als Front Office Medewerker aan de slag te gaan bij het hotel. Het dagelijkse contact met de gasten en de administratieve taken waren Samuel op het lijf geschreven. Helaas werd zijn contract vanwege het coronavirus niet verlengd. Tijdens deze periode is Samuel verhuisd naar Hilversum en zo vond hij werk als bezorger, dit bood hem een tijdelijke oplossing aan in de pandemie. Halverwege 2022 kreeg Samuel de kans om terug te gaan in de logistiek, wat voor hem een logische keuze was. Zo heeft hij de positie bij zijn huidige werkgever gevonden, hier is hij verantwoordelijk voor alle administratieve importactiviteiten, van het controleren van lijsten tot het maken van de planning. Samuel is samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe administratieve uitdaging binnen de logistiek. 

Samuel is een vrolijke en gemotiveerde man met een passie voor administratie en de logistiek. Hij is flexibel en prettig in de omgang om zo te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Door zijn positieve instelling en doorzettingsvermogen zoekt hij graag de uitdaging op. 

Samuel heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis en is per direct beschikbaar.

location_onHilversum createHBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Leer niet om te werken, maar werk om te leren is een uitspraak die bij Perry past. Hij is na zijn havo begonnen aan een mbo opleiding omdat hij graag in praktijk meer wilde leren. Helaas paste deze opleiding niet bij hem en gooide Corona met de thuislessen roet in het eten. Perry wilde graag bezig blijven en is toen gestart met een andere opleiding welke hij deeltijd kon volgen. Deze opleiding heeft hij afgerond en tot op de vandaag werkt hij nog steeds bij deze organisatie. Tijdens zijn schoolperiode is hij begonnen in het magazijn en op dit moment werkt hij als CE Chauffeur. De logistiek ligt hem erg goed, wel heeft hij besloten dat hij graag een overstap wilt maken naar een logistieke kantoorfunctie. 

Perry is een sociale man met goede communicatieve vaardigheden. Hij wilt graag leren en zichzelf ontwikkelen op de werkvloer. Hij is flexibel en staat ervoor open om in wisselende diensten te werken. Als persoon is hij leergierig en leert hij zichzelf snel nieuwe dingen aan. Zo heeft hij zichzelf gitaar leren spelen. 

Perry is fulltime beschikbaar na een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. 
location_onMiddenmeer createMBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
De oplossing blijkt vaak mooier dan de puzzel. Hier kan Pim zich zeker in vinden. Voor hem is een dag geslaagd als de puzzel klopt en de uitdagingen die hij hierin tegenkomt opgelost zijn. Hij heeft tien jaar ervaring als planner in diverse functies. Hij is verantwoordelijk geweest voor de logistieke planning, transport planning en de warehouse planning. Op dit moment is hij werkzaam als Allround Logistiek Planner in deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele transport afdeling. Het is een kleine organisatie waar je nauw samenwerkt met collega’s. Hij voelt zich niet op zijn plek en is er achter gekomen dat de organisatie niet bij hem past. Om deze reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging op de planning.
  
Pim is een man die hectiek op de werkvloer waardeert, hij geeft aan dit ook nodig te hebben om te kunnen pieken. Hij legt de lat hoog voor zichzelf en is een harde werker. Als er een stapje harder gelopen moet worden dan is hij bereidt om de handen uit de handen te steken. Hij kan goed zelfstandig werken en durft om hulp vragen indien nodig. 

Pim heeft één maand opzegtermijn en fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand. 
location_onAlmere createMBO person47 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Het is tijd om de pagina om te slaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Jasper heeft de eerste stappen gezet in de logistiek. Dit is hem ontzettend goed bevallen en hij is klaar voor een rol met meer uitdaging. Op dit moment is hij werkzaam als dispatcher. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de juiste en tijdige bezorging van maaltijden. Als bezorgers tegen problemen aanlopen tijdens de bezorging is het aan Jasper om deze op te lossen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het maken van dag rooster, monitoren van koeriers en het onderhouden van contact met local hubs, interne afdelingen, koeriers en klanten. Omdat het werk eentonig wordt en niet voldoende uitdaging heeft is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen. 

Jasper kan zich goed aanpassen aan zijn omgeving. Hij treedt niet snel naar de voorgrond maar houdt wel van gezelligheid. Door zijn collega’s wordt hij omschreven als iemand die hard werkt en uitdaging zoekt in zijn werk. Zijn motto is één team, één taak.

Jasper is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Met een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.
location_onAmsterdam createHBO person22 jaar
Meer kandidaten weergeven