Van Amsterdam en van Logistiek. Hij is expert in het van ‘niets iets maken’. Deze jonge vader is altijd enthousiast en doelgericht. Gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en advies te voorzien. Weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet daarom op de snelweg de hele tijd bekende gezichten rijden. Waarom? Hij kent iedere Transporteur, Warehouser en Expediteur in de regio Amsterdam op zijn duimpje. Wel zo makkelijk bij het geven van richting bij het vinden van een nieuwe baan. Kort samengevat: een kerel om op te vertrouwen.


Vacatures

Junior Forwarder Airfreight

Jij gaat aan de slag bij een innoverende expediteur met de focus op luchtvrachtzendingen. Wil je jouw ervaring rondom de import meer verdieping geven? Lees snel verder om te bekijken of er een match is.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.400

Inside Sales Medewerker

Wanneer ga jij echt met een voldaan gevoel naar huis? Als jij gemotiveerd raakt van targets dan heb ik de perfecte logistieke en commerciële uitdaging voor jou.  Wat staat je exact te wachten? Lees nu snel verder

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.400 tot €2.800

Import Medewerker

Aan het werk bij een snelgroeiende internationale forwarder en wil je jouw ervaring rondom de import meer verdieping geven? Lees snel verder om te bekijken of er een match is.

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.200 tot €2.600

Export Medewerker Luchtvracht

Jij komt te werken bij één van de snelstgroeiende expediteurs gevestigd op Schiphol. Met jouw ervaring op de export ga jij bij deze organisatie nog meer de diepte in. Maar hoe ziet je dag eruit? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thijs (Assistent-Declarant)

Schiphol heeft altijd de interesse gehad van Thijs. In 2015 is hij gestart met de opleiding mbo niveau 4 luchtvrachtspecialist welke hij begin vorig jaar heeft afgerond. Tijdens zijn studie is hij bij een expediteur werkzaam geweest op de export afdeling waar hij AWB's heeft opgesteld en vluchten heeft geboekt. Vervolgens is hij tijdens zijn studie fulltime gestart als assistent declarant bij een douaneagent gevestigd op Schiphol. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het opstellen van douane documentatie (T1, KvK, CvO, EUR1, ATR) en directe plus indirecte vertegenwoordiging van zijn klanten. Voor deze vertegenwoordiging stelt hij ook de contracten op. Hij is werkzaam op een nul-uren contract waarbij hij niet veel garanties heeft. Gezamenlijk met ET zoekt Thijs een opdrachtgever waar hij te werk kan gaan als assistent declarant / import medewerker. Bij deze opdrachtgever wil hij zich de komende jaren nog meer ontwikkelen tot logistiek specialist.

Ik omschrijf Thijs als een representatieve heer met een gezonde werkethos. Hij is avontuurlijk en impuls ingesteld en heeft mooie reizen gemaakt. Naast het reizen heeft hij een gave opleiding gevolgd en leuke werkervaring opgedaan als assistent declarant. De komende periode wil hij oriënteren om via de EVO de opleidingen assistent declarant en declarant te gaan behalen. Dit maakt Thijs een gewaardeerde assistent declarant voor elke organisatie.

Thijs is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.650 bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Isaac (Transportplanner)

Isaac is ruim 3,5 jaar werkzaam in de logistiek. Het begin van Isaac zijn carrière was gericht op de verzekeringen en de bankierswereld. Al snel bleek dit niet de juiste richting en kwam hij per toeval via een uitzendbureau terecht in de logistiek. Hij voelde zich meteen thuis in de rol als Transportplanner, waar hij van A tot Z verantwoordelijk was voor het plannen van 15 tot 20 ritten per dag voor grote Expediteurs. Na ruim een jaar kreeg hij een aanbieding en is hij aan de slag gegaan als Freight Forwarder Import Air. In deze functie was hij van A tot Z verantwoordelijk voor het coördineren van alle importzendingen door middel van luchtvracht. Al snel zag de organisatie het potentieel van Isaac en maakt hij intern stappen omhoog. Momenteel werkt hij als Teamleider Road Desk, en in deze functie is Isaac verantwoordelijk voor het aansturen van 3 fte's en voert hij o.a. NBR en QBR gesprekken met vervoerders. Helaas zijn de werktijden van de organisatie veranderd en wordt er van Isaac gevraagd om nachtdiensten te draaien, en helaas is dit niet met zijn privéleven te combineren. Isaac is samen met Extra Talent op zoek naar een logistiek dienstverlener, waar hij zich kan ontwikkelen als Logistiek Coördinator of als planner van diverse modaliteiten.

Wij hebben Isaac leren kennen als een zeer prettige gesprekspartner welke zijn werkzaamheden erg goed kan verwoorden. Isaac is een rustige jonge vent die snel en adequaat handelt. Hij is in staat om makkelijk te schakelen en in hectische situaties behoudt hij het overzicht. Isaac heeft een natuurlijke drive maakt nieuwe taken en werkzaamheden zich snel eigen.

Isaac heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onOmgeving Beverwijk createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Nate (Expediteur)

Nate werkt sinds 2014 op professioneel niveau in de logistiek. In zijn leven voor de logistiek heeft Nate op semiprof niveau gevoetbald in België. Door een ernstige blessure heeft hij zich volledig geconcentreerd op zijn maatschappelijke carrière. En dat is goed uitgepakt! Momenteel is hij verantwoordelijk voor alle exportzendingen door middel luchtvracht voor een key-account. Nate is verantwoordelijk voor de zendingen van airport tot airport. Hiernaast regelt hij ook het voortransport, boekt de zendingen bij de airliners en geeft pre-alerts af aan agenten wereldwijd. Nate wilt zijn horizon verbreden in de logistiek en is samen met Extra Talent latent op zoek naar een baan als (Senior)Expediteur Export met de doorgroeimogelijkheden tot Teamleider Export

Nate is een representatieve jongeman met een daadkrachtige persoonlijkheid. Hij past zich makkelijk aan  een nieuwe werkomgeving en is te omschrijven als leergierige en gemotiveerde jonge man. Met zijn "teamplayer-instelling” en rustige houding word Nate snel een gewaardeerde collega binnen de organisatie.

Nate heeft een salarisindicatie van € 3.150 bruto per maand en een opzegtermijn van één maand.

location_onAmsterdam createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Yordi (Logistiek Coordinator)

Yordi heeft zich van jongs af aan volledig gestort op zijn topsport carrière, waar hij als verspring talent zowel succes heeft gekend op nationaal als Europees niveau. Begin 2017 heeft hij deze carrière afgesloten en richtte hij zich op zijn maatschappelijke carrière. Momenteel is Yordi bezig met het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie, naar verwachting heeft hij die begin 2018 succesvol behaald. Naast zijn studie werkt Yordi fulltime als Logistiek Planner bij een AGF tansporteur. Hij analyseert de efficiëntie van de gereden ritten met betrekking tot de verdeling van de ritten, en de planning daarvan. Tevens maakt hij de vertaalslag tussen het management en de werkvloer met betrekking tot het verdelen van de werkzaamheden. Yordi is samen met Extra Talent op zoek naar een analyserende, coördinerende rol bij een logistiek dienstverlener waar hij zich kan ontwikkelen tot volwaardig Logistiek Coördinator of Planner.

Deze jonge vent heeft de topsportmentaliteit en is een echte winnaar. Yordi heeft een internationale insteek dankzij zijn internationale topsport carrière. Hij kan als de beste communiceren op diverse niveau's. Yordi is resultaatgericht, oplossingsgericht en recht door zee, hierdoor werkt hij secuur toe naar zijn doel.

Yordi heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven