Robin Heringa

workSenior Consultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06-82639293
linkedin.com/in/robinheringa/
Robin Heringa

Van Amsterdam en van Logistiek. Hij is expert in het van ‘niets iets maken’. Deze jonge vader is altijd enthousiast en doelgericht. Gebruikt deze eigenschappen om iedereen van de juiste tips en advies te voorzien. Weet wat er speelt op de arbeidsmarkt en ziet daarom op de snelweg de hele tijd bekende gezichten rijden. Waarom? Hij kent iedere Transporteur, Warehouser en Expediteur in de regio Amsterdam op zijn duimpje. Wel zo makkelijk bij het geven van richting bij het vinden van een nieuwe baan. Kort samengevat: een kerel om op te vertrouwen.

Vacatures

Customer Service Medewerker Airfreight

Ben jij op zoek naar je eerste baan waar jij van A tot Z verantwoordelijk bent voor je eigen klantenrelaties? Durf jij beslissingen te nemen waarmee je zowel de klant, leverancier en eigen organisatie tevreden stelt? Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onNieuw-Vennep euro_symbol€2.000 tot €2.500

Senior Internationaal Transportplanner

Met jouw ervaring als Internationaal Transportplanner heeft het organiseren van internationale wegtransportzendingen geen geheimen meer voor jou. Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat jij je ontzettend graag wilt blijven ontwikkelen. Het werken in een klein team, waar de sfeer uitstekend is, spreekt je enorm aan. Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500

Logistiek Coördinator in hartje Amsterdam

Wil jij met jouw affiniteit in de logistieke sector en afgeronde mbo-opleiding op internationaal gebied de eerste stappen maken als logistiek professional? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800

Ervaren Import Medewerker Luchtvracht

Jij hebt minimaal twee jaar ervaring opgedaan als Import Medewerker Luchtvracht. Volgens de instructies van de klant ben jij verantwoordelijk dat de goederen tijdig en correct bij de douane worden aangegeven. Een gestructureerde en uitstekende samenwerking met jouw collega's is hier van groot belang. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Martin (Transportplanner)

Martin is een ervaren chauffeur beroepsgoederenvervoer. Vanaf 2000 heeft hij diverse functies bekleed waaronder als container-, bulk- en nationaal distributiechauffeur. Sinds 2007 werkt hij als zzp'er bij een vennootschap en verhuurd hij zichzelf aan opdrachtgevers. De afgelopen jaren heeft hij veel internationaal gereden, voornamelijk in Duitsland. Hier heeft ook de Duitse taal tot op zekere hoogte bemachtigd.Het afgelopen jaar heeft hij zijn carrière geanalyseerd en voor zichzelf bedacht wat een nieuwe gezonde stap zou zijn. Vanuit zijn eigen initiatief heeft hij een 10 daagse cursus transportplanner gevolgd bij een management-adviesbureau. Met deze cursus op zak is Martin op zoek naar een informele opdrachtgever waar hij zijn eerste stappen op kantoor, bijvoorbeeld als Planner of Logistiek Administratief Medewerker.

Martin is een energieke heer met een gedreven instelling. Hij heeft duidelijk de keuze gemaakt om op kantoor aan het werk te gaan, hij heeft bijvoorbeeld zelfstandig zijn opleiding tot Transportplanner behaald. Met zijn doelgerichte houding en motivatie is hij een enorme doorzetter welke zijn droom om de professionele stap te maken gaat verwezenlijken.

Martin is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800 bruto per maand.

location_onZaandam createMBO person43 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Timo (Assistent-Declarant)

Na het behalen van zijn vwo-diploma en universitaire studie wist Timo nog niet welke richting hij zijn werkbare leven op wilde sturen. Na een mooie reis van een jaar door Midden Amerika is hij erachter gekomen dat hij blij wordt van koken. Bij terugkomst van zijn reis is hij als zelfstandig werkend kok te werk gegaan bij diverse restaurants, en dit doet hij nog steeds. Tijdens zijn werkzame carrière heeft hij ook kleine teams aangestuurd zowel in de keuken als in de bediening. De afgelopen periode begon het te kriebelen en heeft hij besloten een carrière switch te gaan maken. Na een intensief traject met een loopbaancoach is hij enthousiast geworden over het vak als Douane Declarant, gezien het analytische werk en de internationale insteek. Hij heeft de basisopleiding zelfstandig behaald en nu wil hij in de praktijk aan de slag om zijn kennis toe te passen en vergroten. Gezamenlijk met Extra Talent zoekt Timo een informele opdrachtgever waar hij aan de hand van een ervaren Declarant alle kneepjes van het vak kan leren, om vervolgens binnen mum van tijd zelfstandig te werk te gaan.

Wij omschrijven Timo als een rustig en betrouwbaar persoon. Hij heeft een optimistische en energieke instelling. Door zijn studie heeft hij een sterk ontwikkeld analytisch vermogen welke hij goed zou kunnen toepassen. Samen met zijn nauwkeurige werkhouding is Timo een uitstekende kandidaat om te verwelkomen als Assistent Declarant.

Timo heeft een salarisindicatie van € 2.475,- bruto per maand en hij heeft één maand opzegtermijn.

location_onAmterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Kirsten (WO Starter Supply Chain)

Kirsten heeft 2 jaar geleden haar WO-diploma Bedrijfskunde behaald met als keuzevakken European Distribution en Supply Chain Logistics. Tijdens haar studie is zij werkzaam geweest als Operations Coördinator bij een kleine koffiehandel, waar zij verantwoordelijk is geweest door de gehele logistieke afhandeling. Na het behalen van haar studie heeft zij besloten om een Master-opleiding Business Process and Supply Chain Management te volgen in Zweden. Na terugkomst vanuit Zweden was zij klaar voor haar eerste baan! Sinds augustus werkt zij bij een cosmeticagroothandel als Customer Supply Medewerker. Zij is verantwoordelijk voor de voorraad van een groot aan key-accounts omtrent de levering van de producten. Helaas merkt Kirsten dat zij nu te veel bezig is met Customer Service terwijl haar ambitie ligt bij de Supply Chain (voorraadbeheer en planning).

Bij binnenkomst valt op dat Krista een spontane en representatieve verschijning is. Met haar leergierige en resultaatgerichte instelling pakt zij graag nieuwe uitdagingen aan! Door haar studie in Zweden heeft zij een internationale insteek. Ook is zij enorm gegroeid op persoonlijk en zakelijk gebied door deze studie. Communicatief is Kirsten sterk onderlegd, zij weet duidelijk wat zij wilt en brengt graag haar structuur aan binnen een hectische omgeving.

Kirsten heeft een salarisindicatie van € 2.950 bruto per maand en een opzegtermijn van één maand.

location_onHoofddorp createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Niels (Logistiek Coördinator)

Niels is een echte duizendpoot rondom het warehouse. Hij is zijn carrière gestart als Heftruckchauffeur, in de loop der jaren is hij doorgegroeid tot Magazijnmeester bij metaal bewerkingsbedrijf. Hier was hij verantwoordelijk voor alle administratie, opslag en de Montage afdeling. In 2007 werd hij gevraagd om bij een grote expediteur aan de slag te gaan als Teamleader Inbound/X-dock. In 2013 is hij bij de zelfde organisatie gestart als Planning & Control/Customer Service medewerker. Met zijn kennis en ervaring werd hij gevraagd om de planning van de in- en uitgaande goederen in het warehouse te optimaliseren. Tevens zorgde hij ervoor dat alle goederen met de juiste documenten werden vervoerd. Naast zijn werkzaamheden heeft Niels de leiding gehad in de verhuizing naar een groter warehouse. De verhuizing moest in zeer korte tijd plaats vinden, met het juist aantal personeel en vrachtauto's. In 2016 kwam bij de Niels de wel bekende trein voorbij die hij niet voorbij kon laten gaan. Hij ging aan de slag bij een producent, het plan was om te starten in het warehouse om vervolgens door te groeien en het warehouse/opslag naar een hoger niveau te tillen. Echter merkt Niels dat die ruimte er niet is, veranderingen worden niet niet tot nauwelijks doorgevoerd omdat ze het "altijd" al zo doen. Niels is exclusief met Extra Talent op zoek naar een nieuwe baan, het liefst in een vergelijkbare rol Planning & Contole rondom het warehouse. 

 

Niels is een lekkere nuchtere vent met de mentaliteit "niet lullen maar poetsen". Met zijn analytische vermogen, ervaring op de werkvloer en zeer fijne werkhouding is dit een fijne kerel om in je team te hebben. Niels is erg leergierig, zo heeft hij recent zijn IMDG & IATA succesvol behaald. 

 

Niels heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.    

location_onPurmerend createMBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven