Van Tiel en van Management. Met al zijn ervaring als senior consultant heeft hij de overstap gemaakt naar Team Manager. Hans is doelgericht en schept realistische verwachtingen bij zijn mensen. Je weet waar je aan toe bent. Als Team Manager gaat hij aan de slag met het aansturen, begeleiden en ontwikkelen van de consultants in Tiel. Zien dat collega’s zich ontwikkelen en beter worden in hun werk, dat is waar Hans zijn energie van krijgt! Vragen? Stel ze gerust!


Kandidaten

Ben heeft inmiddels ruim twaalf jaar ervaring binnen het vakgebied kwaliteit. In de afgelopen twaalf jaar heeft Ben diverse functies bekleedt bij zijn huidige werkgever. Hij is begonnen als Kwaliteitscontroleur en is intern doorgegroeid naar de functie die hij momenteel bekleedt, QA Advisor Technical Support. In deze rol is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor het opzetten en onderhouden van het kwaliteitssysteem. Hiernaast begeleidt hij ook interne en leveranciersaudits. Vanuit een eerdere rol die Ben bekleedt heeft, Manager lab en siroopkamer, heeft Ben leidinggevende ervaring opgedaan. Ben is toe aan een nieuwe werkomgeving en is daarom op zoek naar een uitdagende functie binnen de kwaliteit, het liefst binnen de levensmiddelenindustrie.

Ben is een rustige man, die weloverwogen te werk gaat. Hij vindt het prettig om projectmatig en in teamverband te werken, om zo tot de best mogelijke oplossing voor een knelpunt te komen. Ook is Ben flexibel, binnen zijn huidige functie verschillen zijn werkzaamheden enorm en Ben heeft hier geen problemen mee. Verder vindt Ben het erg belangrijk om in ontwikkeling te blijven, de afgelopen jaren heeft Ben diverse cursussen en opleidingen gevolgd, met als doel het vergroten van zijn theoretische kennis.

Ben heeft een (bespreekbare) salarisindicatie van € 4.200,- en heeft een opzegtermijn van 2 maanden.

createHBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Frank heeft zeer veel ervaring op het gebied van QHSE. De afgelopen 22 jaar is hij werkzaam geweest bij een logistiek dienstverlener, welke actief is binnen diverse takken van sport, te weten; transport, warehousing en (tank)cleaning. Frank was hier eindverantwoordelijk voor het up to date houden en innoveren van het kwaliteitssysteem en alle certificeringen, waaronder ISO 9001 en diverse SQAS certificeringen. Hiernaast heeft Frank diverse projecten geleid en was hij verantwoordelijk voor opleiding en training van personeel. Ook heeft hij op tijdelijke basis de taken van de technisch manager overgenomen. Vanwege een reorganisatie, waarbij de afdeling kwaliteit gecentraliseerd wordt in België, is Frank op zoek naar een uitdagende functie binnen de kwaliteit. 

Frank is een rustige man, die het volgende motto hanteert: “Je moet kwaliteit voor je laten werken, zodat het de organisatie tastbare resultaten oplevert”. Frank ziet kwaliteit niet als moetje, maar als een essentieel onderdeel binnen een organisatie. Naast het feit dat Frank collega’s kan coachen en enthousiasmeren aangaande kwaliteit, is Frank ook analytisch zeer vaardig. Om deze reden was Frank bij zijn laatste werkgever verantwoordelijk voor de Management Review Letter. Ook is Frank erg vasthoudend, zeker wanneer een kwaliteitssysteem vanuit niets moet worden opgezet, is het zeer belangrijk dat er binnen de gehele organisatie draagvlak is. Frank doet er alles aan om dit draagvlak te creëren.

Frank is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,-.

createWO person51 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Thomas heeft ruime ervaring binnen een productieorganisatie, in diverse rollen. Meest recentelijk is hij actief geweest als Teamleider Planning, Supply Chain en Logistiek, bij een productiebedrijf. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het aansturen van zeven productieplanners en het bewaken van de productievoortgang in het algemeen. Verder was hij verantwoordelijk voor de interne logistiek en het analyseren van data aangaande voorraadniveaus en inkoopgegevens. Vanwege een reorganisatie bij zijn laatste werkgever is Thomas op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie binnen een productieorganisatie.

Thomas is een enthousiaste man die met passie spreekt over zaken waar hij kennis van heeft. Gedurende de jaren heeft hij zijn leidinggevende kwaliteiten sterk ontwikkeld. Thomas is van mening dat een coachende manier van leidinggeven het optimale resultaat oplevert. Verder is Thomas in staat om het overzicht te bewaren. Hij denkt in het bedrijfsbrede belang en probeert afdelingen met elkaar te laten communiceren en samenwerken, met als doel het verbeteren van de interne processen.

Thomas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.750,- per maand.

createHBO person48 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Mitchell heeft gedurende de jaren diverse functies binnen de Supply Chain bekleedt, zo is hij als Logistics Engineer en Logistiek Manager actief geweest. In zijn meest recente rol als Logistics Engineer heeft hij diverse projecten uitgevoerd. Het meest aansprekende project was de sluiting van een distributiecentrum in Zweden, waarbij alle activiteiten naar Nederland verhuisd moesten worden. In dit project heeft Mitchell een bepalende rol gespeeld in het zo optimaal laten verlopen van de logistieke processen. Na een periode waarin Mitchell vooreen familielid heeft gezorgd, is Mitchell nu weer op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain.

Mitchell is een rustige man, met kennis van zaken. Mitchell is een fijne gesprekspartner waarmee je over vakinhoudelijke zaken kunt discussiëren. In zijn communicatie is hij direct, ook richting collega’s, waarbij hij wel rekening houdt met de argumenten van anderen. Mitchell gaat praktisch te werk, voor problemen probeert hij zo snel mogelijk een creatieve en praktische oplossing te bedenken. Hij is in staat om te improviseren en gebruikt deze vaardigheid bij het creatief omgaan met knelpunten. Verder is Mitchell breed inzetbaar, door de kennis en ervaring die hij gedurende de jaren heeft opgedaan.

Mitchell is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.850,-.

createHBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven