Van Amsterdam en van Supply Chain. Van niets iets maken? Laat dat maar aan Robin over! Deze jonge vader is niet alleen altijd enthousiast maar ook erg doelgericht. Hij gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en adviezen te voorzien, zowel jou, de opdrachtgever maar ook zijn collega’s. Met ruim vier jaar ervaring weet Robin precies wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet hij altijd kansen. Daarnaast kent hij iedere handels- en productieorganisatie en logistiekdienstverlener in de regio. Robin gebruikt zijn kennis en ervaring graag om de ideale match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Ben je benieuwd welke kansen hij voor jou ziet? Neem vooral eens contact met hem op!


Vacatures

Ben jij als Medior Declarant op zoek naar een werkgever die jou de kans geeft om jezelf te ontwikkelen? Bij deze neutrale douanepartner kom jij te werken in een dynamisch team vol met gedreven professionals.

 

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.850 tot €3.250

Ben je op zoek naar een organisatie waar je zeker weten warm ontvangen wordt en waar nog altijd een informele familie sfeer heerst? Ga dan aan de slag als Warehouse teamleider waar jij verantwoordelijk bent voor een key account

 

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.700 tot €3.200

Op dit moment is er veel vraag naar Tekenaars en Werkvoorbereiders met een goed plantmatig inzicht en technisch inzicht Jij hebt deze kennis en ervaring en bent klaar voor meer uitdaging in een nieuwe organisatie. Lees verder en kom erachter of deze functie jou op het lijf geschreven is!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.600
Deze functie op de Binnendienst is zoveel meer dan het invoeren van orders en het beantwoorden van de telefoon. Technische vraagstukken, commerciële onderhandelingen en een gepland bezoek aan een beurs in Frankrijk, het is zomaar een greep uit je werkzaamheden...

 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thijs ambieerde een carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. De laatste stap was voor hem net één te veel, maar hij beoefent deze uit de hand gelopen hobby ruim elf jaar. Dit geeft hem ook de nodige ontspanning. Zijn focus heeft geruime tijd gelegen op het betaald voetbal en heeft destijds gekozen voor een baan die makkelijk te combineren waren. Toen duidelijk werd dat het betaald voetbal het net niet zou worden, heeft Thijs ervoor gekozen om een ander pad in te slaan, namelijk de logistiek. Toen hij in aanraking kwam met het plannen van wegtransport, wist hij het zeker: dit is de baan waar hij naar op zoek is. Hij haalt veel voldoening uit de werkzaamheden, het 'puzzelen' om de meest efficiënte routes in te plannen en het snelle schakelen. Helaas is er bij zijn huidige werkgever te weinig mankracht, waardoor Thijs niet meer zijn ziel en zaligheid kan leggen in het plannen. Hierdoor is Thijs gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een functie als Transportplanner bij een informele organisatie, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Thijs laat geen enkele mogelijkheid onbenut om in zichzelf te investeren. Hij is enthousiast, stressbestendig en communicatief vaardig. Wanneer hij ergens voor gaat, doet hij er alles aan om het te behalen. Mocht het anders lopen dan verwacht dan gaat hij niet bij de pakken neerzitten, maar denkt hij in mogelijkheden en heeft hij een positieve instelling. Ondanks dat hij geen logistieke opleiding heeft genoten, maakt hij dingen snel eigen en is hij leergierig ingesteld. 

Thijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand en is per 1 november fulltime beschikbaar.

location_onOmgeving Hoorn createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Hans heeft tijdens zijn Hbo Business studies Logistiek een tweetal stages doorlopen. Hier heeft hij een kijkje in de keuken bij een mediabedrijf en bij een omni-channel fietsbedrijf genomen. Tijdens zijn eerste stage heeft hij onderzoek gedaan naar de efficiency van de huidige service applicaties, hierbij is hij tot de conclusie gekomen dat de klanten te veel handelingen moesten verrichten voor zij hun doel wisten te bereiken. Bij zijn afstudeerstage heeft Hugo onderzoek verricht naar het aantal retouren en hoe de organisatie dit omlaag kon brengen. Uit zijn onderzoek kwam naar voren dat de fietsen tijdens het importproces al in het magazijn defect binnenkwamen en er geen controle op was. Het oppakken van dit proces heeft voor een daling van 8% van retours van klanten gezorgd. Sinds 2018 werkt Hans bij een technisch installatiebureau als Supply Chain Coördinator. Hij staat altijd open voor een rol om zich door te ontwikkelen.

 

Wij hebben Hans leren kennen als een openhartige en enthousiaste jonge vent. Met zijn positieve energie en natuurlijke gunfactor kan je oprecht zeggen dat hij een zeer fijne gesprekspartner is. Hans is analytisch, gedreven en leergierig, waardoor hij vaak de situatie voor is. Tijdens zijn stages werkte hij veelal zelfstandig en functioneerde hij goed in hectische situaties waar hij het overzicht altijd wist te behouden. Hans is erg sociaal, communiceert eenvoudig en vindt makkelijk aansluiting op elk niveau, kortom een jongen met een echte aanpakkersmentaliteit die iedere organisatie wil hebben.

Hans is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onOmgeving Zaanstad createHBO person21 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Isaac is ruim 3,5 jaar werkzaam in de logistiek. Het begin van Isaac zijn carrière was gericht op de verzekeringen en de bankierswereld. Al snel bleek dit niet de juiste richting en kwam hij per toeval via een uitzendbureau terecht in de logistiek. Hij voelde zich meteen thuis in de rol als Transportplanner, waar hij van A tot Z verantwoordelijk was voor het plannen van 15 tot 20 ritten per dag voor grote Expediteurs. Na ruim een jaar kreeg hij een aanbieding en is hij aan de slag gegaan als Freight Forwarder Import Air. In deze functie was hij van A tot Z verantwoordelijk voor het coördineren van alle importzendingen door middel van luchtvracht. Al snel zag de organisatie het potentieel van Isaac en maakt hij intern stappen omhoog. Momenteel werkt hij als Teamleider Road Desk, en in deze functie is Isaac verantwoordelijk voor het aansturen van 3 fte's en voert hij o.a. NBR en QBR gesprekken met vervoerders. Helaas zijn de werktijden van de organisatie veranderd en wordt er van Isaac gevraagd om nachtdiensten te draaien, en helaas is dit niet met zijn privéleven te combineren. Isaac is samen met Extra Talent op zoek naar een logistiek dienstverlener, waar hij zich kan ontwikkelen als Logistiek Coördinator of als planner van diverse modaliteiten.

Wij hebben Isaac leren kennen als een zeer prettige gesprekspartner welke zijn werkzaamheden erg goed kan verwoorden. Isaac is een rustige jonge vent die snel en adequaat handelt. Hij is in staat om makkelijk te schakelen en in hectische situaties behoudt hij het overzicht. Isaac heeft een natuurlijke drive maakt nieuwe taken en werkzaamheden zich snel eigen.

Isaac heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onOmgeving Beverwijk createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Yong is na het succesvol behalen van zijn opleiding Trade Management aan de slag gegaan als voorraadbeheerder bij een multinational welke zich richt op wereldwijde logistieke oplossingen. Dit carrièrepad heeft gekozen gezien zijn interesse in Export en Handel. Na twee jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de grootste food retailer ter wereld als Supply Chain Planner, waar hij verantwoordelijk is voor de fysieke goederenstroom en het analyseren hiervan. De afgelopen twee jaar heeft Yong een enorme ontwikkeling doorgemaakt en deze wil hij gaat uit in een Demand en/of Forecasting rol
 

Yong is een rustige jongen, die goed luistert en secuur te werk gaat. Ontwikkeling staat hij hem hoog in het vaandel. Tijdens zijn afstuderen heeft hij een half jaar in Shanghai gewoond als Exchange student.  Met deze levenservaring en praktijkervaring bij zijn werkgevers omschrijf ik Yong als een gezonde investering voor de toekomst voor iedere organisatie

Yong is in overleg beschikbaar en heeft een tarief van € 47 per uur

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven