Emma Leenderts

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 - 30008341
 linkedin.com/in/emma-leenderts-783200224/

Emma Leenderts

Vacatures

€3.000 tot €3.500
Als Expediteur Wegtransport speel je een cruciale rol in het coördineren en organiseren van transporten. In deze functie ben jij volledig verantwoordelijk voor zendingen en werk je nauw samen met collega's om de beste oplossingen voor onze klanten te bieden. Je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team. Lees snel verder als dit jou aanspreekt!
access_timeFulltime location_onSpijkenisse euro_symbol€3.000 tot €3.500
€2.900 tot €3.700
Als een echte perfectionist houd jij ervan om het hele proces zelf in handen te houden. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor jouw klanten en neem jij de verantwoordelijkheid over het importproces van A tot Z. Als dit jou wel aanspreekt, dan is deze vacature voor Expediteur Import echt iets voor jou!
access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.900 tot €3.700
€3.000 tot €3.800
Lijkt het jou leuk om als Planner Tankcontainers aan de slag te gaan bij een toonaangevende logistieke dienstverlener? Als onderdeel van een groeiende, ambitieuze organisatie, krijg je de kans om jouw vaardigheden in te zetten voor het plannen van het transport van tankcontainers door heel Europa. Hiervoor wordt je beloond met een mooi salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en zelfs toegang tot de sportschool van de organisatie.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.800
€2.500 tot €3.800
Een fijne werkplek met gezellige en hardwerkende collega’s middenin het centrum van Rotterdam. Heb jij de kennis in huis om de logistieke processen rondom verhandelde liquids te organiseren en te coördineren? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mark heeft na het behalen van zijn Hbo-diploma voor de opleiding ‘Bedrijfskunde’ zijn eerste meters binnen de logistiek gemaakt binnen een groot magazijn van een groothandel. Tijdens zijn studie heeft Mark stage gelopen bij een producent in machineonderdelen. Hier vervulde hij de functie ‘Spare Parts Order Processor’ waar hij de taken verrichtte van een Logistiek Coördinator. Hier was hij namelijk verantwoordelijk voor de verzendingen van service onderdelen van machines naar wereldwijde klanten en stemde hij de zendingen af met de leveranciers en agenten binnen Bosch. Op dit moment is hij zoals gezegd werkzaam bij een groothandel in het magazijn waar hij verantwoordelijk is voor het bijdragen aan het verloop van uitgaande goederen. Op dit moment is Mark toe aan iets nieuws en daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek of Supply Chain.

Mark is een sociale man die graag nieuwe dingen leert binnen de logistiek. Collega’s omschrijven Mark als een harde werker die ervoor zorgt dat alles op tijd geregeld is.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en is daarna fulltime beschikbaar voor een bruto maandsalaris van € 3.200,-.
location_onDen Haag createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven