Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Tiel en van Management. Met al zijn ervaring als senior consultant heeft hij de overstap gemaakt naar Team Manager. Hans is doelgericht en schept realistische verwachtingen bij zijn mensen. Je weet waar je aan toe bent. Als Team Manager gaat hij aan de slag met het aansturen, begeleiden en ontwikkelen van de consultants in Tiel. Zien dat collega’s zich ontwikkelen en beter worden in hun werk, dat is waar Hans zijn energie van krijgt! Vragen? Stel ze gerust!


Vacatures

Heb jij ervaring in een commerciële functie en lijkt het jou fantastisch om onze jongste vestiging nog verder op de kaart te zetten? Als Sales Recruiter zorg je er samen met je collega’s voor dat geen opdrachtgever in Gelderland en Utrecht meer om ons heen kan. Interesse? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€2.400 tot €3.000
Met jouw ervaring in de arbeidsbemiddeling ga jij, samen met een team van gemotiveerde collega's, de jongste vestiging van Extra Talent naar een hoger plan tillen. Ben jij resultaatgericht, ga je altijd voor het maximale en neem jij geen genoegen met nee? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven