Levi Souisa

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06-51145454

Placeholder

Vacatures

€3.000 tot €3.700
Jij bent een enthousiaste Productieplanner die niet alleen uitblinkt in het efficiënt organiseren van logistieke processen, maar ook een creatieve impuls geeft aan ons team. En ben jij in staat om de planning met jouw strategische inzichten tot een ware kunst te verheffen? Dan nodigen wij jou van harte uit om verder te lezen!
access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€3.000 tot €3.700
€3.000 tot €4.000
Heb jij de regie graag in handen bij het organiseren van bedrijfsuitjes? Wil je uitgedaagd worden en in contact staan met diverse afdelingen? Kom dan werken als Supply Chain Planner en ontdek snel waarom functie bij jou past!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000
€2.500 tot €3.000
Net afgestudeerd en klaar voor een functie als Inkoper? Bij deze organisatie ga jij bijdragen aan het levendiger en gezelliger maken van de wereld. Bij dit bedrijf gaat geen feestje meer voorbij zonder jou. Klinkt dit als een feestje waar jij wel bij wilt zijn? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.000
€2.900 tot €3.400
Lever jouw bijdrage aan de bevordering van de wereldgezondheid. In deze functie ben jij betrokken bij de inkoop, planning en transport. Ben jij iemand die actie onderneemt en altijd op zoek is naar nieuwe kennis? Dan is deze functie perfect voor jou! Lees snel verder voor de details.
access_timeFulltime location_onGiessen euro_symbol€2.900 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thijs is een jongeman die een dubbele bacheloropleiding heeft afgerond in Logistics Engineering en Logistics Management. Tijdens zijn studie heeft hij verschillende stages gelopen. Bij zijn tweede onderzoeksstage heeft Thijs onderzoek gedaan naar een efficiëntere goederontvangst, hierbij heeft hij een dashboard ontwikkeld om masterdata te verzamelen. Gedurende zijn afstudeerstage heeft Thijs een tool gebouwd die waardevolle informatie oplevert voor de transportplanning bij verstoringen in het netwerk. Na het afronden van zijn studie heeft Thijs nog doorgewerkt als floormanager bij een horecazaak. Momenteel is Thijs al meer dan een jaar werkzaam als Adviseur Consumer Clients bij een grote bank in Nederland. Hij beantwoord in deze functie diverse financiële vraagstukken van klanten. Tevens fungeert hij als eerste aanspreekpunt voor de klant. Echter merkt Thijs dat hij de uitdaging mist in deze functie en hij is op zoek naar een baan die meer past in de richting van zijn studie. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie in de productie met een dynamische werkomgeving.

Thijs is een sociale jongeman die makkelijk is in de communicatie. Daarnaast werkt Thijs erg resultaatgericht en vindt hij het belangrijk dat er genoeg uitdaging is in zijn werk. Tevens kiest Thijs niet snel voor de makkelijke weg. Dit is gebleken uit het feit dat hij een dubbele bachelor opleiding heeft afgerond in de logistieke richting.

In overleg kan Thijs direct starten en hij heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onBreda createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven