Robin Heringa

workSenior Consultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06-82639293
linkedin.com/in/robinheringa/
Robin Heringa

Van Amsterdam en van Logistiek. Hij is expert in het van ‘niets iets maken’. Deze jonge vader is altijd enthousiast en doelgericht. Gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en advies te voorzien. Weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet daarom op de snelweg de hele tijd bekende gezichten rijden. Waarom? Hij kent iedere Transporteur, Warehouser en Expediteur in de regio Amsterdam op zijn duimpje. Wel zo makkelijk bij het geven van richting bij het vinden van een nieuwe baan. Kort samengevat: een kerel om op te vertrouwen.

Vacatures

Mbo Starter Logistiek bij een expediteur

Jij hebt recent de mbo-opleiding Logistiek & Transport afgerond. Het werken voor een logistieke organisatie waar verantwoordelijkheid, klantcontact, transport, op- en overslag allemaal bij elkaar komen spreken jou wel aan. Wil jij daarnaast werken bij een organisatie op Schiphol die doorgroeimogelijkheden centraal heeft staan? Neem dan snel deze vacature door!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400

Customer Service Medewerker Airfreight

Ben jij op zoek naar je eerste baan waar jij van A tot Z verantwoordelijk bent voor je eigen klantenrelaties? Jij durft beslissingen te nemen waarmee je zowel de klant, leverancier en eigen organisatie tevreden stelt. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onNieuw-Vennep euro_symbol€2.000 tot €2.500

Senior Internationaal Transportplanner

Met jouw ervaring als planner heeft het organiseren van internationale wegtransportzendingen geen geheimen meer voor jou. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat jij je ontzettend graag wilt blijven ontwikkelen. Het werken in een klein team, waar de sfeer uitstekend is, spreekt je enorm aan. Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500

Logistiek Coördinator in hartje Amsterdam

Met jouw affiniteit voor de logistieke sector wil jij op internationaal gebied de eerste stappen maken als logistiek professional. Als jij daarnaast een mbo-opleiding hebt afgerond, dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert (HBO Starter Logistiek)

Vanaf jongs af aan is Robert geïnteresseerd geweest in de luchtvaart en luchtvracht. Zijn jongensdroom is geweest om piloot te worden, echter is dit qua kosten nooit mogelijk geweest. Desondanks heeft zich altijd verbonden gevoeld aan luchthavens en heeft daarom ook de keuze gemaakt om de studie te volgende aan de Aviation Academy. Hierbij las de focus op ground handling, capaciteitsmanagement en aviation logistics, en was zijn minor gericht op HRM leiderschap. Hij heeft twee interessante stages gelopen, waar hij bij zijn eerste stage bij een airliner/reisorganisatie verantwoordelijk is geweest de optimalisatie voor de document control QSSE. Tijdens zijn afstudeeronderzoek heeft hij bij een luchthaven een onderzoek opgesteld om de passagier control lanes te optimaliseren. Robert zoekt een opdrachtgever waar hij zijn eerste stappen in zijn professionele carrière kan zetten, bij een airliner of expediteur.

Robert is een gedreven en betrokken jongeman. Hij kan goed zelfstandig werken en zoekt deze eigenschap ook in zijn nieuwe baan. Gezien zijn stages en werkervaring bij internationale organisaties heeft hij geleerd te schakelen tussen diverse niveaus en beschikt hij over een gezonde werkethos. Ben jij de nieuwe werkgever voor Robert?

Robert heeft een salarisindicatie van € 2.550,- bruto per maand op fulltime basis en is per 2 januari fulltime beschikbaar.

location_onAlmere createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Martha (Customer Service Medewerker)

Martha is een Logistiek professional met vijftien jaar ervaring in crosstrade-projecten, Supply Chain, klantrelaties en Sales. Zij heeft jarenlang diverse functies bekleed in de Logistiek, voornamelijk gerelateerd aan Sales en Shipping. Martha is avontuurlijk ingesteld en met deze reden is zij in 2007 naar Denemarken verhuisd, waar zij ruim twee jaar heeft gewerkt als Freight Forwarder. Hier was zij verantwoordelijk voor het coördineren van de import sea freight van Azië naar de Scandinavische landen, en alle werkzaamheden die hierbij kwamen kijken. Met een korte tussenstop in Maleisië is zij in 2010 terecht gekomen bij een internationale expediteur in Nederland. In Maleisië heeft zij meerdere jaren gewerkt bij dezelfde organisatie en bracht dus een mooie referentie met zich mee naar Nederland. In haar huidige rol is zij voornamelijk bezig met Project Cargo (heavy lift cargo) en Sales. Na zes jaar bij haar huidige werkgever gewerkt te hebben, mist zij het avontuur en is zij op zoek naar een internationale organisatie waar zij verantwoordelijk kan zijn voor Project Cargo. In een uitdagende baan in de lucht- en/of zeevracht heeft Martha ook interesse.

Martha is een avontuurlijke dame met een internationale insteek. Zij heeft een spontane persoonlijkheid met een open uitstraling. Door haar internationale insteek kan zij duidelijk communiceren op verschillende niveaus. Verder heeft Martha bewezen verantwoordelijkheidsgevoel en creativiteit, en ze werkt het beste onder gezonde druk. Een andere kwaliteit is dat zij een sterke tariefonderhandelaar is.

Martha heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Pieter (Logistiek Coördinator)

Als 25 jarige jongeman is Pieter bij toeval de logistiek als Operations Agent ingerold na zijn opleidingen. De zeven jaar welke volgde is hij verantwoordelijk geweest voor de import en export truckplanning. De zendingen moeten vanuit Nederland naar Parijs via wegtransport getransporteerd worden en andersom. Naast zijn passie voor de logistiek is hij gespecialiseerd in SEO en heeft hij meerdere websites gehad in het toerisme. Mede hierdoor heeft hij van 2010 tot 2015 in Thailand geweest waar hij eigenaar is geweest van een café. Uiteindelijk is hij terug gekomen naar Nederland omdat hij een juiste scholing voor zijn zoon wilde. Na een aantal maanden acclimatiseren is hij anderhalf jaar geleden gestart als transportplanner op Schiphol. Hier is hij als planner overkoepelend over een aantal warehouses in Nederland waar hij het transport voor opstelt. Momenteel zoekt hij een opdrachtgever waar Pieter aan de andere kant van de tafel wilt zitten, als logistiek coördinator bij een handels- of productieorganisatie 

Pieter is een ondernemer in hart en nieren. Dit zie je terug in zijn privé leven waar hij een flinke zakcent heeft verdiend met zijn eigen websites, maar ook in zijn zakelijke leven waar hij bv. nieuwe transporteur benaderd en alle afspraken mee maakt. Hij heeft ruime ervaring in onderhandeling en zal zich 100% om al het transport goed en tijdig te laten verlopen.

Pieter heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.600 bruto per maand

location_onAmsterdam createMBO person43 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Niels (Logistiek Coördinator)

Niels is een echte duizendpoot rondom het warehouse. Hij is zijn carrière gestart als Heftruckchauffeur, in de loop der jaren is hij doorgegroeid tot Magazijnmeester bij metaal bewerkingsbedrijf. Hier was hij verantwoordelijk voor alle administratie, opslag en de Montage afdeling. In 2007 werd hij gevraagd om bij een grote expediteur aan de slag te gaan als Teamleader Inbound/X-dock. In 2013 is hij bij de zelfde organisatie gestart als Planning & Control/Customer Service medewerker. Met zijn kennis en ervaring werd hij gevraagd om de planning van de in- en uitgaande goederen in het warehouse te optimaliseren. Tevens zorgde hij ervoor dat alle goederen met de juiste documenten werden vervoerd. Naast zijn werkzaamheden heeft Niels de leiding gehad in de verhuizing naar een groter warehouse. De verhuizing moest in zeer korte tijd plaats vinden, met het juist aantal personeel en vrachtauto's. In 2016 kwam bij de Niels de wel bekende trein voorbij die hij niet voorbij kon laten gaan. Hij ging aan de slag bij een producent, het plan was om te starten in het warehouse om vervolgens door te groeien en het warehouse/opslag naar een hoger niveau te tillen. Echter merkt Niels dat die ruimte er niet is, veranderingen worden niet niet tot nauwelijks doorgevoerd omdat ze het "altijd" al zo doen. Niels is exclusief met Extra Talent op zoek naar een nieuwe baan, het liefst in een vergelijkbare rol Planning & Contole rondom het warehouse. 

 

Niels is een lekkere nuchtere vent met de mentaliteit "niet lullen maar poetsen". Met zijn analytische vermogen, ervaring op de werkvloer en zeer fijne werkhouding is dit een fijne kerel om in je team te hebben. Niels is erg leergierig, zo heeft hij recent zijn IMDG & IATA succesvol behaald. 

 

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.    

location_onPurmerend createMBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven