Van Tiel en van Supply Chain. Fijne senior consultant om mee te werken. Waarom? Hij is simpelweg erg goed in wat hij doet. Kent elk productie-, handels- en high tech bedrijf in Noord-Brabant op zijn duimpje. Krijgt dagelijks nog appjes van mensen die via hem aan een nieuwe baan zijn begonnen. Tot lang nadat ze gestart zijn. Dit is geen verrassing, hij is namelijk erg doelgericht en schept realistische verwachtingen bij zijn mensen. Je weet waar je aan toe bent. Wel zo fijn bij het vinden van een nieuwe baan.


Vacatures

Planner / Werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarin je centraal in de organisatie staat? Jij houdt van snel schakelen tussen diverse interne en externe partijen. Wil jij hiernaast ook nog jouw analytische vaardigheden benutten? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.600 tot €3.500

Service Specialist

Jij wilt met jouw hbo werk- en denkniveau deze organisatie naar een hoger plan tillen op servicegebied. Jij bent op zoek naar een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is en waarin je direct veel verantwoordelijkheid krijgt. Klinkt dit interessant, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onCulemborg euro_symbol€2.100 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert (Technisch Inkoper)

Robert heeft inmiddels 26 jaar werkervaring binnen de Supply Chain. Naast Inkoop en Voorraadoptimalisatie heeft Robert ruime ervaring in een engineering rol. Hij is de afgelopen jaren onder andere verantwoordelijk geweest voor werkzaamheden als (leveranciers) onderhandelingen, inkoopanalyses, forecasts, logistieke oplossingen (weg, lucht en zee) en het verlagen van voorraadniveaus. Hiernaast heeft Robert de afgelopen jaren leidinggevende ervaring opgedaan. Hij heeft aan 4 FTE leiding gegeven, zowel in Nederland als internationaal. Vanwege bedrijfseconomische redenen heeft Ron recentelijk besloten bij zijn laatste werkgever te vertrekken en op zoek te gaan naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain, bij voorkeur als (technisch) Inkoper.

Robert is een enthousiaste man die met veel passie over zijn professionele ervaringen spreekt. Aan alles is te zien dat Robert het leuk vind om over vakgerelateerde zaken binnen de Supply Chain te praten. Door zijn technische inzicht is Robert in staat om productie- en logistieke processen te doorgronden en te optimaliseren. Ook is Robert analytisch vaardig en werkt hij graag met KPI’s. Naast het feit dat Robert inhoudelijke en operationele kennis heeft, is hij goed in staat om een team aan te sturen.

Robert heeft een bruto salarisindicatie van € 4.350,- en is per direct beschikbaar.

createMBO person48 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Frank (Kwaliteitsmanager)

Frank heeft zeer veel ervaring op het gebied van QHSE. De afgelopen 22 jaar is hij werkzaam geweest bij een logistiek dienstverlener, welke actief is binnen diverse takken van sport, te weten; transport, warehousing en (tank)cleaning. Frank was hier eindverantwoordelijk voor het up to date houden en innoveren van het kwaliteitssysteem en alle certificeringen, waaronder ISO 9001 en diverse SQAS certificeringen. Hiernaast heeft Frank diverse projecten geleid en was hij verantwoordelijk voor opleiding en training van personeel. Ook heeft hij op tijdelijke basis de taken van de technisch manager overgenomen. Vanwege een reorganisatie, waarbij de afdeling kwaliteit gecentraliseerd wordt in België, is Frank op zoek naar een uitdagende functie binnen de kwaliteit. 

Frank is een rustige man, die het volgende motto hanteert: “Je moet kwaliteit voor je laten werken, zodat het de organisatie tastbare resultaten oplevert”. Frank ziet kwaliteit niet als moetje, maar als een essentieel onderdeel binnen een organisatie. Naast het feit dat Frank collega’s kan coachen en enthousiasmeren aangaande kwaliteit, is Frank ook analytisch zeer vaardig. Om deze reden was Frank bij zijn laatste werkgever verantwoordelijk voor de Management Review Letter. Ook is Frank erg vasthoudend, zeker wanneer een kwaliteitssysteem vanuit niets moet worden opgezet, is het zeer belangrijk dat er binnen de gehele organisatie draagvlak is. Frank doet er alles aan om dit draagvlak te creëren.

Frank is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,-.

createWO person51 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Thomas (Supply Chain Manager)

Thomas heeft ruime ervaring binnen een productieorganisatie, in diverse rollen. Meest recentelijk is hij actief geweest als Teamleider Planning, Supply Chain en Logistiek, bij een productiebedrijf. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het aansturen van zeven productieplanners en het bewaken van de productievoortgang in het algemeen. Verder was hij verantwoordelijk voor de interne logistiek en het analyseren van data aangaande voorraadniveaus en inkoopgegevens. Vanwege een reorganisatie bij zijn laatste werkgever is Thomas op zoek naar een uitdagende leidinggevende functie binnen een productieorganisatie.

Thomas is een enthousiaste man die met passie spreekt over zaken waar hij kennis van heeft. Gedurende de jaren heeft hij zijn leidinggevende kwaliteiten sterk ontwikkeld. Thomas is van mening dat een coachende manier van leidinggeven het optimale resultaat oplevert. Verder is Thomas in staat om het overzicht te bewaren. Hij denkt in het bedrijfsbrede belang en probeert afdelingen met elkaar te laten communiceren en samenwerken, met als doel het verbeteren van de interne processen.

Thomas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.750,- per maand.

createHBO person48 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Mitchell (Logistiek Engineer)

Mitchell heeft gedurende de jaren diverse functies binnen de Supply Chain bekleedt, zo is hij als Logistics Engineer en Logistiek Manager actief geweest. In zijn meest recente rol als Logistics Engineer heeft hij diverse projecten uitgevoerd. Het meest aansprekende project was de sluiting van een distributiecentrum in Zweden, waarbij alle activiteiten naar Nederland verhuisd moesten worden. In dit project heeft Mitchell een bepalende rol gespeeld in het zo optimaal laten verlopen van de logistieke processen. Na een periode waarin Mitchell vooreen familielid heeft gezorgd, is Mitchell nu weer op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain.

Mitchell is een rustige man, met kennis van zaken. Mitchell is een fijne gesprekspartner waarmee je over vakinhoudelijke zaken kunt discussiëren. In zijn communicatie is hij direct, ook richting collega’s, waarbij hij wel rekening houdt met de argumenten van anderen. Mitchell gaat praktisch te werk, voor problemen probeert hij zo snel mogelijk een creatieve en praktische oplossing te bedenken. Hij is in staat om te improviseren en gebruikt deze vaardigheid bij het creatief omgaan met knelpunten. Verder is Mitchell breed inzetbaar, door de kennis en ervaring die hij gedurende de jaren heeft opgedaan.

Mitchell is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.850,-.

createHBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven