“Zoek naar wat je écht wilt en vergeet niet te lachen” 

 

Het contact dat ik heb met kandidaten, klanten en collega’s daar, haal ik veel energie uit.   

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als Consultant Logistiek sta ik altijd klaar om de arbeidsmarkt af te speuren naar dé kandidaat die perfect past bij uw organisatie. Om deze match te garanderen, vind ik het belangrijk om uw organisatie goed te leren kennen. Bent u benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via de bovenstaande contactgegevens. 

 

Op zoek naar een nieuwe baan?  

Ik ben er om jou te helpen met het vinden van de perfecte match. Vriendelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij erg belangrijk in dit proces. Daarnaast is een persoonlijke band een essentiële bouwsteen voor mij, zodat ik jouw wensen goed kan matchen aan een bedrijf. Wil je samen naar de mogelijkheden kijken? Je kunt mij altijd bellen, mailen of een WhatsAppbericht sturen, zelfs buiten werktijd! 


Vacatures

€2.300 tot €2.500
Het is zover: je hebt je diploma behaald en het is tijd voor de volgende stap, goed gedaan! Wij hebben voor een Logistiek Mbo starter als jou de ideale opstap voor jouw carrière. Je maakt namelijk deel uit van een dynamisch team dat zich bezighoudt met diverse logistieke processen. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van het vak te ontdekken en te groeien binnen de organisatie. Lees vooral verder als jou dit aanspreekt!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.500
€3.000 tot €4.500
Wij zoeken jou! Jij bent een koelbloedige leider met een goeie kennis van  Ben jij een Transportplanner in tanktransport? Deze grote, bekende organisatie in de omgeving van Rotterdam heeft jou met spoed nodig. Lees vooral door!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.500
€2.500 tot €4.000
Als Transportplanner zie commerciële kansen en ben jij als een spin in het web. Ook het behoudt jij het overzicht en communiceer je dit helder. Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral door!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €4.000
€3.300 tot €4.200
Als Declarant neem je de verantwoordelijkheid voor alle douaneaangiftes, waarbij je strikt de wettelijke voorschriften volgt. Jouw analytische kracht en ervaring zorgen voor een vlekkeloze organisatie en administratie. Lees verder als jij jezelf herkent in dit!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.300 tot €4.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anna, die in 2022 haar Mbo-4-diploma behaalde in International Business & Sales, heeft bijna een jaar ervaring als Forwarder Import bij een vooraanstaand expeditiebedrijf. In deze functie droeg ze de verantwoordelijkheid voor het organiseren van importzendingen voor het organiseren van importzendingen afkomstig uit Aziatische en Caribische landen. Ook organiseert ze het natransport van de Rotterdamse haven naar de eindklant of het aangewezen magazijn.

Gedurende het transportproces onderhoudt Anna frequent contact met klanten, vervoerders, declaranten en rederijen.Tijdens problemen gedurende het transportproces fungeert Anna als eerste aanspreekpunt. Ze neemt de leiding en werkt samen met alle betrokken partijen om de situatie op te lossen. Na een jaar is Anna erachter gekomen dat er weinig ontwikkelperspectief is bij haar huidige werkgever. Ze is leergierig en wil zich graag ontwikkelen. Het lijkt Anna leuk om de commerciële aspecten uit haar opleiding gecombineerd met haar ervaring op de importafdeling terug te laten komen in een nieuwe, veelzijdigere functie. Hierbij kun je denken aan een functie als Allround Expediteur Import of Customer Service medewerker

Op ons is Anna overgekomen als een sociale jongedame die beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Ze kijkt in het begin de kat uit de boom maar als ze zich op haar gemak voelt is ze spraakzaam en prettig in de omgang.

Anna is per direct beschikbaar voor een salaris van € 2.400,- bruto per maand.
location_onOud Bijerland createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Marcel heeft bijna 20 jaar ervaring in logistieke functies en is op zoek naar iets nieuws. Zo is hij bij zijn huidige functie als Manager Logistiek verantwoordelijk voor het opstellen van CMR documenten, order-en facturatie verwerking, het controleren van T1 en T2 documenten en het aansturen van een team van 6 man binnen de warehouse. Tevens organiseerde hij containertransport via de weg. Dagelijks had Marcel contact met andere organisaties omdat zijn laatste werkgever een B2B bedrijf is. Marcel zoekt misschien een organisatie die gezellig en informeel is, maar er moet wel hard gewerkt worden. Hier wordt hij namelijk gemotiveerd van.

Marcel is een spontane man, die makkelijk uit de voeten komt met een klantgesprek. Hij leert erg snel en is goed met cijfers. Collega’s zouden hem beschrijven als een teamplayer die gezellig is met zijn team, maar wel met mate. Wanneer er gewerkt moet worden, is Marcel erg serieus in wat hij doet.

Marcel heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor een bruto maandsalaris van € 3.000,- per maand.
 
location_onOoltgensplaat createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Farah heeft na het afronden van de hbo-studie ‘Rechten’ uiteindelijk een overstap gemaakt naar de logistieke sector. In deze branche werkt ze inmiddels bijna 4 jaar. Ze is destijds begonnen als Assistent Declarant bij een organisatie waar ze intern werd opgeleid. Ze heeft in die periode ook het diploma tot ‘Assistent Declarant’ behaald. Daarna heeft zij de stap gemaakt naar haar huidige werkgever waar ze is begonnen als Customer Service Coördinator. Na 2 jaar is zij doorgegroeid naar haar huidige functie als Inside Sales Executive. Door het bekleden van deze diverse functies heeft zij de logistiek goed leren kennen. Echter wordt ze bij haar huidige werkgever niet geprikkeld om verder te ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Met deze reden staat ze open voor een nieuwe uitdaging in een commerciële functie.

Farah komt op mij over als een sociale dame. Ze is communicatief sterk en komt zelfverzekerd over. Haar collega’s omschrijven haar als een loyaal en betrouwbaar persoon. Zo is zij vaak de eerste die dingen oppakt en ondersteunt ze haar collega’s waar nodig. Daarnaast is zij klant- en servicegericht ingesteld. Zo houd zij haar klanten zo tevreden mogelijk en bereid gesprekken goed voor.

Farah heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie is € 3.100,- bruto per maand.
location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het behalen van zijn hbo diploma binnen de opleiding ‘International Business and Management’ in 2015 heeft Eduard als aardige ervaring opgedaan binnen de logistieke en Supply Chain wereld. Zo begon hij zijn logistieke carrière bij een expediteur waar hij verantwoordelijk was voor het importeren van goederen vanuit Azië naar Nigeria. Later is hij als Logistiek Coördinator gaan werken waar hij dagelijks in contact stond met klanten en waar hij van A tot Z verantwoordelijk was voor het transportproces. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor het gehele exportproces en heeft hij dagelijks contact met de vervoerders, de klanten en de rederij. Binnen zijn huidige organisatie stopt de export afdeling vanaf volgende week en om die reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek of Supply Chain.

Eduard is een rustige maar vriendelijke man die door zijn collega’s wordt beschreven als een echte teamplayer. Eduard zorgt ervoor dat hij de klant altijd op nummer 1 zet. Het maakt Eduard niet uit of hij werkt binnen een groot of een klein bedrijf, hij past zich namelijk snel aan.

Eduard is per direct beschikbaar voor een bespreekbare indicatie van een bruto salaris van € 3.100,- per maand op basis van fulltime.
location_onDrechtsteden createHBO person40 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven