Van Amsterdam en van Supply Chain. Van niets iets maken? Laat dat maar aan Robin over! Deze jonge vader is niet alleen altijd enthousiast maar ook erg doelgericht. Hij gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en adviezen te voorzien, zowel jou, de opdrachtgever maar ook zijn collega’s. Met ruim vier jaar ervaring weet Robin precies wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet hij altijd kansen. Daarnaast kent hij iedere handels- en productieorganisatie en logistiekdienstverlener in de regio. Robin gebruikt zijn kennis en ervaring graag om de ideale match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Ben je benieuwd welke kansen hij voor jou ziet? Neem vooral eens contact met hem op!


Vacatures

De wereld van logistiek en transport intrigeert jou! Gaat jouw hart sneller kloppen als je processen kan optimaliseren en gezamenlijk met je collega’s efficiënte slagen kan maken? Dan kan ik je helpen aan dé startersbaan in de logistiek. Wel ben ik nog benieuwd naar jouw andere wensen en ambities, maar dit bespreek ik graag in een persoonlijke kennismaking.

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.000 tot €2.600

Uitdagingen ga jij niet uit de weg, deze pak je zelfs graag aan! Hier is geen dag hetzelfde en je zal als een echte adviseur/expediteur aan de slag gaan. Complexe logistieke vraagstukken? Kom maar op! Samen met je collega’s weet je deze het hoofd te bieden, met als resultaat; tevreden klanten, leveringen bijtijds op de plaats van de bestemming en een team van expediteurs die zich niet zal vervelen.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.250
Deze functie op de Binnendienst is zoveel meer dan het invoeren van orders en het beantwoorden van de telefoon. Technische vraagstukken, commerciële onderhandelingen en een gepland bezoek aan een beurs in Frankrijk, het is zomaar een greep uit je werkzaamheden...

 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800

Staat klanttevredenheid ook bij jou hoog in het vaandel? Dan is de functie Customer Service Medewerker bij deze logistiek dienstverlener wat voor jou! In een klein en gedreven team sta je dagelijks de klanten te woord en zijn er mogelijkheden om door te groeien.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mika is een met ruim tien jaar ervaring op Schiphol een specialist te noemen. In 2006 is zij begonnen als Customer Service Import agent waar zij verantwoordelijk is geweest voor al het klantencontact en de facturatie. In 2017 heeft zij kort een uitstap gemaakt naar een forwarder dichter bij huis om vervolgens in 2017 terug te keren op Schiphol. Twee jaar geleden is hij verantwoordelijk geworden voor het import team bestaande uit 5 FT. Naast de teamleider rol is Mika eerste aanspreekpunt bij escalatie en rapporteert zij aan MT. Momenteel zoekt Mika latent een uitdagende rol bij een kleinere opdrachtgever waar zij meer van A tot Z verantwoordelijk kan zijn.

Mika is een ervaren professional op Schiphol. Ervaring als teamleider, import, tarifering en overigens heeft zij ook haar interne douane opleiding behaald. Commercieel en Customer Service zijn hij haar kernkwaliteiten. Naast werken geniet Mika van haar gezin en vrienden.

Mika heeft één maand opzegtermijn en een indicatie van € 3.800 bruto per maand
location_onAmsterdam createMBO person30 jaar
Na het behalen van zijn studie International Studies Business & Languages is Niek eerst een aantal maanden gaan reizen. Vervolgens is hij in 2012 terecht gekomen bij een producent / leverancier van plantaardige oliën en vetten. Op de binnendienst was hij verantwoordelijk voor het naar boven halen van de klantbehoefte en het afsluiten van contracten. Na drie jaar is hij een klein jaar gaan reizen richting Azië om vervolgens in 2015 te gaan starten bij een transporteur / expediteur op de sales binnendienst afdeling. Hier ontwikkelt Niek zich tot vakvolwassen account manager. Sinds 2019 houdt Niek zich bezig met het implementeren van een nieuw TMS systeem en het verder structureren en optimaliseren van de organisatie. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor een aantal key accounts. Na vijf jaar is Niek zich aan het oriëntatie arbeidsmarkt.

Niek brengt vijf jaar ervaring met zich mee op de planning, sales en als account coordinator. In combinatie met zijn internationale studie omschrijf ik hem als een gewaardeerde collega met ruime kennis over meerdere aspecten.

Niek heeft 1 maand opzegtermijn en een indicatie van € 3.800 bruto per maand
location_onAmsterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Na het afronden van zijn MBO opleiding Transport & Logistiek Manager in 2006 is Daan professionele carriere begonnen bij een binnenvaart organisatie. In deze twee jaar is hij verantwoordelijk geweest voor de afhandeling van de binnenkomende schepen en het controleren van de kwaliteit van de producten. Vervolgens heeft hij een vervolgstap gemaakt naar een logistiek dienstverlener in de pharmacie waar hij diverse functies heeft bekleed. Dit gaat van Invoice Medewerker, tot Supply Planner en uiteindelijk tot International Transport Specialist. Hij is bekend met de gehele keten van de organisatie. Na ruim 10 jaar is Daan zich aan het orierteren op de arbeidsmarkt. Omdat hij ruime ervaring in theorie en praktijk met zich mee brengt zoekt hij een supervisende rol, dit kan op het gebied van planning of douanedocumentatie is.

Daan is een loyale werknemer met een hands on mentaliteit. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Met zijn klantgerichte instelling is hij een waardige gesprekspartner voor klanten, intern en douane. Hij is oplossingsgericht en heeft een sterk commercieel inzicht, dit komt goed van pas bij tariefonderhandelingen. Een logistieke topper met een aantrekkelijke opleiding en 15 jaar praktijk kennis in huis halen? 

Daan is in overleg beschikbaar beschikbaar en heeft een passende indicatie van € 3.450 bruto per maand

location_onAmsterdam createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Karan brengt vier jaar ervaring in de logistiek met zich mee vanuit de luchtvacht. In zijn luchtvracht carrière heeft hij zich bezig gehouden met im- en export zendingen. Hij heeft bij diverse top 100 logistiek dienstverleners gewerkt. Zijn laatste opdracht is een tijdelijke opdracht geweest. Gezamenlijk met Extra Talent zoekt hij een nieuwe uitdaging als expediteur waar hij zijn kennis kan uitbreiden

Karan komt over als een rustig man die communicatief sterk is. Hij is stressbestendig, daardoor werkt hij goed als Karan onder grote druk staat. Hij verricht zijn werkzaamheden secuur, hierdoor heeft Karan een zo laag mogelijk fout percentage. Karan is flexibel en kan daardoor goed schakelen met klanten, airliners en agenten wereldwijd. 

Karan is per direct FT beschikbaar met een indicatie van € 3.100 bruto per maand

location_onHoofddorp createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven