Kadir (Financieel Medewerker)

Kadir heeft ruim 20 jaar ervaring in de finance. Sinds 2019 is Kadir werkzaam als Financieel ZZP-er. In deze rol verricht hij de volledige financiële administratie voor 73 organisaties. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het inboeken van goederen en kostenfacturen, het verrichten van diverse belastingaangiftes en het voeren van maandelijkse boekhoudkundige controles. Voor dat Kadir als Financieel ZZP-er aan de slag is gegaan was hij 16 jaar werkzaam bij zijn vorige werkgever als Allround Financieel Medewerker. Binnen deze functie was hij verantwoordelijk voor het crediteuren en debiteuren beheer, de maand, kwartaal en jaarafsluiting en het verzorgen van rapportages met betrekking tot de debiteuren en crediteurenadministratie. Daarnaast was Kadir verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer en daarom het aanspreekpunt voor alle wagenpark vraagstukken. Omdat Kadir onderdeel wil zijn van het financieel proces van een organisatie, en opzoek is naar meer vastigheid en stabiliteit is hij samen met ons opzoek naar een financiële functie waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen.

Kadir is een integere, loyale man die nauwkeurig te werk gaat. Daarnaast heeft Kadir een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Deze houding komt mooi naar voren in zijn functioneren. Bij zijn vorige werkgever heeft hij de verantwoordelijkheid over het wagenparkbeheer tot zich genomen naast zijn uitgebreide financiële takenpakket. 

Kadir is per direct beschikbaar. Hij is 40 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.  

Werkzaamheden

  • Controleren en goedkeuren van declaraties;
  • Inkomende facturen coderen en boeken op de juiste kostenplaats en grootboekrekening;
  • Leveranciers contact omtrent openstaande facturen;
  • Openstaande posten lijsten controleren;
  • Bankaccount saldo controleren en aansluiten voor de maandafsluiting;
  • Zorg dragen voor een tijdige en correcte maandafsluiting;
  • Onderhouden van dagelijks contact met klanten over betalingen en facturen;
  • Voorbereiden van de betalingsbatch;
  • Opstellen van de verkoopfacturen;
  • Verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

45

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.Nederlands & Engels goed in woord en schrift

Computervaardigheden

.Ms-Office, Microsoft Dynamics Nav, AS/400, Syntess, Exact Globe, Google Analytics, Goodle Adwords