Van Amsterdam en van Logistiek. Hij is expert in het van ‘niets iets maken’. Deze jonge vader is altijd enthousiast en doelgericht. Gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en advies te voorzien. Weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet daarom op de snelweg de hele tijd bekende gezichten rijden. Waarom? Hij kent iedere Transporteur, Warehouser en Expediteur in de regio Amsterdam op zijn duimpje. Wel zo makkelijk bij het geven van richting bij het vinden van een nieuwe baan. Kort samengevat: een kerel om op te vertrouwen.


Vacatures

Heb jij een logistieke opleiding afgerond of ben je deze aan het afronden en zoek je binnenkort je eerste échte baan binnen de logistiek? Ga dan het gesprek met ons aan in een oriënterend gesprek en kom erachter wat er via Extra Talent mogelijk is!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Als multitasker ga jij de uitdaging aan om alle ballen hoog te houden. Jij bezit over de juiste kwaliteiten om alle werkzaamheden dagelijks tot een goed einde te brengen! Heb ik het over jou? Dan is de functie Intermodaal Planner iets voor jou. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.800 tot €4.000
Als multitasker ga jij de uitdaging aan om alle ballen hoog te houden. Jij bezit over de juiste kwaliteiten om alle werkzaamheden dagelijks tot een goed einde te brengen! Heb ik het over jou? Dan is de functie Intermodaal Planner iets voor jou. Lees snel verder!

access_timeParttime location_onHaarlem euro_symbol€2.500 tot €3.200
Jij hebt ruime ervaring in een aansturende rol bij een productieorganisatie. Met deze ervaring is het tijd voor een volgende stap, als Logistiek Supervisor bij een succesvolle organisatie in een nichemarkt. Interesse? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Schiphol heeft altijd de interesse gehad van Thijs. In 2015 is hij gestart met de opleiding mbo niveau 4 luchtvrachtspecialist welke hij begin vorig jaar heeft afgerond. Tijdens zijn studie is hij bij een expediteur werkzaam geweest op de export afdeling waar hij AWB's heeft opgesteld en vluchten heeft geboekt. Vervolgens is hij tijdens zijn studie fulltime gestart als assistent declarant bij een douaneagent gevestigd op Schiphol. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het opstellen van douane documentatie (T1, KvK, CvO, EUR1, ATR) en directe plus indirecte vertegenwoordiging van zijn klanten. Voor deze vertegenwoordiging stelt hij ook de contracten op. Hij is werkzaam op een nul-uren contract waarbij hij niet veel garanties heeft. Gezamenlijk met ET zoekt Thijs een opdrachtgever waar hij te werk kan gaan als assistent declarant / import medewerker. Bij deze opdrachtgever wil hij zich de komende jaren nog meer ontwikkelen tot logistiek specialist.

Ik omschrijf Thijs als een representatieve heer met een gezonde werkethos. Hij is avontuurlijk en impuls ingesteld en heeft mooie reizen gemaakt. Naast het reizen heeft hij een gave opleiding gevolgd en leuke werkervaring opgedaan als assistent declarant. De komende periode wil hij oriënteren om via de EVO de opleidingen assistent declarant en declarant te gaan behalen. Dit maakt Thijs een gewaardeerde assistent declarant voor elke organisatie.

Thijs is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.650 bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rane is ruim 5 jaar geleden in de logistiek gerold. Bij een logistiek dienstverlener is hij als Import & Export Specialist verantwoordelijk geweest voor het beheren van een aantal key accounts, en voor de retourzendingen. Begin 2018 heeft hij de overstap naar een forwarder gemaakt waar hij verantwoordelijk is geweest voor de export airfreight, met de focus op Customer Service. Omdat hij van A tot Z verantwoordelijk wilde zijn heeft hij de overstap naar een concullega  gemaakt waar hij een jaar lang succesvol als Expediteur Export heeft gewerkt. Per 1 februari is hij beschikbaar voor een rol als Export Expediteur bij een multinationals waar hij van A tot Z verantwoordelijk kan zijn, van aannemen boeking tot facturatie.

Rane is een leergierige Expediteur met ruim 5 jaar ervaring in de logistiek. Hij heeft drang tot zelfontwikkeling en succes. Verder omschrijft Rane zichzelf als toegewijd aan het team en altijd op zoek naar het verbeteren van logistieke processen

Rane is beschikbaar per 1 februari en heeft een salarisindicatie van € 2.850 bruto per maand

location_onDen Haag createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Nate werkt sinds 2014 op professioneel niveau in de logistiek. In zijn leven voor de logistiek heeft Nate op semiprof niveau gevoetbald in België. Door een ernstige blessure heeft hij zich volledig geconcentreerd op zijn maatschappelijke carrière. En dat is goed uitgepakt! Momenteel is hij verantwoordelijk voor alle exportzendingen door middel luchtvracht voor een key-account. Nate is verantwoordelijk voor de zendingen van airport tot airport. Hiernaast regelt hij ook het voortransport, boekt de zendingen bij de airliners en geeft pre-alerts af aan agenten wereldwijd. Nate wilt zijn horizon verbreden in de logistiek en is samen met Extra Talent latent op zoek naar een baan als (Senior)Expediteur Export met de doorgroeimogelijkheden tot Teamleider Export

Nate is een representatieve jongeman met een daadkrachtige persoonlijkheid. Hij past zich makkelijk aan  een nieuwe werkomgeving en is te omschrijven als leergierige en gemotiveerde jonge man. Met zijn "teamplayer-instelling” en rustige houding word Nate snel een gewaardeerde collega binnen de organisatie.

Nate heeft een salarisindicatie van € 3.150 bruto per maand en een opzegtermijn van één maand.

location_onAmsterdam createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Yordi heeft zich van jongs af aan volledig gestort op zijn topsport carrière, waar hij als verspring talent zowel succes heeft gekend op nationaal als Europees niveau. Begin 2017 heeft hij deze carrière afgesloten en richtte hij zich op zijn maatschappelijke carrière. Momenteel is Yordi bezig met het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie, naar verwachting heeft hij die begin 2018 succesvol behaald. Naast zijn studie werkt Yordi fulltime als Logistiek Planner bij een AGF tansporteur. Hij analyseert de efficiëntie van de gereden ritten met betrekking tot de verdeling van de ritten, en de planning daarvan. Tevens maakt hij de vertaalslag tussen het management en de werkvloer met betrekking tot het verdelen van de werkzaamheden. Yordi is samen met Extra Talent op zoek naar een analyserende, coördinerende rol bij een logistiek dienstverlener waar hij zich kan ontwikkelen tot volwaardig Logistiek Coördinator of Planner.

Deze jonge vent heeft de topsportmentaliteit en is een echte winnaar. Yordi heeft een internationale insteek dankzij zijn internationale topsport carrière. Hij kan als de beste communiceren op diverse niveau's. Yordi is resultaatgericht, oplossingsgericht en recht door zee, hierdoor werkt hij secuur toe naar zijn doel.

Yordi heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven