Robin Heringa

workSenior Consultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06-82639293
linkedin.com/in/robinheringa/
Robin Heringa

Van Amsterdam en van Logistiek. Hij is expert in het van ‘niets iets maken’. Deze jonge vader is altijd enthousiast en doelgericht. Gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en advies te voorzien. Weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet daarom op de snelweg de hele tijd bekende gezichten rijden. Waarom? Hij kent iedere Transporteur, Warehouser en Expediteur in de regio Amsterdam op zijn duimpje. Wel zo makkelijk bij het geven van richting bij het vinden van een nieuwe baan. Kort samengevat: een kerel om op te vertrouwen.

Vacatures

Hbo Starter/Logistiek Coördinator

Heb jij een afgeronde hbo-opleiding in de richting van logistiek? Jij bent dé spin in het web en stelt de klanten tevreden. Als het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie, ben je in de toekomst ook onderdeel van procesverbeteringen! Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder, wellicht is dit jouw nieuwe job!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.500

Intermodaal Planner

Vind jij het een uitdaging om logistiek en handel samen te laten komen, maar mis jij op dit moment de uitdaging bij je huidige werkgever? Jij zou soms wat commerciëler willen denken, mist de internationale allure van een organisatie of voelt je beperkt in het uitvoeren van je werkzaamheden door een 'hokjescultuur'. Als dat het geval is, lees dan vooral nog even verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Junior Declarant

Het speelt al langer door je hoofd: 'Ik word declarant'! Met jouw douane-ervaring, specifiek met import, bij een logistiek dienstverlener ben jij klaar voor deze stap. Jij gaat de verdiepingsslag maken in complexe douanevraagstukken. Wekt dit vakgebied jouw interesse? Dan raad ik je aan om snel verder te lezen!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.000 tot €2.500

Ervaren Export Medewerker

Klinkt dit als de perfecte functietitel voor jou? Met jouw export ervaring is geen dossier of klant te gek. De uitdaging van het organiseren van transport middels luchtvracht is voor jou gesneden koek! Lees snel verder wanneer dit klinkt als jouw nieuwe job!
 

 

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.150 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pieter (Logistiek Coördinator)

Als 25 jarige jongeman is Pieter bij toeval de logistiek als Operations Agent ingerold na zijn opleidingen. De zeven jaar welke volgde is hij verantwoordelijk geweest voor de import en export truckplanning. De zendingen moeten vanuit Nederland naar Parijs via wegtransport getransporteerd worden en andersom. Naast zijn passie voor de logistiek is hij gespecialiseerd in SEO en heeft hij meerdere websites gehad in het toerisme. Mede hierdoor heeft hij van 2010 tot 2015 in Thailand geweest waar hij eigenaar is geweest van een café. Uiteindelijk is hij terug gekomen naar Nederland omdat hij een juiste scholing voor zijn zoon wilde. Na een aantal maanden acclimatiseren is hij anderhalf jaar geleden gestart als transportplanner op Schiphol. Hier is hij als planner overkoepelend over een aantal warehouses in Nederland waar hij het transport voor opstelt. Momenteel zoekt hij een opdrachtgever waar Pieter aan de andere kant van de tafel wilt zitten, als logistiek coördinator bij een handels- of productieorganisatie 

Pieter is een ondernemer in hart en nieren. Dit zie je terug in zijn privé leven waar hij een flinke zakcent heeft verdiend met zijn eigen websites, maar ook in zijn zakelijke leven waar hij bv. nieuwe transporteur benaderd en alle afspraken mee maakt. Hij heeft ruime ervaring in onderhandeling en zal zich 100% om al het transport goed en tijdig te laten verlopen.

Pieter heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.600 bruto per maand

location_onAmsterdam createMBO person43 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Niels (Logistiek Coördinator)

Niels is een echte duizendpoot rondom het warehouse. Hij is zijn carrière gestart als Heftruckchauffeur, in de loop der jaren is hij doorgegroeid tot Magazijnmeester bij metaal bewerkingsbedrijf. Hier was hij verantwoordelijk voor alle administratie, opslag en de Montage afdeling. In 2007 werd hij gevraagd om bij een grote expediteur aan de slag te gaan als Teamleader Inbound/X-dock. In 2013 is hij bij de zelfde organisatie gestart als Planning & Control/Customer Service medewerker. Met zijn kennis en ervaring werd hij gevraagd om de planning van de in- en uitgaande goederen in het warehouse te optimaliseren. Tevens zorgde hij ervoor dat alle goederen met de juiste documenten werden vervoerd. Naast zijn werkzaamheden heeft Niels de leiding gehad in de verhuizing naar een groter warehouse. De verhuizing moest in zeer korte tijd plaats vinden, met het juist aantal personeel en vrachtauto's. In 2016 kwam bij de Niels de wel bekende trein voorbij die hij niet voorbij kon laten gaan. Hij ging aan de slag bij een producent, het plan was om te starten in het warehouse om vervolgens door te groeien en het warehouse/opslag naar een hoger niveau te tillen. Echter merkt Niels dat die ruimte er niet is, veranderingen worden niet niet tot nauwelijks doorgevoerd omdat ze het "altijd" al zo doen. Niels is exclusief met Extra Talent op zoek naar een nieuwe baan, het liefst in een vergelijkbare rol Planning & Contole rondom het warehouse. 

 

Niels is een lekkere nuchtere vent met de mentaliteit "niet lullen maar poetsen". Met zijn analytische vermogen, ervaring op de werkvloer en zeer fijne werkhouding is dit een fijne kerel om in je team te hebben. Niels is erg leergierig, zo heeft hij recent zijn IMDG & IATA succesvol behaald. 

 

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.    

location_onPurmerend createMBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Yordi (Logistiek Coordinator)

Yordi heeft zich van jongs af aan volledig gestort op zijn topsport carrière, waar hij als verspring talent zowel succes heeft gekend op nationaal als Europees niveau. Begin 2017 heeft hij deze carrière afgesloten en richtte hij zich op zijn maatschappelijke carrière. Momenteel is Yordi bezig met het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie, naar verwachting heeft hij die begin 2018 succesvol behaald. Naast zijn studie werkt Yordi fulltime als Logistiek Planner bij een AGF tansporteur. Hij analyseert de efficiëntie van de gereden ritten met betrekking tot de verdeling van de ritten, en de planning daarvan. Tevens maakt hij de vertaalslag tussen het management en de werkvloer met betrekking tot het verdelen van de werkzaamheden. Yordi is samen met Extra Talent op zoek naar een analyserende, coördinerende rol bij een logistiek dienstverlener waar hij zich kan ontwikkelen tot volwaardig Logistiek Coördinator of Planner.

Deze jonge vent heeft de topsportmentaliteit en is een echte winnaar. Yordi heeft een internationale insteek dankzij zijn internationale topsport carrière. Hij kan als de beste communiceren op diverse niveau's. Yordi is resultaatgericht, oplossingsgericht en recht door zee, hierdoor werkt hij secuur toe naar zijn doel.

Yordi heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Joost (Logistiek Coordinator)

Joost heeft ruim tien jaar ervaring op Schiphol in de logistieke sector. Joost is gedurende zijn studie met een vakantiebaan in de logistieke ingerold, hij besloot door het plezier dat hij beleefde in zijn toenmalige werkzaamheden om verder te gaan in de logistiek. Joost werkt ruim 8 jaar bij een logistiek dienstverlener. Hij is daar onder andere verantwoordelijk geweest voor het van a-z regelen van alle import- en exportzendingen. Dit deed hij door middel van wegtransport binnen en buiten de EU. Momenteel is Joost werkzaam als Teamleader Customer Service, hij is verantwoordelijk voor de order fulfilment voor een grote internationale account. Dit betekent dat hij alle processen die ingang gezet worden zodra een klant op bestellen klikt. Dat betekent: vanaf het boeken van de bestelling, versturen van de bestelgegevens, tot aan het logistieke proces als voorraadbeheer en de bezorging van de producten. Joost is op zoek naar een nieuwe werkgever die net zo gedreven en ambitieus is als hijzelf. Joost is op zoek naar een rol als Logistiek Coördinator of Supply Chain Coördinator, een andere rol die hij met veel plezier uitvoert is als Expediteur.   

Wij hebben Joost leren kennen als een professionele ambitieuze jongen die vol overtuiging op zijn doel af gaat. Joost is een rustige jongeman die erg makkelijk communiceert. Joost heeft ontzettend veel plezier in het plannen en coördineren van het logistieke processen en stromingen, Joost is in onze ogen een ideale kandidaat voor elke logistieke dienstverlener.

Joost heeft een opzegtermijn van een maand en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onLeiden createWO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven