Levi Souisa

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06-51145454

Levi Souisa

"Probeer goed te zijn voor je collega’s en je medemensen, wat je geeft, krijg je terug."

 

Ik krijg energie wanneer ik merk dat ik mensen echt kan helpen. Dit geldt voor zowel organisaties als kandidaten.  

Op zoek naar een nieuwe collega?

Bent u op zoek naar talenten in de supply chain sector? Ik ben gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven door mijn uitgebreide netwerk in te zetten om de best passende kandidaten te vinden. Mijn diepgaande mensenkennis stelt mij in staat om nauwkeurig te beoordelen welke kandidaten niet alleen voldoen aan de vaardigheidseisen, maar ook goed passen binnen uw bedrijfscultuur. Voor een doeltreffende samenwerking en om uw team te versterken met top supply chain professionals, kunt u contact opnemen met mij via e-mail, telefoon, of LinkedIn.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Ben je op zoek naar je eerste of volgende carrièrestap in de supply chain sector? Ik kan je helpen om die ideale baan te vinden. We beginnen met een gesprek waarin we jouw carrièredoelen en -wensen verkennen. Vervolgens zet ik mijn netwerk in om de perfecte match voor jou te vinden. Mijn aanpak is persoonlijk, ik ben altijd bereikbaar voor vragen en advies en bied altijd een maatwerk oplossing voor jouw situatie. Klaar voor die nieuwe stap? Neem contact met mij op en samen vinden we een baan die niet alleen uitdagend is, maar ook perfect past bij jouw professionele en persoonlijke ambities.


Vacatures

€2.800 tot €3.200
Als Supply Chain Coördinator speel je een cruciale rol in het beheren van de goederenstroom en het optimaliseren van voorraadbeheer. Met een aantrekkelijk salaris tot € 3.200,- per maand, is dit de perfecte kans voor recent afgestudeerden in Logistiek of Supply Chain Management. Lees verder voor meer details.
access_timeFulltime location_onOud Gastel euro_symbol€2.800 tot €3.200
€2.900 tot €3.800
Ben je klaar om deel uit te maken van een gloednieuwe Supply Chain afdeling? Als Supply Chain Planner krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het coördineren en optimaliseren van de Supply Chain activiteiten. Ontdek wat deze functie allemaal te bieden heeft en hoe jij kunt bijdragen aan het succes van deze organisatie. Bovendien kan het salaris oplopen tot € 3.900,- bruto per maand.
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.900 tot €3.800
€2.800 tot €4.000
Ben jij een echte expert op het gebied van klantgerichtheid en heb je daarnaast ook nog eens een commerciële instelling? Deze organisatie is volop aan het groeien en zoekt een Inside Sales Medewerker die van aanpakken weet en secuur te werk gaat. Daarnaast biedt deze organisatie uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat kan oplopen tot € 4.000,- bruto per maand! Nieuwsgierig naar deze rol als Inside Sales Medewerker? Duik dan meteen in de vacature om alle details te ontdekken.
access_timeFulltime location_onZevenbergen euro_symbol€2.800 tot €4.000
€3.200 tot €4.100
Ben jij een echte foodie en wil je werken in een gezellig, hecht team binnen een professionele werkomgeving? Als Productieplanner kun je jouw talent voor het maken van planningen optimaal benutten in deze dynamische functie. Deze organisatie biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat kan oplopen tot € 4.100,- bruto per maand. 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.200 tot €4.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marco heeft bijna 5 jaar ervaring als projectleider. Bij zijn huidige werkgever, een dataopslag bedrijf, is Marco werkzaam als projectleider waar hij zich bezighoudt met de lopende klant specifieke projecten. Wanneer er een nieuw project binnenkomt vanuit de accountmanager, gaat Marco kijken wat er precies gedaan moet worden en door welke afdeling dit moet gebeuren. Marco is de contactpersoon voor alle afdelingen die zich met het project bezighouden en hij leidt de uitvoering van het project in goede banen. Daarnaast onderhoudt hij contact met de klant over de voortgang van het betreffende project. Hij leidt tussen de 25 en 30 kort- en langlopende projecten tegelijk. Marco merkt dat hij na bijna 5 jaar bij zijn huidige werkgever toe is aan een nieuwe werkomgeving. Hij wil zit graag op professioneel vlak verder ontwikkelen en is geïnteresseerd in functies als projectleider en planner. Na bijna 5 jaar bij zijn huidige werkgever is Marco latent beschikbaar om bovengenoemde redenen.  

Marco gaat nauwkeurig en gestructureerd te werk, alles wordt netjes geregistreerd in het systeem zodat er een duidelijk overzicht is van het project. Bij Marco geldt: afspraak is afspraak. Wanneer hij een afspraak maakt met een collega of klant, komt hij deze na. Daarnaast is Marco stressbestendig, hij weet rustig te blijven wanneer er onverwacht problemen optreden en kan hier dan ook goed mee omgaan. Verder is Marco communicatief sterk, het contact onderhouden met de verschillende afdelingen en met klanten gaat hem gemakkelijk af.

Marco is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een maand opzegtermijn en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.400,- per maand op basis van 40 uur.  
location_onEindhoven createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sander is een Supply Chain Professional met meer dan 20 jaar ervaring. Na zijn studie is hij begonnen op de inkoopafdeling van een handelsorganisatie in de food. Hier was hij verantwoordelijk voor het formaliseren en structureren van de inkoopprocessen, alsook het inkopen zelf en het maken van leverancier beoordelingen. Bij zijn volgende werkgever heeft hij zich in 11 jaar opgewerkt naar de functie Demand & Supply Chain Planner. Hier was hij verantwoordelijk voor de productieplanning van meerdere brouwerijen binnen Europa. Hij maakte een 13 wekelijkse forecast en was verantwoordelijk voor de aankoop van verpakkingsmaterialen. Ook bij kwaliteitsproblemen trad hij samen met de QA Manager op. Bij een andere werkgever was hij Senior Supply Chain Coördinator. Hier was hij verantwoordelijk voor de gehele productieplanning, Supply chain planning en de forecast van de vestigingen in Nederland, Polen en Spanje. Hij had dagelijks contact met leveranciers, beheerde de voorraad en controleerde de Bill of Material. Overigens was hij lid van het Management Team. Vanwege een overname van de organisatie ging Sander aan de slag als Supply Chain Planner. Hij was hier verantwoordelijk voor het maken van de productieplanning van 6 lijnen alsook de Supply chain planning en forecast. Hij voerde procesverbeteringen door en was ook verantwoordelijk voor de transportplanning. Vanwege een veranderde werksfeer ging Sander weer aan de slag bij zijn oud werkgever als Demand Planner. Hij heeft hier verschillende projecten gedraaid, waaronder het opzetten van een relaunche van een nieuw product. Vanwege financiële redenen heeft hij geen vast contract gekregen en is hij terug aan de slag gegaan bij zijn huidige werkgever als Customer Service Manager. In deze functie is Sander verantwoordelijk voor het structureren, organiseren en coördineren van alle activiteiten rondom de Customer Service Afdeling binnen deze organisatie. Hij merkt dat de neuzen binnen deze organisatie niet dezelfde kant op staan en is daarom ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Sander zijn voorkeur gaat uit naar een Supply Chain/Demand planner functie, maar staat ook open voor een functie als Customer Service Manager.

Sander is een hardwerkende, loyale man die weet waarover hij praat. Hij is analytisch, maar weet ook goed het overzicht te bewaren. Hij kijkt naar iedereen zijn belangen en probeert hier de beste oplossing voor te vinden, met oog op resultaat. . Hij is zeer leergierig en heeft een echte hands-on mentaliteit. Hij denkt 5 stappen voorruit, waardoor hij snel knelpunten kan oplossen. Erg vriendelijk, maar ook direct. Zo kunnen we hem beschrijven. 

Sander heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €4.300,- bruto per maand. 
location_onKaatsheuvel createHBO person48 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Jasper is een Young Professional die onlangs zijn studie Bedrijfskunde heeft afgerond aan de Avans Hogeschool. Tijdens zijn opleiding heeft hij waardevolle ervaring opgedaan tijdens twee interessante stages, elk met een unieke focus. Zijn eerste stage was bij een productiebedrijf in Oosterhout, waar hij zich concentreerde op magazijnprocessen. Jasper stelde voor het magazijn opnieuw in te delen om efficiënter gebruik te maken van de ruimte. Zijn afstudeerstage bracht hem naar het Ministerie van Defensie, waar hij zich richtte op werkstructuren en interne communicatie. Hij adviseerde het gebruik van een gedeelde tool om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en meer structuur te bieden aan alle medewerkers. Op dit moment werkt Jasper parttime als Medewerker Procesbeheer in een supermarktdistributiecentrum, waar hij zich bezighoudt met voorraadbeheer. Hij voelt echter dat hij meer uitdaging zoekt en is enthousiast om fulltime aan de slag te gaan binnen het vakgebied van Supply Chain.

Jasper wordt beschreven als een sociale en eerlijke jongeman. Hij gedijt goed in teamomgevingen, wat ook blijkt uit het feit dat hij al meer dan 15 jaar voetbalt in voetbalteam. Met zijn vriendelijke communicatiestijl is Jasper een fijne gesprekspartner.

Met een beschikbaarheid van 40 uur per week en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis, is Jasper klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Jasper heeft een opzegtermijn van 1 maand en bovendien is hij flexibel wat betreft reisafstand, met een maximum van 60 minuten.
location_onBreda createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Guus is ruim 15 jaar geleden per toeval in de logistiek terecht gekomen. Hij heeft hier zijn draai gevonden en in de loop der tijd heeft hij verschillende stappen gemaakt. Zo heeft hij een leidinggevende functie binnen het warehouse vervuld en daarnaast is hij ook in een project rol werkzaam geweest. Sinds de laatste 6 jaar is Guus werkzaam als Medewerker Bedrijfsbureau en Manufacturing Supervisor. In deze brede functie is hij verantwoordelijk voor zowel het aansturen van 8 productiemedewerkers als het opstellen van de planning, werkvoorbereiding, en de inkoop van materialen en grondstoffen. Helaas kwam zijn laatste werkgever de gemaakte afspraken niet na waardoor Guus nu per direct op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een brede functie waarbij hij midden in de organisatie staat en lekker kan schakelen. 
 
Guus is een gedreven en energieke man. Hij heeft het organisatiebelang hoog in het vaandel. Hij trekt werkzaamheden naar zich toe, dit is dan ook te zien aan de brede functie die hij bij zijn laatste werkgever heeft gekleed. Hij zal altijd meedenken als het gaat om verbeteringen en vooral efficiency. Guus is niet iemand die zomaar wat roept hij zal zijn ideeën altijd weten te onderbouwen. Andersom verwacht hij dit ook van zijn collega's. Naast het meedenken vindt hij het ook prettig om operationeel bezig te zijn. Hij komt ook het beste tot zijn recht in een hectische omgeving. Hij weet hoe hij moet organiseren en hij gaat secuur te werk. Guus voelt zich thuis in een hecht team waar alle neuzen de zelfde kant op staan en waar men samen gaat voor het beste eindresultaat.
 
Guus is per direct voor 32 uur beschikbaar (het liefst verdeeld over 5 dagen zodat hij zijn kinderen op tijd kan ophalen). Guus heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onEersel createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven