James (Administrateur)

James heeft 22 jaar ervaring in de finance. Sinds 2018 is James werkzaam als Senior Administrateur bij zijn huidige werkgever. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de financiële administratie van de Belgische divisies. Naast het inboeken van grondstof en kosten facturen is hij ook verantwoordelijk voor de maand, kwartaal en jaarafsluiting, het verzorgen van de BTW aangiftes en de maandelijkse balans en resultatenrekening controle. Daarnaast is James het aanspreekpunt voor de management, controllers en de externe auditoren tijdens de periodieke controles. Omdat James dichtbij huis wil werken, is hij samen met ons opzoek naar een financiële functie waar hij zichzelf verder kan ontwikkelen.

James is een vriendelijke, hardwerkende man met een probleemoplossend vermogen. Ook heeft James een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Deze houding komt heel erg mooi naar voren in zijn functioneren. Toen zijn werkgever in 2017 na een reorganisatie heeft besloten om de financiële afdeling te verhuizen naar de UK, heeft hij de volledige financiële processen van A tot Z beschreven en zorg gedragen voor een fijne en efficiënte werkoverdracht. Naast het financiële aspect van zijn werk vind James een goede werksfeer en direct contact met verschillende collega’s belangrijk.

James heeft een opzegtermijn van één maand. Hij is 32 tot 36 uur beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.240,- bruto per maand op basis van 36 uur.   

Werkzaamheden

  • Inboeken van grondstof- en kostenfacturen voor twee Belgische fabrieken;
  • Aangifte verzorgen voor onder andere de Belgische BTW en Intracommunautaire leveringen;
  • Medeverantwoordelijk voor maand-/kwartaal- en jaarafsluiting;
  • Boeken van maandelijks terugkerende boekingen zoals nog te ontvangen facturen en vooruitbetaalde bedragen;
  • Maandelijkse balanscontrole;
  • Het verwerken van bankafschriften;
  • Verzorgen van de leveranciersbetalingen;
  • Contactpersoon voor externe auditoren.

Functie

Administrateur

Leeftijd

44

Woonplaats

Breds

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands & Engels uitstekend in woord en schrift.

Computervaardigheden

SAP, MS-office, Accountview. Envoy