Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Supply Chain. Van niets iets maken? Laat dat maar aan Robin over! Deze jonge vader is niet alleen altijd enthousiast maar ook erg doelgericht. Hij gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en adviezen te voorzien, zowel jou, de opdrachtgever maar ook zijn collega’s. Met ruim vier jaar ervaring weet Robin precies wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet hij altijd kansen. Daarnaast kent hij iedere handels- en productieorganisatie en logistiekdienstverlener in de regio. Robin gebruikt zijn kennis en ervaring graag om de ideale match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Ben je benieuwd welke kansen hij voor jou ziet? Neem vooral eens contact met hem op!


Vacatures

Het leven is een kleurplaat, je moet hem alleen zelf inkleuren! Moet jij kleur bekennen en ben jij eraan toe om in jouw volgende stap écht het verschil te maken binnen een organisatie? Dan komt deze vacature goed uit de verf voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Was jij als kind al gek op treinen, auto’s of techniek in het algemeen? Dan ga jij heel gelukkig worden bij dit bedrijf. Je zal onmisbaar zijn voor deze handelsorganisatie in railmateriaal, want jij zorgt dat alle materialen op tijd bij de klant terechtkomen. Kun jij deze verantwoordelijkheid aan? Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onHilversum euro_symbol€2.500 tot €3.000
Deze handels- en productieorganisatie is specialist in het verhandelen en produceren van non-food producten. Als planner ben jij verantwoordelijk voor het gehele supply chain proces. Je hebt enorm veel verantwoordelijkheid en rapporteert aan de supply chain director. Lees nu snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Vanaf de verkoop tot de succesvolle afronding: in jouw rol als Werkvoorbereider elke dag divers. Samen met de klant ga jij werken aan projecten waar jij daadwerkelijk het verschil maakt. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tigo is een slimme jongeman die zijn hbo-diploma in 2011 heeft behaald. Inmiddels heeft hij zeven jaar ervaring opgedaan bij verschillende organisaties als planner van diverse voorraden en producten. De puzzel in het plannen is iets wat hem erg aanspreekt en wat hij als uitdaging ziet. Bij één van zijn vorige werkgevers vielen er verschillende collega's in de planning uit, waardoor plannen van de logistieke bevoorrading van de vliegtuigen in duigen dreigde te vallen. Hij heeft samen met een collega de gehele planning, waar normaal gesproken zes mensen voor werken, op zich genomen en uiteindelijk is alles goedgekomen. Tigo is op zoek naar een nieuwe uitdaging, aangezien zijn huidige werkgever de gemaakte beloftes niet nakomt. Vandaar dat Tigo gezamenlijk met Extra Talent op zoek is naar een organisatie waar hij waardering voor zijn werk krijgt en met zijn gemotiveerde collega’s complexe puzzels in de planning kan oplossen. 

 

Vanaf jongs af aan heeft Tigo grote affiniteit gehad met de automotive en logistieke processen. Vandaar de keuze voor een opleiding gericht op commercie en management in de automotive branche. Hij is een gesprekspartner op niveau die erg makkelijk is in de omgang en zich graag inzet voor een organisatie. Neem het voorbeeld van het werk dat door zes mensen werd gedaan met zijn tweeën oppakken. Hij gaat elk jaar naar een ver land op vakantie, waar hij geleerd heeft dingen te accepteren en hier zijn planningen op aan te passen. Dit komt ook goed van pas in zijn werk, waardoor hij een aanwinst is voor elk plannings team!

 

Tigo is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 3.500 bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Hans heeft tijdens zijn Hbo Business studies Logistiek een tweetal stages doorlopen. Hier heeft hij een kijkje in de keuken bij een mediabedrijf en bij een omni-channel fietsbedrijf genomen. Tijdens zijn eerste stage heeft hij onderzoek gedaan naar de efficiency van de huidige service applicaties, hierbij is hij tot de conclusie gekomen dat de klanten te veel handelingen moesten verrichten voor zij hun doel wisten te bereiken. Bij zijn afstudeerstage heeft Hugo onderzoek verricht naar het aantal retouren en hoe de organisatie dit omlaag kon brengen. Uit zijn onderzoek kwam naar voren dat de fietsen tijdens het importproces al in het magazijn defect binnenkwamen en er geen controle op was. Het oppakken van dit proces heeft voor een daling van 8% van retours van klanten gezorgd. Sinds 2018 werkt Hans bij een technisch installatiebureau als Supply Chain Coördinator. Hij staat altijd open voor een rol om zich door te ontwikkelen.

 

Wij hebben Hans leren kennen als een openhartige en enthousiaste jonge vent. Met zijn positieve energie en natuurlijke gunfactor kan je oprecht zeggen dat hij een zeer fijne gesprekspartner is. Hans is analytisch, gedreven en leergierig, waardoor hij vaak de situatie voor is. Tijdens zijn stages werkte hij veelal zelfstandig en functioneerde hij goed in hectische situaties waar hij het overzicht altijd wist te behouden. Hans is erg sociaal, communiceert eenvoudig en vindt makkelijk aansluiting op elk niveau, kortom een jongen met een echte aanpakkersmentaliteit die iedere organisatie wil hebben.

Hans is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onOmgeving Zaanstad createHBO person21 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Merel heeft haar hbo-opleiding International Business & Management afgerond en heeft 5 jaar werkervaring, waarvan 2 als Coördinator binnen de gemeente. Hier was zij verantwoordelijk voor het coördineren van de klachtenafdeling en het te woord staan van klanten. Tevens was zij voor meerdere projecten medeverantwoordelijk, waar zij het klantenbestand nauw moest bijwerken en de tevredenheid nalopen en doelgericht met een oplossing komen. Daarnaast was zij bij een retail organisatie medeverantwoordelijk voor de implementatie van een spaarapp voor de klant. Zij moest de effectiviteit en de werking controleren op fouten en invoeren van data. Middels Corona werd haar contract niet verlengd, omdat haar afdeling budget problemen kreeg. Hierom is Merel samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Data Analist of Customer Service Agent.

Merel is een intelligente en leergierige vrouw, met een sterk analytisch vermogen. Zo leest en schrijft zij Engelstalige literatuur in haar vrije tijd. Daarnaast blijft zij zichzelf ontwikkelen op het IT vlak, zo maakt zij de vaardigheid van Legal Hacking in vrije tijd eigen. Merel heeft een enorme affiniteit met cijfers en data en is hierom op haar werk altijd doelgericht aan het kijken wat er verbeterd kan worden binnen de organisatie waar zij werkzaam is.

Merel is per direct full time beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Yong is na het succesvol behalen van zijn opleiding Trade Management aan de slag gegaan als voorraadbeheerder bij een multinational welke zich richt op wereldwijde logistieke oplossingen. Dit carrièrepad heeft gekozen gezien zijn interesse in Export en Handel. Na twee jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de grootste food retailer ter wereld als Supply Chain Planner, waar hij verantwoordelijk is voor de fysieke goederenstroom en het analyseren hiervan. De afgelopen twee jaar heeft Yong een enorme ontwikkeling doorgemaakt en deze wil hij gaat uit in een Demand en/of Forecasting rol
 

Yong is een rustige jongen, die goed luistert en secuur te werk gaat. Ontwikkeling staat hij hem hoog in het vaandel. Tijdens zijn afstuderen heeft hij een half jaar in Shanghai gewoond als Exchange student.  Met deze levenservaring en praktijkervaring bij zijn werkgevers omschrijf ik Yong als een gezonde investering voor de toekomst voor iedere organisatie

Yong is in overleg beschikbaar en heeft een tarief van € 47 per uur

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven