Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Supply Chain. Van niets iets maken? Laat dat maar aan Robin over! Deze jonge vader is niet alleen altijd enthousiast maar ook erg doelgericht. Hij gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en adviezen te voorzien, zowel jou, de opdrachtgever maar ook zijn collega’s. Met ruim vier jaar ervaring weet Robin precies wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet hij altijd kansen. Daarnaast kent hij iedere handels- en productieorganisatie en logistiekdienstverlener in de regio. Robin gebruikt zijn kennis en ervaring graag om de ideale match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Ben je benieuwd welke kansen hij voor jou ziet? Neem vooral eens contact met hem op!


Vacatures

Bij deze organisatie die gespecialiseerd is in de retail, krijg jij de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid te pakken voor de gehele goederenstroom. Is een afwisselende functie met verantwoordelijkheid en meerdere persoonlijke groeikansen jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500
Je bent toe aan de tweede stap in jouw supply chain carrière. Bij deze logistiek dienstverlener kan jij jouw oog voor verbetering laten gelden! Jij krijgt de verantwoordelijke rol binnen de organisatie om een perfecte supply chain neer te zetten. Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Het leven is een kleurplaat, je moet hem alleen zelf inkleuren! Moet jij kleur bekennen en ben jij eraan toe om in jouw volgende stap écht het verschil te maken binnen een organisatie? Dan komt deze vacature goed uit de verf voor jou!
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.500 tot €3.000
Altijd al de baas willen zijn van je eigen koninkrijk? Dat kan in deze functie! Je bent namelijk voor een groot deel verantwoordelijk voor je hele eigen goederencategorie binnen deze grote retailer. Van het inkoopbeleid en voorraadbeheer, tot het in de puntjes regelen van de operationele uitvoering richting de filialen: alles zit in deze functie. Geef jij binnenkort je carrière in de supply chain een vliegend vervolg? Lees dan snel verder!
 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ralph heeft na het behalen van zijn hbo Technische Bedrijfskunde al 5 jaar ervaring opgedaan in de Supply Chain bij een productieorganisatie. Zijn huidige werkgever was tevens zijn afstudeerstage. Hier heeft hij onderzoek gedaan naar het productieproces waarna hij productiestilstanden heeft verminderd. Nadat hij zijn scriptie succesvol had afgerond heeft Ralph een aanbod gekregen als Supply Chain Administrator. Inmiddels is hij doorgegroeid naar Supply Chain Analist en zijn huidige functie is nu Supply Chain Engineer. In deze functie werkt hij projectmatig aan procesverbeteringen. Zo is hij dit jaar nog naar Afrika geweest om een dashboard te ontwikkelen waardoor de productie administratie sneller verliep en dus werd er tijd gewonnen in het productie proces. Nu staat hij open voor een nieuwe uitdaging als Supply Chain Analist of Engineer in een internationale omgeving.

Ralph is een slimme man met een open persoonlijkheid. Wanneer hij over zijn passie procesoptimalisatie praat gaat hij stralen. Met zijn sterke analytische vaardigheid gaat hij nauwkeurig en precies te werk, waarna hij met een helikopter view verbeteringen ontwikkelt. Ralph heeft een vrolijke uitstraling en hij kan met (bijna) iedereen goed overweg. Hij is een echte teamspeler en om deze reden is hij de ideale kandidaat voor iedere organisatie.

Ralph heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlkmaar createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Hans heeft tijdens zijn Hbo Business studies Logistiek een tweetal stages doorlopen. Hier heeft hij een kijkje in de keuken bij een mediabedrijf en bij een omni-channel fietsbedrijf genomen. Tijdens zijn eerste stage heeft hij onderzoek gedaan naar de efficiency van de huidige service applicaties, hierbij is hij tot de conclusie gekomen dat de klanten te veel handelingen moesten verrichten voor zij hun doel wisten te bereiken. Bij zijn afstudeerstage heeft Hugo onderzoek verricht naar het aantal retouren en hoe de organisatie dit omlaag kon brengen. Uit zijn onderzoek kwam naar voren dat de fietsen tijdens het importproces al in het magazijn defect binnenkwamen en er geen controle op was. Het oppakken van dit proces heeft voor een daling van 8% van retours van klanten gezorgd. Sinds 2018 werkt Hans bij een technisch installatiebureau als Supply Chain Coördinator. Hij staat altijd open voor een rol om zich door te ontwikkelen.

 

Wij hebben Hans leren kennen als een openhartige en enthousiaste jonge vent. Met zijn positieve energie en natuurlijke gunfactor kan je oprecht zeggen dat hij een zeer fijne gesprekspartner is. Hans is analytisch, gedreven en leergierig, waardoor hij vaak de situatie voor is. Tijdens zijn stages werkte hij veelal zelfstandig en functioneerde hij goed in hectische situaties waar hij het overzicht altijd wist te behouden. Hans is erg sociaal, communiceert eenvoudig en vindt makkelijk aansluiting op elk niveau, kortom een jongen met een echte aanpakkersmentaliteit die iedere organisatie wil hebben.

Hans is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onOmgeving Zaanstad createHBO person21 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Femke heeft ruim 20 jaar inkoopervaring bij verschillende grote organisaties. Haar achtergrond ligt vooral bij technische bedrijven, en zij heeft ook in de elektronica en textiel gewerkt. Femke werkt vanuit een sterk duurzaamheidsprincipe. Hiervoor heeft zij verschillende certificaten behaald en haar doel is om zo duurzaam en goedkoop mogelijk in te kopen. Door haar jarenlange ervaring heeft Femke veel meegemaakt op het gebied van inkoop en leverancierscontact. Zij kan hierdoor adequaat handelen en heeft de know-how om snel brandjes te blussen. Femke zou graag bij een middelgrote tot grote organisatie aan de slag willen waar ze haar expertise als Tachtisch inkoper icm. Marketing

Femke is een hardwerkende dame die op innovatief gebied uitblinkt. Haar hart gaat sneller kloppen van creatief inkopen: met weinig budget toch de gevraagde resultaten behalen. Ze komt beheerst over en ze weet wat ze wil en kan dit heel goed uiten. Door haar jarenlange ervaring kan Femke haar werk met grote zelfstandigheid uitvoeren. Daarnaast heeft zij ook ervaring in een leidinggevende rol door junior inkopers te begeleiden en de fijne kneepjes van het vak te leren.

Femke is per direct beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person49 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Yong is na het succesvol behalen van zijn opleiding Trade Management aan de slag gegaan als voorraadbeheerder bij een multinational welke zich richt op wereldwijde logistieke oplossingen. Dit carrièrepad heeft gekozen gezien zijn interesse in Export en Handel. Na twee jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de grootste food retailer ter wereld als Supply Chain Planner, waar hij verantwoordelijk is voor de fysieke goederenstroom en het analyseren hiervan. De afgelopen twee jaar heeft Yong een enorme ontwikkeling doorgemaakt en deze wil hij gaat uit in een Demand en/of Forecasting rol
 

Yong is een rustige jongen, die goed luistert en secuur te werk gaat. Ontwikkeling staat hij hem hoog in het vaandel. Tijdens zijn afstuderen heeft hij een half jaar in Shanghai gewoond als Exchange student.  Met deze levenservaring en praktijkervaring bij zijn werkgevers omschrijf ik Yong als een gezonde investering voor de toekomst voor iedere organisatie

Yong is in overleg beschikbaar en heeft een tarief van € 47 per uur

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven