Kandidaten

Mike is jaren geleden zijn carrière gestart in de logistiek. Hij heeft onderhand tien jaar ervaring opgebouwd in de luchtvrachtsector. Hij heeft ervaring bij diverse logistiek dienstverleners en is in 2016 gestart bij een top 10 speler. . Als Senior freight forwarder is hij medeverantwoordelijk voor de import afdeling bestaande uit vijf teamleden. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden coördineert hij het team, schakelt hij veel met de douane en draait klantrapportages.  Met ruim vijf jaar ervaring zoekt hij een rol waar hij een volgende stap in zijn carrière kan zetten. Bij voorkeur als Senior of Teamlead over een import afdeling.

Mike is communicatief sterk en een echte multi-tasker. Samen met zijn team denkt hij altijd mee aan nog meer efficiëntie in de dagelijkse werkzaamheden. Met ruim 10 jaar ervaring, met de focus op de import, omschrijf ik Mike als een logistiek specialist in de luchtvrachtsector.

Mike heeft één maand opzegtermijn en een indicatie van € 3.700 bruto per maand
location_onAmsterdam createMBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Leslie brengt ruim 10 jaar ervaring in de transport en logistieke sector met zich mee opgedaan in diverse functies. Na zijn opleiding Manager Transport & Logistiek heeft hij eerst een aantal bijbaantjes gehad. Vervolgens is hij in 2014 gestart als receiving inspector op Schiphol. In deze rol hield hij zich bezig met het ontvangen en controleren van vliegtuigonderdelen. In 2018 is hij gestart bij een logistiek dienstverlener in de rol van Customer Service Operator waar hij zich door heeft ontwikkelt. Sinds twee jaar werkt hij bij een logistiek dienstverlener in het westelijk havengebied. In zijn rol draagt hij zorgt voor de op- en overslag, voornamelijk van cacao. Samen met Extra Talent zoekt Leslie een rol terug op Schiphol.

Leslie is een flexibel ingesteld persoon met ruime ervaring in de logistiek. Interessant is dat hij zowel ervaring heeft op Schiphol en Westelijk havengebied. Gezamenlijk met zijn opleiding en nuchtere houding omschrijf ik Leslie als een perfecte match in de logistiek

Leslie heeft één maand opzegtermijn en een indicatie van € 2.900 bruto per maand.
location_onVoorschoten createHBO person33 jaar
Shane is afgestudeerd van de opleiding Logistics Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam.  Na het behalen van zijn opleiding is hij aan de slag gegaan als projectleider bij een facilitair dienstverlener met de focus op Schiphol. Binnen een paar maanden stroomde hij door naar logistiek coordinator waar hij primair verantwoordelijk is voor het aansturen, informeren en uitvoeren van de facilitair medewerkers en waar hij verantwoordelijk was voor de logistieke bewegingen volgens het "Just-in Time" principe. Wegens corona zijn alle projecten stopgezet en zoekt Shane nu enkele maanden een uitdagende baan in een logistiek- op supply chain omgeving.

Zijn opleiding Logistics Engineer in combinatie met zijn natuurlijke passie voor het oplossen van knelpunten maken hem een juiste kandidaat voor de logistiek. Hij brengt 5 jaar ervaring mee met zowel goederen- als personenstroom. Creatief en gedreven zijn eigenschappen welke Shane omschrijven.

Shane is per direct beschikbaar met een indicatie van €2.900 bruto per maand
location_onAlmere createHBO person30 jaar
Meer kandidaten weergeven