Van Amsterdam en van Supply Chain. Van niets iets maken? Laat dat maar aan Robin over! Deze jonge vader is niet alleen altijd enthousiast maar ook erg doelgericht. Hij gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en adviezen te voorzien, zowel jou, de opdrachtgever maar ook zijn collega’s. Met ruim vier jaar ervaring weet Robin precies wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet hij altijd kansen. Daarnaast kent hij iedere handels- en productieorganisatie en logistiekdienstverlener in de regio. Robin gebruikt zijn kennis en ervaring graag om de ideale match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Ben je benieuwd welke kansen hij voor jou ziet? Neem vooral eens contact met hem op!


Vacatures

Ben jij die ambitieuze topper, die zowel commercieel als administratief sterk is en 

 

Ben jij die ambitieuze topper, die zowel commercieel als administratief sterk is en ook een dienstverlenende instelling heeft? Voel jij je als een vis in het water binnen een gedreven logistieke team? Dan ben jij degene met wie wij graag het gesprek aan gaan!

 een dienstverlenende instelling heeft? Voel jij je als een vis in het water binnen een gedreven logistieke team? Dan ben jij degene met wie wij graag het gesprek aan gaan!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Als ervaren Transportplanner ga jij de uitdaging aan gaan om bij een internationaal transporteur de planning voor het wegtransport te verzorgen. Klinkt dit als een perfecte uitdaging? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Ben jij een echte multitasker met uitstekende communicatieve vaardigheden en wil jij jouw kwaliteiten graag inzetten bij een jong, ambitieus en gezellige logistieke organisatie? Bij deze organisatie ga je met plezier naar werk! Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog!

access_timeFulltime location_onNieuw Vennep euro_symbol€2.100 tot €2.700
Ben jij een Logistiek Young Professional en klaar voor jouw volgende stap? Heb je een ondernemende houding en weet jij goed te verwoorden waar jouw ambities liggen? Wellicht dat het Young Professional Program wat voor jou is! Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sofia brengt vijf jaar werkervaring met zich mee bij een top 100 logistiek dienstverlener in Rotterdam. Zij is van A tot Z verantwoordelijk voor de export LCL en FCL zendingen voor twee key accounts. Tijdens haar werk heeft zij ook de opleiding Freight Forwarding gevolgd aan het Scheepvaart en Transport College. Afgelopen maand is zij samen met haar partner naar Amsterdam verhuisd en heeft zij Extra Talent ingeschakeld om voor haar een uitdagende rol te vinden in de lucht- of zeevracht

Sofia is een avontuurlijke dame met een vakvolwassen instelling. Zo is zij op haar 24ste twee jaar lang gaan werken bij IBM in Johannesburg op de technische Customer Service afdeling.  Vol energie gaat zij elke dag naar haar werk en dit zoekt zij ook in een nieuwe opdrachtgever.

Sofia heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.250 bruto per maand
location_onAmsterdam createMBO person30 jaar
Mika is een met ruim tien jaar ervaring op Schiphol een specialist te noemen. In 2006 is zij begonnen als Customer Service Import agent waar zij verantwoordelijk is geweest voor al het klantencontact en de facturatie. In 2017 heeft zij kort een uitstap gemaakt naar een forwarder dichter bij huis om vervolgens in 2017 terug te keren op Schiphol. Twee jaar geleden is hij verantwoordelijk geworden voor het import team bestaande uit 5 FT. Naast de teamleider rol is Mika eerste aanspreekpunt bij escalatie en rapporteert zij aan MT. Momenteel zoekt Mika latent een uitdagende rol bij een kleinere opdrachtgever waar zij meer van A tot Z verantwoordelijk kan zijn.

Mika is een ervaren professional op Schiphol. Ervaring als teamleider, import, tarifering en overigens heeft zij ook haar interne douane opleiding behaald. Commercieel en Customer Service zijn hij haar kernkwaliteiten. Naast werken geniet Mika van haar gezin en vrienden.

Mika heeft één maand opzegtermijn en een indicatie van € 3.800 bruto per maand
location_onAmsterdam createMBO person30 jaar
Shane is afgestudeerd van de opleiding Logistics Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam.  Na het behalen van zijn opleiding is hij aan de slag gegaan als projectleider bij een facilitair dienstverlener met de focus op Schiphol. Binnen een paar maanden stroomde hij door naar logistiek coordinator waar hij primair verantwoordelijk is voor het aansturen, informeren en uitvoeren van de facilitair medewerkers en waar hij verantwoordelijk was voor de logistieke bewegingen volgens het "Just-in Time" principe. Wegens corona zijn alle projecten stopgezet en zoekt Shane nu enkele maanden een uitdagende baan in een logistiek- op supply chain omgeving.

Zijn opleiding Logistics Engineer in combinatie met zijn natuurlijke passie voor het oplossen van knelpunten maken hem een juiste kandidaat voor de logistiek. Hij brengt 5 jaar ervaring mee met zowel goederen- als personenstroom. Creatief en gedreven zijn eigenschappen welke Shane omschrijven.

Shane is per direct beschikbaar met een indicatie van €2.900 bruto per maand
location_onAlmere createHBO person30 jaar
Karan brengt vier jaar ervaring in de logistiek met zich mee vanuit de luchtvacht. In zijn luchtvracht carrière heeft hij zich bezig gehouden met im- en export zendingen. Hij heeft bij diverse top 100 logistiek dienstverleners gewerkt. Zijn laatste opdracht is een tijdelijke opdracht geweest. Gezamenlijk met Extra Talent zoekt hij een nieuwe uitdaging als expediteur waar hij zijn kennis kan uitbreiden

Karan komt over als een rustig man die communicatief sterk is. Hij is stressbestendig, daardoor werkt hij goed als Karan onder grote druk staat. Hij verricht zijn werkzaamheden secuur, hierdoor heeft Karan een zo laag mogelijk fout percentage. Karan is flexibel en kan daardoor goed schakelen met klanten, airliners en agenten wereldwijd. 

Karan is per direct FT beschikbaar met een indicatie van € 3.100 bruto per maand

location_onHoofddorp createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven