Hakan (Financieel Medewerker)

Jong maar erg professioneel en klaar voor een nieuwe uitdaging. Maak kennis met Hakan, een nét afgestudeerde Financieel Administratief Medewerker met meer dan een jaar aan werkervaring binnen de financiële sector. Haider heeft zich beziggehouden met het controleren van de grootboekrekeningen, het ondersteunen bij het opstellen van periodieke rapportages en de betaalbatches, het verwerken van facturen en het bijhouden van de bank en kas. Ook onderhield hij klantcontact, deed hij voorbereidende werkzaamheden voor de salarisadministrateur en verstuurde hij aanmaningen aan debiteuren. Op dit moment wil Haider zichzelf blijven ontwikkelen en een volgende stap zetten in zijn carrière en zoekt naar een leuke nieuwe werkgever om aan de slag te gaan als Financieel Administratief Medewerker.

Hakan is erg flexibel ingesteld en stelde bij zijn voorgaande werkgever ook de taxi-roosters op wanneer dit nodig was. Daarnaast leert hij snel nieuwe materie aan en is erg analytisch ingesteld. Bij zijn vorige werkgever was er dan ook geen sprake van een inwerktraject waardoor Hakan zelf alles heeft moeten aanleren en uitpluizen om zijn werkzaamheden binnen korte termijn goed uit te kunnen voeren.

Hakan heeft een opzegtermijn van twee maanden en is 32 tot 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.550,- bruto op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Coderen en verwerken van facturen;
  • Onderhouden van klantcontact;
  • Verwerken van de bank en kas;
  • Versturen van aanmaningen aan debiteuren;
  • Voorbereidende werkzaamheden voor de salarisadministratie;
  • Ondersteunen bij het opstellen van periodieke rapportages en de betaalbatches.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

22

Woonplaats

Lelystad

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

.