“Zoek naar wat je écht wilt en vergeet niet te lachen” 

 

Het contact dat ik heb met kandidaten, klanten en collega’s daar, haal ik veel energie uit.   

 

Op zoek naar een nieuwe collega? 

Als Consultant Logistiek sta ik altijd klaar om de arbeidsmarkt af te speuren naar dé kandidaat die perfect past bij uw organisatie. Om deze match te garanderen, vind ik het belangrijk om uw organisatie goed te leren kennen. Bent u benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via de bovenstaande contactgegevens. 

 

Op zoek naar een nieuwe baan?  

Ik ben er om jou te helpen met het vinden van de perfecte match. Vriendelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij erg belangrijk in dit proces. Daarnaast is een persoonlijke band een essentiële bouwsteen voor mij, zodat ik jouw wensen goed kan matchen aan een bedrijf. Wil je samen naar de mogelijkheden kijken? Je kunt mij altijd bellen, mailen of een WhatsAppbericht sturen, zelfs buiten werktijd! 


Vacatures

€3.000 tot €3.500
Voor een dynamisch transportbedrijf in het prachtige Scheepvaartkwartier in Rotterdam is Extra Talent op zoek naar een fulltime Logistiek Administratief Medewerker. In deze veelzijdige rol fungeert je als de verbindende schakel tussen de verschillende afdelingen van de organisatie en zorgt je voor een nauwkeurige en correcte verwerking van administratieve gegevens. Het vermogen om snel en zelfstandig te werken is essentieel voor deze functie.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
€3.000 tot €4.200
Voor een dynamisch logistiek bedrijf in de bruisende regio Spijkenisse zijn wij op zoek naar een gedreven Customer Service Medewerker die klaar staat om zijn/haar klantgerichte talenten te laten zien. Als Customer Service Medewerker speel je een cruciale rol in het onderhouden van klantrelaties en het bevorderen van klanttevredenheid.
access_timeFulltime location_onSpijkenisse euro_symbol€3.000 tot €4.200
€2.800 tot €4.000
Voor een innovatief logistiek bedrijf in het bruisende Rotterdam zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales Medewerker die klaar staat om zijn/haar commerciële talenten te laten zien. Als Inside Sales Medewerker speel je een cruciale rol in het onderhouden van klantrelaties en het bevorderen van klanttevredenheid.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €4.000
€2.500 tot €3.500
Voor een dynamisch logistiek bedrijf in de regio Europoort zijn wij op zoek naar een gedreven Customer Service Medewerker die klaarstaat om zijn/haar talenten te laten zien. Als Customer Service Medewerker speel je een cruciale rol in het maximaliseren van klanttevredenheid, klantloyaliteit en klantretentie.
access_timeFulltime location_onEuropoort euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

De 38 jarige Johan heeft na het afronden van zijn Mbo-4 diploma ‘Juridisch Medewerker’ de stap gemaakt richting de logistiek als Douanemedewerker waar hij al 18 jaar ervaring in heeft bij dezelfde werkgever waar hij begon als Zee Functionaris waar hij verantwoordelijk was voor het binnen brengen van goederen die niet uit de EU kwamen. Dagelijks is Johan tijdens het vervullen van zijn functie bezig met het bijhouden van Wet & Regelgeving, dit past hij op de juiste manier aan tijdens verschillende processen bij de douane, denk aan
processen als het invoeren en uitvoeren van de goederen van de klant. Johan zorgt er altijd voor dat het proces soepel verloopt, zo zorgt hij er altijd voor dat een container niet langer dan 24 uur bij de douane blijft staan. Ook heeft Johan gefungeerd als Meldkamercentralist. Hier was hij verantwoordelijk voor het opvragen van kentekens bij de haventerreinen. Hij werd tijdens zijn werk gespecialiseerd in Flora & Fauna goederen, hier heeft hij ook later zijn cursus voor behaald. Na 16 jaar werd het management bij zijn huidige werkgever
aangepast en dit klikte niet. Om deze reden is Johan samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdagende functie als Declarant .

Johan is een vrolijke jongen die van een gezellige sfeer houdt. Hij is erg respectvol tegen de mensen om zich heen en geeft aan flexibel inzetbaar te zijn. Johan vind het belangrijk om in een sfeervolle informele organisatie te werken waar hij persoonlijk kan doorgroeien.

Johan is per direct fulltime beschikbaar voor een bruto maandsalaris van € 4.500,- bruto per maand.
location_onScheveningen createMBO person38 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Marcel heeft bijna 20 jaar ervaring in logistieke functies en is op zoek naar iets nieuws. Zo is hij bij zijn huidige functie als Manager Logistiek verantwoordelijk voor het opstellen van CMR documenten, order-en facturatie verwerking, het controleren van T1 en T2 documenten en het aansturen van een team van 6 man binnen de warehouse. Tevens organiseerde hij containertransport via de weg. Dagelijks had Marcel contact met andere organisaties omdat zijn laatste werkgever een B2B bedrijf is. Marcel zoekt misschien een organisatie die gezellig en informeel is, maar er moet wel hard gewerkt worden. Hier wordt hij namelijk gemotiveerd van.

Marcel is een spontane man, die makkelijk uit de voeten komt met een klantgesprek. Hij leert erg snel en is goed met cijfers. Collega’s zouden hem beschrijven als een teamplayer die gezellig is met zijn team, maar wel met mate. Wanneer er gewerkt moet worden, is Marcel erg serieus in wat hij doet.

Marcel heeft een opzegtermijn van een maand en is beschikbaar voor een bruto maandsalaris van € 3.000,- per maand.
 
location_onOoltgensplaat createMBO person41 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Farah heeft na het afronden van de hbo-studie ‘Rechten’ uiteindelijk een overstap gemaakt naar de logistieke sector. In deze branche werkt ze inmiddels bijna 4 jaar. Ze is destijds begonnen als Assistent Declarant bij een organisatie waar ze intern werd opgeleid. Ze heeft in die periode ook het diploma tot ‘Assistent Declarant’ behaald. Daarna heeft zij de stap gemaakt naar haar huidige werkgever waar ze is begonnen als Customer Service Coördinator. Na 2 jaar is zij doorgegroeid naar haar huidige functie als Inside Sales Executive. Door het bekleden van deze diverse functies heeft zij de logistiek goed leren kennen. Echter wordt ze bij haar huidige werkgever niet geprikkeld om verder te ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Met deze reden staat ze open voor een nieuwe uitdaging in een commerciële functie.

Farah komt op mij over als een sociale dame. Ze is communicatief sterk en komt zelfverzekerd over. Haar collega’s omschrijven haar als een loyaal en betrouwbaar persoon. Zo is zij vaak de eerste die dingen oppakt en ondersteunt ze haar collega’s waar nodig. Daarnaast is zij klant- en servicegericht ingesteld. Zo houd zij haar klanten zo tevreden mogelijk en bereid gesprekken goed voor.

Farah heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en haar salarisindicatie is € 3.100,- bruto per maand.
location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het behalen van zijn hbo diploma binnen de opleiding ‘International Business and Management’ in 2015 heeft Eduard als aardige ervaring opgedaan binnen de logistieke en Supply Chain wereld. Zo begon hij zijn logistieke carrière bij een expediteur waar hij verantwoordelijk was voor het importeren van goederen vanuit Azië naar Nigeria. Later is hij als Logistiek Coördinator gaan werken waar hij dagelijks in contact stond met klanten en waar hij van A tot Z verantwoordelijk was voor het transportproces. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor het gehele exportproces en heeft hij dagelijks contact met de vervoerders, de klanten en de rederij. Binnen zijn huidige organisatie stopt de export afdeling vanaf volgende week en om die reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek of Supply Chain.

Eduard is een rustige maar vriendelijke man die door zijn collega’s wordt beschreven als een echte teamplayer. Eduard zorgt ervoor dat hij de klant altijd op nummer 1 zet. Het maakt Eduard niet uit of hij werkt binnen een groot of een klein bedrijf, hij past zich namelijk snel aan.

Eduard is per direct beschikbaar voor een bespreekbare indicatie van een bruto salaris van € 3.100,- per maand op basis van fulltime.
location_onDrechtsteden createHBO person40 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven