Emma Leenderts

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 - 30008341
 linkedin.com/in/emma-leenderts-783200224/

Emma Leenderts

Vacatures

€2.300 tot €2.800
Als Logistiek Administratief Medewerker Orders  krijg je een afwisselende functie bij een internationale logistieke dienstverlener. Je wordt verantwoordelijk voor het verwerken van alle binnenkomende orders. Je komt te werken in een hecht en enthousiast team en krijgt de kans om verder door te groeien. Lees snel verder voor meer informatie!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
€2.300 tot €2.500
Als Logistiek Administratief Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de administratie van de logistieke afdeling van een internationale handelsorganisatie. Jij hebt een handelsgeest en wilt graag nieuwe dingen leren. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.500
€2.500 tot €3.000
Jij hebt net je mbo diploma in de logistiek behaald en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je zoekt een functie waarin je kunt leren hoe de logistiek in elkaar zit en je verder kunt ontwikkelen. Als jij jezelf hierin herkent is dit bedrijf op zoek naar jou! Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
€3.300 tot €4.700
Als Logistiek Planner zorg jij ervoor dat het transport via het spoor zo optimaal mogelijk verloopt. Jij bent stressbestendig en kunt snel schakelen met veel verschillende partijen. Daarnaast ben jij een echt nachtdier en werk je graag verschillende diensten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

 
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.300 tot €4.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mark heeft na het behalen van zijn Hbo-diploma voor de opleiding ‘Bedrijfskunde’ zijn eerste meters binnen de logistiek gemaakt binnen een groot magazijn van een groothandel. Tijdens zijn studie heeft Mark stage gelopen bij een producent in machineonderdelen. Hier vervulde hij de functie ‘Spare Parts Order Processor’ waar hij de taken verrichtte van een Logistiek Coördinator. Hier was hij namelijk verantwoordelijk voor de verzendingen van service onderdelen van machines naar wereldwijde klanten en stemde hij de zendingen af met de leveranciers en agenten binnen Bosch. Op dit moment is hij zoals gezegd werkzaam bij een groothandel in het magazijn waar hij verantwoordelijk is voor het bijdragen aan het verloop van uitgaande goederen. Op dit moment is Mark toe aan iets nieuws en daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Logistiek of Supply Chain.

Mark is een sociale man die graag nieuwe dingen leert binnen de logistiek. Collega’s omschrijven Mark als een harde werker die ervoor zorgt dat alles op tijd geregeld is.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en is daarna fulltime beschikbaar voor een bruto maandsalaris van € 3.200,-.
location_onDen Haag createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven